Προβλέψεις Ταρό Απριλίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Απρίλιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Απριλίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
ΧΙ ΔΥΝΑΜΗ

Να είστε έντιμοι με τον εαυτό σας

Γενικά: Αυτό το μήνα στέκεστε γερά στα πόδια σας και αντιμετωπίζετε με ωριμότητα ανθρώπους και καταστάσεις. Αποφύγετε όσο μπορείτε τους συναισθηματισμούς και λειτουργήστε δυναμικά.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι κρατήστε τις ισορροπίες σας και μην ενδίδετε σε κόντρες. Οι αδέσμευτοι θα υποκύψετε στο κάλεσμα ενός καινούργιου έρωτα.
Επαγγελματικά: Αν δεν πάρετε την απόφαση να δράσετε αυτή την περίοδο, κινδυνεύετε να χάσετε κεκτημένα δικαιώματα. Κινηθείτε μόνοι σας και μη βασίζεστε σε υποσχέσεις τρίτων.
Οικονομικά: Με σωστό προγραμματισμό θα αντιμετωπίσετε μια έκτακτη υποχρέωση.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧΙΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Φαντάσματα από το παρελθόν

Γενικά: Αυτό το μήνα θα έρθετε σε επαφή με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Αυτό σας δημιουργεί αρκετό εκνευρισμό τον οποίο διοχετεύετε σε λάθος άτομα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αλλάζετε συνεχώς γνώμη με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Οι αδέσμευτοι νοιώθετε την ανάγκη να αποδράσετε από τα καθιερωμένα και ενδέχεται να μπλέξετε.
Επαγγελματικά: Θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε τις συγκρούσεις για ασήμαντα θέματα.
Οικονομικά: Θα προκύψουν οικονομικές υποχρεώσεις που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΙΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Φιλοσοφήστε και απελευθερωθείτε

Γενικά: Αυτό το μήνα βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο και θα απελευθερωθείτε από πολλές καταστάσεις αν φιλοσοφήσετε κάποια πράγματα στη ζωή σας.
Αισθηματικά: Για τους δεσμευμένους αυτή η περίοδος υπόσχεται ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική τους ζωή. Οι αδέσμευτοι είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και πολλοί θα διεκδικήσουν την προσοχή σας.
Επαγγελματικά: Μεγάλη κινητικότητα στο χώρο της εργασίας σας. Μην αφήνετε το παρελθόν να σας φρενάρει, δεν μπορείτε να σταματήσετε την ροή των καταστάσεων.
Οικονομικά: Προβληματισμός για την πορεία των οικονομικών σας. Αναθεωρήστε τον τρόπο ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Αλλαγή ψυχολογίας

Γενικά: Αυτό το μήνα η ψυχολογία σας αλλάζει ριζικά και έχετε διάθεση για καινούργια πράγματα. Χάρη στην επικοινωνιακή σας δεινότητα οι επιθυμίες σας παίρνουν σάρκα και οστά.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέα σχέδια και να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Οι αδέσμευτοι είστε επιρρεπείς σε επιπόλαιες αποφάσεις.
Επαγγελματικά: Για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας συζητήστε με τους συνεργάτες σας και όπου χρειάζεται αλλάξτε στρατηγική.
Οικονομικά: Αν δεν θέλετε να χάσετε τον ύπνο σας καταστρώστε ένα σφικτό οικονομικό προϋπολογισμό.

ΛΕΩΝ
ΧV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Το σπασμένο τηλέφωνο

Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας παρεξηγήσεων. Επειδή ό, τι συζητάτε διαστρεβλώνεται προσέξτε τι λέτε και σε ποιους το λέτε γιατί στο τέλος θα προσπαθείτε να αποδείξετε τα αυταπόδεικτα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι μη δίνετε δικαιώματα, αν δεν θέλετε να έρθετε αντιμέτωποι με ζήλιες και εντάσεις. Οι αδέσμευτοι αν είστε έτοιμοι να πληρώσετε το κόστος μιας απαγορευμένης αγάπης, προχωρήστε.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σας χώρο υπάρχουν ανταγωνισμοί και εντάσεις. Μην προσπαθήσετε να πιέσετε καταστάσεις και έχετε το νου σας γιατί το παρασκήνιο οργιάζει.
Οικονομικά: Προσέχετε την τάση σας να ξοδεύετε και τις υπερβολές γενικότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΧVΙ ΠΥΡΓΟΣ

Επανεξέταση και επανατοποθέτηση

Γενικά: Αυτό το μήνα η αδρεναλίνη σας θα εκτοξευτεί στα ύψη. Προετοιμαστείτε για απρόοπτες και αναπάντεχες καταστάσεις που θα γκρεμίσουν ό, τι σάπιο υπάρχει στη ζωή σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε βαρεθεί τις σχέσεις που δηλητηριάζουν τη ζωή σας κι αναζητάτε κάποιον που θα αγγίξει την ψυχή σας. Οι αδέσμευτοι είστε ευάλωτοι σε παράλληλες σχέσεις.
Επαγγελματικά: Επανεξετάστε τη συμπεριφορά σας, εγκαταλείψτε τις επιλογές που έχουν αποδειχτεί λάθος και κτίστε πάνω σε νέες και πιο υγιείς βάσεις.
Οικονομικά: Πρέπει να κάνετε επιπρόσθετες προσπάθειες για να κατορθώσετε να αντεπεξέρθετε στις αυξημένες υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
XVΙΙ ΑΣΤΡΟ

Οι αλλαγές που θέλετε δεν αργούν

Γενικά: Αυτό το μήνα κάντε πράγματα που σας αρέσουν και σας ξεκουράζουν. Οι αλλαγές που τόσο πολύ θέλετε είναι πλέον ορατές.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αφήστε το σύντροφό σας να βγάλει το ερωτικό του πάθος. Οι αδέσμευτοι ψάχνετε για μια αγκαλιά που θα φωλιάσετε για πάντα.
Επαγγελματικά: Στο χώρο της εργασίας σας παρ΄ όλες τις υποχρεώσεις που σας πιέζουν, υπάρχουν άνθρωποι που σας υποστηρίζουν και θέλουν να σας βοηθήσουν.
Οικονομικά: Για όλα υπάρχουν λύσεις. Συγγενικά σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν σε ό, τι έκτακτο σας παρουσιαστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
XVΙΙΙ ΣΕΛΗΝΗ

Φοβίες και ανασφάλειες

Γενικά: Αυτό το μήνα οι προκαταλήψεις και οι φοβίες σας επανέρχονται δριμύτερες και σας δημιουργούν ανασφάλεια. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και ιδιαίτερα αν ετοιμάζετε κάποιο ταξίδι.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να έχετε κάποιες ερωτικές ενοχλήσεις από το περιβάλλον της εργασίας σας. Οι αδέσμευτοι αφήνεστε στη μαγεία του έρωτα χωρίς επιφυλάξεις.
Επαγγελματικά: Οι μεταπτώσεις στη διάθεση σας και η αρνητική ψυχολογία σας δεν περνούν απαρατήρητες. Κάτι μαγειρεύεται πίσω από την πλάτη σας.
Οικονομικά: Σταματήστε να αδιαφορείτε, οι μακροχρόνιες υποχρεώσεις σας πιέζουν για λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
XΙΧ ΗΛΙΟΣ

Κυνηγήστε τα όνειρα σας

Γενικά: Αυτό το μήνα θα έχετε την απαραίτητη διάθεση αλλά και τη δύναμη για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Κάποιες αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση και στη συμπεριφορά σας θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε τρυφερές στιγμές με το σύντροφο σας και θα έχετε την πλήρη υποστήριξη του σε ό, τι σχεδιάζετε. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε.
Επαγγελματικά: Πρόοδος και ανάπτυξη στην εργασία σας. Δεν υπάρχουν δυσκολίες που να μην μπορείτε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία.
Οικονομικά: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν και βελτιώστε τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
XΧ ΚΡΙΣΗ

Αλλαγή πορείας

Γενικά: Αυτό το μήνα μια αλλαγή θα σας ανανεώσει. Να είστε ο εαυτός σας να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους αν θέλετε να ξαναβρείτε τη χαμένη σας ηρεμία.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι συζητήστε ό, τι σας απασχολεί και εκμυστηρευτείτε στο ταίρι σας τα πραγματικά σας αισθήματα. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.
Επαγγελματικά: Περίοδος αλλαγών στον επαγγελματικό σας τομέα που θα σας αναστατώσουν αρχικά, αλλά αν τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα βγείτε κερδισμένοι.
Οικονομικά: Ρυθμίστε τις εκκρεμότητες σας και μην αποκλίνετε από το πρόγραμμα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
XΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Νίκη μετά από προσπάθεια

Γενικά: Αυτό το μήνα χρησιμοποιήστε όσο καλύτερα μπορείτε τις γνώσεις σας και βελτιώστε το προφίλ σας. Αιτήσεις κάθε μορφής θα έχουν θετική έκβαση.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα κάνετε κάποιες εξορμήσεις στη φύση και θα περάσετε ευχάριστα. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα άτομο από το παρελθόν.
Επαγγελματικά: Ήρθε η ώρα να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Μετά από προσπάθειες μηνών η προσφορά σας αναγνωρίζεται και σας ανοίγει νέους ορίζοντες.
Οικονομικά: Εκμεταλλευτείτε την οικονομική σας άνοδο και αποταμιεύστε για το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ
ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Απόδραση από τη ρουτίνα

Γενικά: Αυτό τον μήνα νοιώθετε την ανάγκη να αποδράσετε από την πεζή πραγματικότητα και να ζήσετε μια πιο μποέμικη ζωή. Τολμήστε το, η ζωή είναι τόσο μικρή.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα περάσετε ανέμελες και διασκεδαστικές στιγμές με φίλους. Οι αδέσμευτοι δίνετε την εικόνα ενός απρόβλεπτου εφήβου που είναι έτοιμος για κάθε τρέλα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα αναζητάτε καινούργιες προοπτικές και είστε έτοιμοι να ρισκάρετε. Ο φόβος όμως του αγνώστου την τελευταία στιγμή σας φρενάρει.
Οικονομικά: Η ασυνέπεια στις υποχρεώσεις σας θα έχει δυσάρεστα αποτελέσματα.

*Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved