Προβλέψεις Ταρό Δεκεμβρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Δεκέμβριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Δεκεμβρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός

Γενικά: Αυτό το μήνα τα μάτια σας δεκατέσσερα, πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον κάτι σκαρώνουν πίσω από την πλάτη σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι μη σφυρίζετε αδιάφορα. Η σχέση σας έχει φτάσει στα όρια της, είναι σαν ένα καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί. Οι αδέσμευτοι ψάχνετε σε λάθος κατεύθυνση.

Επαγγελματικά: Σύγχυση και αβεβαιότητα επικρατούν στο χώρο της εργασίας. Κρατήστε στάση αναμονής και αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις

Οικονομικά: Μη στηρίζεστε σε απατηλές υποσχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

XIX ΗΛΙΟΣ

Η επιτυχία προ των πυλών

Γενικά: Με σωστό σχεδιασμό και δράση θα δείτε τα σχέδια σας να υλοποιούνται. Μη κάθεστε με σταυρωμένα χέρια, είναι περίοδος δράσης.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ανανεώνετε τη σχέση σας με ταξιδάκια και φιλικές συντροφιές. Οι αδέσμευτοι κάνετε μια γνωριμία που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Επαγγελματικά: Μετά από τη σκληρή δουλεία και τις προσπάθειες των τελευταίων μηνών ήρθε η ώρα να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

Οικονομικά: Η πορεία των οικονομικών σας είναι σταθερή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Ενδοσκόπηση και απολογισμός

Γενικά: Αυτό το μήνα αρχίζει ένας καινούργιος κύκλος στη ζωή σας. Μια ενδοσκόπηση είναι απαραίτητη για να αρχίσει σωστά.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι μη βιάζεστε να γράψετε τον επίλογο. Μια ανοιχτή συζήτηση με το σύντροφο σας θα ελαφρύνει την ατμόσφαιρα. Οι αδέσμευτοι απελευθερωθείτε από τα φαντάσματα του παρελθόντος και δείτε το μέλλον αισιόδοξα.

Επαγγελματικά: Αξιοποιήστε τα χαρίσματα και τις ικανότητες σας. Νέες προτάσεις, έξυπνες ιδέες και συνεργασίες θα σας ανοίξουν νέους δρόμους.

Οικονομικά: Αποφύγετε τα περιττά έξοδα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Δικαίωση και ανταμοιβή

Γενικά: Αυτό το μήνα οι ελπίδες και οι φιλοδοξίες σας θα εκπληρωθούν, και η επιτυχία θα ανταμείψει τις προσπάθειες σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στο άλλο σας μισό και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε στον έρωτα χωρίς επιφυλάξεις.

Επαγγελματικά: Ένα επαγγελματικός τομέας βρίσκεται σε άνθηση, Ένα ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε υπόσχεται επιτυχία.

Οικονομικά: Αντιμετωπίστε τις υποχρεώσεις σας με σύνεση.

ΛΕΩΝ

Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ρίσκο εκ του ασφαλούς

Γενικά: Αυτό το μήνα απρόοπτες καταστάσεις και γνωριμίες με άγνωστα πρόσωπα σας αλλάζουν πορεία. Ρισκάρετε εκ του ασφαλούς και επιμείνετε.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι είστε ξεκάθαροι, θέλετε ελευθερία κινήσεων και να μη σας ζαλίζουν με γκρίνιες και παράπονα. Οι αδέσμευτοι μπλέκετε σε πικάντικες ιστορίες.

Επαγγελματικά: Νέα ενδιαφέροντα και φιλόδοξοι στόχοι σημειοδοτούν μια δημιουργική περίοδο. Προχωρήστε με σύνεση.

Οικονομικά: Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Μείνετε πιστοί στα ιδανικά σας

Γενικά: Αυτό το μήνα μην επιτρέψετε σε κανένα να αμφιβάλει για τις καλές σας προθέσεις. Κερδίζετε την εμπιστοσύνη των άλλων με την ειλικρίνεια σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι δημιουργείτε ερωτηματικά με τη συμπεριφορά σας που κλονίζουν την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι έχετε βαρεθεί τις περιστασιακές περιπέτειες και νοιώθετε έτοιμοι να δεσμευθείτε.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα μείνετε σταθεροί στις αρχές σας και αποφύγετε να εμπλακείτε σε αμφίβολες δοσοληψίες.

Οικονομικά: Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας με ένα καλό προγραμματισμό.

ΖΥΓΟΣ

VI ΕΡΑΣΤΕΣ

Καλύτερα μικρό κέρδος παρά μεγάλη χασούρα

Γενικά: Αυτό το μήνα στέκεστε σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να αποφασίσετε το μονοπάτι που θα ακολουθήσετε. Επιλέξτε όχι αυτό που έχει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα, αλλά εκείνο με τα λιγότερα μειονεκτήματα.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι συζητήστε με ηρεμία ότι σας απασχολεί και μην κάνετε την τρίχα τριχιά. Οι αδέσμευτοι έχετε μπερδέψει τη φιλία με τον έρωτα.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό χώρο μη διασπαθίζετε τις δυνάμεις σας δεξιά και αριστερά. Αφοσιωθείτε σε ένα στόχο.

Οικονομικά: Εξετάστε προσεκτικά τις λεπτομέρειες όταν χρειαστεί να υπογράψετε κάποιο έγγραφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

VΙI ΑΡΜΑ

Πειθώ και διπλωματία

Γενικά: Αυτό το μήνα στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και διαλέξτε το δρόμο της πειθούς και της διπλωματίας για να επιλύσετε τα κακώς κείμενα.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αποδεχτείτε τη διαφορετικότα του συντρόφου σας και εστιαστείτε στα θετικά του σημεία. Οι αδέσμευτοι αποφεύγετε τις κακοτοπιές και τα μπερδέματα.

Επαγγελματικά: Το κλειδί για την επιτυχία σας είναι η αυτοπεποίθηση. Οι διαμάχες και οι ανταγωνισμοί που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα αντί να σας πτοούν σας πεισμώνουν.

Οικονομικά: Διακυμάνσεις και αστάθεια, δημιουργούν εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

VΙΙΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Διπλωματία και στρατηγική

Γενικά: Αυτό το μήνα μάθετε από τα σφάλματα του παρελθόντος και επανακτήστε την ισορροπίας σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αποδεχτείτε τα λάθη σας και δείξτε κατανόηση στις επιθυμίες του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να δημιουργήσετε σχέση με ένα φιλικό πρόσωπο.

Επαγγελματικά: Ανάλογα με το κλίμα που επικρατεί στο χώρο εργασίας σας χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία και στρατηγική.

Οικονομικά: Μειώστε κάθε περιττό έξοδο, ο προϋπολογισμός σας είναι ήδη επιβαρημένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΙΧ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επαναπροσδιορισμός στόχων

Γενικά: Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να έρθετε σε επαφή με τις πραγματικές σας ανάγκες και να επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι δημιουργείτε προβλήματα στο σύντροφο σας με την αδιάφορη συμπεριφορά σας. Οι αδέσμευτοι θέλετε να μείνετε μόνοι και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

Επαγγελματικά: Χάρη στην υπομονή και το σωστό προγραμματισμό σας κερδίζετε την εμπιστοσύνη των συνεργατών σας και ξεπερνάτε τις δυσκολίες.

Οικονομικά: Αποταμιεύστε ότι μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Σβούρα είναι και γυρίζει

Γενικά: Αυτό το μήνα αφήστε πίσω το παρελθόν, εναρμονιστείτε με τις αλλαγές της ζωής και αποκομίστε ότι καλύτερο έχει να σας προσφέρει.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέες περιπέτειες με ή χωρίς το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι γυρνάτε από αγκαλιά σε αγκαλιά.

Επαγγελματικά: Οι αλλαγές που γίνονται στον επαγγελματικό τομέα σας ευνοούν. Προσέξτε όμως τις βιαστικές κινήσεις και τις υπερβολές.

Οικονομικά: Νέα πηγές εισοδημάτων θα σας ανακουφίσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

ΧΙ ΔΥΝΑΜΗ

Γενικά: Αυτό το μήνα έχετε την ψυχική δύναμη να υπερνικήσετε κάθε δυσκολία που θα παρουσιαστεί στο δρόμο σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι επιστρατεύστε τη γοητεία και το πάθος σας και μην αφήσετε κανένα να μπει ανάμεσα σας. Οι αδέσμευτοι κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία με αβέβαιο μέλλον.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα είστε σε τροχιά ανάκαμψης. Έχετε κερδίσει τη μισή μάχη, συνεχίστε τις προσπάθειες σας και μην επαναπαύεστε.

Οικονομικά: Λάθη και απερισκεψίες από το παρελθόν σας πιέζουν για λύσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved