Νέα Σελήνη Νοεμβρίου με ολική έκλειψη Ηλίου - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Πρόκειται για μια δυσανεκτική Νέα Σελήνη που η επιπλέον παρουσία της έκλειψης την κάνει δυσκολοχώνευτη

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου με ολική έκλειψη Ηλίου - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

H Νέα Σελήνη του μήνα συνοδεύεται από Ολική έκλειψη Ηλίου και θα πραγματοποιηθεί στις 14/11 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και συγκεκριμένα στις 22 μοίρες του Σκορπιού, 8' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδας.

Πρόκειται για μια δυσανεκτική Νέα Σελήνη, που η επιπλέον παρουσία της έκλειψης την κάνει δυσκολοχώνευτη, αν λάβουμε υπ' όψιν και την ανάδρομη κίνηση του Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι παλινδρομήσεις πάσης φύσεως θα είναι έντονες, ενώ η δυσφορία διαχέεται προς κάθε κατεύθυνση, προσωπική, κοινωνική και πολιτική.

Παρόλο που η συναισθηματική ένταση δεν θα είναι αυτή που θα πρωταγωνιστήσει λόγω του ότι η έκλειψη είναι Ηλιακή και όχι Σεληνιακή, ωστόσο η επιρροή του συναισθήματος θα συμβάλλει αρκετά στην καθημερινότητά μας, εφόσον ακολουθεί η Σεληνιακή έκλειψη στις 28/11.

Η έκλειψη αυτή γίνεται στον 6ο οίκο της Ελλάδας, που αφορά εργασιακά θέματα και τα οποία είδαμε να συντρίβονται έστω και με οριακή απόφαση.

Οι αλλαγές που θα επιφέρει θα είναι καθοριστικές σε συνδυασμό και με τις εκλείψεις που ακολουθούν έως την Άνοιξη του 2013.


Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.



ΚΡΙΟΣ

Αν έχετε οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα με το δημόσιο αλλά και άλλες που αφορούν τρίτα πρόσωπα που είτε σας χρωστούν είτε τους χρωστάτε, αυτή η έκλειψη προμηνύει καθοριστικές εξελίξεις. Τίποτα δεν είναι εύκολο στους διακανονισμούς που επιβάλλεται να κάνετε, ενώ η αίσθηση που θα έχετε, είναι αυτή των αναθυμιάσεων μετά από μια πυρκαγιά. Η εκτόνωση έρχεται μέσα από μια σειρά μέτρων που λαμβάνετε προκειμένου να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας, αλλά και να αποδώσετε τα «του Καίσαρος τω Καίσαρι», τουτέστιν βάζετε τα πράγματα στη θέση τους, ώστε να αποφύγετε το εγκεφαλικό.



ΤΑΥΡΟΣ

Με αυτή τη Νέα Σελήνη και την έκλειψη απέναντί σας, νιώθετε σαν τερματοφύλακες σε αγώνα που έχει φτάσει στα πέναλτι και η κρισιμότητα των κινήσεών σας, είναι καθοριστική, ειδικά των γεννημένων στο τρίτο δεκαήμερο. Τα σουτ που δέχεστε είναι καλοχτυπημένα, αλλά και οι δικές σας αποκρούσεις αριστοτεχνικές. Οι σχέσεις σας με αγαπημένους και συνεργάτες έρχονται αντιμέτωπες με την ανάγκη ανανέωσης και διεύρυνσης των υπαρχουσών συνθηκών, ενώ δεν αποκλείεται πολλοί να διακόψετε παλιές συνεργασίες και να αρχίσετε άμεσα καινούργιες. Στις σχέσεις σας επιθυμείτε να σκοράρετε πάση θυσία, διεκδικώντας το έπαθλο της επιβεβαίωσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά πριν προχωρήσετε σε στρατηγικές κινήσεις που αφορούν την εργασία και την υγεία σας. Ο κυβερνήτης σας Ερμής σε ανάδρομη κίνηση, μπερδεύει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, αλλά οι υπόλοιποι έχετε την ευκαιρία να ξεγλιστρήσετε και να βρείτε την άκρη. Ωστόσο αν υπάρχουν σχέδια για την πορεία της δουλειάς σας, ή απόφαση να εξετάσετε την υγεία σας, κρατήστε τα στο συρτάρι της αναμονής ώστε να μην χρειαστεί να κάνετε διπλό κόπο και να ταλαιπωρηθείτε άδικα. Αυτή η έκλειψη σας δείχνει πως οι επιθυμίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν, μόνο αν ξεφύγετε από το άγχος της πραγματοποίησής τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάζετε στη διαπασών το αγαπημένο σας cd και τραγουδάτε δυνατά τα λόγια, ανοίγοντας και τα παράθυρα για περισσότερη εκτόνωση. Αυτή η Νέα Σελήνη υπόσχεται τρυφερές και ερωτικές στιγμές, γνωριμίες, επαφές, φλερτ, διασκεδάσεις και δημιουργικές ενασχολήσεις, ειδικότερα για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, που σας γεμίζουν ικανοποίηση και ευεξία. Οι σχέσεις με τα παιδιά βελτιώνονται και βρίσκουν διέξοδο, ενώ η διάθεσή σας είναι εξωστρεφής και διαθέσιμη για καινούργιες εμπειρίες. Δεν σκέφτεστε παρά μόνο αισθάνεστε γι αυτό και έχετε μεγάλη πιθανότητα να απολαύσετε μια κατάσταση που θα έχει διάρκεια και ιδιαίτερη σημασία.

ΛΕΩΝ

Με οικογενειακά θέματα που σας βαραίνουν τη χαίτη, φορτώνεστε σε αυτή τη Νέα Σελήνη, τα οποία καλείστε να τακτοποιήσετε στα ράφια των εκκρεμοτήτων σας, όπως τα καλοκαιρινά ρούχα στο πατάρι. Οι επιδιώξεις σας αφορούν εκτός από τα μέλη της οικογένειας και τα περιουσιακά στοιχεία αυτής, για τα οποία ενεργείτε με ιδιαίτερο ζήλο, κάνοντας προσπάθειες απόκτησης χρημάτων, επενδύοντας σε αυτά. Αν ζείτε μόνοι, θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν το σπίτι που κατοικείτε και αν έχετε συγκάτοικο, θα χρειαστεί να ορίσετε νέους κανόνες. Ειδικά οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, δυσκολεύεστε να επιβάλλετε τις απόψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μυαλό σας στροφάρει με ραγδαίους ρυθμούς, ενώ η επικοινωνία σας αγωνίζεται να προλάβει τις ανάγκες της. Δεν φτάνει η αφηρημάδα, η ένταση, το επικοινωνιακό χάος και οι γκάφες που κάνετε, έχετε και τους άλλους που ζητάνε συνεχώς κάτι από εσάς. Γείτονες, αδέρφια, στενοί άνθρωποι του περιβάλλοντός σας ζητάνε και από μια χάρη. Πελαγώνετε αλλά επωφελείστε κιόλας, περνώντας τα δικά σας μηνύματα, ξεκαθαρίζοντας και την ποιότητα των συναναστροφών σας. Συλλέξτε πληροφορίες με την επικοινωνιακή σας χάρη και χρησιμοποιήστε τις ανάλογα, μετά το πέρας του ανάδρομου κυβερνήτη σας Ερμή.

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη συμπαραστέκεται γενναία στο ζώδιό σας, αλλά μια ανησυχία για οικονομικά θέματα την έχετε, εφόσον συνειδητοποιείτε τους επιπόλαιους χειρισμούς, που σας έχουν αφήσει εκτεθειμένους. Το πρόβλημά σας είναι η ανασφάλεια που αισθάνεστε για τα οικονομικά σας, η οποία προεκτείνεται στα συναισθήματά σας. Μην εμπιστεύεστε κανέναν που σας χρωστάει σε οποιοδήποτε επίπεδο και σας υπόσχεται αποκατάσταση. Φυλάξτε τα νώτα σας κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες χωρίς να βιαστείτε να πράξετε. Μην ενεργήσετε συναισθηματικά, ακόμα και αν φανείτε σαν δήμιοι στους άλλους.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμαστείτε για αλλαγές σε μακροπρόθεσμο διάστημα, που θα διαφοροποιήσουν τη στάση σας στις συναναστροφές, στις σχέσεις και στον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις. Η έκλειψη στο ζώδιό σας, προτρέπει να μεταμορφωθείτε, κάνοντας το ακριβώς αντίθετο από ότι κάνατε ως τώρα. Απαλλάσσεστε από σκοτεινά κομμάτια του εαυτού σας και προβάλλετε σταδιακά τη γοητευτική βαρύτητα του είναι σας. Ακόμα και αν ο ανάδρομος Ερμής αποπροσανατολίσει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, να είστε σίγουροι πως θα βρείτε τον τρόπο να διαμορφώσετε την καινούργια πραγματικότητά σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εξερευνητικές και περιπετειώδεις τάσεις σας, θα πάψουν να περιπλανώνται σε αυτή τη Νέα Σελήνη, η οποία σας βάζει σε διαδικασία περισυλλογής και ενδοσκόπησης. Μαθαίνετε να κρατάτε τα μυστικά και τα σχέδιά σας, χωρίς να τα ανακοινώνετε σαν αφισοκόλληση. Ο αυθορμητισμός δεν χορηγεί πλέον τις επιπολαιότητες και οι ανακαλύψεις σας θα γέρνουν προς μια και μόνο φράση: «Η σιωπή είναι χρυσός». Κάντε ένα διάλλειμα και συσκεφτείτε με τον εαυτό σας, ώστε να αποβάλλετε όλα τα περιττά, αφομοιώνοντας την ουσία. Αργότερα θα συνειδητοποιήσετε πως κάνατε μια μεγαλειώδη κίνηση.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φιλική αυτή Νέα Σελήνη και έκλειψη σας δίνει την ευκαιρία να αξιολογήσετε τους φίλους σας και να σταθμίσετε όλους τους παράγοντες, ώστε να προβείτε σε ένα ξεκαθάρισμα. Ό, τι σας ενοχλεί το κάνετε θέμα, βγάζοντας τα απωθημένα και τους προβληματισμούς σας. Η κοινωνική σας ζωή μετράει ξαφνικά αλλιώς και ο ρόλος σας σε αυτήν παίρνει άλλες διαστάσεις. Δεν έχετε πλέον σκοπό να βγάζετε το φίδι από την τρύπα για λογαριασμό άλλων, αντίθετα τσεκάρετε εξονυχιστικά τις διαθέσεις γύρω σας. Φιλοδοξείτε να αισθανθείτε καλά στο κοινωνικό σας περιβάλλον, κάνοντας κάποιες εύστοχες ενέργειες. Η δικαίωση θα σας συναρπάσει αλλά και θα σας εκπλήξει ποικιλοτρόπως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μια μάχης, στην οποία μπαίνετε ανήσυχοι και χωρίς αυτοπεποίθηση. Δυσκολεύεστε να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις, ιδιαίτερα εκείνες που προκαλούν οι επίδοξοι ανταγωνιστές σας. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και αποκατάσταση, γίνονται πρωταρχικοί στόχοι ιδιαίτερα των γεννημένων στο τρίτο δεκαήμερο. Παρόλα αυτά δεν είναι κατάλληλο διάστημα για τελεσίδικες αποφάσεις, διότι η ένταση είναι μεγάλη. Οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω από επαγγελματικά θέματα, θα πρέπει να περαστεί από το διανοητικό σας κόσκινο.



ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η φιλική Νέα Σελήνη συνοδεία της έκλειψης, σας προσανατολίζει και σας καθοδηγεί βήμα – βήμα προς εκείνες τις αναζητήσεις που καλύπτουν τα πνευματικά και ψυχολογικά σας κενά. Η ανάγκη σας να στραφείτε στο διάβασμα, τις σπουδές και γενικά σε όλη τη γνωσιολογική γκάμα, δίνει νέα πνοή στην καθημερινότητά σας, αποτελώντας ένα γερό στήριγμα στη μελαγχολία σας. Στιγμιαίες παραπλανήσεις θα είναι αναπόφευκτες, αλλά η ανάγκη σας ξεπερνά τα εμπόδια. Προετοιμαστείτε για ένα νέο πνευματικό οικοδόμημα, που θα στηρίξει τον ετοιμόρροπο συναισθηματισμό σας.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved