Uranian χρησμοί Δεκεμβρίου

Τι δίνουν οι εξισώσεις της Uranian για τον Δεκέμβριο του 2012 στα κοινωνικο-πολιτικά θέματα της Ελλάδας;

Uranian χρησμοί Δεκεμβρίου

Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του 2012 και δεν σας κρύβω πως σαν χτες θυμάμαι που έγραφα με αγωνία του πρώτους Uranian χρησμούς για αυτή τη χρονιά, πάντα με το ίδιο πάθος και με τον ίδιο σεβασμό τόσο απέναντι στο κοινό όσο και την ίδια την Αστρολογία.

«Ξεπουληθήκαμε στο γιουσουρούμ για ένα κουστούμ»

Νικόλας Άσιμος

Το 2012 σηματοδοτεί το τέλος εποχής, μιας χρονικής περιόδου, που ένας λαός έτρωγε ψίχουλα και οι πολιτικοί του τα φιλέτα, που ένας λαός επίσης παρέμεινε οκνηρός ζώντας σε μια επίπλαστη ευμάρεια και τώρα πληρώνει το αντίτιμο των επιλογών του.

Ο Δεκέμβρης σαν μήνας πρέπει να χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο είναι μέχρι την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω και το δεύτερο από τις 21 Δεκεμβρίου και έπειτα. Κι αυτό μην το... συνδυάσετε με τις προβλέψεις των Μάγια που μιλάνε για το τέλος του κόσμου, αν και μετά βεβαιότητας οι μέρες κάποιων είναι μετρημένες! Ας δούμε όμως τι λένε πιο αναλυτικά οι Uranian χρησμοί του Δεκέμβρη.

Καταρχήν, τη δόση μαμούθ θα την πάρουμε σε δόσεις και βέβαια εδώ θα χρειαστεί να σημειωθεί ότι η ρύθμιση έχει γίνει πάνω σε εκλειπτική περίοδο, γεγονός που καλό είναι να θυμάστε γιατί εν καιρώ θα κριθεί αναγκαίο να ανατρέξουμε σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο Βουλκάνους φανερώνει έντονη οικονομική εξάρτηση που με την επικούρεια συμβολή του απατηλού Ποσειδώνα καταλήγει στο γνωστό, πως δηλαδή το τυρί-δόση κρύβει μεγάλη φάκα. Την ίδια χρονική στιγμή, επανέρχεται το ζήτημα της λειτουργίας του ειδικού λογαριασμού, στον οποίο θα κατατίθενται τα χρήματα των δόσεων συν αυτά των αποκρατικοποιήσεων και θα τα χειρίζεται αυτόματα και με πολύ αυστηρούς ελέγχους η Τρόικα και ο Φούχτελ. Όπως λέει και το τραγούδι, «Πες μου τι θα κάνεις τώρα έτσι που σε κατάντησαν πατρίδα σερβιτόρα». Επιβεβαιωτικά, έρχεται να δέσει και ο διελαύνων Ζευς που μιλά για ολική εξάρτηση από τρίτους και προοιωνίζει εκ νέου εμπλοκές, απειλές και εξαναγκαστικά διλήμματα.

Εν συνεχεία, το Μεσουράνημα δείχνει πως ο λαός «δεν τσιμπάει» γιατί πλέον δεν πιάνεται κορόιδο. Αυτό όμως η κυβέρνηση το... ξέρει πρώτη και ο Ερμής που συμβολίζει την επικοινωνία προϊδεάζει για προπαγανδιστικές δηλώσεις περί «επιτυχιών πρώτου μεγέθους», την ίδια στιγμή που κάποιοι «εκ των ενόντων» θα επιχειρήσουν να επωφεληθούν κερδοσκοπικά από την όλη κατάσταση. Η εμπλοκή του Άρη δείχνει πάντως ότι η κυβέρνηση θα προλάβει κάποιες αντιδράσεις και με... λίγο αυταρχισμό θα επιβάλει τα μέτρα που θέλει.

Ωστόσο, το μεγάλο στοίχημα της τρικομματικής όσο και της κοινωνίας σύμφωνα με το Δία είναι η ανάπτυξη και η αρχή της καινούργιας μέρας που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός ο οποίος βέβαια δεν διευκρίνισε αν θα είναι καλύτερη ή χειρότερη. Οι εξισώσεις όμως που σχηματίζει ο Δίας δεν είναι ήξεις – αφίξεις αποκαλύπτουν καθαρά έλλειψη χρημάτων ενώ παράλληλα δείχνουν ότι τα όποια χρήματα εισέρχονται θα πηγαίνουν κάπου στοχευμένα. Στην πραγματικότητα χρηματοδοτούμε τις τράπεζες και το ταμείο του Φούχτελ.

Συγχρόνως, η συνεχής επιβάρυνση με φοροεισπρακτικά μέτρα θα επιφέρει περαιτέρω απογοήτευση ενώ η κίνηση της αγοράς θα είναι άκρως υποτονική αφού η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων πολιτών έχει εξανεμιστεί. Κι όλα αυτά θα συνδυαστούν με ένα ακόμη πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο, που θα βγει στο φως. Από την άλλη, ο Άρης δείχνει επιστροφή στις ρίζες και τη γεωργική ενασχόληση πράγμα που θα συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής αλλά και της ζήτησης των αγροτικών προϊόντων μας.

Σε κοινοβουλευτικό επίπεδο θα προκύψουν προβλήματα με τις βουλευτικές αποζημιώσεις ενώ θα ενταθούν οι φωνές για «εκλογές εδώ και τώρα». Από 12 Δεκεμβρίου θα έχουμε έντονες πολιτικές αντιπαραθέσεις δεδομένου ότι θα γίνει περισσότερο σαφές και ξεκάθαρο ότι γίνεται προκλητική παραβίαση του Συντάγματος και κατάλυση κοινωνικών και όχι μόνων δικαιωμάτων. Ο πλέον επαναστατικός πλανήτης, ο Ουρανός, προμηνύει έντονη λαϊκή δυσφορία και επαναστατικές τάσεις που αναζητούν το σπινθήρα.

Προβλήματα θα υπάρξουν επίσης με δικαστικούς και εκπαιδευτικούς ενώ η ψαλίδα μεταξύ Σύριζα και ΝΔ θα ανοίξει επικίνδυνα, γεγονός που θα φέρει μεγάλο εκνευρισμό. Τολμώ να πω και να προβλέψω πως τα ποσοστά και των τριών μνημονιακών κομμάτων δύσκολα θα αγγίξουν αθροιστικά τα ποσοστά του Σύριζα. Πολλοί θα επιχειρήσουν να επηρεάσουν την οπτική της κοινής γνώμης μέσο αντιπερισπασμού. Κάποιες λανθασμένες επιλογές θα φέρουν μεγάλα μπλεξίματα ενώ μέσα σε όλα αυτά ο Ήλιος μιλά για προβλήματα με τις καιρικές συνθήκες

Ο μήνας κλείνει με ευχές και ελπίδες που κανείς τους δεν θα τις πιστεύει αλλά θα γίνουν για τους τύπους και μόνο. Την ίδια στιγμή ο αναμορφωτής Πλούτωνας μιλά για έναν έντονο μετασχηματισμό της κατάστασης από 18 Δεκεμβρίου, ενώ το έτος 2012 κλείνει με ένα αχνό φως στο μακρύ και δύσβατο τούνελ. Το αχνό αυτό φως είναι η Ουράνια σπίθα της επανάστασης. Καλό μήνα σε όλους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved