Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Δεκεμβρίου

Ο Δεκέμβριος του 2012 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 8.

Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Δεκεμβρίου

Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Δεκέμβριος, προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 8 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα(8), 12+8=20. Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 20 σε μονοψήφιο 2+0=2. Το 2 που είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Δεκέμβριο.

Για τον μήνα Δεκέμβριο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Το Δεκέμβριο αφήσετε πίσω σας ότι δεν σας είναι χρήσιμο και ανανεωθείτε. Μη διστάσετε να ζητήσετε αυτό που θέλετε ήρεμα και ψύχραιμα.

Στα επαγγελματικά σας δοκιμάστε νέες ιδέες και τεχνικές και επιμείνετε στις αποφάσεις σας όταν είστε σίγουροι ότι είναι σωστές.

Στον οικονομικό τομέα αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και αποφύγετε τις υπερβολές.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι απαιτείτε πολλά από το σύντροφο σας και θυμώνετε όταν σας εναντιώνεται. Μάθετε να διαχωρίζετε την εποικοδομητική κριτική από την αποδοκιμασία. Οι αδέσμευτοι αποφύγετε να μπλέξετε σε μπερδεμένες καταστάσεις.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Αυτός είναι ένας μήνας που πρέπει να επιδιώξετε να βρίσκεστε με ανθρώπους που έχουν αυτοπεποίθηση και σκέπτονται θετικά.

Στα επαγγελματικά σας δείτε πως εξελίσσονται οι υποθέσεις που έχετε ξεκινήσει και διορθώστε ότι αποκλίνει από τα σχέδια σας.

Στον οικονομικό τομέα θα έχετε βοήθεια από γυναίκες, ειδικά ηλικιωμένες.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι φοβούμενοι να μην ταράξετε την υπάρχουσα κατάσταση φαίνεσθε αδιάφοροι. Οι αδέσμευτοι μέχρι να βρείτε την κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, το πουλάκι θα έχει πετάξει.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα ασχοληθείτε με πρακτικά πράγματα που θα διευκολύνουν τη ζωή σας και θα την κάνουν πιο χαρούμενη.

Στον επαγγελματικό τομέα φέρνετε σε πέρας οτιδήποτε αρχίσετε. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με την εκπαίδευση, τις εκδόσεις, τα ταξίδια και τον τουρισμό.

Στον οικονομικό τομέα τα χρήματα σας έρχονται εύκολα, αλλά το ίδιο εύκολα χάνονται. Ξοδέψτε με σύνεση.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα έχετε την πλήρη υποστήριξη του συντρόφου σας στις προσπάθειες σας. Οι αδέσμευτοι κυριαρχείστε από τα πάθη και τον αισθησιασμό σας.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα δείτε τα λάθη σας, διορθώστε τα, και εκμεταλλευτείτε την ψυχική σας διάθεση για να αυξήστε τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας.

Στον επαγγελματικό τομέα πριν ασχοληθείτε με οποιοδήποτε θέμα, τελειώστε τις υποχρεώσεις που όλο αναβάλατε στο παρελθόν, όσο ανιαρές και αν είναι.

Στον οικονομικά τομέα βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι υποφέρετε από το πείσμα και την ξεροκεφαλιά σας. Οι αδέσμευτοι γυρίστε σελίδα και μην ελπίζετε σε καταστάσεις που έχουν τελειώσει.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Αυτός είναι ένας μήνας που βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο. Ό, τι κι αν σας συμβεί το αντιμετωπίζετε με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Στα επαγγελματικά σας μπορεί να είναι περίοδος αλλαγών, αλλά μην πάτε γυρεύοντας. Προσέξτε την καυστική σας γλώσσα για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με συνεργάτες.

Στα οικονομικά σας επικρατεί αστάθεια, γι' αυτό καλό θα ήταν να ζυγίσετε τα πράγματα και μην το παρακάνετε με τις σπατάλες σας.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα και καταλήγετε σε καυγάδες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε κάτι ασυνήθιστο.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Το μήνα αυτό θα σας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε ή να βρεθείτε σε χώρους όπου θα συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Στα επαγγελματικά σας οι πολλές ευθύνες και τα καθήκοντα που έχετε αναλάβει σας κάνουν να ανησυχείτε υπερβολικά και πολλές φορές χωρίς λόγο.

Στον οικονομικό τομέα περιορίστε την αγάπη που έχετε στις ανέσεις και την πολυτέλεια για να ισορροπήσετε.

Στα ερωτικά οι δεσμευμένοι χαλιναγωγείστε τη διάθεση σας για εξωσυζυγικά παιχνίδια. Οι αδέσμευτο δυσκολεύεστε να βρείτε ένα σύντροφο που να ανταποκρίνεται στα υψηλά σας στάνταρ.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα, αν νοιώθετε ότι πρέπει να πείτε όχι σε κάποιον κάντε το, και αναβάλλετε αυτό που θέλει από σας για μιαν άλλη στιγμή.

Στον επαγγελματικό τομέα αφοσιωθείτε στην εργασία σας, αλλά μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε σχέδια που είναι πέραν των δυνατοτήτων σας.

Στον οικονομικό τομέα η απερισκεψία, σας αποδιοργανώνει και σας δημιουργεί προβλήματα και οικονομικές απώλειες.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να είστε αυτάρκεις και να μην εξαρτάστε από το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι έλκετε τα άτομα του αντίθετου φύλου όπως τα λουλούδια τις μέλισσες.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα δώστε προτεραιότητα σε θέματα υλικής και κοινωνικής φύσεως και μελετήστε τις δυνατότητες να τα βελτιώσετε.

Στον επαγγελματικό τομέα εκτιμήστε προσεκτικά τις προτάσεις για συνεργασία ή επιχειρήστε να προτείνετε τις ιδέες σας στους ανωτέρους σας.

Στα οικονομικά σας ρισκάρετε εκ του ασφαλούς και διαπραγματευτείτε παλιές οφειλές.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι μην εμπλέκεστε σε διαφωνίες που δεν οδηγούν πουθενά. Οι αδέσμευτοι να είστε ξεκάθαροι, αν θέλετε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τα ερωτικά μπλεξίματα.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα συνεχώς είστε απασχολημένοι με κάτι και δεν θα ησυχάσετε, αν δεν πετύχετε τον επιθυμητό στόχο σας.

Στον επαγγελματικό τομέα η καλή γνώμη που έχετε για τον εαυτό σας και η μεγάλη αίσθηση υπευθυνότητας που σας διακρίνει εκτιμώνται δεόντως.

Στα οικονομικά σας, μην παίρνετε σοβαρές αποφάσεις υπό την επήρεια συναισθηματικής έντασης.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αποφύγετε να φτάνετε στα άκρα. Οι αδέσμευτοι ξεκόψτε από ανεπιθύμητες καταστάσεις που σας δημιουργούν εκνευρισμό.

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved