Νέα Σελήνη Ιουνίου 2013: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Aυτή η Νέα Σελήνη προωθεί την επικοινωνία, τις συζητήσεις, την ανταλλαγή απόψεων, τις μετακινήσεις, τις σχέσεις με συγγενικά άτομα και όσα εμπίπτουν στην καθημερινότητά μας

Νέα Σελήνη Ιουνίου 2013: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου πραγματοποιείται στις 8/6 στις 18 μοίρες των Διδύμων και ώρα 6:55 το απόγευμα.
Παρόλο που δεν εμπλέκεται σε όψεις με άλλους πλανήτες, η ενέργειά της είναι ισχυρή, εφόσον οι όψεις ορισμένων πλανητών, προκαλούν ψυχολογική υπερφόρτιση.
Ο Ερμής στον Καρκίνο και κυβερνήτης του Μεσουρανήματος της Νέας Σελήνης, σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα, γεγονός που προσδίδει στην επικοινωνία μας νευρικότητα πλαισιώνοντάς την με ασυνήθιστες ενέργειες και αρκετά φανατικές.
Η Αφροδίτη στο ίδιο μοτίβο σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τους ίδιους πλανήτες, κάνοντάς μας να αναζητάμε οικονομικές και συναισθηματικές ανατροπές, ενώ το ακριβέστατο τετράγωνο του ευέλικτου Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, είναι αυτό που εμποδίζει την εστιασμένη δράση θολώνοντας τα νερά, στα οποία κολυμπάμε με τόλμη και αποφασιστικότητα.
Το αποτέλεσμα είναι η επικράτηση της αγωνίας, απέναντι σε μια αβεβαιότητα που προσπαθούμε πολύ να υπερνικήσουμε.
Η αρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι αυτή που διατηρεί τον ρεαλισμό σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, συμβάλλοντας βέβαια στις αντιφάσεις που καλούμαστε να διαχειριστούμε.

Συνοψίζοντας, αυτή η Νέα Σελήνη προωθεί την επικοινωνία, τις συζητήσεις, την ανταλλαγή απόψεων, τις μετακινήσεις, τις σχέσεις με συγγενικά άτομα και όσα εμπίπτουν στην καθημερινότητά μας, την ανάγκη για αλλαγή και την απόδραση από καταστάσεις που δεν μας εκφράζουν.
Σε αυτή τη Νέα Σελήνη ξεκινάμε με την πρόθεση να μην φανούμε αδιάλλακτοι αλλά ούτε και υποτακτικοί, στην προσπάθειά μας να στήσουμε το συναίσθημα και τις επιθυμίες μας.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Στην ευνοϊκή για εσάς αυτή Νέα Σελήνη, έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε πολύ για θέματα που σας απασχολούν, να ζητήσετε συμβουλές, να συγκεντρώσετε πληροφορίες, που θα βοηθήσουν στο να πάρετε μια απόφαση για τις σχέσεις σας με κοντινούς σας ανθρώπους. Πρέπει να αποφύγετε την παγίδα του εκνευρισμού και να χαλιναγωγήσετε την τάση σας να ρίχνετε μια κλωτσιά στην καρδάρα με το γάλα, όταν συνειδητοποιείτε πως δεν γίνεται το δικό σας. Αφουγκραστείτε τις πραγματικές σας ανάγκες και όχι εκείνες που επιβάλλει ο εγωισμός και το πείσμα σας. Φροντίστε η επικοινωνία σας να είναι ουσιαστική και όχι συγκρουσιακή.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον πλανήτη σας Αφροδίτη να συνάπτει τόσο σημαντικές επαφές, αυτή η Νέα Σελήνη σας δίνει την ώθηση να καλύψετε όσο μπορείτε τις προσωπικές σας ανάγκες. Η τάση σας είναι να ξοδευτείτε αρκετά συναισθηματικά, ώστε να μπορέσετε μέσα από διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και αντιπαραθέσεις να καταλάβετε το σκοπό της παρουσίας ή της απουσίας σας σε μία κατάσταση. Επιπλέον το να σπαταλήσετε χρήματα είναι πολύ πιθανό, αλλά από την άποψη και μόνο της επένδυσης, ακόμα και αν πρόκειται για ένα πανάκριβο ζευγάρι παπούτσια. Ξεκινήστε λοιπόν να επενδύετε εκεί που οι τόκοι θα είναι οι πιο προσοδοφόροι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αλλαγή είναι μια λέξη που εδώ και πολύ καιρό φαντάζει σαν μελωδία στα αυτιά σας και σε αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, συνθέτετε παρτιτούρες μεγάλης έμπνευσης και αξίας. Προχωρήστε σε κινήσεις που θα μεταμορφώσουν την εξωτερική σας εικόνα, ανανεωθείτε εξωτερικά και εσωτερικά, κινητοποιηθείτε προς πάσα κατεύθυνση και δηλώστε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση τη θέση και τις απόψεις σας. Αποτοξινωθείτε από τοξικά πρόσωπα και καταστάσεις και προετοιμαστείτε για αρκετά απρόσμενα γεγονότα, προσπαθώντας να καταλάβετε το πραγματικό νόημα και τον σκοπό της επανεμφάνισής τους στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ξεκαθαρίσματα που έχετε αρχίσει να κάνετε, θα συνεχιστούν σε αυτή τη Νέα Σελήνη, η οποία σας διχάζει ανάμεσα στο συναίσθημα και στη λογική. Ενώ ακούτε τις προσταγές της εξωστρέφειας και της επικοινωνίας, παράλληλα διαισθάνεστε πως για κάποιο λόγο χρειάζεστε απομόνωση και περίσκεψη. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διαλύσετε ένα παρασκήνιο που δεν σας αφήνει να χαρείτε τη ζωή σας, ξεκαθαρίζοντας τα σύννεφα. Είναι απαραίτητο να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση, αντλώντας δύναμη, από την επιθυμία σας να αφεθείτε στον ήλιο που θα ζεστάνει το συναίσθημα και θα κατακάψει την αμφιβολία σας.

ΛΕΩΝ

Η εύνοια αυτής της Νέας Σελήνης, σας προδιαθέτει να εδραιώσετε την παρουσία σας στον κοινωνικό σας περίγυρο, να λάβετε διαβεβαιώσεις για την αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σας και να προσπαθήσετε να πάρετε με το μέρος σας όσους σας αμφισβητούν. Είναι σημαντικό να αποκαταστήσετε σχέσεις με φίλους, ομοϊδεάτες, συνοδοιπόρους, ακόμα και αν ισχυρίζεστε πως δεν το έχετε ανάγκη. Ενεργήστε μεθοδικά αν επιθυμείτε αναθεωρήσεις στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον, ενώ οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν. Μια πρόταση, μια διαβεβαίωση ή μια προτροπή, γίνονται αφορμές ενός νέου ξεκινήματος που βάζετε στα σκαριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προτίθεστε να κάνετε πολλά σε αυτή τη Νέα Σελήνη, αλλά ότι και αν κάνετε, αποφύγετε να πλασαριστείτε σαν οι μοναδικοί και εξαίρετοι γνώστες. Ο κυβερνήτης σας Ερμής αμφιταλαντεύεται και ενώ θέλετε να επιβληθείτε, μπορεί να βρεθείτε απολογούμενοι. Επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν και θα πρέπει να κάνετε ένα γενναίο βήμα προς αυτόν τον τομέα. Μιλήστε ξεκάθαρα με εργοδότες, συνεταίρους και με τον εαυτό σας, ενώ αν δεν εργάζεστε, κινητοποιηθείτε έντονα, δίνοντας μια επιπλέον ευκαιρία στον επαγγελματικό σας ορίζοντα. Κάποιες ειδήσεις ή πληροφορίες από το φιλικό σας περιβάλλον, ενθαρρύνουν τις κινήσεις σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε αναπτερωμένοι και γεμάτοι ελπίδα, ενώ σκέφτεστε πως μόνο για το καλύτερο και το απελευθερωτικό έχετε χώρο μέσα σας. Η εύνοια αυτής της Νέας Σελήνης σας ταξιδεύει μακριά, επιθυμώντας να στραφείτε προς μια καινούργια γνώση που θα εντάξετε στη ζωή σας προκειμένου να νιώσετε ψυχική ανάταση. Ξεκινήστε μια πνευματική εργασία, βγείτε από τον μικρόκοσμό σας και προωθήστε κάθε νέο σχέδιο που έχετε. Αν υπάρχει μια νομική εκκρεμότητα, δείξτε ενδιαφέρον ή κάντε μια κίνηση ελιγμού. Μην αφήσετε στιγμή τη διπλωματική σας ικανότητα να επηρεαστεί από βιαστικές και απερίσκεπτες παρορμήσεις. Έχετε όλα τα εφόδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθάνεστε κάπως εγκλωβισμένοι σε αυτή τη Νέα Σελήνη, ενώ οι προτροπές που δέχεστε είναι συνεχείς και αφορούν οικονομικές και φορολογικές εκκρεμότητες. Καλείστε να αντιμετωπίσετε μια πραγματικότητα και είναι ευκαιρία να το κάνετε τώρα, υπό την πίεση του άμεσου και του αναγκαίου. Αφήστε για λίγο στην άκρη την υπαρξιακή σας αγωνία και ασχοληθείτε με παραλείψεις της πεζής καθημερινότητας, από τις οποίες αν απαλλαχθείτε θα προχωρήσετε άνετα στα υπόλοιπά σας ζητούμενα. Διευθετήστε οποιαδήποτε οικονομική σας υποχρέωση και πάρτε τις ευθύνες σας ότι και αν σας κοστίσει αυτό. Το κέρδος θα είναι μεγαλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρειάζεται να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν την πορεία σας με τους συντρόφους και τους συνεργάτες σας. Κάτι σας καθιστά αδύναμους να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα, ενώ στην ουσία δεν έχετε παρά να δείξετε θέληση και να επικοινωνήσετε ευθέως και σαφώς. Τα νέα ξεκινήματα γίνονται επιτακτικά για πολλούς από εσάς, αλλά όχι χωρίς να θέσετε κάποια θέματα επί τάπητος. Η βελτίωση θα έρθει μόνο μέσα από ειλικρινή επικοινωνία, αφήνοντας κατά μέρος την τάση σας να πιστεύετε πως όλα θα γίνουν επειδή είστε αγαπητοί και αισιόδοξοι. Πρέπει να αποδείξετε πως αξίζετε όσα ζητάτε και όσα λαμβάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλείστε να βρείτε τρόπο να μειώσετε την ένταση και την κούραση που νιώθετε, είτε σωματική είτε ψυχολογική. Συζητήστε με τους άλλους, ειδικά με συναδέλφους στη δουλειά, προτείνετε λύσεις και μοιράστε τις αρμοδιότητες. Επιπλέον, αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες, φροντίστε την υγεία σας και ξεκινήστε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής. Αυτή η Νέα Σελήνη σας καλεί να ισορροπήσετε τις καθημερινές σας ανάγκες και να μην υπάρξει καμία από αυτές που θα λειτουργεί εις βάρος κάποιας άλλης. Κόψτε τις κακές συνήθειες εν όψει καλοκαιριού και δείξτε για άλλη μια φορά πόσο πειθαρχημένοι μπορείτε να γίνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε οι πιο ευνοημένοι αυτής της Νέας Σελήνης, που στοχεύει πάνω σας με δημιουργικά και ερωτικά βέλη μεγάλης ακρίβειας και ευστοχίας. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή της για να δώσετε στη ζωή σας μια συναρπαστική τροπή, η οποία θα βασίζεται στη δημιουργική σας έμπνευση και επιμονή. Ξανοιχτείτε άφοβα, δηλώστε τις προθέσεις σας, προωθήστε ένα σχέδιο ή μια ιδέα, ερωτευτείτε ξανά τους αγαπημένους σας, ή φλερτάρετε αν είστε μόνοι. Κάθε σας κίνηση αυτό το διάστημα είναι προορισμένη να στεφθεί με επιτυχία γι' αυτό διοχετεύστε την ενέργειά σας εκεί όπου θα αισθανθείτε πληρότητα και σιγουριά για το όραμά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε αυτή τη Νέα Σελήνη θα πρέπει να αποδείξετε πως δεν είστε δέσμιοι των καταστάσεων και πως δεν αναμασάτε τα γεγονότα σε μια άσκοπη και ανώφελη ανακύκλωση. Διαχωρίστε τα προβλήματά σας αρχικά αυτά που προέρχονται από την οικογένεια και το σπίτι σας και προσπαθήστε να συζητήσετε μέχρι να βρείτε λύση. Η τάση σας να μπερδεύετε πολλά μαζί και να βάζετε κοινούς παρονομαστές, δεν σας οδηγεί σε διέξοδο. Το νέο σας ξεκίνημα αφορά τον διαχωρισμό των όσων σας απασχολούν και την ειλικρινή σας διάθεση να ξεμπερδέψετε ένα κουβάρι, που έχει γίνει δίχτυ και σας παγιδεύει. Μιλήστε ανοιχτά και κόψτε τους γόρδιους δεσμούς.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved