Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Ιανουαρίου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 12 Ιανουαρίου έως 9 Φεβρουαρίου

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Ιανουαρίου

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας το έτος όπως και ο μήνας για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου έγινε στις 11/1, 21:44 ώρα Ελλάδας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

Ποντικός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Πρέπει να προσέξετε τις αψιμαχίες που ενδέχεται να αναπτυχθούν μεταξύ των μελών της οικογένειάς σας, οι οποίες θα μπορούσαν να ξεφύγουν τελείως, αν τα μέρη που εμπλέκονται, προκειμένου να προστατεύσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα, προσπαθούν συνεχώς να βρουν σφάλμα σε όλους, εκτός από τον εαυτό τους. Συνήθως, όταν προκύπτουν διαφορές και τα δύο μέρη έχουν κάποια ευθύνη. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα της συμφιλίωσης μέσα από μια πραγματική συζήτηση με ένα ώριμο και φιλικό τρόπο. Ευτυχώς, η προσωπική υπερηφάνεια θα παραμεριστεί προσωρινά.

ΤΥΧΗ: Για εκείνους που κυνηγούν την επαγγελματική τους καταξίωση ενδέχεται να πάρουν κάποια προαγωγή λίγο πριν από το τέλος του μήνα. Η διοίκηση σας έχει εμπιστοσύνη και θα συνεχίσει να σας παρέχει υποστήριξη. Ωστόσο, μην παρασύρεστε από τα εξαίρετα νέα και προσπαθήστε να αντισταθείτε στον πειρασμό επιπλέον δαπανών ως εορτασμό της επιτυχίας σας. Για όσους ασχολούνται με τις επιχειρήσεις, πιθανόν να χρειαστεί να μειώσετε τα περιττά έξοδα, προκειμένου να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας και μπορεί μεν να λειτουργήσει για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά μακροπρόθεσμα ενδέχεται να τα πράγματα να αλλάξουν.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Αν έχετε κάποια δική σας επιχείρηση, εισοδήματα ή οικονομικά κέρδη είναι πολύ πιθανά για αυτή την περίοδο, παρότι προβλέπατε κάποια καθυστέρηση σε αυτούς τους τομείς. Για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, προγραμματίστε το μέλλον και ψάξτε να βρείτε νέες ή πρωτοποριακές ιδέες για να διατηρήσετε ή να βελτιώσετε την κατάσταση. Ατομικά τώρα, μερικοί αρκετά τυχεροί θα λάβουν είτε μπόνους που σχετίζονται με τις επιδόσεις ή σημαντική αύξηση των αμοιβών τους. Μην αποθαρρύνεστε αν δεν τα έχετε λάβει ακόμα γιατί αυτά που έρχονται θα είναι ευνοϊκότερα από ό, τι αναμένατε αρχικά.

Βόδι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν είναι ένας εξαιρετικός μήνας. Οι πολλές προκλήσεις ή εμπλοκές σε καυγάδες με τα μέλη της οικογένειας ή του συντρόφου είναι πιθανόν να δημιουργήσουν δυσαρμονία. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι, όποτε είναι δυνατόν ή θεωρήστε το ως μια δοκιμή της υπομονής σας. Όντας ευαίσθητοι σε ασήμαντα θέματα, απλώς θα περιπλέξετε τα πράγματα και ίσως αργότερα να το μετανιώσετε. Μην αφήνετε την προσωπική σας υπερηφάνεια να γίνει εμπόδιο και έχετε κατά νου ότι είναι ευκολότερο να κάνετε εχθρούς, αλλά θέλει τεράστια προσπάθεια να κάνετε ειρήνη. Ως εκ τούτου, γιατί να μην αποφύγετε την σύγκρουση σε πρώτη φάση και να διοχετεύσετε την ενέργεια για να οικοδομήσετε μια ισχυρότερη σχέση;

ΤΥΧΗ: Αντιμετωπίζετε ορισμένες περιπτώσεις που είναι άδικες και κάθε μια σας αναγκάζει να υιοθετήσετε έναν άγνωστο -μέχρι τώρα για σας- τρόπο αντίληψης. Αυτό σας προσφέρει όχι μόνο πιθανές λύσεις αλλά και προσωπικές γνώσεις που θα μπορούσαν να φέρουν επανάσταση στην προσέγγισή σας στη ζωή και στην καριέρα σας. Οι πραγματικές καταστάσεις που αντιμετωπίζετε είναι σε διαρκή μετάβαση, το οποίο σημαίνει ότι θα κάνετε αλλαγές που μόλις πρόσφατα είχατε θεωρήσει εντελώς αδύνατες. Αργότερα θα ανακαλύψετε ότι όλο αυτό σας ιντριγκάρει περισσότερο από ό, τι φανταζόσασταν. Προσπαθήστε να πάτε με το ρεύμα του ποταμού, αλλά κρατήστε το κεφάλι σας πάνω από το νερό.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Η ομαδική εργασία είναι απαραίτητη και μπορεί να συμβάλει στην επιτυχία για όσους εργάζονται στον κλάδο των κατασκευών, ιατρική βιομηχανία, την παραγωγή τροφίμων ή έρευνα. Απλά προσέξτε και αποφύγετε την αντιπαράθεση με τους ανωτέρους ή τους πελάτες, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσαρέσκεια στην εργασία, εξαιτίας των διαφορών. Να είστε υπομονετικοί και να το θεωρήσετε ως μια άλλη ευκαιρία εκμάθησης. Μερικές φορές το να προσπαθείτε να τα βάλετε με ένα τοίχο δεν είναι σοφή επιλογή. Ηρεμήστε και σκεφτείτε έναν εναλλακτικό τρόπο για να επιλύσετε το πρόβλημα. Κανένας κόπος δεν πάει χαμένος, όταν προσπαθείτε και δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα σε κανένα, το αποτέλεσμα θα μιλήσει από μόνο του.

Τίγρης

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η πρόσφατη σειρά από αναποδιές που αντιμετωπίζετε σας φαίνονται άδικες κι ότι στην ουσία εσείς δε φταίτε. Ωστόσο, όπως θα σκαλίζετε την κάθε μία, θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθετε για τους άλλους, μια κατάσταση ή ακόμα και για τον εαυτό σας. Αυτές οι αντιλήψεις θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικές κατά τη διάρκεια ενός κύκλου αναπόφευκτων αλλαγών που έχουν ήδη αρχίσει και θα συνεχιστούν και στο άμεσο μέλλον. Γνωρίζοντάς το αυτό, πρέπει να τις αντιμετωπίσετε έγκαιρα και να τις θεωρήσετε ως τις μελλοντικές σας επενδύσεις.

ΤΥΧΗ: Εκείνοι που βρίσκονται πιο κοντά σε εσάς, στην εργασία ή στο σπίτι, είναι στα πρόθυρα μιας σοβαρής σύγκρουσης. Αν επιμένουν να σας μιλήσουν, ακούστε τους προσεκτικά πριν να προσφέρετε οποιαδήποτε συμβουλή, διαφορετικά μην ανακατευτείτε καθόλου. Μπορεί αυτό να ακούγεται δυσάρεστο ή άκαρδο, σύντομα όμως θα ανακαλύψετε ότι τα θέματα είναι πολύ πιο σοβαρά, πιο πολύπλοκα ή περισσότερο φορτισμένα συναισθηματικά από ό, τι είχατε φανταστεί. Το να κρατήσετε μια ουδετερότητα απαιτεί λεπτή διπλωματία αλλά το θέμα είναι αν θα μπορέσετε να παραμείνετε σταθεροί και όταν περάσει η μπόρα. Αποφύγετε να πάρετε ανοικτά το μέρος κάποιου.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Συνήθως, όταν είστε δυσαρεστημένοι με την έκβαση που παίρνουν υπάρχοντα ή νέα σχέδια, δεν αφήνετε τον εαυτό σας να εμπλακεί περισσότερο σε άκαρπες αναζητήσεις και μειώνετε τους ρυθμούς σας. Δυστυχώς όμως, όχι μόνο δεν σκέφτεστε με αυτόν τον τρόπο αλλά το χειρότερο, νιώθετε υπεύθυνοι για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και είχαν σαν αποτέλεσμα το τσαλάκωμα της αυτοεκτίμησής σας. Το να μην κάνετε τίποτα κάτω από αυτές τις συνθήκες απαιτεί θάρρος. Ωστόσο, πλησιάζοντας στο τέλος του μήνα, θα αντιληφθείτε είτε ότι υπάρχει μια πολύ θετική αλλαγή των υφιστάμενων καταστάσεων ή θα παρουσιαστεί κάτι νέο και συναρπαστικό. Εξερευνήστε ό, τι προκύπτει, ακόμη και αν είστε καχύποπτοι γιατί οτιδήποτε κάνετε τώρα, θα έχει αντίκτυπο και στο μέλλον.

Λαγός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Όταν υπάρχουν επιπλοκές σε πρακτικά ζητήματα, επικεντρώνεστε στο να βρείτε μια λύση και ψάχνετε να βρείτε τι μπορεί να πήγε στραβά. Ωστόσο, όταν τα θέματα είναι προσωπικά ή αφορούν στενές σχέσεις, έχετε την τάση να βασανίζετε τον εαυτό σας και να θλίβεστε. Απροσδόκητα γεγονότα θα σας δώσουν ένα σοβαρό λόγο να κάνετε αλλαγές. Αυτή τη φορά, προσπαθήστε να δείτε καθαρά τα πράγματα και μην αφήσετε προηγούμενες δεσμεύσεις σας να σας κρατήσουν πίσω. Απρόβλεπτες αλλαγές θα μπορούσαν να αλλάξουν εντελώς την ισορροπία στη σχέση σας.

ΤΥΧΗ: Για άλλη μια φορά θα προσπαθήσετε να μετριάσετε κάποιες μεταβολές, επειδή ξέρετε ότι ορισμένα άτομα θα ενοχληθούν αρκετά από μια ανοιχτή αναμέτρηση. Τώρα, όμως θα πρέπει να βγείτε μπροστά, να είστε πολύ συγκεκριμένοι και ειλικρινείς και να επιμείνετε, ακόμα και αν υπάρξει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων ή και τσακωμών. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, διότι θα τονώσει περισσότερο τα οικονομικά και τους πόρους σας και θα ξεκαθαρίσετε μια και καλή το ποιός οφείλει τι και σε ποιόν.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Τα όνειρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα άμα κυνηγήσετε να εφαρμόσετε κάποια προγραμματισμένα σχέδια. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν όσον αφορά στους πόρους, την εφαρμογή και τον προγραμματισμό. Πρέπει να κάνετε σταδιακά βήματα και να ηρεμήσετε, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση ή προσφορά σε πιθανούς ενδιαφερόμενους. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια νέα αρχή, ανάλογα βέβαια με το πώς μπορεί κανείς να κινηθεί στην όλη κατάσταση. Εφόσον δεν αφήσετε το Εγώ σας να κυριαρχήσει στην σκέψη σας, τότε θα αποφύγετε τις παγίδες και θα τα πάτε μια χαρά.

Δράκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζετε ότι θα πρέπει να γίνουν ορισμένες αλλαγές στη ζωή και τη σχέση σας. Ενώ σας απασχολεί αρκετά και το σκέφτεστε, νιώθετε αβέβαιοι με το ποιά θα είναι η εξέλιξη των πραγμάτων κι έτσι το αναβάλλετε συνεχώς. Ωστόσο, τα γεγονότα εξελίσσονται και στην ουσία αποφασίζουν για σας. Ίσως γίνονται κάπως απότομα αλλά αφού σας σπρώχνουν στην επόμενη φάση της σχέσης σας, είναι μια ανακούφιση. Εάν είστε ακόμα αβέβαιοι για το μέλλον, ίσως χρειαστεί να εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτο και τα συναισθήματά σας.

ΤΥΧΗ: Πολλά πράγματα σας ενθουσιάζουν τώρα τελευταία αλλά δε σας μαθαίνουν κάτι καινούργιο. Το πρόβλημα είναι ότι όσο κι αν σας συναρπάζει αυτή η εξερεύνηση, οι προσπάθειές σας να μετατρέψετε τις ιδέες σε πράξη θα είναι απογοητευτικές. Αυτό είναι οφθαλμοφανές και σας ωθεί στο να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Ωστόσο, η βάση πάνω στην οποία τα σχέδιά σας θα μπορούσαν να στηριχτούν είναι αβέβαιη σε αυτό το στάδιο. Εξάλλου, ορισμένες καταστάσεις χρειάζονται την άμεση και αμέριστη προσοχή σας, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αλλαγή.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Στην παρούσα φάση, φαίνεται ότι ό, τι κάνετε και κάθε συζήτηση που έχετε, σας οδηγεί σε κάτι πιο ενδιαφέρον και προκλητικό. Αυτά που πιθανόν να μάθετε και που θα συναντήσετε ίσως θα μπορούσαν να προστεθούν στα τωρινά σχέδιά σας, καθιστώντας τα πιο συναρπαστικά και προσοδοφόρα. Ή μπορεί να είστε διστακτικοί ή απρόθυμοι να τα πάτε στο επόμενο στάδιο, οπότε να ψάχνετε περισπασμούς. Εστιάστε στα αρχικά σας πλάνα γιατί θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές που θα σας κρατήσουν απασχολημένους και σε εγρήγορση.

Φίδι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Υπάρχει μια σαφής διάκριση όταν αναφέρονται οι λέξεις «γεγονότα» και «συναισθήματα». Τώρα που έχετε να κάνετε με καταστάσεις που απαιτούν καθαρή σκέψη αλλά στις οποίες θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη σας τη συναισθηματική πλευρά των πραγμάτων, η διαχωριστική γραμμή δεν είναι τόσο ευκρινής. Αρχικά, αυτή η ανακατωσούρα μπορεί να σας επιφέρει μια ανησυχία αλλά ό, τι μπορείτε να μάθετε μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα δικαιολογήσει την προσπάθεια που καταβάλατε. Προσπαθήστε να έχετε μια πιο θετική στάση όσο περισσότερο χρονικά μπορείτε.

ΤΥΧΗ: Σοφότεροι, μεγαλύτεροι ή καλοπροαίρετοι μπορεί να σας ενθαρρύνουν να προγραμματίσετε το μέλλον στην καριέρα σας, την επιχείρησή σας, τις σπουδές, ή μια μετακίνηση. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά βασικά ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν. Ο χρόνος σας είναι η καλύτερη προς το παρόν επένδυση για να εξετάσετε, αν αυτό που κάποτε ήταν σημαντικό ή προτεραιότητα για εσάς, εξακολουθεί να είναι. Και παρόλο που αυτό ίσως οδηγήσει σε μια σοβαρή επεξεργασία των αναζητήσεών σας, θα σας ανοίξει το δρόμο για νέες και εξαιρετικά συναρπαστικές δραστηριότητες.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της συγκέντρωσης στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αποφάσεις, κάτι που έχετε στο μυαλό σας, και η διερεύνηση νέων και εντελώς απρόσμενων ιδεών. Να είστε προετοιμασμένοι για μια συμμαχία των δύο και για σημαντικές ανακαλύψεις που ψάχνατε για αρκετό χρονικό διάστημα. Με αυτές, θα ξεπεράσετε τα τωρινά εμπόδια και θα σας γίνουν νέες προσφορές που δεν είναι απλά εξαιρετικές αλλά αλλάζουν κι όλη τη ζωή σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι το εισιτήριο για την ελευθερία και νέες κινήσεις στην καριέρα σας που έχετε ονειρευτεί.

Άλογο

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να εντρυφήσετε στην αγάπη ή τις απολαύσεις της ζωής. Είστε ήδη αρκετά απασχολημένοι με διάφορα πρακτικά οικογενειακά ζητήματα. Ενώ κατά το μεγαλύτερο μέρος τους έχουν ουσιαστικά επιλυθεί, υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι που έχει μείνει στην άκρη και πρέπει να διευθετηθεί κι αυτό. Σιγά-σιγά, όμως, τα θέματα αρχίζουν και τακτοποιούνται, ιδιαίτερα με τη βοήθεια, την υποστήριξη και την ενθάρρυνση από ένα μέλος της οικογένειας και ήρθε η στιγμή να το γιορτάσετε, χωρίς ίχνος ενοχής.

ΤΥΧΗ: Η αίσθηση του χρόνου που έχετε είναι απίστευτη. Οι ξαφνικές αλλαγές είναι ανησυχητικές, αλλά το ένστικτό σας λέει, αντί να δώσετε μάχες, προς το παρόν, να κάνετε το ελάχιστο. Αυτή η περίοδος θα είναι χαοτική για σας και τους γύρω σας. Το ιδανικό θα είναι να παρακολουθείτε και να μαθαίνετε. Με αυτόν τον τρόπο, όταν περάσει η θύελλα, θα είστε σε θέση να αναλάβετε άμεση δράση, ξέροντας ακριβώς τα κατάλληλα μέτρα που πρέπει να πάρετε. Εστιάστε σε εκείνους που εξακολουθούν να είναι γύρω σας, αλλά δεν παίρνουν καμία βιαστική απόφαση που θα μπορούσε να τους ταράξει.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Ευτυχώς, έχετε συνειδητοποιήσει ότι οι αλλαγές που γίνονται σας ωθούν σε ένα δυνητικά κερδοφόρο -αν και άγνωστο- έδαφος. Αν και πρόκειται ως επί τω πλείστων για οικονομικά, τα οφέλη θα μπορούσαν να είναι και προσωπικά ή να εμπλουτίσουν κάπως τη ζωή σας. Παρόλο που φαίνονται πολλά υποσχόμενες, προσέξτε γιατί ορισμένες διευθετήσεις μπορεί να μη λειτουργήσουν. Γνωρίζοντας αυτό, ξεχάστε τα μακρόχρονα σχέδια και πάρτε τα πράγματα μέρα με τη μέρα, ξεκινώντας από τώρα. Επίσης, να είστε προετοιμασμένοι για πολλές μεταβολές, πριν να επιτύχετε το στόχο σας.

Πρόβατο

ΣΧΕΣΕΙΣ: Σε κάθε σχέση, η εμπιστοσύνη χτίζεται με το χρόνο. Επίσης σημαντικό είναι το να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με ειλικρίνεια και να εκφράζετε ανοικτά τις υποψίες σας. Ωστόσο, εσείς έχετε ορισμένες ανησυχίες και τις κρατάτε μέσα σας, όταν ο μόνος τρόπος για να τις ξεπεράσετε είναι να τις συζητήσετε. Δεν είναι μόνο ότι έχετε να πείτε πολλά αλλά θέλετε και να εξασφαλίσετε ότι αυτοί που είναι σημαντικοί για σας θα σας ακούσουν κιόλας. Όμως, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για πράγματα που σας αφορούν και να ξεκαθαρίσετε προηγούμενες παρεξηγήσεις.

ΤΥΧΗ: Αυτό που έχετε να αντιμετωπίσετε δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητικό. Συγκριτικά, άλλες καταστάσεις είναι πιο περίπλοκες και ίσως λίγο μυστήριες και συνήθως επισκιάζονται από συναισθηματικά δράματα. Με τη βάση πάνω στην οποία στηρίζονται τα σχέδια σας να αλλάζει, τώρα και για τις επόμενες τέσσερεις βδομάδες, αποφύγετε να υποσχεθείτε το οτιδήποτε. Έχετε ένα ταλέντο να γιατρεύετε το πληγωμένο Εγώ των άλλων και να τους κάνετε να νομίζουν ότι έχουν κερδίσει τη μάχη, όταν, στην πραγματικότητα, τίποτα δεν έχει αλλάξει κι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να το χρησιμοποιήσετε.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Τα εμπόδια που συναντήσατε, σας κάνουν να σκέφτεστε ότι η επίδραση από το χτύπημα του ραβδιού της καλής σας τύχης έχει πλέον περάσει. Δεν είναι έτσι, ωστόσο, τα γεγονότα που αντιμετωπίζετε είναι για να σας επιστήσουν την προσοχή στα σχέδια που είχατε κάνει και νομίζατε ότι άξιζαν τον κόπο, αλλά αποδείχθηκαν ανέφικτα. Παρόλο που δεν το συνηθίζετε να κάνετε ένα πλάνο και στη συνέχεια να το εγκαταλείπετε και να το ξεχνάτε, φαίνεται ότι τώρα είναι το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε. Την πρώτη φορά ο δρόμος μπροστά ήταν ελεύθερος, χωρίς εμπόδια, όμως πολλά έχουν αλλάξει και πρέπει να επανεξετάσετε τα πράγματα.

Πίθηκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Συνήθως, όταν κάποιος σας προσφέρει μια «καλή στιγμή», ανεξάρτητα από τη φύση της - διασκέδαση, ταξίδια ή ερωτική, την παίρνετε αμέσως. Ωστόσο, αυτά που συμβαίνουν αυτό το μήνα θα σας δημιουργήσουν ορισμένα ερωτήματα και θα νιώσετε άβολα. Θα προσπαθήσετε να αντιληφθείτε και να εξηγήσετε τις όποιες ανησυχίες σας και να ηρεμήσετε. Και μπορεί ό, τι σας προσφέρουν σας να σας προκαλέσει κάποιο δισταγμό γιατί σας είναι άγνωστο, τη στιγμή που θα αποφασίσετε να το αποδεχτείτε, όχι μόνο θα ξεχάσετε αυτές σας τις ανησυχίες αλλά θα χαρείτε που είπατε «ναι».

ΤΥΧΗ: Τα καλά νέα είναι ότι αυτός ο μήνας φέρνει μια -αναγκαία για σας- νέα προοπτική σε αρκετούς μπλεγμένους τομείς της ζωής σας. Λιγότερο καλό είναι το γεγονός ότι είναι απίθανο να είστε σε θέση να εφαρμόσετε το οτιδήποτε αμέσως και μερικοί μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε μέχρι την Κινεζική Πρωτοχρονιά. Όσο εκνευριστικό και αν φαίνεται αυτή τη στιγμή, με τις περιστάσεις και τις προτεραιότητές σας να μετατοπίζονται πότε εδώ και πότε εκεί, θα ανακουφιστείτε που δε χρειάστηκε να κάνετε το κάτι παραπάνω.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Όσο κι αν απολαμβάνετε την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, υπάρχουν ορισμένα άτομα τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ότι δεν παίρνουν πλέον από λόγια. Πολλά από αυτά που έχουν ειπωθεί είχαν να κάνουν με πρόσφατες αλλαγές που βιώσατε. Όσο διασπαστικές κι αν ήταν, εσείς καλοδεχτήκατε τα στοιχεία και τα συμπεράσματα που βγήκαν, αλλά οι άλλοι όχι και δεν έδειξαν τον παραμικρό ενθουσιασμό. Παρόλα αυτά, μην συνεχίζετε να τσακώνεστε και να διαφωνείτε γιατί σύντομα θα πειστούν να συμφωνήσουν μαζί σας. Ως εκ τούτου, μείνετε στο αρχικό σας σχέδιο και φροντίστε να μην αποσπάστε από κάποιες τακτικές τους.

Πετεινός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μία από τις καλύτερες θεραπείες για τις δύσκολες στιγμές που προκαλούνται από ένα άτομο είναι η γενναιοδωρία του πνεύματος, την οποία έχετε σε αφθονία, αλλά μερικές φορές φοβάστε να την δείξετε και να την εκφράσετε. Τυλίξτε τον εαυτό σας στα ζεστά συναισθήματα που δημιουργούνται μέσα σας και θα ξεπεράσετε εύκολα πρακτικά ζητήματα και τεταμένες καταστάσεις με τους αγαπημένους σας. Κάποια μπορεί να επανέλθουν τον άλλο μήνα αλλά, μέχρι τότε, θα είστε καλύτερα ενημερωμένοι και η διάθεση των αγαπημένων σας θα είναι πιο ήρεμη.

ΤΥΧΗ: Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του να μιλάτε για αναδιοργάνωση σε τομείς της ζωής σας (το οποίο έχετε κάνει ήδη) και να κάνετε πράξη αυτές τις αλλαγές. Αυτός ο μήνας μετατρέπει τις ιδέες σε πραγματικές δυνατότητες. Μπορείτε να συνεχίσετε ή να ανακαλέσετε, αλλά δεν μπορείτε να αναβάλετε συνεχώς να ανταποκριθείτε. Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι οι αλλαγές θα γίνουν ούτως ή άλλως, ίσως και άμεσα. Αυτό σημαίνει το ότι οι αποφάσεις είναι στο χέρι σας. Βασικά, το μέλλον σας βρίσκεται στα χέρια σας.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Ένα από τα πράγματα που σας αγχώνουν περισσότερο είναι το να αναγκάζεστε από τις περιστάσεις να αποκαλύψετε ιδιωτικές, επιχειρηματικές ή οικονομικές υποθέσεις σε κάποιους που δεν γνωρίζετε αρκετά ή δεν εμπιστεύεστε. Όχι μόνο πρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό, αλλά είναι πιθανό να εκπλαγείτε με τις ιδέες που θα σας προσφέρουν. Παρότι είστε διστακτικοί στο να αποδεχτείτε τις προτάσεις τους και μόνο οι συζητήσεις μαζί τους μπορεί να αποβούν αρκετά κερδοφόρες γιατί ίσως αλλάξετε ακόμα και γνώμη για ορισμένα θέματα ζωτικής σημασίας.

Σκύλος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μπορεί να αισθάνεστε ότι πιέζεστε να πάρετε αποφάσεις αλλά δυστυχώς δεν έχετε μαζέψει όλα τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν. Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το δείτε, καθημερινά γεγονότα προσθέτουν ένα ακόμη κομμάτι στο πάζλ. Αντιληφθείτε το και, αντί να προσπαθείτε να βγάλετε νόημα μέσα από περίπλοκες εξελίξεις ή τη στάση των αγαπημένων ή των μελών της οικογένειας, υιοθετήστε μια πιο στοχαστική διάθεση. Έτσι θα αποτρέψετε την άσκοπη ανησυχία και θα είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία σας, ώστε να καταλήξετε στο τι και ποιός δεν θα πρέπει να είναι πια μέρος της ζωής σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να εγκαινιάσετε ένα νέο κύκλο.

ΤΥΧΗ: Αν δεν έχετε ψάξει τις μικρολεπτομέρειες, τότε ο πρώτος στόχος σας θα είναι να ασχοληθείτε τόσο με τα πρακτικά θέματα όσο και με εκείνους που θεωρούν ότι είναι υπεύθυνοι. Ορισμένα πράγματα ενδέχεται να τα έχουν αναλάβει άλλοι, επειδή όμως κάποια απ' αυτά επηρεάζουν τη ζωή σας, οι περισσότερες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν είναι δικές σας. Αν συνεχίσετε να το αγνοείτε, το πεπρωμένο θα οργανώσει τα σχέδιά σας, αλλά όχι κατ 'ανάγκη όπως εσείς θέλετε.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Ορισμένες ιδέες που προέκυψαν από τις πρόσφατες ενδιαφέρουσες συζητήσεις σάς γέμισαν με ενθουσιασμό που είχατε να νιώσετε αρκετό καιρό. Ωστόσο, είστε αντιμέτωποι με εμπόδια, κυρίως εκείνων που θεωρούν τις αναγκαίες αλλαγές ενόχληση ή βλακεία και απλά αρνούνται να κινηθούν. Μπορείτε να τους κερδίσετε αλλά αυτό απαιτεί πειστικά στοιχεία και επιμονή. Εάν είστε τόσο ενθουσιώδεις όπως νομίζετε, το να τα παράσχετε δεν θα είναι πρόβλημα.

Χοίρος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ενδεχομένως μια δύσκολη κατάσταση σας αναγκάζει να ενεργήσετε με σκληρότητα ή ένα αγαπημένο σας άτομο σάς έχει υπονομεύσει και θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε μέσα σε φιλικό κλίμα. Μη χάνετε χρόνο και σκεφτείτε καλά τι ακριβώς θα πείτε και να ψάχνετε για την κατάλληλη στιγμή. Κάντε ό, τι χρειάζεται, από τα μέσα του μήνα, και θα έχετε τους πλανήτες στο πλευρό σας. Αφού το αντιμετωπίσετε αυτό, μπορείτε στη συνέχεια να επικεντρωθείτε στις συναρπαστικές εξελίξεις της σχέση σας που θα υπάρξουν προς το τέλος του μήνα.

ΤΥΧΗ: Μόλις καταλάβετε ότι με τόσα πράγματα σε μεταβατικό στάδιο γύρω σας τον τελευταίο καιρό, ακόμη και τα απλούστερα σχέδια είναι πιθανό να περάσουν μέσα από διάφορες διεργασίες, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, ελπίζοντας για το καλύτερο. Αυτό σας δίνει μια θαυμάσια δικαιολογία να συναντήσετε ανθρώπους και να διερευνήσετε νέες επιλογές. Όσο δελεαστικές και να είναι, αποφύγετε να εκφράσετε παραπάνω ενδιαφέρον απ' όσο απαιτεί η στιγμή. Ενώ τα πράγματα μπορεί να φαίνονται σαφή, οι επόμενες απρόσμενες ανατροπές θα απαιτήσουν ακόμη περισσότερες αλλαγές και την αμέριστη προσοχή σας.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Δεν είναι ότι έχετε αναβάλλει να πάρετε αποφάσεις σε θέματα που θα αλλάξουν τη ζωή σας ή σε σύνθετα πρακτικά ή οικονομικά ζητήματα. Μάλλον, αισθάνεστε ανέτοιμοι να το κάνετε γι' αυτό συλλέγετε πληροφορίες και αναζητάτε συμβουλές που θα σας δώσουν την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Ίσως αυτό να είναι σοφό αλλά τα γεγονότα θα σας σύρουν προς τη δική τους κατεύθυνση. Δεσμευτείτε, αλλά με έναν τρόπο που θα σας δίνει χώρο για να αλλάξετε όρους ή να κάνετε ελιγμούς και εκμεταλλευτείτε την μέχρι τώρα εμπειρία σας.


Διαβάστε επίσης:

-Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

-Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved