Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Νοεμβρίου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 14 Νοεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Νοεμβρίου

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας το έτος όπως και ο μήνας για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου γίνεται στις 14/11, 00:08 ώρα Ελλάδας.


Ποντικός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Έχετε αρκετές αμφιβολίες και διακατέχεστε από άγχος που σας εμποδίζει στο να προχωρήσετε σε κάποια μόνιμη σχέση. Υπό ορισμένες συνθήκες, αν συζητήσετε αυτά τα θέματα με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος ή κάποιους φίλους, θα ακούσετε και εναλλακτικές απόψεις. Και μπορεί τις μισές από αυτές να τις ξέρετε ήδη, αυτό όμως δε σημαίνει ότι φτάσατε και στην διευθέτηση των συγκεκριμένων ζητημάτων. Προς το παρόν, θα ανησυχείτε για το πόσο μπορείτε να προχωρήσετε σε μια δέσμευση και ίσως τελικά αρνηθείτε, προκειμένου να μη χάσετε την προσωπική σας ελευθερία.

ΤΥΧΗ: Το τελευταίο διάστημα ήσασταν ένας πολύ πιστός φίλος και ξοδέψατε ατέλειωτο από το χρόνο σας στο να συζητάτε και να ακούτε παράπονα από τους άλλους. Ωστόσο, αυτή η αναστάτωση που προκλήθηκε, μάλλον από παρέμβαση τρίτων, σας επηρέασε έμμεσα και εσάς. Σταματήστε αυτήν την σπατάλη ενέργειας και ασχοληθείτε με πιο ποιοτικά θέματα. Απλά να θυμάστε ότι δεν θα βρείτε εύκολα τη λύση, αν βιάζεστε. Αποφύγετέ το αυτό με κάθε κόστος αλλιώς το αποτέλεσμα δε θα είναι το αναμενόμενο.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν καλότυχες και είστε έτοιμοι να βιώσετε αρκετές κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Φυσικά, δεν θα είναι πάντα εύκολα αναγνωρίσιμες από σας και αυτές που θα φαίνονται πολλά υποσχόμενες μπορεί τελικά να μην είναι. Παρόλα αυτά, όσο περισσότερες επιλογές ερευνήσετε, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες ότι θα σας φέρουν σε τυχερά μονοπάτια. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχετε να χάσετε απολύτως τίποτα.

Βούβαλος ή Βόδι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Πολλοί πιστεύετε για τον εαυτό σας ότι είστε ανοιχτόμυαλοι και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αλήθεια. Ωστόσο, υπάρχουν ένα ή δύο θέματα για τα οποία έχετε πάρει αποφάσεις εδώ και κάτι χρόνια και τις οποίες δεν έχετε καμία πρόθεση να τροποποιήσετε. Τα πρόσφατα γεγονότα όμως απαιτούν μια σοβαρή επανεξέταση και αλλαγές. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσετε να ζείτε με τις αρνητικές μνήμες του παρελθόντος και ίσως ήρθε η ώρα να επιλύσετε κάποιες διαφορές.

ΤΥΧΗ: Υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ αυτών που λέτε ότι σκοπεύετε να κάνετε και αυτών που τελικά επιτυγχάνετε, τα οποία προφανώς μπορεί να είναι σημαντικά αλλά θα πρέπει να κάνετε περισσότερα, ώστε να κερδίσετε και τους άλλους με τις ιδέες ή τις προτάσεις σας. Ενώ μερικοί θα είναι ενθουσιασμένοι και θα σας επευφημήσουν, να είστε προετοιμασμένοι ότι θα υπάρξουν κι άλλοι που θα σας κατηγορήσουν για ασυνέπεια λόγου. Και αν είστε ειλικρινείς, θα παραδεχτείτε ότι αυτό είναι πολύ φυσικό γιατί κι εσείς στη θέση τους το ίδιο θα κάνατε. Ως εκ τούτου, μην αισθάνεστε προσβεβλημένοι και αποδεχτείτε την κριτική τους με ανοιχτό μυαλό γιατί μερικές φορές είναι εποικοδομητική και σας βάζει στο δρόμο του να αναζητήσετε μια ακόμα καλύτερη λύση.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Κάποιες οικονομικές προσφορές μπορεί να φαίνονται ελκυστικές αλλά δεν ταιριάζουν στην τωρινή σας κατάσταση ή τα άμεσα σχέδιά σας. Ωστόσο, επειδή βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο, έχετε στο νου σας ότι αυτό που δεν λειτουργεί τώρα, θα μπορούσε γίνει στο εγγύς μέλλον. Ομοίως σκεφτείτε ότι αν κερδοφόρες ρυθμίσεις έκαναν τον κύκλο τους, σας απελευθερώνουν στο να πείτε «ναι» σε εναλλακτικές προσφορές. Γι' αυτό, δείτε το ευρέως και μην αδιαφορείτε για εναλλακτικά σχέδια. Εφ' όσον δεν παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, θα διαφύγετε αλώβητοι οικονομικά.

Τίγρης

ΣΧΕΣΕΙΣ: Όταν είστε καλά, αποφεύγετε αριστοτεχνικά μάχες με τους αγαπημένους σας, τα μέλη της οικογένειας ή τους εταίρους. Ωστόσο, όταν η διάθεσή σας δεν είναι καλή, σας τρομάζει αυτή η κατάσταση, κάτι που πολύ πιθανό να συμβεί αυτό το μήνα. Αποσυρθείτε κάπου ήσυχα και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να αποκατασταθεί η συναισθηματική σας ισορροπία. Δεν πρέπει όμως κατ' ανάγκη να πείτε ανοικτά στους άλλους τους λόγους που σας οδήγησαν εκεί γιατί ίσως το δουν και ως πρόκληση. Όσο λιγότερα γνωρίζουν τόσο το καλύτερο για σας.

ΤΥΧΗ: Πρόσφατα αντιληφθήκατε ότι αυτό που επιφέρει πλήγμα στα σχέδιά σας είναι το ότι αγωνίζεστε πάρα πολύ για κάτι που εσείς θεωρείτε σημαντικό επίτευγμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εξελίξεις σάς αναγκάζουν να κάνετε πράγματα πολύ διαφορετικά από τα συνηθισμένα αλλά αυτό είναι για καλό. Εάν κάνετε ένα βήμα πίσω και επανεξετάσετε το σύνολο των γεγονότων, μπορεί να ανακαλύψετε ότι η μέχρι τώρα τακτική σας δεν είναι σωστή. Ευτυχώς, αν επιτύχετε, θα μπορείτε τουλάχιστον να αρχίσετε να υιοθετείτε μια εναλλακτική προοπτική για το μέλλον και όχι να κολλάτε σε μονόδρομους.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Λίγα πράγματα σας ενοχλούν και ένα από αυτά είναι το να παρακολουθείτε εκείνους που είναι ισχυροί ή απλά τυχοδιώκτες να επωφελούνται από εκείνους που βρίσκονται σε αδύναμη θέση. Και δικαίως ανησυχείτε για το ότι αν παρέμβετε, θα μπορούσατε να κάνετε τα πράγματα χειρότερα οικονομικά γι' αυτό συνεχίστε να εργάζεστε παρασκηνιακά. Οι συνάδελφοι και οι φίλοι σας πάντα θαύμαζαν την ικανότητά σας να εφαρμόζετε μια στρατηγική ακόμη και σε περίπλοκες καταστάσεις, όσο λοιπόν σκέφτεστε αυτό, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα ωφεληθείτε.


Λαγός ή Γάτα

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα ήταν εύκολο να αποφύγετε επίμαχα ζητήματα και ως εκ τούτου και επικείμενες συγκρούσεις με τους αγαπημένους τους. Ωστόσο, γνωρίζετε ήδη ότι αυτό είναι μόνο μια αναβολή της αντιμετώπισης των ζητημάτων που τελικά θα πρέπει να δείτε. Αν δεν μπορείτε να λύσετε όλα τα θέματα, τουλάχιστον εκφράστε τα και ζητήστε από τους αγαπημένους τους να τα συζητήσετε ψύχραιμα. Η αποφυγή δεν είναι λύση και είναι καλύτερα να τα πείτε ανοικτά παρά να συνεχίσετε να τα θάβετε μέσα σας, διαφορετικά παρεξηγήσεις ή δυσπιστία θα συνεχίσουν να υπονομεύουν τη σχέση ή τη συνεργασία σας.

ΤΥΧΗ: Αν και συζητάτε τις διάφορες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν, τη στιγμή που θα καταλήξετε σε ένα σχέδιο, σπάνια κάνετε αλλαγές, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο. Αλλά, όπως επίσης γνωρίζετε, οι άλλοι μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σας, η οποία οδηγεί κάποια από αυτά τα σχέδια συχνά σε αναδιάταξη. Αντί λοιπόν να έρθετε σε σύγκρουση, μην πείτε τίποτα και απλά αποσυρθείτε μέχρι να καταλήξουν σε μια οριστική απόφαση. Ακόμα κι αν παρέμβετε την τελευταία στιγμή, δεν είναι πολύ αργά για την υλοποίηση ενός προγράμματος. Έχετε υπομονή γιατί μια συντονισμένη ομαδική προσπάθεια θα εξασφαλίσει την επιτυχία.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Μπορεί να ξεκίνησε μια κατάσταση ως χάρη σε κάποιον άλλο αλλά σταδιακά έχει μετατραπεί σε μια μακρά και απαιτητική δέσμευση που σας κοστίζει σε χρόνο, χρήμα και υπερηφάνεια. Το τελευταίο είναι αυτό που σας ενόχλησε περισσότερο στο συγκεκριμένο άτομο για αυτό ήρθε ο καιρός να δώσετε ένα τέλος. Σίγουρα δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να ανακοινώσετε κάτι τέτοιο, απλά δώστε του ένα τελεσίγραφο και αφήστε το έτσι.


Δράκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η σιωπή μπορεί να είναι μια αρετή αλλά, κρίνοντας από τις συνθήκες αυτού του μήνα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κρατήσετε τα πράγματα για τον εαυτό σας. Συχνά, προσπαθείτε να παρακάμψετε ευαίσθητα θέματα που γνωρίζετε ότι θα μπορούσαν να ταράξουν αυτούς που αγαπάτε και φροντίζετε να εξασφαλίζετε την ηρεμία για όλους. Τώρα, αισθάνεστε υποχρεωμένοι να εκφράσετε τις ειλικρινείς σας απόψεις. Επίσης, είστε έτοιμοι να δώσετε μάχη με εκείνους που θα αντιδράσουν με όσα πείτε. Αυτό που ίσως δεν μπορείτε να παρατηρήσετε είναι κάποια έλλειψη συμπόνιας.

ΤΥΧΗ: Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι μεγαλύτερες δυνάμεις σας είναι η διάνοιά σας και η ικανότητά σας να εκτιμάτε σωστά τα πράγματα σε καταστάσεις που οι άλλοι μπλέκονται. Όμως αυτά που καλείστε να αντιμετωπίσετε απαιτούν να βασιστείτε σχεδόν εξ ολοκλήρου στη διαίσθησή σας. Αρχικά, αυτό μπορεί να σας φέρει σε μια σύγχυση, αλλά θα σας βοηθήσει στη συλλογή πληροφοριών τις οποίες θα συνδέσετε, χρησιμοποιώντας το ένστικτό σας. Ιδιαίτερα βολικό για σας αφού θα βρείτε τρόπους για να αντιμετωπίσετε τις ανησυχίες των άλλων στα πρακτικά θέματα.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Ό, τι κι αν συμβαίνει, η πρακτική ή οικονομική πλευρά των ρυθμίσεων έρχεται συνήθως πρώτη στη λίστα των προτεραιοτήτων σας. Ωστόσο, όλα κινούνται τόσο γρήγορα τώρα τελευταία και υπάρχουν δραματικές αλλαγές που ακόμα και τα πιο απλά πράγματα είναι δύσκολο να τα έχετε. Προφανώς εσείς προτιμάτε να επιβάλετε την τάξη στο χάος αλλά το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να απογοητεύεστε στο τέλος. Γι' αυτό επικεντρωθείτε στην εξερεύνηση, συλλέξτε οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε, αλλά το πιο σημαντικό, μάθετε πώς οι νέες και συχνά περίπλοκες εξελίξεις θα μπορούσαν να σας ωφελήσουν. Αυτό που μπορεί να μάθετε τώρα, θα σας βοηθήσει αργότερα.


Φίδι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μέχρι πρόσφατα είχατε διαθέσει πολύ χρόνο και προσπάθεια στη διατήρηση ορισμένων ήδη τεταμένων σχέσεων σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο αλλά με περιορισμένη επιτυχία. Συνεχίστε να τους δίνετε προτεραιότητα μιας και περνάτε μια ανήσυχη περίοδο. Αφήστε αυτές τις εντάσεις να βγουν στην επιφάνεια με τη μορφή ανταλλαγής αιχμηρών σχολίων ή έκφρασης διαφορών και θα εκπλαγείτε πόσο η γενική διάθεση θα βελτιωθεί μετά από την καταιγίδα. Από τη στιγμή που προσωπικά συναισθήματα βγαίνουν προς τα έξω και πραγματικά δεδομένα γίνονται γνωστά και συζητούνται, η θεραπεία τους μπορεί να αρχίσει. Και μπορεί να φαίνεται ανησυχητική η συνακόλουθη ειλικρίνεια αλλά το αποτέλεσμα που παράγει σύντομα θα αλλάξει την άποψή σας.

ΤΥΧΗ: Είστε σε μια αξιοσημείωτη περίοδο της ζωής σας. Ορισμένα πράγματα μπορεί να πηγαίνουν φανταστικά καλά. Είναι σημαντικό όμως να αναγνωρίσετε ότι μόνο και μόνο επειδή κάποιοι τομείς της ζωής σας λειτουργούν ομαλά, δεν θα είναι όλοι έτσι. Στην πραγματικότητα, ορισμένες εξελίξεις φαίνονται αναπόφευκτες κι απαιτούν σημαντικό χρόνο και προσοχή, χωρίς να σημαίνει ότι το αποτέλεσμα δε θα είναι εξαιρετικά απογοητευτικό. Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, εκείνοι που ενοχλούνται περισσότερο, βοηθούν στο να διαλυθούν πρότυπα που είναι περιοριστικά, αν και δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν αμέσως. Έτσι, όταν η αδιάλλακτη ή άδικη στάση κάποιων φέρνει δυσάρεστη τροπή στις εξελίξεις, πάρτε μια βαθιά ανάσα και να εξετάστε κατά πόσον, μακροπρόθεσμα, αυτές οι αλλαγές θα σας συμφέρουν.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Έχοντας περάσει χρόνο στο να αναλύσετε τις αλλαγές που στροβιλίζονται γύρω σας, ειδικά αυτές που επηρεάζουν τα χρήματα, το χρόνο σας ή την προσέγγιση σημαντικών ατόμων, σκέφτεστε να τα παρατήσετε. Στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι κακή ιδέα, επειδή η σαφήνεια που απαιτείτε να υπάρχει, οδηγεί σε μια νέα προσέγγιση των παραπάνω θεμάτων. Αυτό σημαίνει επίσης ότι, όταν έρχεστε αντιμέτωποι με τις αδιάλλακτες συμπεριφορές των άλλων ή φαινομενικά μη διαπραγματεύσιμες καταστάσεις, θα πρέπει να αποσπαστείτε σε κάποιο βαθμό από αυτές και αντί να ενεργήσετε με βιασύνη, να ζητήσετε απαντήσεις για ορισμένα σοβαρά ερωτήματα. Μπορεί να μην τις πάρετε αμέσως αλλά οι συζητήσεις θα προσφέρουν επιλογές που εσείς ή οι άλλοι δεν μπορούσατε μέχρι τώρα να σκεφτείτε.


Άλογο

ΣΧΕΣΕΙΣ: Κανείς δεν επένδυσε περισσότερο χρόνο, ενέργεια, συναίσθημα και συζήτηση σε ό, τι αφορά στις σχέσεις με τους αγαπημένους σας από εσάς. Ωστόσο η οικογένεια, οι στενοί φίλοι ή συνάδελφοι που αποτελούν τα πρόσωπα του συγκεκριμένου «δράματος» έχουν σταθεί στο γεγονός ότι η ενθάρρυνσή τους από σας είναι το στοιχείο που θα τους εξασφαλίσει την ευτυχία. Κι όσο οι προσπάθειές σας είναι επιτυχείς, τόσο ορισμένα άτομα σας θεωρούν δεδομένους ή, χειρότερα, αρχίζουν και χάνουν το ενδιαφέρον τους. Και αν δεν εκφράσετε την ανησυχία σας σχετικά με αυτή την αλλαγή στάσης, τότε θα θεωρήσουν ότι δε σας ενοχλεί καθόλου. Πείτε ειλικρινά πώς νιώθετε και η απάντησή τους θα σας εκπλήξει τόσο ευχάριστα που θα αναρωτιέστε γιατί δεν μιλήσατε νωρίτερα.

ΤΥΧΗ: Κανείς δεν ενδιαφέρεται περισσότερο από σας για νέες ιδέες, ακόμη και αόριστα πολλά υποσχόμενες προσφορές. Ωστόσο, έρχεστε από μια περίοδο που ήταν κουραστική, αλλά παραγωγική και μάλλον δεν σκέφτεστε αρκετά. Έτσι, κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις για εν δυνάμει ενδιαφέρουσες ιδέες ή προσφορές και προσπαθήστε να τις εξερευνήσετε. Φροντίστε να μην στρέψετε την προσοχή σας μακριά από υποχρεώσεις και σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι οι δυνατότητες κάποιων επιδιώξεων είναι μόνο το τονωτικό που χρειάζεστε.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Μετά από μια μακρά και απαιτητική περίοδο, εκείνοι που βρέθηκαν στο δρόμο σας βοήθησαν να αποκαταστήσετε την πίστη σας στη ζωή. Όσο όμως κι αν αυτό ήταν ενθαρρυντικό άλλο τόσο είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει αναστάτωση και αυτό ακριβώς καλείστε να αντιμετωπίσετε αυτό το μήνα. Ανησυχείτε ότι, οι αλλαγές που είναι αναγκαίες ώστε να επωφεληθείτε ενδεχόμενες ευκαιρίες, θα αναστατώσουν αναπόφευκτα κάποιους. Το πρόβλημα είναι ότι έχετε αποκλείσει ορισμένα άτομα από τη διαδικασία της εξεύρεσης λύσεων γι' αυτό αφήστε τα να συμμετέχουν. Για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το μέλλον ίσως έχετε πολλά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, αλλά από τη στιγμή που θα αρχίσετε να συζητάτε τα σχέδιά σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι άλλοι γνωρίζουν ήδη περί τίνος πρόκειται και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν.



Πρόβατο ή Κατσίκα

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η πρακτικότητα είναι αυτή που χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο τον τρόπο που σκέφτεστε. Έτσι, όταν οι άλλοι εκφράζουν τα συναισθήματά τους για τις πρόσφατες ενδιαφέρουσες προοπτικές, δεν μπορείτε παρά να επισημάνετε ορισμένα θέματα που σας ανησυχούν. Καλό είναι να διευθετηθούν, δεν είναι όμως και τόσο σημαντικά όσο εσείς νομίζετε. Το πρόβλημα είναι ότι είστε εξίσου ενθουσιασμένοι από την πρόοδο που έχει γίνει αλλά φοβάστε να το παραδεχτείτε γιατί πιστεύετε ότι στο τέλος θα απογοητευτείτε κι η άρνησή σας πιστεύετε ότι σας προστατεύει. Μπορεί αλλά σας κρατά επίσης από το απολαύσετε ένα συναρπαστικό νέο κύκλο που ανοίγεται στη ζωής σας.

ΤΥΧΗ: Είναι απογοητευτικό το να βλέπετε ορισμένα πράγματα για τα οποία είχατε εργαστεί σκληρά να καταρρέουν. Όσο δελεαστικό και αν σας φαίνεται το να προσπαθήσετε να δώσετε νέα πνοή σε αυτά και να σκέφτεστε ότι θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά τα πράγματα, αν ήδη βυθίζονται, απλά αφήστε τα. Αποστασιοποιηθείτε, ώστε να αποκτήσετε μια σαφέστερη προοπτική των δυνατοτήτων σας. Ωστόσο, απρόσμενες εξελίξεις και ξαφνικές ευνοϊκές προσφορές θα μπορούσαν να αλλάξουν εντελώς το τοπίο της προσωπικής, ερωτικής ή επαγγελματικής ζωή σας. Μόλις τις εξετάσετε, θα ανακουφιστείτε από το γεγονός ότι δε χάσατε χρόνο σε παλιές υποθέσεις, που με μέρα με τη μέρα, γίνονται όλο και λιγότερο ελκυστικές.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Εδώ και καιρό πρέπει να αντιμετωπίσετε ορισμένα πρακτικά ή οικονομικά θέματα, αλλά πάντα κάτι άλλο εμφανίζεται και το αναβάλλετε. Τώρα, αν δεν τα έχετε τακτοποιήσει ακόμα, τα γεγονότα σας το καθιστούν σαφές ότι δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Αυτό οφείλεται εν μέρει σε παρεξηγήσεις με συναδέλφους, φίλους ή ακόμα και τους αγαπημένους σας, σχετικές με το ποιός είναι υπεύθυνος για τι. Το να σταματήσει αυτή η σύγχυση μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο από ό, τι είχατε προβλέψει αλλά η όλη διαδικασία θα ενισχύσει πραγματικά τους δεσμούς μεταξύ σας. Εν τω μεταξύ, έχετε ήδη μπει σε μια κατάσταση αναζήτησης και νιώθετε πιο επιτακτική την ανάγκη για κάποια καινούργια πρόκληση στη ζωή σας. Επενδύστε χρόνο και σκέψη να εξερευνήσετε τις επιλογές σας, αφού ό, τι μπορεί να μάθετε ή να συναντήσετε, θα σας ενθουσιάσει.

Πίθηκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Φοβάστε ότι, αν αγνοήσετε ορισμένα θέματα σχέσεων, τα πράγματα θα χειροτερέψουν. Δεν πρέπει να νιώθετε έτσι γιατί δεν είναι και τόσο σημαντικά όσο πιστεύετε. Αντίθετα, τα πράγματα θα μπορούσαν να λειτουργήσουν καλύτερα για σας, εάν σταματήσετε να γκρινιάζετε στους άλλους και απασχολήσετε τον εαυτό σας με κάτι άσχετο με αυτούς. Λάθη και παρανοήσεις θα ξεδιαλύνουν με ένα μυστηριώδη τρόπο και θα τραβήξουν την προσοχή σας σε νέες ιδέες που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Αν με το να ρίχνετε το βάρος σε καινούργια πράγματα φοβάστε ότι θα φανείτε ασυνεπείς στους άλλους, τότε, όπως θα διαπιστώσετε, όχι μόνο θα κάνετε νέες ανακαλύψεις αλλά και θα μάθετε ανησυχητικά στοιχεία σχετικά με τις σχέσεις σας.

ΤΥΧΗ: Μετά από μια περίοδο κατά την οποία σχεδόν κάθε μέρα είχατε νέα γεγονότα, ίσως ανατρεπτικά αλλά πάντα συναρπαστικά, το τοπίο αλλάζει. Οι ρυθμοί επιβραδύνονται αρκετά, ώστε να μπορέσετε να προβληματιστείτε σχετικά με το τι συμβαίνει και να αποφασίσετε αν και πώς τα νέα δεδομένα μπορούν να χωρέσουν στη ζωή σας. Επιπλέον, θα πρέπει να ασχοληθείτε με αρκετές αποφάσεις που πάρθηκαν βιαστικά και ως εκ τούτου και τα μικρά λάθη που ήταν φυσικό να γίνουν. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να εξετάσετε, εάν είστε ακόμα ευχαριστημένοι με τις πρόσφατες εξελίξεις. Αν όχι, μιλήστε τώρα. Μπορεί να θέλετε βγείτε από αυτή την κατάσταση ή να διαπραγματευτείτε για περισσότερα οφέλη. Ό, τι κι αν ισχύει, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Μετά από μια μαχητική αλλά πολλά υποσχόμενη περίοδο, λαχταράτε πλέον την σταθερότητα. Τα γεγονότα αυτού του μήνα θα σας φέρουν πιο κοντά σε αυτό το στόχο, αν και συχνά θα φαίνεται ακριβώς το αντίθετο. Μερικές φορές προκαλείται ένα μπέρδεμα σχετικό με καταστάσεις και άτομα που όμως βγάζει στην επιφάνεια αρκετά κατατοπιστικά στοιχεία. Αν συζητάτε ήδη με κάποιους για εξελίξεις που υπάρχουν στη ζωή τους, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι θα επηρεάσουν και τη δική σας ζωή. Επειδή όμως τα γεγονότα χρειάζονται ακόμα λεπτούς χειρισμούς, τόσο εσείς όσο και άλλοι δεν μπορείτε παρά να αντισταθείτε στη λήψη περαιτέρω αποφάσεων.


Πετεινός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ενώ κάποιες ειλικρινείς συζητήσεις αποκάλυψαν ορισμένα απρόσμενα και πιεστικά ζητήματα, αυτό που διαπιστώνετε είναι ότι το ηθικό σας είναι τονωμένο και αισθάνεστε σίγουροι ότι μπορείτε να τα επιλύσετε. Αυτό που συνήθως σας ενοχλεί περισσότερο είναι ότι σε κάποιες καταστάσεις οι αγαπημένοι σας παίρνουν τον έλεγχο, χωρίς καν να σας ρωτήσουν για το τι θα θέλατε. Αυτά που μάθατε όμως από τις συζητήσεις που έγιναν θα σας δώσουν τη δυνατότητα να τους παραμερίσετε. Περιμένετε και θα δείτε, η υπομονή θα σας οδηγήσει στο να βρείτε έναν τρόπο.

ΤΥΧΗ: Κανείς δεν μπορεί να σας πει πώς θα προγραμματίσετε το μέλλον. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι μερικές φορές αισθάνεστε ότι θα έπρεπε να οργανωθούν τα πράγματα καλύτερα. Θα συζητήσετε όμως σχέδια άλλων και θα συνειδητοποιήσετε πόσο λίγο σκέφτονται αυτά που κάνουν. Σε ορισμένα θέματα που ανακαλύπτετε, θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και να τα παρακολουθείτε συνεχώς για να μάθετε. Επίσης μπορείτε, και ας μην το πιστεύετε, να βασιστείτε σε μεγάλο βαθμό στο ένστικτό σας. Αν πάρετε αποφάσεις που αφορούν άλλους, θα σας ζητήσουν και πρακτικά να τους υποστηρίξετε. Αυτό μπορεί να σας καταπλήξει αλλά και να κατανοήσετε γιατί οι άλλοι χρειάζονται τόσο πολύ χρόνο για να κάνουν πράγματα.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Συνήθως, όταν κάτι αξίζει να το κυνηγήσετε, θα μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε γι΄ αυτό και στη συνέχεια θα το προσπαθήσετε για να δείτε τι γίνεται. Ωστόσο, με τις ξαφνικές και συχνά αρνητικές εξελίξεις να μεταβάλλουν το θεμέλιο πάνω στο οποίο βασίζονται ακόμη και απλές σας ρυθμίσεις, αναγκάζεστε να βαδίσετε βήμα-βήμα, κι όχι μόνο θα αντέξετε τις αλλαγές αλλά θα γίνει και μια απροσδόκητη στροφή προς όφελός σας. Όμως αν θέλετε να επιτύχετε ορισμένους στόχους, θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτούς, υιοθετώντας το είδος της ρουτίνας που συνήθως κάνετε ό, τι μπορείτε για να αποφύγετε.


Σκύλος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Συνεχώς παλεύετε με δύσκολες καταστάσεις και ακόμα πιο απαιτητικά άτομα στις σχέσεις σας. Είναι μεν κουραστικό αλλά το κέρδος σας είναι ότι έχετε μάθει πια πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις άλλα και το πιο σημαντικό, τον ίδιο σας τον εαυτό. Τώρα μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτή τη μαθησιακή διαδικασία, με ηρεμία και χωρίς άγχος. Σκεφτείτε αρκετά το τι ή ποιός σας ενθουσιάζει περισσότερο, δεδομένου ότι αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε κάποια σοβαρή έρευνα.

ΤΥΧΗ: Παρόλο που παθιάζεστε αρκετά, όχι μόνο με ανθρώπους αλλά και δραστηριότητες, στόχους και αιτίες, έχετε την τάση να μη γίνεστε υπερβολικά συναισθηματικοί. Ως εκ τούτου, θα είστε σε θέση να δείτε τις τρέχουσες και έντονες αλλαγές από πρακτική άποψη. Κι επειδή δεν μπορούν όλοι να έχουν αυτήν την οπτική, αυτό σημαίνει ότι οι άλλοι χρειάζονται την υποστήριξή σας. Έχετε όμως κατά νου ότι, όταν νομίζετε ότι τα πράγματα διευθετήθηκαν, ξαφνικά γεγονότα θα σας αναγκάζουν να επανεξετάσετε ορισμένα σχέδια. Αυτές οι αλλαγές είναι άβολες αλλά αντί να προσπαθείτε να αντισταθείτε, πηγαίνετε με τη ροή τους. Σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζονταν.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Σε γενικές γραμμές, θεωρείτε σοφό να κάνετε μακροπρόθεσμα οικονομικά σχέδια. Ωστόσο, επί του παρόντος, η ζωή απαιτεί μια πολύ διαφορετική στρατηγική. Ενώ ο σχεδιασμός εξακολουθεί να είναι χρήσιμος, με τη δική σας ζωή και την κοινωνία γύρω σας σε μεταβατικό στάδιο, ακόμη και το απλούστερο των σχεδίων θα πρέπει να θεωρείται προσωρινό. Το να αναλάβετε να κάνετε μεγάλες οικονομικές αλλαγές είναι δελεαστικό, αλλά ξέρετε ότι θα περιπλέξει τη ζωή ή την καριέρα σας. Ενώ πιστεύετε ότι πρέπει να γίνουν, είναι απίθανο προς το παρόν οι αλλαγές να είναι ευνοϊκές γι' αυτό περιμένετε και τερματίστε δραστηριότητες που καταβροχθίζουν το χρόνο σας και σας προσφέρουν μικρά ανταλλάγματα.


Κάπρος ή Γουρούνι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Καμιά φορά είστε αβέβαιοι για το αν οι αποφάσεις που παίρνετε βασίζονται στο συναίσθημά σας ή σε συγκεκριμένα γεγονότα. Όταν θα κάνετε τη διάκριση μεταξύ των δύο, θα σταματήσετε να αγωνίζεστε για να τηρήσετε κάποιες απ' αυτές. Οι περιστάσεις αλλάζουν και το ίδιο πρέπει να γίνεται με κάποια στοιχεία της σχέση σας. Η δυνατότητα βελτίωσης θα ενισχύσει σίγουρα το δέσιμο με τους αγαπημένους σας. Και ακόμα κι αν έχετε δίκιο, είναι καλύτερο ορισμένες φορές να αφήνετε το άλλο μέλος της σχέσης να κερδίζει. Μέσα του γνωρίζει ότι σκόπιμα το κάνατε για να σώσετε την υπερηφάνεια ή εγώ του. Χάνετε μεν την πρωτιά αλλά κερδίζετε αλλού.

ΤΥΧΗ: Η ζωή για σας δεν ήταν βόλτα στην εξοχή τον τελευταίο καιρό, έτσι δεν αποτελεί έκπληξη το ότι είστε δύσπιστοι όσον αφορά σε ό, τι φαίνεται εκπληκτική προσφορά. Στην πραγματικότητα όμως είναι και μάλιστα ιδιαίτερης σημασίας για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Κι ενώ ορισμένες από αυτές τις ευκαιρίες θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμες, άλλες μπορεί να σας δημιουργήσουν ερωτηματικά. Εξερευνήστε τις και θα αρχίσετε να βλέπετε τη μορφή που θα πάρει η ζωή σας. Δεν δείχνετε εύκολα εμπιστοσύνη αλλά μόνο έτσι θα αποδεχτείτε τη γενναιοδωρία. Συγχρόνως, ενώ αναζητάτε να πάρετε την αγάπη και την προσοχή των άλλων, νιώθετε πιο άνετα να τις προσφέρετε εσείς. Ωστόσο, οι άλλοι είναι πρόθυμοι να μοιραστούν μαζί σας ενδιαφέρουσες ασχολίες.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Ενώ ήσασταν στην ευχάριστη θέση να βάζετε πρώτες τις οικονομικές ανάγκες των άλλων, αισθάνεστε στραγγισμένοι και, σε ορισμένες περιπτώσεις, παραγκωνισμένοι. Αυτός ο μήνας σας θα σας αποζημιώσει και για τα δύο αυτά τα συναισθήματα και για τις προσπάθειές σας. Η απόσβεση έρχεται με τη μορφή της επιστροφής των επενδύσεων σας, οικονομικά ή μέσα από ενδιαφέρουσες προσφορές. Ωστόσο, αυτό δε θα συμβεί μόνο σε πρακτικά ζητήματα. Οι από καρδιάς χειρονομίες ορισμένων ατόμων αποκαθιστούν την πίστη σας στη ζωή και πολύ πιθανόν στην αληθινή αγάπη.


Διαβάστε επίσης:

-Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

-Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved