Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για το Φεβρουάριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

Κριός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτό το μήνα θα αισθανθείτε ότι η αγάπη είναι μια στεριά στην οποία βρέχει και εσείς δεν έχετε ούτε ομπρέλα για να προστατευθείτε ούτε βάρκα για να φύγετε και να πάτε άλλου. Ο Άρης στους Ιχθύες δείχνει ότι θα είστε συναισθηματικά μπερδεμένοι και πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με λάθη του παρελθόντος. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10 του μήνα προεικονίζει την έναρξη μιας περιόδου που η καθημερινότητα της σχέσης σας θα διαφοροποιηθεί. Επιπλέον, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 11 του μήνα ίσως φέρει στο προσκήνιο οικονομικές δυσκολίες ενώ είναι πιθανόν να υπάρξει συναισθηματική απόσταση που θα έχει αντίκτυπο και στην ερωτική σας κλίνη. Ωστόσο, γύρω στις 15 του μήνα τόσο το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο όσο και της Αφροδίτης με τη Μαύρη Σελήνη δείχνουν αφενός ότι θα βρεθούν λύσεις και αφετέρου ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να φυσήξει ούριος άνεμος στη φωτιά της σχέσης σας. Οι εκπλήξεις και ο χωριστός χρόνος που θα περνάτε με το ταίρι σας εν τέλει θα κάνουν καλό στο δεσμός σας. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι γύρω στις 06/02,16/2 και 26/2 προσέχετε ωστόσο γύρω στις 04/02 και 10/02.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η πρόκληση του μήνα είναι ξεπεράσετε όσο περάσετε σε μια προηγούμενη σχέση προκειμένου να ξεκλειδώσετε την πόρτα σε κάτι καινούργιο. Ο μόνος σας αντίπαλός είναι ο ίδιος σας εαυτός που βλέποντας τα πράγματα υποκειμενικά ίσως έχει την ελπίδα ότι μπορεί να γίνει κάτι με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Γύρω στις 10 του μήνα αν ψηφίσατε τη λογική και δοκιμάσετε να κάνετε την ανατροπή χτυπώντας την πόρτα ενός πρώην παρτενέρ ας είστε έτοιμοι για μια «χυλόπιτα» που από τι φαίνεται θα σας αιφνιδιάζει. Το αστρολογικό σκηνικό σας παροτρύνει να ξεκαθαρίσετε με το παρελθόν, να αντλήσετε δύναμη από τα δύσκολα και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην κοινωνική σας ζωή, για νέες γνωριμίες προκειμένου να πάτε μπροστά και να ζήσετε την καλύτερη δυνατή ερωτική ζωή που μπορείτε να έχετε. Στα τέλη του μήνα ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και πιθανόν να ξαναβρεθείτε με πρόσωπα που ίσως σας κάνουν το «κλικ» που δεν σας έκαναν παλαιότερα, σας προκαλέσουν το ενδιαφέρον ή πλέον θα είναι διαθέσιμα. Πατήστε γκάζι για αισθηματικές προσεγγίσεις γύρω στις 06/02, 15/02 και 26/02.

Ταύρος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με το Δία ορθόδρομο, ο δρόμος για τις αισθηματικές και οικονομικές απολαβές ανοίγει διάπλατα. Στις 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Δία και θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε χαρά μέσα από τη σχέση σας. Ωστόσο λίγο αργότερα, στις 11 Φεβρουαρίου, που η Θεά του έρωτα θα συναντήσει τον Κρόνο, ιδιαίτερα εσείς που είστε στις αρχές του β' δεκαημέρου καλό θα είναι να βάλετε στην γωνία τη διάθεση για πειραματισμούς διότι θα πέσουν στο κενό. Η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες δείχνει ότι ως ζευγάρι θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να βγείτε έξω, να απολαύσετε την παρέα των φίλων και να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που θα ευφραίνουν τη ψυχή σας. Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα αναδεικνύει τον έμφυτο αισθησιασμό σας και πολύ πιθανόν να νιώσετε την αυτοεκτίμηση σας να ανεβαίνει. Μικρές ή απλές πινελιές μπορούν να αναδείξουν την ομορφιά και την ερωτική σας χάρη και να εξάψουν το ερωτικό ενδιαφέρον του συντρόφου σας. Ιδανικές ημέρες για να απολαύσετε τον έρωτα σας είναι γύρω στις 04/02,16/02 και 26/02. Μην αφήσετε το κακό να σας γρατσουνίσει την πόρτα γύρω στις 04/02 και 11/02.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Θέλετε η ερωτική σας ζωή να είναι τακτοποιημένη όπως η ντουλάπα σας και η ορθοδρόμηση του Δία μπορεί να μην υπόσχεται τάξη όμως θα σας δείξει τί επιλογές έχετε στην ερωτική σας γκαρνταρόμπα. Ουκ ολίγες. Το ζήτημα όμως δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Υπάρχει κάποια που να αξίζει να δώσετε σημασία; Η παρουσία του Κρόνου στον 7ο δεν επιτρέπει λάθη, σας έχει ήδη χτυπήσει την καμπάνα και είστε πολύ επιφυλακτικοί. Μην το παρακάνετε όμως, διότι αν είστε υπερβολικά καχύποπτοι και προσεκτικοί πάτε στο άλλο άκρο, αυτό της γεροντοκόρης που όλα της φταίνε. Με σύνεση και σωφροσύνη εξετάστε τις αισθηματικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Τόσο ο επαγγελματικό χώρος όσο και μέσα σε φιλικούς κύκλους, παρέες, συλλογικές δραστηριότητες μπορείτε να κάνετε γνωριμίες που θα σας προκαλέσουν ρίγη συγκίνησης. Από την άλλη, ο Ερμής 23 Φεβρουαρίου γυρνά ανάδρομος όποτε μην εκπλαγείτε αν σας στείλει ραβασάκι ένας πρώην αγαπημένος ή εσείς επιθυμήσετε κάποια αγάπη από τα παλιά. Αισθηματικές προσεγγίσεις ευνοούνται γύρω στις 06/02, 07/02, 15/02, 16/02 και 26/02.

Δίδυμοι

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Δίας στη δική σας περίπτωση επηρεάζει έντονα την αισθηματική ζωή καθώς κυβερνά τον τομέα των σχέσεων. Ως εκ τούτου το γεγονός ότι γύρισε» στα ίσια» του θα έχει θετική επίδραση στο γάμο, το δεσμό ή το ρομαντικό σας ειδύλλιο. Τα πρώτα σημάδια θα τα δείτε γύρω στις 07 Φεβρουαρίου που η αέρινη Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία σε όψη τριγώνου και ίσως γιορτάσετε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου λίγο νωρίτερα με μια εκδρομή, ένα ταξίδι, δωράκια και εκπλήξεις που θα αναθερμάνουν τη φλόγα του έρωτα σας. Τα προβλήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε προέρχονται περισσότερα από πεθερικά και άτομα που ασκούν μια επιρροή τόσο σε εσάς όσο και τα ταίρι σας. Με πλάγιο τρόπο θα δοκιμάζουν να βάζουν φιτιλιές και να σας αγχώνουν, πάντα για το καλό σας. Αποφύγετε να επηρεαστείτε από αυτά που λένε, δείξετε εμπιστοσύνη στο σύντροφο σας και μην αφήνετε άλλους να μπαίνουν ανάμεσα σας. Η ανάδρομη φορά του κυβερνήτη σας του Ερμή στις 23 Φεβρουαρίου δείχνει ότι πολλά λόγια θα γυρίσουν σε ιστορίες που έχουν περάσει και φέρνουν στο προσκήνιο πρόσωπα που έχουν μνήμη ελέφαντα. Πείτε «παλιές ιστορίες» και χαρείτε τον έρωτα σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο Δίας έχει βρει πολλούς υποψήφιους κουμπάρους που θέλουν να σας στεφανώσουν ή να σας κάνουν ένα προξενιό όμως εσείς είστε κάπως δύσκολοι και διστακτικοί. Το φέρνετε από κει το πηγαίνετε από την άλλη και μέχρι να καταλήξετε εάν θέλετε σχέση ή μια περιστασιακή περιπέτεια το σκέφτεστε πολύ ή δείχνετε να είστε σε δίλημμα. Πάντως ήδη πολλοί Δίδυμοι έχουν φορέσει κουλούρα και ίσως ο επόμενος εκπρόσωπος του να είστε εσείς. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο βοηθάει να κάνετε γνωριμίες σε χώρους κοινωνικής δικτύωσης, στους κόλπους μιας ομάδας ή να φέρετε τα πάνω – κάτω στη ζωή σας κάνοντας την ανατροπή. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει κατακέφαλα γύρω στις 06/02 ενώ και γύρω στου Αγίου Βαλεντίνου ίσως ακούσετε την καρδιά σας να χτυπά στους ρυθμούς του έρωτα. Από την άλλη, θα έλκεστε από άτομα χωρισμένα, εκκεντρικά, ιδιόρρυθμά που θα σας δίνουν την αίσθηση ότι δεν θέλουν δεσμεύσεις και ίσως πέσετε στην παγίδα. Ο Ερμής από τις 23 του μήνα θα πασχίσει να σας δείξει ότι ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε μια άποψη ή γνώμη σας για κάποιο πρόσωπο που ούτως ή άλλως αμφιβάλλετε. Οι καλύτερες, για εσάς, μέρες είναι 06/02 , 07/02, 16/02.

Καρκίνος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Φεβρουάριος για τους περισσότερος από εσάς είναι εξαιρετικός και αυτό γιατί πάνω από πέντε πλανήτες θα βρίσκονται στα γνωστά σας τα λημέρια... τα υδάτινα. Αυτοί που θα συνεχίζεστε να δοκιμάζεστε μέσα στις σχέσεις σας λόγω ξαφνικών αποκαλύψεων και μακροχρόνιων προβλημάτων είστε οι γεννημένοι γύρω στις 27 Ιουνίου και αρχές Ιουλίου αντίστοιχα. Ωστόσο τις ανασούλες σας θα τις πάρετε και πιθανόν χωρίς υποστήριξη μάσκας οξυγόνου. Τα πρώτα θετικά νέα έρχονται από τον Άρη, ο οποίος κάνει ποδαρικό στο ζώδιο των Ιχθύων και σας ωθεί να πάρετε πρωτοβουλίες για να ξεκινήσετε κάτι νέο, να πάτε ένα ταξίδι, να οργανώσετε ρομαντικά δείπνα, να χορέψετε μπλουζ και γενικότερα να μπείτε στην ατμόσφαιρα του έρωτα. Οι φαντασιώσεις σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα ή να δημιουργήσουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό με εσάς πρωταγωνιστές. Στο ίδιο τέμπο παίζει και ο Ερμής που ανοίγει δρόμο για όμορφα λόγια υπό το φως των κεριών, βόλτες στην παραλία ή στο σιντριβάνι του έρωτα σας. Τέλος, η Αφροδίτη σας προκαλεί να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό και να απαλλαχτείτε από ταμπού και προκαταλήψεις που φράζουν την ευτυχία της ερωτικής σας ζωής.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αυτό το μήνα, ο έρωτας είτε θα έρθει από μακριά είτε θα σας ταξιδέψει μακριά. Άρης, Ερμής και Ήλιος θα επισκεφτούν διαδοχικά το ζώδιο των Ιχθύων και εσείς θα σαλπάρετε στα ανοιχτά έως να βρείτε ένα λιμάνι που θα υπόσχεται αγάπη, τρυφερότητα και ερωτική έκσταση. Στις αρχές του μήνα, ίσως το ερωτικό σκηνικό να μην είναι ξεκάθαρο όμως από του Αγίου Βαλεντίνου και έπειτα οι αστρολογικές συγκυρίες θα συμβάλλουν ώστε να αισθανθείτε ότι είστε κοντά στην απόλυτη ευτυχία. Πιο συγκεκριμένα γύρω στις 15 του μήνα ο Άρης συναντά τον Πλούτωνα δίνοντας σας την ενέργεια που χρειάζεστε για να μεταμορφώσετε την ερωτική σας ζωή. Επιπλέον, στις 16 του μήνα το τρίγωνο του με τον Κρόνο δείχνει την έναρξη μια σχέσης ικανής να σφραγίσει την ερωτική σας ζωή. Εν τω μεταξύ, η καπριτσιόζα Αφροδίτη στον οίκο του σεξ και της ερωτικής ικανοποίησης σας ωθεί να επαναστατήσετε ενάντια στα «πρέπει» και τα «μη» τολμώντας να δοκιμάσετε το απαγορευμένο και το διαφορετικό. Πολύ πιθανόν κάποιοι να δοκιμάσετε μια σχέση με πρόσωπο που βγαίνει από μια σχέση, που είναι δεσμευμένο ή που ξέρετε ότι οι μη ανοιχτόμυαλοι δεν θα δεχτούν και χρειάζεται να αποκρύψετε.

Λέων

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου η σχέση σας αναζωογονείται και πολύ πιθανόν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με ένα γάμο, έναν αρραβώνα ή δεσμό. Θα έχετε την τάση να εξετάσετε τις ανάγκες της συνύπαρξης με το ταίρι σας και να δείτε αν υπάρχουν κενά που είναι καλό να καλυφθούν. Η Αφροδίτη ως σύμβουλος σχέσεων θα σας προτείνει εναλλακτικούς τρόπους για να πετύχετε ισορροπία στην σχέση σας και να ζήσετε αδοκίμαστε συγκινήσεις που θα ανατρέπουν την ιδέα που είχατε για τις δεσμεύσεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στις αρχές του β' δεκαημέρου, δείχνει ότι γύρω στις 11 Φεβρουαρίου ίσως κάποια οικογενειακά ή κληρονομικά ζητήματα να φέρουν δυσκολίες και εμπόδια που θα σας απομακρύνουν συναισθηματικά από το ταίρι σας. Ωστόσο, ο Άρης που έχει σηκώσει άγκυρα και σας ταξιδεύει με το πλοίο της αγάπης στο βυθό της ηδονής υπόσχεται ερωτικά πάρε – δώσε βγαλμένα από παραμύθι. Ερωτικές και ρομαντικές είναι οι στιγμές που θα ζήσετε στου Αγίου Βαλεντίνου ενώ με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τη Μαύρη Σελήνη στις 16 θα σας χαρίσει το εισιτήριο για βόλτες με το λεωφορείο του πάθους.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο μήνας ανοίγει με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού να υπόσχεται ένα κεραυνοβόλο έρωτα ή μια γνωριμία που θα φανερώσει δυνατότητες για ερωτική ευτυχία που ξεφεύγει κατά πολύ από τον ορισμό που της δίνατε μέχρι πρότινος. Με τον Ήλιο στον τομέα των σχέσεων είναι εμφανές ότι είστε έτοιμοι να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε και να μπείτε σε σχέση, αφήνοντας του πάντες άφωνους. Επίκουρος στο έργο του Ήλιου είναι η μετρ σε θέματα σχέσεων, η Αφροδίτη. Φιλοξενούμενη από το ζώδιο του Υδροχόου οι συμβουλές της δεν είναι μια από ίδια αντίθετα είναι πρωτοποριακές και ανατρεπτικές. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο σας αποτρέπει να ζητήσετε τη γνώμη της οικογένειας σας σε θέματα σχέσεων γιατί ίσως απογοητευτείτε. Γύρω στις 16 Φεβρουαρίου το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τη Μαύρη Σελήνη δείχνει ότι μέσα από τις κοινωνικές συναναστροφές θα προκύψει μια γνωριμία που θα ξυπνήσει τα βαθύτερα σας ένστικτα και θα αναζητήσετε με ένταση την ερωτική συνένωση. Επιπλέον, ο Άρης στους Ιχθύες έχει έναν κορυφαίο ρόλο αυτό το μήνα στην ερωτική σας ζωή καθώς ενεργοποιεί τις πιο κρυφές σας επιθυμίες και μάχεται με πάθος να τις εκπληρώσει.

Παρθένος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το τι έχουν να ακούσουν τα αυτάκια σας αυτό το μήνα με τον Ερμή στους Ιχθύες δεν λέγεται. Λόγια όμορφα, ρομαντικά μα και σε κάποιες περιπτώσεις απατηλά (ιδιαίτερα γύρω στις 6 και 10 Φεβρουαρίου) από τη μια θα ευφραίνουν την καρδιά σας και από την άλλη θα σας αποπροσανατολίσουν και σε κάποιες περιπτώσεις θα σας εκνευρίσουν. Επιπλέον, με τον Άρη στον τομέα των σχέσεων υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας και η πρόκληση που έχετε είναι το πώς θα την χρησιμοποιήσετε. Υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνετε μαλλιά κουβάρια αλλά είναι επίσης πιθανό να κάνετε κινήσεις που θα δείξουν ευαισθησία και θα στοχεύουν να κάνετε ένα όνειρο πραγματικότητα. Με ορμή και συγχρόνως φαντασία μπορείτε να λειτουργήσετε θετικά μέσα στη σχέση και να βρείτε λύσεις για οικονομικά θέματα και χρόνια προβλήματα. Οι μέρες που θα πρέπει να κόψετε ταχύτητα και να δείτε τα πράγματα με προσοχή γιατί οι παρερμηνείες και οι απογοητεύσεις καραδοκούν είναι στις 04/02, 07/02, 08/02, 09/02, 10/02 και 26/02. Χαρούμενες μέρες με τη συμβολή του Άρη είναι στις 15/02, 16/02 και 26/02 και με τη βοήθεια του Ερμή στις 12/02.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που πρόκειται να δώσετε μάχη για να κερδίσετε έδαφος στις σχέσεις με τους άλλους. Ίσως αισθανθείτε κάποιες φορές ότι χάνετε τη δύναμη σας ,ότι οι προσπάθειες σας πέφτουν στο κενό ή ότι η λογική δεν αρκεί διότι χρειάζεστε και τη συμβολή της διαίσθησης για να περάσετε από την όχθη της μοναξιάς σε αυτή της συντροφικότητας. Οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί ο πλανήτης της δράσης τόσο στα μέσα του μήνα όσο και στα τέλη υπόσχεται ότι θα μπορέσετε να κάνετε εκεχειρία με τη δυσπιστία και το φόβο και να δοκιμάσετε το χορό του έρωτα σε μια ρομαντική σκηνή που στο μέσο της θα βρίσκεστε εσείς και το νέο σας ταίρι. Παράλληλα, ο Ερμής στις 23 Φεβρουαρίου γυρνά ανάδρομος στον 7ο ηλιακό οίκο γεγονός που δείχνει είτε ότι θα ρίξετε κλεφτές ματιές στο συναισθηματικό παρελθόν και σε κάποιες περιπτώσεις θα ρίξετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα ή ότι θα κάνετε πίσω σε κάποιες επιλογές αφού θα αισθανθείτε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τις προσδοκίες σας από μια ερωτική σύζευξη. Οι μέρες που χρειάζεται να προσέχετε είναι γύρω στις 04/02, 10/02 και 07/02, 08/02, 09/02 και 20/02 γιατί θα μεγαλοποιείτε τα γεγονότα είτε θετικά είτε αρνητικά.

Ζυγός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με την άτακτη και εγκεφαλική Αφροδίτη στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου έως τις 26 Φεβρουαρίου, ο μήνας υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις και ερωτικές περιπτύξεις που θα σας απελευθερώσουν από το άγχος και θα νιώσετε ανανεωμένοι ψυχή τε και σώματι. Τόσο το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό όσο και το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία στις 6 και 7 Φεβρουαρίου αντίστοιχα αποτελούν δύο θετικούς οιωνούς για την ερωτική ζωή με στιγμές έξαψης και ευχαρίστησης να ανοίγουν τη σαμπάνια του έρωτα για να γιορτάσετε τη χαρά που ζείτε. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στις 10 Φεβρουαρίου δεδομένου ότι ακολουθείται από ένα τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δείχνει ότι ένα νέο άνοιγμα που θέλετε να κάνετε ίσως προσκρούσει σε οικονομικές δυσκολίες. Από την άλλη ο σύντροφος σας ίσως αντιμετωπίσει με επιτυχία κάποια προβλήματα που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και αυτό συμβάλλει θετικά στο να διαγράψετε κάποια κακώς κείμενα από τη ζωή σας, σταματώντας να τα ανακυκλώνετε. Ο έρωτας ευνοείται στις 06/02, 07/02, 16/02 ενώ καλό είναι να τραβήξετε χειρόφρενο σε υπερβολές και κατασπατάληση δυνάμεων γύρω στις 04/02, 10/02 και 11/02.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο Φεβρουάριος αποτελεί για τους περισσότερους από εσάς ένας μήνα όπου ξαφνικά και απρόσμενα θα απαλλαχτείτε από δυσάρεστα συναισθήματα και αναμνήσεις που σας κρατούσαν πίσω και θα ανοίξετε την πόρτα τόσο στον έρωτα όσο και σε μια ζωή πλέον γεμάτη από σχέδια και προσδοκίες. Ο μήνας μπαίνει με το δεξί διότι η θεά του έρωτα έχει διάθεση να αλλάξει άρδην την αισθηματική σας ζωή, προτάσσοντας να απορρίψετε τον αρνητισμό και να δεχτείτε να δημιουργήσετε αισθηματικές ευκαιρίες ακόμα και αν οικονομικά διανύετε μια καθοδική πορεία και επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια φάση φθοράς και αφθαρσίας. Τα πρώτα θετικά σινιάλα τα δίνουν οι όψεις που σχηματίζει στις 6 και 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη με Ουρανό και Δία αντίστοιχα καθώς φέρνουν χρώμα σε μια ασπρόμαυρη ερωτική ζωή. Εν συνεχεία το τρίγωνο της Αφροδίτης με τη Μαύρη Σελήνη στις 16 Φεβρουαρίου δείχνουν ότι θα διακατέχεστε από μια ισχυρή επιθυμία να κατακτήσετε το αντικείμενο του πάθος σας, αποδεσμευόμενοι από περιττές σκέψεις και άχρηστες πληροφορίες. Τέλος, ο Άρης στους Ιχθύες δείχνει ότι ο χώρος που εργάζεστε, αθλείστε ή επισκέπτεστε σε καθημερινή βάση ίσως αποτελέσει το πεδίο που θα συμβεί το «θαύμα» του έρωτα.

Σκορπιός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με το πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, τον Δία στον οίκο της λίμπιντο και της ερωτικής ικανοποίησης δεν είναι απίστευτο που η ερωτική σας ζωή, αν και βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης, διανύει την πιο εύφορη φάση της. Η ορθοδρόμηση του Δία πέρα από την εύνοια που φέρνει σε θέματα φόρων, επιδομάτων και επιχορηγήσεων υπόσχεται και αναρίθμητες ερωτικές συγκινήσεις που θα μοιραστείτε με το έτερο σας ήμισυ στην δική σας κλίνη ηδονής. Συγχρόνως, η είσοδος των Άρη, Ερμή και Ήλιου στο οίκο του έρωτα και της απόλαυσης προοιωνίζουν ότι κατά τη διάρκεια του μήνα θα γευτείτε το ηδύποτο της ερωτικής ευχαρίστησης και θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας, θα αποκτήσετε παιδάκι, θα γίνετε κουμπάροι, θα κάνετε ένα ταξίδι αναψυχής ή ο χρόνος που θα μοιραστείτε με το έτερο ήμισυ θα θυμίζει μήνα του μέλιτος. Αν κάτι χρειάζεται να προσέχετε αυτό το μήνα που το σύμπαν σας έχει απλώσει το κόκκινο χαλί της ερωτικής επιτυχίας είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 11 Φεβρουαρίου και περισσότερο οι γεννημένοι στα τέλη του α' δεκαημέρου και στις αρχές του β'. Ίσως συναισθήματα ζήλιας, αποκλειστικότητας και συναισθηματικής προσκόλλησης να προσκρούσουν στην επιθυμία του ενός από των δύο που αποτυπώνει η φράση «καλά περνάμε θέλω να δω και λίγο την οικογένεια μου». Σε κάθε περίπτωση ψυχραιμία!

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο Κρόνος στον πρώτο οίκο φιλοδοξεί να σας ωριμάσει και να σας διδάξει την αξία των ορίων και των συνεπειών στη ζωή. Από την άλλη, ο Δίας στο παιχνιδιάρικο και άστατο ζώδιο των Διδύμων παραθέτει ποικιλία επιλογών και ερωτικών απολαύσεων και μπαίνετε σε πειρασμό να δοκιμάσετε την αμαρτία του απαγορευμένου διότι στην περίπτωση σας το κρυφό είναι πιο γλυκό. Με μπροστάρη τον Άρη στους Ιχθύες που δεν διστάζει να ακολουθήσει τη λάθος διαδρομή αφού στο τέλος θα βρει τον τρόπο να αποποιηθεί των ευθυνών του ή να βγει και από πάνω με εξαιρετική δεξιοτεχνία αναμφίβολα θα ζήσετε τον έρωτα με πάθος, συναίσθημα και ευχαρίστηση. Αν και κάποιοι φανερά ή κρυφά θα σας λένε «το 'χεις χάσει» εσείς δεν θα βγείτε εύκολα από τον κόσμο στον οποίο θα μπείτε και θα υπόσχεται μια βαθιά ερωτική σύζευξη. Εξάλλου, ο Φεβρουάριος ενέχει τόσο ευκαιρίες (15/02, 16/02,26/02) όσο και παγίδες (04/02, 07/02, 09/02,10/02).Τέλος, η ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 23 του μήνα δείχνει ότι θα κάνετε πίσω σε μια αισθηματική σας απόφαση είτε ότι θα κλείσετε το μάτι σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Τοξότης

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Θεωρείστε από τους τυχερούς της χρονιάς σε θέματα σχέσεων διότι ο πλανήτης της ευημερίας, ο Δίας από τους Διδύμους υπόσχεται τα καλύτερα. Είτε θέλετε να παντρευτείτε, να αποκτήσετε ένα παιδί, να συνεργαστείτε σε μια δουλειά με το ταίρι σας είτε απλώς επιθυμείτε τη συμπαράσταση και την αγάπη του, το σίγουρο είναι ότι θα τα έχετε και μάλιστα οι ευχάριστες συγκινήσεις θα είναι σε πολλές και μεγάλες δόσεις. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο δείχνει ότι αυτό το μήνα θα επιδιώξετε περισσότερο να μιλήσετε με το ταίρι σας, να βγαίνετε έξω και πιθανόν μίνι εκδρομές να αποτελέσουν ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά. Επιπλέον, ο Ερμής και ο Άρης που αμφότεροι είναι σημαντικοί δείκτες για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής εισέρχονται στους Ιχθύες και περισσότερο από άλλες φορές το σπίτι θα γίνει εστία για να χαλαρώσετε και να παραδοθείτε στις σειρήνες της ερωτικής ευχαρίστησης. Αναμφίβολα οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζουν και οι δυο στη διάρκεια του μήνα δείχνει ότι δεν θα πρέπει να το παρακάνετε, κάνοντας ωραίες προτάσεις που θα μένουν στα λόγια ή ανασύροντας καταστάσεις από το παρελθόν που μόνο προβλήματα μπορούν να φέρουν. Προσοχή, λοιπόν, στις 04/02, 07/02, 08/02, 09/02, 10/02.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η ορθοδρόμηση του Δία ανοίγει δρόμο στην δέσμευση ευνοώντας μάλιστα όλες τις μορφές της, σχέση, συγκατοίκηση, αρραβώνα, λόγο ή γάμο. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας απελευθερώνει από το φόβο της αποτυχίας και τις αμφιβολίες και σας αφήνει το πεδίο ελεύθερο για γνωριμίες, προσεγγίσεις και φλερτ που μπορούν πραγματικά να σας αποκαλύψουν τον κόσμο του έρωτα και της ευτυχίας. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία στις 7 Φεβρουαρίου είναι πολύ πιθανόν να συνάψετε ένα δεσμό και πιθανόν να σκεφτείτε σοβαρά ή φευγαλέα το ενδεχόμενο της επισημοποίησης. Από την άλλη, η παρουσία τόσο του Άρη όσο και του Ερμή στους Ιχθύες δείχνει ότι ίσως η οικογένεια σταθεί εμπόδιο σε κάποια όνειρα σας ενώ πολύ πιθανόν το αισθηματικό παρελθόν να σας παγιδέψει σε ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν θα μπορέσετε να βγείτε. Από τις 23 Φεβρουαρίου που ο Ερμής γυρνά ανάδρομος ίσως κάποιες μεταμφιεζόμενες ευκαιρίες που εμφανίζονται στο πρόσωπο ενός ατόμου, με το οποίο έχετε ήδη προσπαθήσει και κατέληξε αδιέξοδη η όλη ιστορία είναι καλύτερο να τις ξανασκεφτείτε.

Αιγόκερως

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο έρχεται να φρεσκάρει και να ανανεώσει τη σχέση σας. Με τη συμβολή της θα διαφοροποιήσετε τον τρόπο που δείχνετε την αγάπη σας και συγχρόνως η στάση του συντρόφου θα σας κρατά σε μια εγρήγορση. Δεν βαριέστε εύκολα όμως αυτό το μήνα θα δοκιμάσετε νέες συνταγές που θα σας δώσουν την ευκαιρία να γευτείτε κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο. Εκεί που το τοπίο ωστόσο είναι θόλο και χρειάζεται προσοχή είναι στην επικοινωνία. Ίσως μπουν ψήλοι στα αυτιά σας, είστε καχύποπτοι ή παρερμηνεύετε πράγματα και καταστάσεις. Επιπλέον, θα χρειαστεί να είστε σαφείς σε αυτά που λέτε, υπόσχεστε ή προτείνετε γιατί αλλά θα λέτε εσείς και άλλα θα ακούει το ταίρι σας. Ωστόσο, η παρουσία του Άρη και του Ερμή πέρα από το ομιχλώδες τοπίο το οποίο δημιουργούν, δίνουν την ευκαιρία να κάνετε κάποιες μετακινήσεις, εξόδους, βόλτες ή μίνι ταξιδάκια που θα σας δώσουν την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το θαύμα της αγάπης. Προσέχετε την απατηλότητα και τις υπερβολές γύρω στις 04/02, 07/02 και 10/02.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας παρουσιάσει ξαφνικές ευκαιρίες για ρομαντικές ιστορίες χωρίς ωστόσο να προεξοφλεί τη διάρκεια τους. Πολύ πιθανόν να βρείτε την αγάπη και τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ατόμου που θα είναι αντισυμβατικό, ιδιόρρυθμο, ευφυές και απρόβλεπτο. Από την άλλη, τόσο ο Ερμής όσο και ο Άρης δείχνουν ότι θα έχετε την τάση να κάνετε κάποια όμορφα και ειδυλλιακά ταξίδια και να είστε συμπονετικοί και χαλαροί στις επαφές σας. Όμως αμφότεροι συναντούν τον Ποσειδώνα και τον Δία και ίσως φουσκώσουν τις προσδοκίες σας από μια γνωριμία ή κρύψουν πίσω από την κουρτίνα της ερωτικής ευτυχίας σημαντικές λεπτομέρειες. Έτσι αν και γενικά είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί ίσως αυτό το μήνα να πέσετε στα δίχτυα του λάθους διότι υπάρχει η τάση να ωραιοποιείτε αυτά που ακούτε από τους άλλους, νομίζοντας ότι τα έχετε περάσει από το φίλτρο της λογικής. Ίσως παρασυρθείτε ή εξιδανικεύσετε πράγματα και καταστάσεις γύρω στις 04/02, 07/02,09/02,10/02.

Υδροχόος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο τονίζει την ανάγκη για όμορφες σχέσεις, ευχάριστες ενασχολήσεις ενώ συγχρόνως τονίζει την αέρινη γοητεία σας. Επίσης, θα έχετε την τάση να δίνετε λύσεις μέσα από ανατρεπτικές προτάσεις και θα νιώθετε μεγαλύτερη την έλξη του συντρόφου προς το πρόσωπο σας. Συγχρόνως, ο Δίας μέσα στον οίκο των ερωτικών απολαύσεων, των παιδιών και της δημιουργίας υπόσχεται ευτυχία, πρόοδο και εξέλιξη σε αυτούς τους τομείς. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ανεβασμένη και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στη σχέση σας. Από την άλλη, με τον Άρη στους Ιχθύες ίσως υπάρξουν στιγμές που πέρα από τα οικονομικά σας μπερδεμένο κουβάρι θα αποτελούν και τα συναισθηματικά σας. Ακόμη ο Ερμής θα φέρει κάποιες ματαιώσεις και παρερμηνείες που καλείστε να διαχειριστείτε με ηρεμία χωρίς ωστόσο να επαναπαυτείτε σε κάποιες υποσχέσεις ή ελπίδες. Τα τρίγωνα της Αφροδίτης με το Δία και τη Μαύρη Σελήνη στις 7 και στις 16 Φεβρουαρίου αντίστοιχά θα εμπλουτίσουν το μήνα σας με στιγμές έρωτα, πάθους και ευτυχίας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι μέρες: 04/02, 07/02 και 11/02.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Δεν δυσανασχετείτε με την ελευθερία σας, σας αρέσει και την απολαμβάνετε, ωστόσο θέλετε να δοκιμάσετε και κάτι διαφορετικό δεδομένου ότι οτιδήποτε κάνετε για αρκετό καιρό έπειτα το βαριέστε. Έτσι πρώτος ο Δίας έχοντας ορθοδρομήσει και εβρισκόμενος στον οίκο που σχετίζονται με τον έρωτα γίνεται χορηγός θετικής ενέργειας και ευεργεσίας για τα αισθηματικά σας. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο έως τις 26 Φεβρουαρίου η ερωτική διάθεση ανεβαίνει και πιθανόν να αποκαλύψετε ένα πιο ερωτικό πρόσωπο προς στους άλλους οι οποίοι δεν θα μείνουν αδιάφοροι. Γύρω στις 6 του μήνα τόσο το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό όσο και το τρίγωνο αυτής με τον Δία την επόμενη μέρα παρουσιάζουν ευκαιρίες για να ζήσετε τον έρωτα, πειραματιζόμενοι σε κάτι νέο και αξιοποιώντας τις ευνοϊκές συγκυρίες για τη δημιουργία μιας σχέσης. Από την άλλη, η παρουσία των Ποσειδώνα, Άρη και Ερμή στους Ιχθύες ίσως βάλουν τρικλοποδιά στην ορθότητα της κρίσης σας ενώ πολύ πιθανόν να βρεθείτε κάποια στιγμή σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο. Τέλος, τα πράγματα ίσως γίνουν πιο περίπλοκα με την ανάδρομη φορά του Ερμή στις 23 Φεβρουαρίου διότι θα υπάρχει η τάση να τσαλαβουτήσετε σε νερά που στο παρελθόν αποδείχτηκαν λασπωμένα.

Ιχθύες

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αν δεν έχετε μετακομίσει, συγκατοικήσει, αποκτήσει παιδί, παντρευτεί ακόμα, τότε ο Δίας πλέον ορθόδρομος θα κάνει το θαύμα του και κάτι καλό θα σας φέρει προκειμένου να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε υδάτινα ζώδια αυτόν τον μήνα και αυτό σας ευνοεί τα μάλλα. Ο Κρόνος που σε πολλούς το όνομα του και μόνο δημιουργεί φόβο και τρόμο εσάς σας βοηθά και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μια καλή κουμπαριά, να επιτύχετε στόχους που σχετίζονται με το εξωτερικό ή νομικά ζητήματα. Ο Ποσειδώνας στο δικό σας ζώδιο δείχνει ότι θέλετε να μάθετε πως σας βλέπουν οι άλλοι και ίσως να παίξετε και κάποιο παιχνιδάκι μαζί τους, παρουσιάζοντας τους διάφορα πρόσωπα. Με την Άρη και τον Ερμή επίσης στους Ιχθύες αφενός η σεξουαλική επιθυμία γίνεται ισχυρή και το μυαλό σας αξιοποιεί τη φαντασία και τη διαίσθηση σας ωστόσο υπάρχουν παγίδες που ίσως επηρεάσουν τη σχέση με το ταίρι σας. Ο υποκειμενισμός και η ασάφεια θα διέπουν τόσο τα λόγια όσο και τις πράξεις σας και ίσως στείλετε κάποια εσφαλμένα μηνύματα. Οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις θα αποτελούν μέρος της καθημερινότητας σας για αυτό αποφύγετε τις βιασύνες και τις απερισκεψίες. Ιδιαίτερη προσοχή δείξτε στις 04/02, 07/02, 08/02, 09/02, 10/02.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η παρουσία του Δία στον 4ο ηλιακό οίκο πέρα από ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα μπορεί να σημάνει και μια νέα αρχή που θα επηρεάσει το χώρο στον οποίο ζείτε, ίσως προστεθεί ένας ακόμη, ή θα έχει βαθιά επίδραση στη ψυχοσύνθεση σας. Η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύες δείχνει ότι αυτό το μήνα θα κάνετε γνωριμίες, τα τηλέφωνα θα χτυπούν, πρόσωπα θα θέλουν να σας συναντήσουν και γενικότερα η ατζέντα του μήνα σας θα είναι γεμάτη με ραντεβού αισθηματικού περιεχομένου. Επιπροσθέτως, ο Άρης στο δικό σας ζώδιο δείχνει ότι θα είστε πιο ορμητικοί και θα παίρνετε με μεγαλύτερη άνεση πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την ερωτική ζωή. Στις αρχές του μήνα και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο τα πράγματα θέλουν προσοχή διότι τα φαινόμενα θα απατούν και ίσως μπείτε σε ιστορίες που θα παραμυθιαστείτε ή θα δώσετε άλλη εντύπωση από αυτή που θα θέλατε. Πολύ όμορφες μέρες παρουσιάζονται γύρω στα μέσα του μήνα που θα έχετε τη δυνατότητα να ρίξετε το βέλος του έρωτα διάνα στο στόχο σας. Επιπλέον, γύρω στις 26 Φεβρουαρίου που Άρης σχηματίζει θετική όψη με το Βόρειο Δεσμό επίσης μπορεί να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο. Όμως επειδή από τις 23 του μήνα ο Ερμής θα έχει γυρίσει ανάδρομος ίσως ρίξετε και κάποιες κλεφτές ματιές στο ερωτικό παρελθόν.

Έρωτας κεραυνοβόλος, έρωτας πλατωνικός, έρωτας ήρεμος και γαλήνιος ή μήπως θυελώδης; Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved