Uranian χρησμοί Ιανουαρίου

Τι δίνουν οι εξισώσεις της Uranian για τον Ιανουάριο του 2013 στα κοινωνικο-πολιτικά θέματα της Ελλάδας;

Uranian χρησμοί Ιανουαρίου

Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά…

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες της στήλης, ευτυχισμένο το νέο έτος! Εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειες σας υγεία, ευτυχία, αγάπη και δυνατότητα πληρωμής των λογαριασμών. Τελικά, ούτε τσουνάμι ούτε μετεωρίτες μας χτύπησαν αλλά θα μου πείτε, γιατί να στείλει το σύμπαν όλες τις δυνάμεις της φύσης για να μας καταστρέψει; Αφού έχουμε πολιτικούς, τραπεζίτες και ένα απύθμενο ταλέντο να βγάζουμε τα μάτια μας …με τα ίδια μας τα χεράκια. Γιατί, είναι παράνοια να πιστεύει κανείς πως με δοκιμασμένα ανεπιτυχείς συνταγές θα έρθουν θετικά αποτελέσματα.

Η χρονιά και συγκεκριμένα ο Ιανουάριος ξεκινά με τον απόηχο των εορτών, ο οποίος είναι γεμάτος με τις έντονες αναμνήσεις των δικαιούχων, του τελευταίου δώρου Χριστουγέννων. Ο Ιανουάριος, είναι μήνας συνειδητοποίησης κατά την έναρξη του οποίου οι κυβερνητικές ευχές θα σχετίζονται με θέματα υγείας και ανάπτυξης όμως στην πραγματικότητα μάλλον προσευχές θα είναι παρά ευχές. Ας δούμε όμως τι μέλλει γενέσθαι.

Τον χορό τον ανοίγει ο διελαύνων Άδμητος που δείχνει ένα πλήθος που παραμένει παγωμένο μας όχι απαθές.

Πολλές δραστηριότητες και λειτουργίες θα εμποδιστούν ή θα ανασταλούν. Μέσα σε όλα αυτά ένα αίτημα ή μια επιθυμία της κυβέρνησης δεν θα τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης. Οι οικονομικές συνθήκες που επικρατούν θα φέρουν παράλογες απαιτήσεις αντίστοιχη αυτή της κατάργησης της υποχρεωτικής θητείας. Προφανώς οι «σοφοί» της Ευρώπης και της Τρόικας λησμονούν πως η Ελλάδα δεν είναι ούτε Λιχτενστάιν, ούτε πριγκιπάτο του Μονακό.

Ο διελαύνων Κιούπιντο δείχνει πώς κάποιοι θα ζητήσουν για την Ελλάδα νέα παροχή βοήθειας που προθέσεις τους κάθε άλλο παρά αγαθές είναι. Αρκεί ενδεικτικά να υπολογίσει κάποιος πως τα κοιτάσματα του αερίου στην Κρήτη ανέρχονται στα 400 δις ευρώ.

Ο Πλούτωνας μιλά για μεταμόρφωση η οποία θα συμπεριλαμβάνεται ή θα προκύπτει από τους όρους της συμφωνίας. Συγχρόνως, ο διελαύνων Κιούπιντο θα φέρει στο προσκήνιο την ένωση ετερόκλητων στοιχείων υπό μια κοινή πολιτική στέγη. Άντε πάλι αυτές οι δημοσκοπήσεις…

Στο εσωτερικό της χώρας θα υπάρχουν έντονες αντιπαραθέσεις που θα φέρουν προβλήματα ενώ κάποιες μεμονωμένες πρωτοβουλίες θα προσπαθήσουν να ανακουφίσουν τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας που όλο και πληθαίνουν.

Ο Ουρανός φέρνει ανακατατάξεις, αγριότητα και συγχρόνως δείχνει την τάση κάποιων να ανεξαρτητοποιηθούν. Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν ψυχανεμισθεί το τέλος και θέλουν να κάνουν την επανάσταση τους. Και να φανταστεί κανείς πως δεν έχει έρθει ακόμα η όψη Ουρανός = Πλούτωνας κατά την Uranian ή το Ουρανός τετράγωνο κατά την κλασσική αστρολογία.

Ο sarc Δίας προοιωνίζει οικονομική θλίψη τόσο του λαού όσο και της ίδιας της κυβέρνησης. Τι απέγιναν τα 44 δις ευρώ; Απλά υπενθυμίζω πως ο λαός δεν έχει άλλη φοροδοτική ικανότητα. Πλέον η φοροδιαφυγή από σπορ πλουτισμού φαίνεται να γίνεται εργαλείο επιβίωσης και αυτό θα δημιουργήσει πλείστα προβλήματα. Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι «πείνα τέχνας κατεργάζεται». Η κυβέρνηση θα πρέπει να σεβαστεί το λατινικό δικανικό απόφθεγμα που έλεγε «Duralex, sed lex» που σημαίνει σκληρός νόμος αλλά είναι νόμος. Μπορεί το φορολογικό πλαίσιο να γίνεται σαν το αμερικάνικο δηλαδή «τα ρίχνεις ή πας μέσα» αλλά ισχύει για όλους. Με πρόχειρους υπολογισμούς από το 1974 και μετά 2-3 χιλιάδες πολιτικοί και λοιποί θα έπρεπε να είναι μέσα με το νέο, ασφαλώς, νόμο. Τους νόμους πρέπει να τους σέβονται όλοι και μέσα σε αυτούς η ίδια η κυβέρνηση. Παράλληλα θα υπάρξουν θέματα με τον ορυκτό πλούτο.

Σε οικονομικό επίπεδο ο sarc Άρης μιλά για αρνητικές εκτιμήσεις που θα οδηγήσουν σε νέες απώλειες εισοδημάτων. Παράλληλα ζητήματα που σχετίζονται με διεθνείς οργανισμούς κάπου θα μας πικράνουν δείχνοντας πως το πολύ «yes men» βλάπτει σοβαρά την υγεία και δη τις αρθρώσεις.

Σε πολιτικό επίπεδο ίσως διαπιστωθεί πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ φλερτάρει στενά με την συρρίκνωση αφού και ο πρόεδρος του βρίσκεται κάτω από δυσμενείς καταστάσεις που φέρνει ο Πλούτωνας. Δεν είναι ούτε νέες, ούτε ξαφνικές γιατί ο Πλούτωνας δεν λειτουργεί έτσι. Όμως θα μπορέσει να κρατήσει το κόμμα ενωμένο; Μάλλον όχι αφού και η δημιουργία του ΡΙ.Κ.ΚΣΥ είναι κάτι από τα ρετάλια του ΠΑΣΟΚ.

Τόσο η Ν.Δ όσο και ο αρχηγός της θα διαπιστώσουν αμφότεροι πως οι ευλογίες και οι ευεργεσίες του Δία σιγά – σιγά φεύγουν και ο Ποσειδώνας διαφαίνεται πως έκανε καλά τη δουλειά του μόνο που τώρα θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα. Ως γνωστόν ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Μην βιαστείτε όμως να πείτε περί ΣΥΡΙΖΑ εφόσον ο Ιανουάριος είναι για τον ίδιο τον Τσίπρα κάπως δύσκολος, αφού θα δεχθεί κατά μέτωπο επίθεση. Θα τον κατηγορήσουν για πολιτική διγλωσσία και έλλειψη προτάσεων πράγμα που εν μέρει αληθεύει.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Μιχαλολιάκος φαίνεται να χαίρεται, καθώς η αμερικάνικες συνταγές που λένε «δεν με ενδιαφέρει τι θα πεις αρκεί, να προφέρεις σωστά το όνομα μου» και «η αρνητική διαφήμιση δεν παύει να είναι διαφήμιση» φαίνεται να δουλεύουν άψογα.

Τελικά, ο Παντελίδης φαίνεται μεγάλος... προφήτης αφού το hit του μήνα που θα ακούνε οι βουλευτές της τρικομματικής συγκυβέρνησης είναι «παραμυθιάζομαι».

Εν κατακλείδι, ο λαός αντέχει και αλλάζει σκεπτικό, προκειμένου να απαλλαγεί από την καταδυνάστευση των ονείρων του. Κάτι αλλάζει… μην ακούτε και μην πιστεύετε ό, τι σας σερβίρουν. Θυμηθείτε πως ο Ουρανός στον Κριό είναι σαν τον Ιανό, τον διπρόσωπο θεό των Ρωμαίων των διπλών πυλών του πολέμου. Ο υπαρκτός κουμμουνισμός και ο υπαρκτός φασισμός είναι οι δυο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος.

Ευτυχισμένο το 2013, που σημειωτέον ξεκινά Τρίτη, δηλώνοντας έστω και συμβολικά ότι δεν πρόκειται για έναρξη μιας νέας χρονιά αλλά για μια συνέχεια του ζοφερού 2012.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved