Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Μαΐου

Ο Μάιος του 2013 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 2.

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Μαΐου


Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Μάιος, προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα -δηλαδή το 2- και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα, προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (2), 12+2=14. Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 14 σε μονοψήφιο 1+4=5. Το 5 είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Μάιο.

Για τον μήνα Μάιο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Αυτός είναι ένας μήνας ανανέωσης και δράσης. Να είστε προσεκτικοί στις εκλογές σας και φρόνιμοι στις αποφάσεις σας, γιατί οι συνέπειες τους θα έχουν επιπτώσεις στο μέλλον.
Στον επαγγελματικό τομέα διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, των πελατών ή των συνεργατών σας και αξιοποιείστε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί.
Στον οικονομικό τομέα χρήματα σας έρχονται από εκεί που δεν το περιμένετε. αλλά αν δεν προσέξετε το ίδιο εύκολα θα εξανεμιστούν.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι είστε ευερέθιστοι σε κάθε περιορισμό και αντιδράτε απότομα. Οι αδέσμευτοι έχετε ανάγκη προσοχής και θαυμασμού και εύκολα μπορείτε να πέσετε θύματα ανθρώπων που σας κολακεύουν.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα χρειάζεστε ένα περιβάλλον με αρμονικούς κραδασμούς. Γι' αυτό επιδιώξτε να βρίσκεστε με άτομα αισιόδοξα και χαρούμενα γιατί και η παραμικρή δυσαρμονία σας αποσυντονίζει.
Στα επαγγελματικά σας καλό θα ήταν να λέτε και κανένα όχι στις απόψεις ή τις προτάσεις των άλλων που σας δημιουργούν προβλήματα.
Στον οικονομικό τομέα πολλά σκαμπανεβάσματα και απροσδόκητες καταστάσεις δημιουργούν ένταση.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στην κριτική γι' αυτό αποφύγετε να εμπλέκεστε συναισθηματικά. Οι αδέσμευτοι κάνετε γνωριμίες, αλλά είστε αναποφάσιστοι και χάνετε εύκολα το ενδιαφέρον σας.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα η επιτυχία σας χαμογελάει σε ό, τι κι αν κάνετε. Δουλεύετε πάνω σε πολλά σχέδια ταυτόχρονα και όταν κάτι σας κουράζει στρέφεστε σε κάτι άλλο.
Στον επαγγελματικό τομέα φέρνετε σε πέρας οτιδήποτε αρχίσετε. Άτομα καταξιωμένα εκτιμούν τις ικανότητες σας και ενθαρρύνουν τις πρωτοβουλίες σας.
Στον οικονομικό τομέα έχετε κέρδη από διάφορες πηγές. Χειριστείτε τα με σύνεση.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι έχετε την αμέριστη συμπαράσταση του συντρόφου σας.
Οι αδέσμευτοι είστε διαρκώς περικυκλωμένοι από άτομα του αντιθέτου φύλου. Δεν έχετε παρά να διαλέξετε.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Το μήνα Μάιο χρησιμοποιήστε την υπομονή και την εξυπνάδα σας για να βοηθήσετε άτομα της οικογένειάς σας που έχουν προβλήματα.
Στον επαγγελματικό τομέα παρ' όλο που εργάζεστε σκληρά, όχι μόνο δεν εκτιμούν τη δουλειά σας, αλλά αντιθέτως σας ασκούν και κριτική.
Στον οικονομικά τομέα περιορίστε οτιδήποτε περιττό και μην πιστεύετε σε απατηλές υποσχέσεις για εύκολο χρήμα.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με το σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να νοιώθετε μόνοι και παρεξηγημένοι. Οι αδέσμευτοι χάνετε ευκαιρίες με την καχυποψία σας.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Αυτό το μήνα οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Εν τούτοις ο γόνιμος νους σας και η πρωτοποριακές σας ιδέες σας κάνουν ξεχωριστούς και ελκυστικούς.
Στα επαγγελματικά σας δεν είναι περίοδος σταθερότητας ή μακροχρόνιων καταστάσεων γι' αυτό αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, αν δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα.
Στον οικονομικό τομέα επικρατεί αστάθεια, γι αυτό προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με τις σπατάλες σας.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι έχετε φτάσει στα όριά σας από τις συνεχείς διαφωνίες και χρειάζεστε μια ανάπαυλα για να αποφασίσετε. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία που σύντομα όμως θα σας κουράσει.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Αυτό το μήνα τα ενδιαφέροντά σας εστιάζονται στην οικογένεια και σε θέματα του σπιτιού. Μια ανακαίνιση του χώρου σας ή η ασχολία σας με τον κήπο θα σας ανανεώσει.
Στον επαγγελματικό τομέα ευνοούνται κυρίως όσοι έχουν καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα ή ασχολούνται με ακίνητα.
Στον οικονομικό τομέα να προσέχετε τις λεπτομέρειες στην περίπτωση που κλείνετε μια συμφωνία ή υπογράφετε ένα συμβόλαιο.
Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι αποφύγετε την αναπόληση δυσάρεστων καταστάσεων από το παρελθόν γιατί βλάπτουν το νευρικό σας σύστημα Οι αδέσμευτοι μόλις πιεστείτε το βάζετε στα πόδια.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα αν και δίνετε την εντύπωση ότι στη ζωή σας επικρατεί το χάος, εσωτερικά είστε καλά οργανωμένοι και ισορροπημένοι.
Στον επαγγελματικό τομέα αποφύγετε να μεγαλοποιείτε τα πράγματα ή να νοιώθετε θύμα.
Υιοθετήστε νέες στρατηγικές για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.
Στον οικονομικό τομέα έχετε την τάση να παραβλέπετε τα λάθη σας με αποτέλεσμα να διαιωνίζονται.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι είστε νευρικοί, καθόλου φιλικοί και συχνά- πυκνά νυχτοπερπατάτε. Οι αδέσμευτοι με τη κριτική συμπεριφορά σας δεν αφήνετε τους άλλους να σας πλησιάσουν.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα χάρη στην ισχυρή σας θέληση και τη σοβαρότητά σας, φέρνετε σε πέρας με επιτυχία ό, τι κι αν αναλάβετε.
Στον επαγγελματικό τομέα οι απροσδόκητες αλλαγές σας αναγκάζουν να προσαρμόζεστε συνεχώς σε νέες συνθήκες. Οι προκλήσεις όμως σας δυναμώνουν.
Στον οικονομικό τομέα αποφύγετε τις υπερβολές και τα έξοδα για λόγους επίδειξης.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι σταματήστε να αναστατώνετε το σύμπαν με την ακραία συμπεριφορά σας. Οι αδέσμευτοι αποφύγετε τα παράνομα μπλεξίματα.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα απομακρύνετε από τη ζωή σας ότι σας δημιουργεί ένταση, καθώς και τα ενοχλητικά άτομα ή αυτούς που μόνο ζητάνε και δεν δίνουν τίποτα.
Στον επαγγελματικό τομέα ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες σας ή ό, τι έχετε αναβάλει από καιρό λόγω τεμπελιάς ή οποιαδήποτε άλλης αιτίας.
Στον οικονομικό τομέα προγραμματίστε τα έξοδα σας και βάλτε τάξη στη ζωή σας.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι συνεχώς είστε απασχολημένοι με κάτι και αποφεύγετε να συζητήσετε τα προβλήματα του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι ευνοείστε να κάνετε μια γνωριμία πάνω σε ταξίδι.

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved