Νέα Σελήνη Ιανουαρίου - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η πρώτη Νέα Σελήνη του χρόνου πραγματοποιείται στις 11/1 στις 21 μοίρες του Αιγόκερω στις 21.44 το βράδυ, με ωροσκόπο στις 14 μοίρες της Παρθένου.

Νέα Σελήνη Ιανουαρίου - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η πρώτη Νέα Σελήνη του χρόνου πραγματοποιείται στις 11/1 στις 21 μοίρες του Αιγόκερω στις 21.44 το βράδυ, με ωροσκόπο στις 14 μοίρες της Παρθένου.

Η σύνοδος με τον Ερμή δίνει ώθηση να καταστρώσουμε σχέδια και να τα πράξουμε άμεσα, τα οποία αφορούν επαγγελματικές και προσωπικές φιλοδοξίες.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Παρθένοι, Ιχθύες και Σκορπιοί του τρίτου δεκαήμερου, ευνοούνται γύρω από αυτά τα θέματα, έχοντας την ευκαιρία να διαπραγματευτούν σωστά και προς όφελός τους.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δημιουργεί αναπάντεχες εξελίξεις στα συναισθηματικά των Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων του πρώτου δεκαήμερου, που χρειάζονται μια επανεκκίνηση.

Αυτή η Νέα Σελήνη μας ανοίγει δρόμους για καθοριστικές διεργασίες σε οποιονδήποτε τομέα, καλώντας μας να δείξουμε πειθαρχία, αυτοσυγκέντρωση και προσήλωση στους στόχους μας.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.


ΚΡΙΟΣ

Εκτοξεύστε σαν πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς σε ότι αφορά επαγγελματικές επιδιώξεις και επιβραβεύσεις, ενεργώντας με σθένος προς αυτή την κατεύθυνση. Η προσοχή σας καλό θα ήταν να στραφεί σε διαδικασίες που θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας, πουλώντας και τις εύστοχες ενέργειές σας προς όφελός σας. Προσέξτε μόνο οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο τη συμπεριφορά σας και μην θεωρείτε τόσο αξιόπιστη την αυτοπεποίθησή σας. Καραδοκούν απρόσμενες αντιδράσεις, που μπλοκάρουν τη συναισθηματική σας σφοδρότητα.



ΤΑΥΡΟΣ

Η φιλική αυτή Νέα Σελήνη ανοίγει τον δρόμο για θετικές εξελίξεις που αφορούν σπουδές και νομικά θέματα. Κάντε τις απαραίτητες ενέργειες αυτό το διάστημα, ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος για τη διευθέτηση ανάλογων υποθέσεων. Όσοι επιθυμείτε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, κινητοποιηθείτε, ενώ μπορείτε να προσεγγίσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρά σας σχετικά με πνευματικές επιδιώξεις. Πολλές συζητήσεις και αρκετές διαβουλεύσεις, σας φέρνουν πιο κοντά στις επιδιώξεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο δρόμος προς εφορίες, τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες γενικότερα, είναι στρωμένος για εσάς και σας περιμένει να τον διαβείτε. Τακτοποιήστε αυτές τις μέρες οικονομικές εκκρεμότητες, διεκδικείστε χρήματα που σας οφείλουν, διευθετήστε δάνεια και υποχρεώσεις και κλείστε όσες περισσότερες υποθέσεις μπορείτε. Το επικοινωνιακό σας ατού θα βοηθήσει στο να βρείτε την άκρη εκεί όπου υψώνονται τοίχοι εμποδίων. Καλοπιάστε, φερθείτε με αβρότητα και υποτάξτε τον εκνευρισμό, που δικαίως σας προκαλεί το χάος που συναντάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με αυτή τη Νέα Σελήνη απέναντί σας οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, γίνεστε περισσότερο συναισθηματικοί από όσο χρειάζεται, γεγονός που έχει και την καλή και την κακή πλευρά του. Η ένταση που νιώθετε σας βάζει σε αντιπαράθεση με συντρόφους και συνεργάτες, με σκοπό μια εποικοδομητική εξέλιξη, που θα εξαρτηθεί από τους έξυπνους χειρισμούς σας. Οι υπόλοιποι σκέφτεστε ώριμα και κατασταλαγμένα, προβαίνοντας σε αποφάσεις που αποκαθιστούν, ότι ως τώρα αιωρούνταν χωρίς αντίκρισμα.

ΛΕΩΝ

Οι περισσότεροι από εσάς ασχολείστε με την υγεία και την εμφάνισή σας. Τα παραπανίσια κιλά των γιορτών σας απασχολούν είτε για αισθητικούς λόγους, είτε για λόγους υγείας. Ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε αποτοξίνωση και μια διατροφή, που θα σας κάνει να λάμπετε και πάλι από αυτοπεποίθηση. Η εργασιακή σας καθημερινότητα ανανεώνεται με μια απρόσμενη αλλαγή, ενώ όσοι είστε σε διαδικασία εύρεσης δουλειάς, κινητοποιηθείτε άμεσα. Μην διστάσετε να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις και παραχωρήσεις αν κριθεί αναγκαίο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθάνεστε μια αλλιώτικη αύρα να σας πλημμυρίζει σε αυτή τη Νέα Σελήνη, που σας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Πολλές οι δημιουργικές στιγμές, ευφάνταστες και μεθοδευμένες άψογα. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί απασχολώντας σας με υποθέσεις που θέλετε να χορτάσετε με απληστία. Απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας, ενώ οι ερωτικές σχέσεις παίρνουν μορφή ειδυλλίου. Η ανάγκη σας για διασκέδαση, ψυχαγωγία και ψυχολογική ανάταση διογκώνεται, λειτουργώντας σαν απροβλημάτιστα παιδιά που τα φροντίζουν άλλοι.

ΖΥΓΟΣ

Δύσκολα τα ξεκινήματα και αρκετές οι αναποδιές που βρίσκονται μπροστά σας, ρίχνοντας την ψυχολογία των γεννημένων στο πρώτο δεκαήμερο. Οικογενειακά θέματα χρειάζονται την προσοχή σας, ενώ πολλοί θα ενεργήσετε για να καλύψετε ανάγκες του σπιτιού όπως το να κάνετε μια μικροεπισκευή. Η σκέψη της μετακόμισης, ή οι διαδικασίες πώλησης ακινήτων στροβιλίζονται στο νου σας, προσέξτε όμως τις παρορμητικές αντιδράσεις. Η συνειδητοποίηση πως λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο, μπορεί να σας αποκαρδιώσει πολύ.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε κατακλυστεί από σκέψεις και ιδέες που θέλετε να υλοποιήσετε και το επικοινωνιακό σας δαιμόνιο φροντίζει με το παραπάνω την προσπάθειά σας. Επικαλεστείτε τη βοήθεια και στήριξη συγγενικών σας προσώπων και τονώστε τη μεταξύ σας σχέση. Η προώθηση των σχεδίων σας απασχολεί το νου σας, που γίνεται αξιοθαύμαστα επινοητικός. Κλείστε ραντεβού, κάντε συνεννοήσεις και επιδιώξτε τη σύναψη συμφωνιών που θα εξασφαλίσουν μια καλή προοπτική για το μέλλον. Ευκαιρία να μεριμνήσετε και για το μεταφορικό σας μέσο.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας ανθίζουν όπως τα κυκλάμινα στη γλάστρα σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη Νέα φάση της Σελήνης για απρόσμενες οικονομικές απολαβές, κυνηγήστε και διεκδικήστε όσα σας οφείλουν και δημιουργήστε ένα επισφαλές κομπόδεμα. Τα έξοδά σας αναμένονται αρκετά εν όψει εκπτώσεων απορροφώντας την αισιόδοξη διάθεσή σας, αλλά δεν αποτελούν πρόβλημα και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Η συναισθηματική σας ασφάλεια γίνεται και αυτή μέλημά σας, την οποία κατοχυρώνετε σαν απόκτημα σε δημοπρασία.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κυριεύεστε από ακατανίκητη επιθυμία να οργανώσετε την προσωπική σας ζωή και να εστιαστείτε σε στόχους και φιλοδοξίες. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ξεδιπλώνει προθέσεις και συναισθήματα που θα εκπλήξουν τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο και αφορούν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι υπόλοιποι έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε εξωτερικά και εσωτερικά, αφήνοντας πίσω ότι σας κομπλάρει και διαχειριζόμενοι τα γεγονότα με ύφος που αναλογεί στις αμετάκλητες αποφάσεις σας. Η ώριμη σκέψη σας, βοηθάει τις επιδιώξεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στρέφεστε σε πιο εσωτερικές διαδικασίες, κάνετε την αυτοκριτική σας, δικάζετε τους άλλους και υπερασπίζεστε τα κεκτημένα σας με κάθε τρόπο. Κάντε μια αρχή που θα βοηθήσει στην προάσπιση των συμφερόντων σας, αλλά και στη διαφύλαξη της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Βάλτε φρένο στην κοινοποίηση των προθέσεών σας, ώστε να μπορέσετε να οργανώσετε απερίσπαστοι τα σχέδιά σας. Παροδικά μυστικοπαθείς καθώς θα είστε, θα συνειδητοποιήσετε αργότερα τη χάρη και τη σοφία της σιωπής.



ΙΧΘΥΕΣ

Σε αυτή τη Νέα Σελήνη μην παγιδευτείτε σε κοινωνικές συναναστροφές χωρίς να επιδιώξετε να κερδίσετε κάτι από αυτές. Στηριχθείτε σε φίλους και ανθρώπους που έχετε ίδιες κατευθύνσεις, ώστε να ανταλλάξετε απόψεις που θα σας βοηθήσουν να απογειωθείτε μαζί με τις ιδέες και τα όνειρά σας. Οι απόψεις σας βρίσκουν αποδοχή, γεγονός που σας δημιουργεί ελπίδα και προσμονή. Μην επαφίεστε μόνο στις δικές σας δυνάμεις, αλλά αναζητήστε κατάλληλους ανθρώπους όχι προς εκμετάλλευση, αλλά προς δημιουργικές αμοιβαίες προσφορές.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved