Uranian Χρησμοί-Οι προβλέψεις του Απριλίου

Η γραμμική παράσταση του μηνός Μαρτίου

Παπασταύρου Λίντα
Uranian Χρησμοί-Οι προβλέψεις του Απριλίου

από τον Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Το μέλλον δε θα ‘ρθει
από μονάχο του, έτσι νέτο – σκέτο,
αν δεν πάρουμε μέτρα
κ’ εμείς.
Από τα βράγχια, κομσομόλε, άρπαξέ το !
Απ’ την ουρά του, πιονιέροι, εσείς.

Βλαδίμηρος Μαγιακόφσκι

(απόσπασμα από το Ξελασπώστε το μέλλον)

Εξισώσεις προοδευτικών προς γενέθλιους

Μεσουράνημα=Αφροδίτη/Κρόνος=Ερμής/Apollon=Βόρειος Δεσμός/Cupido

Μια σχέση παράνομη. Μια γυναίκα γνωρίζει την συναισθηματική σκληρότητα και χωρισμό. Μια γέννηση παράνομη. Μια συναισθηματική δοκιμασία. Ένα άτομο με πληθώρα σκέψεων. Επιστημονική σκέψη. Αρραβώνας ή γάμος που είναι talk of the town

Ωροσκόπος=Kronos=Aries Point/Vulcanus=Ήλιος/ Poseidon

Ένας ψυχαναγκασμός να πραγματοποιηθεί μια συμφωνία με το ζόρι. Ένας πραγματογνώμονας. η εκτελεστική δύναμη του κράτους. Μια θέση όπου έχει ισχύ και ο έχων την ισχύ την χρησιμοποιεί. Ένα καλλιεργημένο άτομο.

Ερμής=Cupido/Poseidon=Κρόνος/Admetos

Για να συνεχίσουν την προπαγάνδα για τα θρησκευτικά ζητήματα και αιρέσεις κλπ. Ο αργόστροφος. Ένα μυαλό «κολλημένο» και νωθρό.

Vulcanus=Αφροδίτη/Admetos=Άρης/Cupido=Ερμής/Zeus

Δύναμη σκληρότητα και αγένεια. Αντιμετωπιζόμενος σκληρά. Για να κατέχει τη μεγάλη επιρροή σε μια μελέτη-ομάδα ή έναν συνεταιρισμό. Ισχυρή συνεταιριστική επιρροή εργασίας μέσω της καλλιτεχνικής δυνατότητας. Για να εισχωρήσει (μέσω σχέσης, γάμου κλπ) σε μια οικογένεια με μεγάλη επιρροή.

Σελήνη=Μεσουράνημα=Ήλιος/Apollon=Ερμής/Ουρανός

Εντολές που εκδίδονται αδιαφορώντας για το κόστος. Επιτυγχάνοντας να συμμαχήσει και να αντιμετωπίσει πολλούς ανθρώπους. Πρακτικός τρόπος. Θεωρία και πρακτική που συνδυάζονται εύκολα και αρμονικά. Μαθηματικός.

Kronos=Zeus/Apollon=Κρόνος/Poseidon

Για να αφήσει άλλοι πίσω, για να είναι χωρίς ανταγωνισμό. Για να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές στην επιστήμη ή την οικονομία. Εκπαίδευση που υποστηρίζεται από το κράτος.

Ήλιος=Ήλιος /Κρόνος=Admetos/Vulcanus

Οι προσωπικές δυσκολίες που ορθώνονται ως τείχος και εμποδίζουν την εξέλιξη. Ημέρες τις οποίες μόνο η εμμονή οδηγεί στα αποτελέσματα.

Hades=Ερμής/Δίας=Μεσουράνημα/Αφροδίτη

Φλυαρία και αγριότητες. Ζητήματα και τακτικές που στερούνται του στοιχειώδους ήθους.

Zeus=Κρόνος/Kronos=Ερμής/Cupido=Βόρειος Δεσμός/Αφροδίτη=Hades/Zeus

Ήττα. Καταστροφή από πυρίτιδα ή πυρκαγιά. Διασκέψεις που συνδέονται με την εργασία. Συζητήσεις σχετικά με την παραγωγικότητα και την επίτευξη στόχων. Για να αναγκαστεί σε μια συζήτηση. Για να είναι δημιουργικά ενεργός σε θέματα τέχνης. Οδηγία για την στρατιωτική θητεία.

Ουρανός=Μεσουράνημα/Βόρειος Δεσμός=Aries Point/Zeus= Ουρανός/Πλούτωνας

Συγκινητικές στιγμές. Παραγωγή και κατασκευή εκρηκτικών υλών. Έκρηξη εξ αποστάσεως. Ο Πυροκροτητής.

Βόρειος Δεσμός = Ουρανός= Ποσειδώνας /Kronos

Μυστικές κινήσεις και πράξεις. Αναγκασμένος για να υπάρξουν οι συναλλαγές με ανειλικρινείς ανθρώπους. Η εμπειρία της εξαπάτησης. Επαφές με άτομα που ηγούνται αλλά είναι μη επαρκή. Ξαφνική επέμβαση της κυβέρνησης χωρίς επιτυχία. Όπως έλεγε και ο Μπρεχτ : «Φαίνεται αυτονόητο πως αυτός που γράφει πρέπει να γράφει την αλήθεια, με την έννοια δηλαδή πως δεν πρέπει να την καταπνίγει ή να την αποσιωπά και πως δεν πρέπει να γράφει τίποτα που δεν είναι αληθινό. Δεν πρέπει να σκύβει στους ισχυρούς, δεν πρέπει να εξαπατά τους αδύναμους.»

Κρόνος=Ποσειδώνας/Cupido=Άρης/Admetos=Ποσειδώνας/Kronos

Παρανοήσεις . Μειωμένη περιοδική εργασία. Επίσχεση εργασίας. Λανθασμένες εκτιμήσεις. Άτομα με εξουσία δεν μπορούν να πετύχουν.

Διελαύνοντες προς γενέθλιους

Hades=Βόρειος Δεσμός/Hades=Ποσειδώνας/ Poseidon= Admetos/Vulcanus

Σχέσεις με δυσάρεστες προοπτικές. Ηλιθιότητα στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων. Σκληρό χτύπημα της μοίρας. Τα νούμερα που δεν βγαίνουν με τίποτα.

Zeus=Μεσουράνημα/Δίας=Αφροδίτη/Ουρανός

Νιώθοντας πως όλα θα πάνε καλά. Ζητήματα και προτάσεις για νέες τεχνολογίες , τεχνολογικά πάρκα.

Admetos=Ερμής=Άρης/Hades

Δύσκολες συνθήκες εργασίας. Έλλειψη εργασίας. Ανεργία. Μεγάλη ζημία φυσικών φαινομένων και καιρικών συνθηκών. σκέψεις. Σκέψεις δολοφονίας. Για να σκεφτεί την αυτοκτονία. Ηλιθιότητα.

Ποσειδώνας=Kronos/Apollon=Αφροδίτη/Cupido=Hades /Poseidon

Αβεβαιότητα στην οικονομική ζωή. Χρηματιστηριακά ανεβοκατεβάσματα. Σταδιακή αποσύνθεση των κοινωνικών τάξεων και του κοινωνικού ιστού. Κινήσεις ασαφείς και δυσνόητες

Διελαύνοντες προς προοδευμένους

Admetos=Άρης /Zeus

Εργασία περιορισμένη κι κάτω από δύσκολες περιστάσεις

Ποσειδώνας=Aries Point/Σελήνη=Ουρανός /Kronos = Aries Point /Πλούτωνας Προβλήματα με γυναίκες που είναι υπό απόσυρση (συνταξιοδότηση) ή άρρωστες. Διατάγματα που δεν είναι αποτελεσματικά. Καταστροφή με απόφαση των δυνάμεων. Κακοκαιρία. Ταραχώδης θάλασσα. Η ανίκητη δύναμη της φύσης. Λάθος κινήσεις εξαιτίας λανθασμένου προσανατολισμού.

Hades=Άρης /Πλούτωνας=Σελήνη /Άρης

Προβλήματα με παρωχημένα μηχανήματα. Μη επιθυμητές συνθήκες εργασίας. Ελαττωματική εργασία. Χυδαίες γυναίκες. Η σκοτωμένη σύζυγος. Στρατιωτική θητεία που γίνεται δοκιμασία. Βρώμικη εργασία.

Vulcanus= Ποσειδώνας/Apollon=Ωροσκόπος/Άρης=Aries Point /Kronos

H απογοήτευση είναι ante portas. Δεχόμενη (ως χώρα) μια απειλή από κράτη που έχουν μια μεγάλη δύναμη.

Ουρανός=Άρης/Hades=Ωροσκόπος/Hades=Aries Point/Ποσειδώνας=Ερμής /Κρόνος

Πολεμικές αγριότητες. Μια δολοφονία ή αυτοκτονία όπου σοκάρει. Μια έντονη δυσαρέσκεια ή και παραίτηση ατόμου με κυβερνητικό πόστο. Μεγάλες απώλειες. Κυβερνητικές διαφορές και ασυμφωνίες βγαίνουν στην επιφάνεια.

Zeus=Ωροσκόπος/Βόρειος Δεσμός=Ερμής/Admetos=Μεσουράνημα/Vulcanus= Kronos/Poseidon=Βόρειος Δεσμός/Άρης

Επαφές με άτομα που λειτουργούν με ψυχική ζέση και δημιουργικά. Σκέψεις για τις δυσκολίες μιας αρχής. Ακατανίκητη θέληση και δράση. Η λέξη "αδύνατο" δεν υπάρχει. Πολιτικές εξαγγελίες. Προσπάθειες μιας συνεργασίας με σκοπό την ανέλιξη και την δημιουργία.

Εν κατακλείδι: Ο μήνας Απρίλιος είναι ένας μεταβατικός μήνας ο οποίος θα φέρει γεγονότα, ως προμηνύματα, με κατασχέσεις και φυλακίσεις και διαπομπεύσεις. Θα πρέπει να θυμάται η κυβέρνηση την φράση του Λουκιανού «Ουκ δ' αν λάβοις παρά του μη έχοντος».

Εκ των υστέρων

Η γραμμική παράσταση του μηνός Μαρτίου λειτούργησε στο έπακρο μιας και είχαμε την απώλεια στρατιωτικής μονάδας (τα δυο παλικάρια της Ομάδας Δίας), είχαμε την αλληλοϋποστήριξη (δωρεά κομμάτων–δήμων και επιχειρηματιών για αγορά εξοπλισμού και service μηχανών και αυτοκίνητων της ΕΛ.ΑΣ) βγήκε και η εμπλοκή της Πολεμικής Αεροπορίας σε πόλεμο που δεν την αφορά. Ο Απρίλης είναι δύσκολος. Αλλά είναι εύκολος μπροστά στα γεγονότα του Μαΐου.

Κλείνω με τον αγαπημένο μου Έλληνα ποιητή Κωστή Παλαμά:

Σ᾿ αὐτὸν τὸ λάκκο τὸν πιὸ πικρὸ
κι ἀπὸ τὸ μνῆμα, (εἶναι ἀπὸ πλήξη
κι ἀπὸ ἕναν ἄβουλο στοχασμό)
ποιὸς μ᾿ ἔχει ρίξει;

Σ᾿ αὐτὸν τὸ λάκκο τὸν πιὸ βαθὺ
κι ἀπὸ τὸ μνῆμα, γιατί εἶναι πάλι
ἀπὸ μία θύμηση ποὺ δὲ σβεῖ,
ποιὸς μ᾿ ἔχει βάλει;

[Τ Παθητικ Κρυφομιλήματα, 1920

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved