Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Απριλίου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 10 Απριλίου έως 10 Μαΐου

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Απριλίου

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας το έτος όπως και ο μήνας για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Απριλίου έγινε στις 10/4, 12:35 ώρα Ελλάδας.

Απρίλιος 2013

Ποντικός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Τα παντρεμένα ζευγάρια απολαμβάνουν την παρέα του συντρόφου πάρα πολύ, νιώθουν ότι θέλουν να είναι μαζί και λείπει ο ένας στον άλλον, όταν είναι χώρια. Ξεχάστε κάποια ασήμαντα λάθη που έγιναν, αφού κανείς δεν είναι τέλειος. Είναι απίθανο να δει κάποιος τα λάθη του εκτός αν έχει επίγνωση των προσωπικών του αδυναμιών. Αν είστε γονείς, πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα παιδιά και να ξέρετε την καθημερινή τους ρουτίνα και το είδος των φίλων που κάνουν παρέα.

ΤΥΧΗ: Μην υποτιμάτε τις ικανότητες των αντιπάλων ή ανταγωνιστών σας και πάντα να διατηρείτε τις αμφιβολίες σε περιπτώσεις κρίσεις. Επιλέξτε να είστε διαφορετικοί και να γίνετε καλύτερα άτομα και μην κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι. Είναι πιθανόν να κάνετε ορισμένα ανόητα πράγματα είτε από άγνοια, από εγωισμό ή εξαιτίας της απληστίας. Γι' αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ο κόσμος είναι μικρός και κάθε πληροφορία διαδίδεται γρήγορα, ιδιαίτερα στην εποχή μας που υπάρχουν τόσα μέσα.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Υπάρχει πιθανότητα να εκπληρώστε ένα όνειρό σας, εφόσον η οικονομική σας κατάσταση έχει βελτιωθεί με επιπλέον κέρδη, είτε από μια νέα πηγή εσόδων ή από μια κληρονομιά. Κρατήστε τα πόδια σας σταθερά στο έδαφος και μην αφήσετε τα μυαλά σας να πάρουν αέρα από αυτήν την καλοτυχία. Ο δρόμος μπροστά σας είναι ακόμα γεμάτος από εκπλήξεις αλλά και κρυμμένους κινδύνους. Ως εκ τούτου, είναι σοφό να παραμείνετε σε εγρήγορση και να είστε σε επιφυλακή, ακόμα κι αν φαίνεται ότι δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Αν δώσετε σημασία στα μικρά, τότε τα μεγάλα θα έρθουν σε σας.

Βούβαλος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε βαρεθεί όλο αυτό το εσωτερικό σας ψάξιμο αλλά υπάρχουν κι άλλα που θα βγουν στην επιφάνεια. Να είστε προετοιμασμένοι για αβέβαιες καταστάσεις τελευταίας στιγμής, που δεν είναι μόνο σημαντικές, αλλά θα σας κάνουν και αίσθηση αφού είναι πιθανόν να ζωντανέψουν τη ζωή σας και πάλι. Αναβάλετε τα φαινομενικά επείγοντα θέματα και εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο στα πιο δύσκολα και μυστήρια. Αυτά που τελικά θα μάθετε θα σας επιτρέψουν επιτέλους να βρείτε τα κομμάτια του πάζλ που λείπουν.

ΤΥΧΗ: Προσπαθείτε να κρατάτε τις υποσχέσεις που δίνετε και να είστε αξιόπιστοι, αν και είναι αρκετά δύσκολο, αφού ανά πάσα στιγμή, και πολύ περισσότερο τώρα, πολλά αλλάζουν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Γνωρίζοντας το, προσπαθήστε να είστε πιο χαλαροί τόσο στις συζητήσεις όσο και στις συμφωνίες σας. Ως προληπτικό μέτρο, είναι χρήσιμο να έχετε μια εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που η αρχική δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα. Μερικές φορές το να είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση λειτουργεί σαν συνταγή κατά της απογοήτευσης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχετε τη δυνατότητα να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα μιας κατάστασης, αλλά υπάρχει κάποια στιγμή στη ζωή που δεν έχετε εσείς τον έλεγχό της.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Όσο ελκυστική κι αν φαίνεται μία συγκεκριμένη προσφορά πιστεύετε ότι μάλλον είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Ωστόσο, ελέγχοντας τα πράγματα δεν είναι απίθανο να πέφτετε έξω. Μπορεί να χάσετε χρόνο ψάχνοντας για το αν είναι αξιόπιστη ή απλά να κάνετε μια βουτιά και να αφήσετε την εμπειρία να είναι ο οδηγός σας. Ίσως δοκιμαστούν τα νεύρα σας αλλά το ίδιο και η σοφία σας. Το ένστικτό σας λέει ένα πράγμα, αλλά η καρδιά σας το αντίθετο και νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι, χωρίς να ξέρετε προς τα πού να πάτε. Απλά ρωτήστε τον εαυτό σας, αν μπορεί να αντέξει οικονομικά μια πιθανή ζημία στη χειρότερη περίπτωση.

Τίγρης

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μην χάνετε χρόνο να δικαιολογήσετε τις απόψεις σας στους αγαπημένους ή το σύντροφό σας γιατί, παρόλο που λέει ότι ενδιαφέρεται για τον τρόπο που σκέφτεστε, συνεχώς σας προκαλεί σε ό, τι λέτε. Ίσως να ψάχνεται για καυγά. Αν αισθάνεστε ότι θέλετε να δώσετε μάχη, συνεχίστε αυτές τις συζητήσεις. Αν όχι, καλύτερα να σιωπήσετε. Απλά θυμηθείτε ότι η πιο μακρινή απόσταση μεταξύ δύο σημείων είναι ένα.. επιχείρημα, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει στο άπειρο.

ΤΥΧΗ: Είστε σε αντίθεση με κάποιον που ενδιαφέρεται μεν να συζητήσει νέες ιδέες αλλά αρνείται να τις μετατρέψει σε πράξη. Μιλήστε μαζί του και στη συνέχεια να δοκιμάστε να κάνετε ό, τι είπατε. Ζητήστε από αυτούς που αμφισβητούν την πρόοδό σας να σας βοηθήσουν. Σε άλλη περίπτωση, προσφερθήκατε να βοηθήσετε ορισμένα άτομα στα σχέδιά τους. Άλλωστε συνηθίζετε να δίνετε συμβουλές και είστε σίγουροι ότι οι άλλοι σας χρειάζονται. Μην εκπλαγείτε όμως αν τώρα πούνε όχι. Δεχτείτε το γιατί πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Συνήθως, καταστρώνετε πολύ προσεκτικά τα σχέδιά σας που σπάνια χρειάζονται βελτίωση. Και προτιμάτε αυτό τον τρόπο, αφού η σταθερότητα σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε σε άλλα θέματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όμως, ορισμένα από αυτά τα σχέδια αλλάζουν εξαιτίας κάποιων εσωτερικών επιρροών και δεν είστε ενθουσιασμένοι. Παρόλα αυτά, μπορείτε να αναλάβετε τον έλεγχο της κατάστασης. Κατά την άποψή σας, η ζωή πρέπει να είναι γεμάτη πάθος, οπότε μερικές φορές γίνονται και λάθη. Αν δεν ρισκάρετε, τότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επιτύχετε τους στόχους που σας ενδιαφέρουν.

Λαγός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν κάποιος σας ρωτούσε για το αν παρεμβαίνετε στις ζωές των αγαπημένων σας, όχι μόνο θα απαντούσατε "όχι", αλλά πιθανόν να νιώθατε ότι σας προσβάλει. Εσείς οι ίδιοι περηφανεύεστε ότι ενθαρρύνετε τους ανθρώπους γύρω σας, μέλη της οικογένειας, φίλους ή συναδέλφους σας, να πάνε παραπέρα. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, η ανυπομονησία σας σάς οδηγεί να αναλάβετε δράση και να πάρετε αποφάσεις, οι οποίες, κυριολεκτικά, δεν σας αφορούν κι αυτό ίσως συμβαίνει και τώρα. Όσο δελεαστικό κι αν είναι για σας, κάντε πίσω, απασχολήστε τον εαυτό σας με κάτι άλλο και στο τέλος θα χαρείτε που το κάνατε.

ΤΥΧΗ: Κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις και μάλιστα αρκετά γρήγορα και σας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Ενώ όμως ορισμένα άτομα είναι πεπεισμένα ότι οι αποφάσεις επείγουν, εσείς, όχι μόνο είστε αβέβαιοι για το αν είναι σοφό, αλλά με τις συνθήκες να εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς, ό, τι κι αν κάνετε πρέπει να θεωρηθεί προσωρινό. Να είστε υπομονετικοί και να αφήνετε τέτοια γεγονότα να έρχονται στην επιφάνεια πριν πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας. Μετά, η σκέψη σας θα είναι τελείως ξεκάθαρη.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Άλλοι μπορεί να απογοητεύονται, όταν πράγματα που διαμορφώνουν κάποιους τομείς της ζωής τους καταρρέουν, όχι όμως κι εσείς. Όχι μόνο δεν αφήνετε τα συναισθήματα των άλλων να ανακόψουν το δρόμο σας αλλά και οι όποιες ανησυχίες σας σχετικά με αυτές τις αλλαγές μετριάζονται. Τώρα που τα γεγονότα εγείρουν ερωτήματα, θα αρχίσετε να επικεντρώνεστε σε θέματα που ενδέχεται να έχουν πρακτικές ή οικονομικές συνέπειες. Εξερευνήστε, λαμβάνοντας υπόψη ότι απροσδόκητες και χρήσιμες πληροφορίες θα εμφανιστούν στην πορεία γι' αυτό μείνετε σε εγρήγορση.

Δράκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Για σας, το να βρείτε τη σωστή στιγμή να πείτε ό, τι έχετε στο μυαλό σας είναι ζωτικής σημασίας, εφόσον η σκέψη σας είναι καλά οργανωμένη. Για το λόγο αυτό, θέλετε να περιμένετε μέχρι ο αγαπημένος σας να έχει την κατάλληλη διάθεση για να εκφραστείτε. Μερικές φορές είναι ζωτικής σημασίας να εκδηλώνετε τα αληθινά συναισθήματα, ελπίζοντας ότι ο σύντροφός σας έλαβε το μήνυμα. Σε περίπτωση όμως που βρίσκεται σε διαφορετικό μήκος κύματος, μπορεί να μην λάβει σοβαρά υπόψη του το σήμα σας και θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν το αφήσετε έτσι, η κατάσταση θα πάει από το κακό στο χειρότερο.

ΤΥΧΗ: Κατά καιρούς, το να παίρνετε τα πράγματα ακριβώς όπως είναι σας βοηθάει, αλλά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, σας προτρέπουμε να ξεχάσετε τι πρέπει και να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Η προσέγγιση αυτή επιτυγχάνει θαύματα σε μια σειρά από δύσκολες καταστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ρισκάρετε, βασιζόμενοι στα συναισθήματά σας κι όχι στα γεγονότα ή τις εμπειρίες του παρελθόντος. Και το καλύτερο, οι ανησυχίες σχετικά με αυτή σας την κίνηση μπορεί να αναστατώσουν τους άλλους αλλά θα εξαφανιστούν μόλις δουν ότι λειτουργεί.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Κάποια στιγμή στη ζωή του ο καθένας κάνει σημαντικές αλλαγές είτε στον τρόπο που λειτουργεί είτε μετακινείτε σε ένα νέο σπίτι. Αναπόφευκτα, αυτό είναι διασπαστικό, αλλά ό, τι εμφανίζεται κατά τη διάρκεια που συμβαίνουν αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι τόσο διαφωτιστικό, ώστε να δικαιολογεί όλη τη σύγχυση και την αταξία. Τώρα ακόμα και μικρές αλλαγές μπορεί να σας φέρουν παρόμοια ή και περισσότερα οφέλη. Ωστόσο, θα πρέπει να πάρετε τον απαραίτητο χρόνο για να τις κατανοήσετε.

Φίδι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτά που λέτε στους αγαπημένους σας. Εφόσον γνωρίζετε την ευαισθησία τους σε κάποια θέματα μπορείτε να προβλέψετε και την απάντησή τους, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε την όποια αντιπαράθεση. Διαφορετικά κανείς δεν θα είναι σε θέση να απολαύσει ένα ήρεμο περιβάλλον. Για όσους εξακολουθούν να είναι χωρίς σχέση, θεωρείστε τον εαυτό σας τυχερό κατά κάποιο βαθμό. Απολαύστε την ελευθερία σας όσο μπορείτε γιατί σύντομα θα προχωρήσετε σε ένα δεσμό. Και παρόλο που δεν τελειώνουν αναγκαστικά όλα ξέρετε ότι μια σχέση απαιτεί αμοιβαίες θυσίες για να σταθεί.

ΤΥΧΗ: Παρόλο που έχετε μεγάλη κατανόηση των αναγκών που πρέπει να καλυφθούν, νιώθετε ότι έχετε εξαντληθεί. Έχετε βαρεθεί το να προγραμματίζετε τι να πείτε και να κάνετε για να αποφύγετε την ενοχλητική αντίδραση ορισμένων ατόμων. Παρ 'όλα αυτά, επιμείνετε γιατί μέχρι το τέλος του μήνα, οι προσπάθειές σας θα καρποφορήσουν και μάλιστα θα δικαιωθείτε πολύ περισσότερο από ό, τι είχατε φανταστεί.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Συχνά, όταν οι άλλοι αγωνίζονται, κάνετε ό, τι μπορείτε για να βοηθήσει. Μην εκπλαγείτε ή δυσαρεστηθείτε, αν δεν συμβεί το ίδιο και σε σας. Δεν είναι όλοι τόσο διορατικοί όπως εσείς. Αν χρειάζεστε την υποστήριξη κάποιου, εξηγήστε ποιό είναι το πρόβλημα και πείτε ακριβώς και με λεπτομέρειες τι χρειάζεστε γιατί, παρόλο που δεν είστε μυστικοπαθείς, δεν αναφέρετε πολύπλοκα ζητήματα για να μην αναστατώσετε τους άλλους. Όμως επειδή όλα κινούνται γρήγορα, αν δεν υπάρξει μια σοβαρή και ειλικρινής συζήτηση, θα οδηγηθείτε σε σοβαρά προβλήματα.

Άλογο

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ενδέχεται να ξοδέψετε αρκετό χρόνο και προσπάθεια στο να διατηρήσετε ορισμένες τεταμένες σχέσεις σε μια πιο χαλαρή κατάσταση με μικρή όμως επιτυχία. Ίσως έχετε επικεντρωθεί σε λάθος ζητήματα ή οι τακτικές που χρησιμοποιείτε ενδεχομένως να τεθούν υπό αμφισβήτηση. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να πιέσετε για μια απάντηση που επιθυμείτε να ακούσετε, τόσο περισσότερο θα απογοητεύεστε. Μάθετε να εμπιστεύεστε περισσότερο και να δίνετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας πριν καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα. Αυτό ίσως θεραπεύσει τη σχέση σας.

ΤΥΧΗ: Μόλις καταλάβετε ότι ακόμα και πιο μικρά μέτρα θα πρέπει να θεωρηθούν ενδεικτικά, θα αισθανθείτε πολύ πιο χαλαροί σχετικά με τις απροσδόκητες ανατροπές και τις στροφές που είναι πιθανό να εμφανιστούν στο εγγύς μέλλον. Αυτό γίνεται εν μέρει επειδή το σημερινό οικονομικό περιβάλλον, αναδιαμορφώνεται συνεχώς, μερικές φορές ακόμη και δραματικά. Προς το τέλος του μήνα, συγκλονιστικές αποκαλύψεις θα μπορούσαν να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και τις προτεραιότητές σας μέσα σε μια στιγμή. Προσπαθήστε να διερευνήσετε τα πράγματα γιατί ό, τι μπορέσετε να ανακαλύψετε και να μάθετε, όσους περισσότερους ανθρώπους συναντήσετε, τόσο καλύτερη ενημέρωση θα έχετε.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Μερικές φορές τα εμπόδια είναι μόνο δυσλειτουργίες που πρέπει να ξεπεραστούν. Όμως τα δύσκολα αξίζουν σοβαρή σκέψη και εξέταση και δε θα πρέπει να τα παίρνετε ελαφρά τη καρδία. Θα πρέπει να διερευνήσετε αρκετά γιατί θα αποκαλυφθεί ότι ορισμένα σχέδια απλά δεν αξίζουν να επενδύσετε ή να χάσετε προσπάθεια, χρόνο ή χρήματα. Υπάρχουν άλλα πιο πολύπλοκα, αλλά απαιτούν σοβαρή έρευνα. Στο τελευταίο μέρος του μήνα, τα πράγματα θα γίνουν πιο σαφή και μπορείτε να περιμένετε κάποια ανταμοιβή ή οικονομική βελτίωση.

Πρόβατο

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αιφνίδιες δυσκολίες και έντονα συναισθηματικά ζητήματα που προκλήθηκαν πρόσφατα σας κάνουν να στριφογυρίζετε. Πρέπει να συζητήσετε και να είστε ειλικρινείς, εστιάζοντας σε αυτά ακριβώς τα ευαίσθητα σημεία. Μερικές από τις απαντήσεις μπορεί να είναι δύσκολο να τις αποδεχθείτε αλλά ευτυχώς θα είστε σε θέση να τις εκλάβετε με ώριμο τρόπο. Δεν είναι καλή η στιγμή για να εκραγείτε, ακόμη και αν το μυαλό σας σάς λέει το αντίθετο. Η ψυχραιμία και η επίμονη στάση σίγουρα θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα εμπόδια και ίσως επιτρέψουν στη σχέση να προχωρήσει σε ένα πιο ελπιδοφόρο επίπεδο.

ΤΥΧΗ: Δεν σας ενοχλούν οι ξαφνικές αλλαγές που είναι αναπόφευκτες και κατά κάποιο τρόπο είναι και τυχερές. Κι ενώ οι περισσότερες είναι μικρής σημασίας κάποιες άλλες οδηγούν σε ένα τέλος. Μπορεί να είναι ένα σοκ, αλλά είστε σίγουροι ότι ανοίγουν το δρόμο για κάτι νέο. Μεγαλύτερη πρόκληση για σας είναι να πείσετε κάποια άτομα να συμπορευτούν μαζί σας σε αυτές τις αλλαγές προς το καλύτερο. Μπορεί να μην είναι εύκολο αλλά με αποφασιστικότητα, υπομονή και πίστη, να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσετε τις προκλήσεις.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Έχετε μια δύσκολη περίοδο και η εμπειρία σας έχει δείξει ότι ακόμη και τα πιο προσεκτικά σχέδια δεν θα μπορούν να κρατήσουν. Το επιθυμητό θα ήταν να έχετε μια άλλη προσέγγιση στα πράγματα. Να υιοθετήσετε μια πιο ορθολογική άποψη των συχνών και συχνά άδικων αλλαγών που ενδέχεται να προκύψουν αυτό το μήνα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον ή τι θα συμβεί στην πορεία. Αν δεν το παρακάνετε με τα έξοδα ή με ένα πολυτελή τρόπο ζωής και προσπαθήσετε να συμβαδίσετε με την τωρινή κατάσταση, τότε θα επέλθει μια ισορροπία.

Πίθηκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Όταν έχετε πίστη σε κάτι ή κάποιον, παθιάζεστε κι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα. Πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μέσα από αποκαλύψεις και απότομες αλλαγές ό, τι φαίνεται απλό θα μπορούσε να έχει πολύ σοβαρή εξέλιξη. Πάντως, η στιγμή είναι ιδανική, γιατί είτε αυτά που ήταν άγευστα και ανούσια στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας ξαφνικά ανθίζουν και αποκτούν μια ελκυστική χροιά είτε θα εμφανιστεί κάτι από το πουθενά και θα δώσει άλλη γεύση στη ζωή σας. Αντιμετωπίστε το σαν μια νέα περιπέτεια που μπορεί μεν να σας γεμίζει ασάφεια αλλά ταυτόχρονα σας ενθουσιάζει.

ΤΥΧΗ: Αν οι άλλοι σας πιέζουν για επείγουσες αποφάσεις, απλά να τους πείτε ότι στην παρούσα φάση δεν μπορείτε να δεσμευτείτε αλλά να πάρετε υπόψη την πρότασή τους. Κάποιοι μπορεί να σας θεωρήσουν αδύναμους ή να γελάσουν πίσω από την πλάτη σας. Ας είναι, εσείς θα καταλάβετε ότι ακόμα και τα πιο απλά πλάνα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή. Δεν αλλάζουν μόνο οι καταστάσεις αλλά επηρεάζουν και τα συναισθήματά σας. Ως εκ τούτου, ποτέ μην υποτιμάτε τις ριζικές αλλαγές που γίνονται και, ενδεχομένως, πιο γρήγορα από ό, τι είχατε προβλέψει.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Πρόσφατα κάνατε ορισμένα σχέδια και σημαντικές βελτιώσεις που επέφεραν συναρπαστική ιδέες, προσφορές ή ευκαιρίες στο δρόμο σας. Από τότε, όμως, κάποια γεγονότα μπορεί να σας ανάγκασαν να σκεφτείτε τις προθέσεις σας και την αναθεώρηση αυτών των σχεδίων πολλές φορές, τόσο ώστε να νιώθετε απογοητευμένοι. Όσο κι αν κουράζεστε, σκεφτείτε την κάθε μία από τις πιθανές ιδέες και τα οφέλη που θα μπορούσαν να προκύψουν. Ίσως από τη στιγμή που θα δείτε κάποια πρόοδο να εγκαταλείψετε τις διαμάχες και να πάρετε έναν πιο ανενεργό ρόλο.

Πετεινός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Προσπαθείτε να βγάλετε ένα χαρούμενο πρόσωπο μπροστά στους δικούς σας που είναι αρκετά δύσκολο, αφού αντιμετωπίζετε κρυφά ένα πρόβλημα μέσα στη σχέση σας. Το ερώτημα είναι πόσο καιρό μπορείτε να κρατήσετε τέτοιο μυστικό. Μπορεί να μην σας συμφέρει να πείτε σε κάποιο μέλος της οικογένειας τι συμβαίνει αλλά πάλι είναι καλύτερο από το να υποφέρετε στη σιωπή. Κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται άσχημα ή αμήχανα για τέτοια θέματα, συζητήστε την κατάσταση με κάποιον, αντί να υποφέρετε στη σιωπή.

ΤΥΧΗ: Έχοντας μάθει πολλά από το πρόσφατο παρελθόν, τώρα είστε πιο πρόθυμοι να αρχίσετε να κάνετε σχέδια. Ενώ η ανυπομονησία σας είναι κατανοητή, το καλύτερο θα ήταν να πάρετε σιγά-σιγά τα πράγματα γιατί από ό, τι φαίνεται θα εμφανιστούν και νέα δεδομένα που θα τα βελτιώσουν πριν το τέλος του μήνα. Θυμηθείτε ότι, όταν πιστεύεις σε κάτι ή κάποιον η πίστη είναι συνολική γι' αυτό σε ορισμένα άτομα που αμφισβητούν τη θέση σας σε μια κατάσταση, μην πείτε τίποτα. Μη χάνετε χρόνο να δικαιολογήσετε τις απόψεις σας.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Θα έπρεπε να έχετε συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα ότι ορισμένα άτομα διαμαρτύρονται για ορισμένες αλλαγές, ακόμη και αν τελικά έχουν ωφεληθεί από αυτές. Αυτό σας απαλλάσσει από την προσπάθεια να τους κάνετε ευτυχισμένους και σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στους δικούς σας στόχους. Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και θα έπρεπε να κρατήσετε την ελπίδα ότι όταν γίνουν πιο σαφή θα μπορείτε να προχωρήσετε. Μην αφήσετε το χρόνο να περάσει. Ριχτείτε στη μάχη με το απροσδόκητο και μη διστάσετε να αυτοσχεδιάσετε .

Σκύλος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Όσο και αν δεν θέλετε να αποδεχτείτε ότι κάποιος που εμπιστευτήκατε και αγαπήσατε ήταν ανέντιμος, δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Ενώ ο ιδεαλισμό σας είναι συνήθως αρετή, τον τελευταίο καιρό σας έχει τυφλώσει και δεν βλέπετε ότι κάποιος λειτουργεί με βάση το συμφέρον του. Φοβάστε ότι αναγνωρίζοντας αυτό μπορεί να επέλθει οριστική ρήξη στη σχέση. Πρέπει όμως να κρατήσετε μια σκληρή γραμμή μαζί του. Κατά βάθος ξέρει κι ο ίδιος ότι είναι λάθος και περιμένει τις συνέπειες. Έχετε ήδη δώσει αρκετές ευκαιρίες για να αλλάξει προς το καλύτερο, αλλά η ανοχή σας έχει ληφθεί ως δεδομένη.

ΤΥΧΗ: Από τότε που μετακινηθήκατε σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, έχετε παρατηρήσει ότι υπήρξαν ορισμένες επιρροές στον τρόπο ζωής και εργασίας σας. Από εκείνη τη στιγμή, ενδιαφέρουσες ιδέες και προσφορές στροβιλίζονται γύρω σας. Αυτό αυξάνει την ενέργειά σας, αλλά θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις. Ενώ τα πράγματα γίνονται όλο και πιο σαφή, οι αλλαγές στον κόσμο σας είναι τόσες πολλές και υποσχόμενες, που θα ανακουφιστείτε βλέποντας ότι κάποια έχουν παραμείνει ανέγγιχτα.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Όσο κι αν φαίνονται επείγουσες κάποιες οικονομικές αποφάσεις δείξτε ενδιαφέρον αλλά μη δεσμεύεστε. Οι καταστάσεις σας γεμίζουν με προβληματισμό και αμφιβολίες σχετικά με το παρελθόν και με πιθανές αλλαγές. Θα θέλατε είστε ελεύθεροι να σκεφτείτε τι πρέπει να παραμείνει στη ζωή σας και σε τι θα πρέπει να εστιάσετε στο μέλλον. Οι γνώσεις που θα προκύψουν θα οδηγήσουν σε μια σημαντική επανεξέταση σχετικά με τις προτεραιότητες σας και τελικά να αλλάξουν τη ζωή σας. Επιπλέον, έχετε την συμπαράσταση από την οικογένεια και τους αγαπημένους σας.

Χοίρος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Σκέφτεστε ότι θα ήταν καλύτερο να μην πείτε τίποτα στους αγαπημένους σας σχετικά με κάποια ανατρεπτικά γεγονότα για να τους προστατέψετε από την αγωνία. Ενώ οι προθέσεις σας είναι καλές, να ξέρετε ότι το να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω επιπλοκές και ενδεχομένως να προκαλέσει συναισθηματική αναστάτωση και επιδείνωση στη σχέση. Θα προκαλέσετε δυσπιστία και για να ανακτήσετε εκ νέου την εμπιστοσύνη θα χρειαστείτε πολύ προσπάθεια. Μπορεί να έχετε την υπομονή και το χρόνο, αλλά οι αγαπημένοι σας δεν σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα είστε πολύ προσεκτικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτήν την περίοδο.

ΤΥΧΗ: Αφού περάσατε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να διερευνάτε πιθανές αλλαγές στην εργασία ή τον τρόπο ζωής σας, αρχίζετε να γίνεστε ανυπόμονοι. Θα υπάρξει μια εξέλιξη αλλά το καλύτερο θα ήταν να περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα σας έρθουν πολλές σημαντικές αλλά και απρόσμενες ιδέες. Θα σκεφτείτε πολλά πράγματα αλλά λίγα θα σας κάνουν αίσθηση. Άλλοι μπορεί να είστε έτοιμοι να καταστρώσετε ένα σχέδιο αλλά θα υπάρξουν πολλές εναλλακτικές πριν οριστικοποιηθεί το οτιδήποτε.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Ακόμη και οι πιο καλές ιδέες ή προσφορές έρχονται με συγκεκριμένες δεσμεύσεις, τουλάχιστον αυτό ανακαλύψατε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ενδεχομένως να μην μάθετε όλα τα γεγονότα πριν τη δεύτερη εβδομάδα του άλλου μήνα. Οι πληροφορίες που θα έχετε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τόσο για τα πρόσωπα που εμπλέκονται όσο και για τις καταστάσεις, θα αξίζουν αυτήν την αναμονή. Εν τω μεταξύ, εξερευνήστε τις επιλογές σας, αλλά μην δεσμεύεστε πουθενά γιατί δε θα έχετε περιθώρια ελιγμών. Μόλις καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός, τα πράγματα να γίνουν ξεκάθαρα.

Διαβάστε επίσης:

-Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

-Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved