Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Ιουνίου

Ο Ιούνιος του 2013 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 3

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Ιουνίου

Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Ιούνιος, προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 3 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα(3), 12+3=15 . Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 15 σε μονοψήφιο 1+5=6. Το 6 είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Ιούνιο.

Για τον μήνα Ιούνιο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Αυτός είναι ένας μήνας αλλαγών. Με πρωτοβουλία, θάρρος και τόλμη δοκιμάστε δρόμους που δεν είχατε μέχρι τώρα περπατήσει. Επιδιώξτε καινούργιες επαφές.

Στα επαγγελματικά σας, διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών και των πελατών σας. Δοκιμάστε πρωτότυπες τακτικές και επιμείνετε σε αυτές.

Στον οικονομικό τομέα, η θέληση και η αυτοπειθαρχία θα αποφέρουν καρπούς. Η υπερβολική αισιοδοξία όμως πιθανόν να σας δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον.

Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι υποκινείστε από ένα πνεύμα ανεξαρτησίας που δεν αρέσει καθόλου στο σύντροφό σας. Οι συχνές διακυμάνσεις σας δημιουργούν εντάσεις. Οι αδέσμευτοι απολαμβάνετε τη κοινωνική σας ζωή και αποφεύγετε τις δεσμεύσεις.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ευνοϊκός για ομαδικές εργασίες ή συνεργασίες κάθε είδους. Να είστε σε επιφυλακή και να μην αφήσετε να σας ξεφύγει ό, τι καλό σας παρουσιαστεί.

Στα επαγγελματικά, θα έρθετε σε επαφή με άτομα που θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να διορθώσετε λανθασμένες κινήσεις του παρελθόντος.

Στον οικονομικό τομέα θα σας γίνουν προτάσεις που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά πριν αποφασίσετε. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις.

Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι φερθείτε διπλωματικά και μη δίνετε υπερβολική διάσταση σε μικροπράγματα. Οι αδέσμευτοι σκέφτεστε να δώσετε ακόμα μια ευκαιρία σε μια παλιά σχέση.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα η ψυχική σας διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρετε. Αν θέλετε να πείσετε κάποιους για τα σχέδια σας είναι καιρός να το τολμήσετε.

Στον επαγγελματικό χώρο, μη διστάσετε να δείξετε τις ικανότητές σας και να προτείνετε τις ιδέες σας. Η καταξίωση σας είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Στα οικονομικά, παρ' όλο που τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται, αποφύγετε τις υπερβολές και τις απερίσκεπτες ενέργειες.

Στην αισθηματική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας διακοσμώντας το περιβάλλον σας. Οι αδέσμευτοι δεν θα πλήξετε καθόλου. Δεχτείτε προσκλήσεις και οργανώστε συγκεντρώσεις.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα μην αφήνετε τίποτα για αύριο. Τελειώστε με επισκευές του σπιτιού ή μικροδουλειές που έχετε αφήσει μισοτελειωμένες.

Στον επαγγελματικό χώρο, μην αποφύγετε την επιπρόσθετη εργασία ή κάποιες επιπλέον ευθύνες που μπορεί να προκύψουν. Για αλλαγή δουλειάς, ούτε λόγος.

Στον οικονομικά τομέα μην ριψοκινδύνευε τα χρήματα σας σε αμφίβολες επενδύσεις.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι καταπολεμήστε την τάση σας για εσωστρέφεια και απομόνωση. Για τους αδέσμευτους μια αισθηματική περιπέτεια θα έχει δυσάρεστο τέλος.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Ένας μήνας αλλαγών. Δεν είναι περίοδος σταθερότητας ή μακροχρόνιων προγραμμάτων γι' αυτό αποφύγετε να πάρετε ριζικές αποφάσεις.

Στα επαγγελματικά σας, μην αναλάβετε μακροχρόνιες ευθύνες γιατί το σκηνικό αλλάζει διαρκώς και οι προτάσεις που σας γίνονται δεν εγγυώνται καμία σταθερότητα.

Στον οικονομικό τομέα, περιορίστε τα έξοδά σας και ελέγξτε τις παρορμήσεις σας.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι περνάτε μια περίοδο συνεχών διαφωνιών και εντάσεων και έχετε φτάσει στα όριά σας. Οι αδέσμευτοι προσέξτε τις σχέσεις που βασίζονται μόνο στο σεξ γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Το μήνα αυτό τα ενδιαφέροντά σας εστιάζονται στην οικογένεια και την ανανέωση του σπιτιού. Φιλίες που είχαν παραμεληθεί καιρό θα ανανεωθούν.

Στα επαγγελματικά, ευνοούνται κυρίως όσοι έχουν καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα ή ασχολούνται με τον κόσμο του θεάματος.

Στον οικονομικό τομέα, ένας συγγενής θα σας προσφέρει μια σπουδαία χρηματική βοήθεια.

Στα ερωτικά, οι δεσμευμένοι περιορίστε τα παράπονα και τις απαιτήσεις σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία σε ένα νέο περιβάλλον.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να προγραμματίσετε τις μελλοντικές σας δραστηριότητες. Εμπιστευτείτε τη φαντασία σας αλλά μην προσπαθήσετε να επισπεύσετε τα γεγονότα.

Στον επαγγελματικό τομέα, ευνοούνται οι δραστηριότητες που είναι δημιουργικές ή έχουν σχέση με μελέτες και έρευνα. Αποφύγετε τις λογομαχίες με συναδέλφους και συνεργάτες.

Στον οικονομικό τομέα, εκκρεμότητες από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο και σας αποσυντονίζουν.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι έχετε την τάση να μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις και αυτό δημιουργεί εντάσεις. Οι αδέσμευτοι έλκεστε από καταστάσεις απαγορευμένες.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε ό, τι σχεδιάζετε εδώ και καιρό. Αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε γη ή ακίνητα τολμήστε το.

Στον επαγγελματικό τομέα, προσέξτε τα λόγια σας γιατί μπορεί να μηδενίσουν όλες σας τις προσπάθειες. Οι επαφές σας με άτομα του εργασιακού σας χώρου καταλήγουν σε αδιέξοδο και ασυνεννοησία.

Στα οικονομικά, σκεφτείτε πρακτικά και δώστε προτεραιότητα στα φορολογικά σας προβλήματα.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι μην προκαλείτε συζητήσεις, αν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι απολαμβάνετε την ελευθερία σας και δεν έχετε καμιά διάθεση να εμπλακείτε σε νέες περιπέτειες.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα ασχοληθείτε με ό, τι είχατε αναβάλει από αδιαφορία ή τεμπελιά. Επίσης ρυθμίστε υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί εδώ και καιρό και δεν έχουν τακτοποιηθεί.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν πιέσεις και επικρατεί ασυνεννοησία με τους συναδέλφους σας. Μην απογοητεύεστε, μπόρα είναι θα περάσει.

Στον οικονομικό τομέα, φροντίστε να μην ξοδεύετε περισσότερα χρήματα από ό, τι έχει η τσέπη σας. Απροσδόκητες καταστάσεις θα σας δημιουργήσουν ένταση.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι βγείτε από την αδράνεια και εκφράστε τις επιθυμίες σας χωρίς να κριτικάρετε το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι διασκεδάστε και φλερτάρετε.

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved