Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για το Νοέμβριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

Κριός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα των σχέσεων αποτελεί ένα θετικό οιωνό για την αισθηματική σας ζωή, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, αφού θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να περάσετε όμορφα και ευχάριστα. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα προοιωνίζει καταστάσεις αναταραχής και αποσταθεροποίησης στις αρχές του μήνα, περισσότερο όμως για τους γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο του Μαρτίου. Με τα φτερά ανοιχτά καθ όλη τη διάρκεια του μήνα ίσως κάνετε κάποιο ταξίδι που θα αναθερμάνει τον έρωτα σας και θα ευχαριστηθείτε ψυχή τε και σώματι. Παράλληλα, ευνοούνται συζητήσεις χωρίς φόβο και πάθος ενώ ίσως κάποια κοντινά πρόσωπα βάλουν κάποιες φιτιλιές που θα φέρουν παροδικές εντάσεις. Η Έκλειψη Ηλίου στον 8ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι ίσως αποκρύψετε κάποια πράγματα από το σύντροφό σας, πιστεύοντας ότι έτσι τον προστατεύετε ενώ δεν αποκλείεται ένα άλλο πρόσωπο να έχει το κλειδί για να μπαίνει στο μυαλό σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αυτό τον μήνα θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο αλλά το παρελθόν ίσως δεν σας αφήσει. Αν και θα δοκιμάσετε να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα και να πάρετε οριστικές αποφάσεις, εντούτοις η ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 7 Νοεμβρίου και η επιστροφή του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14 του μήνα δείχνει ότι το πάθος ίσως προσπεράσει τις δικλείδες ασφαλείας της λογικής και σας κατακλύσει. Ωστόσο, περά από το ενδεχόμενο να ξαναπροσπαθήσετε με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, είναι πιθανόν να κάνετε και μια γνωριμία με κάποιο που τώρα βγαίνει από κάποια σχέση. Δεν θα είναι λίγες οι φορές μέσα στο μήνα που θα είστε αναποφάσιστοι και δε θα ξέρετε ποιον δρόμο να διαλέξετε. Ακόμη και αν νομίσετε ότι κάπου κατασταλάξατε, τα γεγονότα θα σας διαψεύσουν. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί γύρω στις 14 Νοεμβρίου γιατί η πλάνη καραδοκεί όσο και γύρω στις 2,3 και 23 Νοεμβρίου γιατί πιθανόν να ξαφνιαστείτε δυσάρεστα από κάποια γεγονότα που θα λάβουν χώρα στην αισθηματική σας ζωή.

Ταύρος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Κρόνος συνεχίζει να προχωρά στα άδυτα της σχέσης και να επιδιώκει να ελέγξει, αν υπάρχουν ενέργειες που έρχονται σε αντίθεση με τους ισχύοντες κανόνες, προκειμένου να επιβάλλει μια εξαντλητική ποινή. Περισσότερο επηρεάζεστε οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου που θα νιώσετε επί το πλείστον μοναξιά και χωρίς συντροφιά είτε γιατί για κάποιο λόγο ο σύντροφος σας δεν μπορεί να είναι στο πλάι σας είτε γιατί συναισθηματικά είναι μακριά σας, ακόμη και αν όλη μέρα είναι δίπλα σας. Η Έκλειψη Ηλίου στις 14 Νοεμβρίου φέρνει γεγονότα που σχετίζονται άμεσα με τη σχέση σας και ως εκ τούτου όλο σας το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί στο ταίρι σας. Αν και σε πολλές περιπτώσεις θα αισθανθείτε ότι σας ρίχνουν αλάτι στις πληγές σας και ότι η υπομονή σας εξαντλείται, εντούτοις θα συνεχίσετε να δίνετε τη μάχη σας. Πολύ πιθανόν κάποια οικονομικά ζητήματα να επαναδιαπραγματευθούν ενώ με την κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, στο Ζυγό μέχρι τις 22 Νοεμβρίου θα φροντίσετε να ομορφύνετε την καθημερινότητα σας. Καλές μέρες για να διασκεδάσετε και να ευχαριστηθείτε τη σχέση σας είναι 8, 9 και 22 Νοεμβρίου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, το πιθανότερο είναι να κάνετε μια συνειδητή αποχή από το θέμα «σχέσεις», τουλάχιστον μέχρι να νιώσετε έτοιμοι να εμπιστευθείτε και πάλι. Από την άλλη, τόσο η ανάδρομη φορά του Δία που δείχνει ότι επαναξιολογείτε τα δεδομένα της ζωής σας όσο και το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό από τις 14 Νοεμβρίου που φανερώνει ότι, αν και πέρασε καιρός και υπάρχουν πράγματα που σας κρατάνε χώρια από κάποιο πρόσωπο, υποδεικνύουν ότι ίσως ξαναζητήσετε περασμένες αγκαλιές. Ωστόσο, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι γύρω στις 14 Νοεμβρίου ίσως δεν σκεφτείτε καθαρά και παρασυρθείτε σε επιλογές που, μόλις «ξυπνήσετε», θα ευχηθείτε να ήταν ένα όνειρο που πέρασε. Με τον Άρη στον 8ο ηλιακό μήνα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα υπάρχει έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και πιθανόν να φανείτε και ιδιαίτερα τολμηροί. Οι μέρες που χρειάζεται να προσέχετε είναι γύρω στις 2,3, 14 και 23 Νοεμβρίου.

Δίδυμοι

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Νοέμβριος μπαίνει με εντάσεις και αναταραχές, κλείνει αθόρυβα αλλά σας κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι την τελευταία του μέρα. Η παρουσία του Άρη στον Τοξότη προοιωνίζει ότι, κατά τη διάρκεια του μήνα, θα είναι φορές που θα βλέπετε το ταίρι σας σαν αντίπαλο και οι εχθροπραξίες θα είναι αναπόφευκτες. Επιπλέον, οι όψεις τετραγώνου της Αφροδίτης με Ουρανό και Πλούτωνα την 2η και 3η Νοεμβρίου αντίστοιχα επιτείνουν το κλίμα ρήξης. Ωστόσο, οι περισσότερες καταστάσεις είναι προσωρινές και πιθανόν συνέπεια προβλημάτων που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό τομέα. Συγχρόνως, θα χρειαστεί να είστε επιφυλακτικοί όσον αφορά στην εγκυρότητα πληροφοριών γύρω στις 14 Νοεμβρίου γιατί πιθανόν να πάρετε μια στεναχώρια από λανθασμένη εκτίμηση. Όμορφες, ερωτικές και συνάμα ευχάριστες είναι οι μέρες 8, 9 και 22 Νοεμβρίου ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 25 του μήνα που ο Άρης σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό και πιθανόν να αισθανθείτε ξαφνικά τη σχέση σας να μοιάζει με σάκο του μποξ.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο αναμφισβήτητα αυτό το μήνα θυμίζετε μαγνήτη που όποιος πλησιάζει «κολλά» για τα καλά. Ωστόσο, στις αρχές του μήνα ίσως δημιουργηθούν κάποιες αντιπαραθέσεις και τα πράγματα οξυνθούν στην αισθηματική σας ζωή ενώ θα δυσκολευτείτε να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις λόγω της αμετροεπής σας στάσεως. Στη συνέχεια, τα πράγματα εξελίσσονται πιο θετικά ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε μια όμορφη νέα γνωριμία γύρω στις 8 του μήνα. Από τα μέσα του μήνα, θα νιώσετε χωρίς πυξίδα, μπερδεμένοι και αποπροσανατολισμένοι. Το δικό σας αισθηματικό παρελθόν ή του επίδοξου παρτενέρ σας θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια και ίσως αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Παρά ταύτα θα συνεχίζετε να «παίζετε μπάλα» και εν συνεχεία θα βρείτε την άκρη στο νήμα της αισθηματική σας ζωής. Παράλληλα, κάποιοι ίσως λάβετε την απόφαση να αρραβωνιαστείτε ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησία τελείως ξαφνικά και απρόσμενα.

Καρκίνος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το πέρασμα του φθοροποιού Κρόνου στον τομέα της αισθηματικής απόλαυσης προοιωνίζει μια πιθανόν κακή χρήση του ελεύθερου χρόνου σας, γεγονός που θα έχει αντίκτυπο και στη σχέση σας. Ίσως δεν προσέξετε κάποιες συμπεριφορές σας και καταλήξουν να γίνουν συνήθειες που θα προκαλέσουν βαθμιαία διάβρωση της ερωτικής ευχαρίστησης. Είναι σημαντικό να εντοπίσετε έγκαιρα τα σημάδια της φθοράς και να μπολιάσετε τη σχέση σας με μεγάλες δόσεις αγάπης. Η έκλειψη στις 14 Νοέμβριου προεικονίζει γεγονότα που συνδέονται με παιδιά, αγαπημένα πρόσωπα και οικονομικά θέματα. Αν κάνετε κάποιο ταξίδι γύρω στις 14 Νοεμβρίου, προσέχετε που αφήνετε τα κλειδιά και τις βαλίτσες και διπλοτσεκάρετε τα εισιτήρια σας. Συγχρόνως, αποφύγετε να ξανασυζητήσετε θέματα που έχουν κλείσει γιατί ίσως αποδειχθεί μια λάθος κίνηση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία και τον Ποσειδώνα στις 9 και 22 Νοεμβρίου δείχνει όμορφες στιγμές μέσα στο σπίτι και ονειρεμένες καταστάσεις αντίστοιχα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μπορεί να είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι και συνάμα ανήσυχοι με τα επαγγελματικά σας όμως το μαράζι σας είναι τα αισθηματικά σας. Το πέρασμα του Κρόνου στον Σκορπιό δείχνει ότι αισθηματικά θα ωριμάσετε και θα είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην την πατήσετε ενώ αναζητάτε ένα πρόσωπο που θα μείνει στη ζωή σας. Από την άλλη, με τον Ερμή να ξαναεπισκέπτεται το ζώδιο του Σκορπιού ίσως κάνετε κάποιες οπισθοχωρήσεις και ξεχάσετε τα αρνητικά και θυμηθείτε τα όμορφα που περάσετε με ένα πρόσωπο που είχατε κολλήσει στο παρελθόν. Ωστόσο, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι αυτό το πισωγύρισμά σας ίσως δεν είναι παρά ένα παραμύθι στο οποίο θέλετε να κρυφτείτε γιατί φοβάστε να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάτι καινούργιο. Αποφύγετε να δεσμευτείτε γύρω στα μέσα του μήνα και αξιοποιήσετε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 22 Νοεμβρίου για να ονειρευτείτε τον έρωτα στις πραγματικές του διαστάσεις.

Λέων

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Νοέμβριος σας βρίσκει σε κατάσταση ετοιμότητας και ικανούς από σωματική και πνευματική άποψη να αντεπεξέλθετε στην μάχη του έρωτα. Θα διεκδικήσετε αυτά που θέλετε και θα προβάλετε τα αιτήματα σας χωρίς τύπους και περιστροφές. Αναμφισβήτητα, αγαπιόσαστε με το έτερο σας ήμισυ κα παρά τις όποιες εντάσεις τα βρίσκετε και μαζί περνάτε όμορφο χρόνο. Ίσως κάποια οικογενειακά βάρη να σας επιβαρύνουν σε βαθμό που κάνετε λάθη που στοιχίζουν όχι μόνο σε εσάς αλλά και στο ταίρι σας. Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα στην ανάγκη να τα δώσετε όλα για την οικογένεια σας και την επιθυμία να είστε παρόντες στη σχέση σας. Ευτυχώς επί το πλείστον η επικοινωνία σας είναι όμορφη και σας δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες που σας ευχαριστούν. Οι πιο όμορφες ημέρες του μήνα είναι 8, 9, 22, 26 και 27 Νοεμβρίου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το ερωτικό παιχνίδι αυτόν τον μήνα το παίζετε στα δάκτυλα, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες είναι επί το πλείστον με το μέρος σας. Η Αφροδίτη στον 3ο ενισχύει το ευγενικό λόγο σας και συγχρόνως ευνοεί ερωτικά παιχνίδισμα, φλερτ και ερωτικά τετ – α – τετ. Ίσως στις αρχές του μήνα υπάρξουν κάποιες εκτροπές και παρεκκλίσεις όμως ο μήνας βρίθει από ευκαιρίες για μια νέα αισθηματική γνωριμία. Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στον 5ο τονίζει την τάση για νέα ξεκινήματα και συγχρόνως την επιθυμία να ζήσετε ένα ρομάντζο που θα σας προσφέρει χαρά και ικανοποίηση. Αν και συνήθως είστε σταθεροί στις απόψεις και αν κάτι το έχετε τελειώσει πάει και τελείωσε, ίσως κάποια δεδομένα αλλάξουν και ρίξετε και μια ματιά προς τα πίσω ενώ πολύ πιθανόν να μάθετε κάποιες πιπεράτες ιστορίες για ένα πρόσωπο που κάποτε ήταν στη ζωή σας. Πάντως, θα νιώσετε περήφανοι για ό,τι και αποφάσεις και αν πάρετε. Εν κατακλείδι, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 26 Νοεμβρίου προοιωνίζει μια σχέση έκπληξη.

Παρθένος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Νοέμβριος θα σας δώσει την ευκαιρία να αισθανθείτε πιο έντονα την αγάπη του συντρόφου σας, καθώς θα νιώσετε το μεταξύ σας κενό να γεμίζει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Ωστόσο, θα υπάρξουν και γεγονότα που θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε, αν αυτό που ζείτε είναι αλήθεια ή ψέματα. Ιδιαίτερα γύρω στις 14 Νοέμβριου, ίσως αισθανθείτε τελείως χαμένοι, αποπροσανατολισμένοι και ακροβατείτε ανάμεσα στην απαισιοδοξία και στην υπεραισιοδοξία. Πιθανόν να πάρετε κάποιες αποφάσεις χωρίς να είσαστε σίγουροι και αυτό να σας ενοχλήσει, αφού θα προτιμούσατε να ήσασταν ένας φωτεινός παντογνώστης που δεν κάνει ποτέ λάθη. Ίσως λοιπόν πέσετε στην παγίδα της τελειοθηρίας και απομακρυνθείτε προσωρινά από τα ουσιώδη. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 22 Νοεμβρίου καθώς και η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω στις 17 Νοεμβρίου θα δώσουν περισσότερο χρώμα και πάθος στην ερωτική σας σχέση.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τον Ποσειδώνα στον τομέα των σχέσεων ψάχνετε τον πρίγκιπα ή τη βεζυροπούλα του παραμυθιού και θέλετε το όνειρό σας να βγει αληθινό. Αυτόν το μήνα, αν και θα έχετε πολλές οικογενειακές έννοιες, θα επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας και θα φανείτε ανοιχτοί σε γνωριμίες, φλερτ και ραντεβού. Γύρω στα μέσα του μήνα, θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί ίσως αυτά που ακούτε να είναι ωραία αλλά να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον δείκτη των σχέσεων στις 14 Νοεμβρίου ίσως εμπλακείτε σε χίμαιρες χωρίς να το καταλάβετε. Μην ελπίζετε σε τίποτα και μη σκεφτείτε «Λες να είναι αλήθεια;» γιατί το πιθανότερο είναι να παρασυρθείτε σε εξιδανικευμένες και ατελέσφορες καταστάσεις. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τη Μαύρη Σελήνη, τον Δία και τον Ποσειδώνα στις 8, 9 και 22 Νοεμβρίου υπόσχονται μοναδικά υπέροχες στιγμές και γνωριμίες με αισθηματικές προοπτικές που αξίζει να αξιοποιήσετε όσο καλύτερα γίνεται.

Ζυγός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο μέχρι τις 22 Νοεμβρίου νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας και απολαμβάνετε την προσοχή του συντρόφου σας που είναι στραμμένη επάνω σας. Κάποιες αναταραχές είναι αναμενόμενες, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου και τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη, όμως συγχρόνως θα έχετε πολλές ευκαιρίες να χαρείτε τον έρωτα σας. Μπορεί με τον Κρόνο στον 2ο να βάζετε φρένο σε κάποια θέλω σας όμως στις ερωτικές σας επιθυμίες γίνεστε πιο επιλεκτικοί και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη. Ευνοούνται τα ταξίδια, όχι όμως στα μέσα του μήνα γιατί πέρα από το ενδεχόμενο να σας κοστίσει ο κούκος αηδόνι ίσως για αλλού ξεκινήσετε και αλλού βρεθείτε. Ταυτόχρονα, κάποια κουτσομπολιά μπορεί να σας ενοχλήσουν, αφού θα τα κρίνετε ως κακόβουλα και μιαρά. Με τον Ερμή ανάδρομο και στον Σκορπιό από τις 14 Νοεμβρίου ίσως αλλάξετε γνώμη όσον αφορά σε ένα ζήτημα στον οποίο φαινόσασταν ανένδοτοι.

.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τη Θέα της ομορφιάς στο δικό σας ζώδιο έως τις 22 Νοεμβρίου η φυσική σας χάρη και γλυκύτητα αναδεικνύονται και συγχρόνως η ερωτική σας διάθεση είναι διάχυτη. Το ζήτημα ωστόσο δεν είναι να σαγηνέψετε κάποιο άλλο πρόσωπο όσο το να βρείτε τον κατάλληλο παρτενέρ, το πρόσωπο που θα μπορούσε να γίνει σύντροφος σας, το άλλο σας μισό. Η παρουσία του Ουρανού στον 7ο δείχνει ότι αμφισβητείτε την καταλληλότητα των πρωτύτερων επιλογών σας και θέλετε να ρισκάρετε, όμως ο Κρόνος στο Σκορπιό σας υπενθυμίζει πως μπορεί να πονέσετε. Πολύ πιθανόν μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που σας φαίνεται αντισυμβατικό να σας θέλξει ενώ δεν αποκλείεται να δοκιμάσετε κάτι που θεωρείτε απαγορευμένο καρπό. Συγχρόνως, με τον Ερμή ανάδρομο και στο Σκορπιό από τις 14 Νοεμβρίου ίσως έχετε κάποια πισωγυρίσματα που θα σας βάλουν σε διλήμματα. Ωστόσο, είναι καλύτερο να κρατήσετε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και λόγια αγάπης γιατί μπορεί να αποδειχθούν κουβέντες της στιγμής.

Σκορπιός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτό το μήνα τα ζητήματα της σχέσης τα κρατάτε μακριά από περίεργα βλέμματα ενώ θα είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και συνάμα επιλεκτικοί στο τι θα μεταφέρετε στους άλλους. Στις αρχές του μήνα, θα υπάρξουν εξελίξεις που πραγματικά θα σας αναστατώσουν και θα σας δημιουργήσουν μεγάλα ερωτηματικά. Σε πολλά πράγματα θα πάρετε την ευθύνη εξ ολοκλήρου επάνω σας, καθώς έχετε την ανάγκη να αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο μιας κατάστασης. Με τον Άρη στον 2ο μέχρι τις 17 ίσως οικονομικά ζοριστείτε ενώ κάποια προβλήματα του συντρόφου σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα δείχνει ότι ιδιαίτερα οι γεννημένοι των πρώτων ημερών θα έχετε την χαρά να αποκτήσετε ένα παιδί, να παντρευτείτε ή να πραγματώσετε ένα όμορφο όνειρο που σχετίζεται με την αισθηματική σας ζωή. Όμορφες και ερωτικές μέρες είναι οι 8, 9, 17 και 22 Νοεμβρίου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το πέρασμα του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο δείχνει ότι σοβαρεύετε και ότι είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας. Παράλληλα με τον Άρη στον 2ο αν και νιώθετε ανασφάλεια και δεν θέλετε ξοδευτείτε σε ενέργειες που μπορούν να μη βγάλουν πουθενά, τολμάτε και διεκδικείτε αυτό που θέλετε. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 12ο ίσως ερωτευτείτε ένα πρόσωπο που δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί προσγειωμένο στην πραγματικότητα ή να αποκρύψετε μια γνωριμία γιατί υπάρχουν αισθηματικές εκκρεμότητες. Η Έκλειψη Ηλίου στο δικό σας ζώδιο καθιστά αυτό τον μηνά ιδιαίτερα σημαντικό όπως και τις αποφάσεις που θα πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο. Δεν θα πρέπει να εμπλέξετε τα συναισθηματικά με τα οικονομικά γιατί ακόμα και εσείς που είστε γάτα σε τέτοια ζητήματα ίσως πιαστείτε κότσο. Το τρίγωνο τις Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 22 Νοεμβρίου είναι ένας θετικός οιωνός για μια νέα όμορφη σχέση.

Τοξότης

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το κλειδί της σχέσης σας είναι η επικοινωνία. Αυτό το μήνα θα αισθανθείτε πιο έντονα τον πνευματικό, ψυχικό και συναισθηματικό δεσμό που υπάρχει μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Ακόμα και αν υπάρχουν προβλήματα και διαφορετικές απόψεις είναι σημαντικό που συζητάτε και μπορεί ο ένας να καταλάβει τα αισθήματα του άλλου. Στα μέσα του μήνα ίσως η αλήθεια μοιάζει ψέμα ή δεν μπορείτε να διακρίνετε, αν κάποιες καταστάσεις που ζείτε είναι πραγματικές ή οφθαλμαπάτη. Επιπλέον, το στενό οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να αποτελέσει έναν απορυθμιστικό παράγοντα για τη σχέση σας, αφού λόγια, γεγονότα και πρόσωπα θα σας δώσουν ένα λανθασμένο προσανατολισμό για πράγματα που σας αφορούν αμφότερους. Από την άλλη, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σας τον Δία στις 9 Νοεμβρίου δείχνει ότι κάποιοι θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας, άλλοι θα αποκτήσετε ένα παιδί και άλλοι θα ζήσετε στιγμές που θα στάζουν μέλι.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τον Δία να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του μέσα στον οίκο των σχέσεων και τον Ερμή να γίνετε ανάδρομος από τις 7 Νοεμβρίου πολύ πιθανόν ένας παλιός έρωτας να αναθερμανθεί ή να συνδεθείτε εκ νέου με ένα πρόσωπο που διατηρούσατε σχέση. Ένα τηλέφωνο, ένα μήνυμα και όλα μπορούν να αλλάξουν στην αισθηματική σας ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγετε να βρείτε διέξοδο από τη μοναξιά σε μια σχέση που έχει αποδειχθεί ότι δεν μπορεί να σας προσφέρει τα αυτονόητα γύρω στα μέσα του μήνα. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προοιωνίζει όμορφα λόγια, βγαλμένα από αισθηματική ταινία που όμως δεν θα αντέξουν το χρόνο. Επιπλέον, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι για να μπορέσει η όποια επανασύνδεση να πετύχει είναι αναγκαίο να έχετε κόψει κάποιους γόρδιους δεσμούς, πριν την επιχειρήσετε, διαφορετικά απλά θα δείτε το ίδιο έργο για δεύτερη φορά.

Αιγόκερως

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που δρομολογούνται εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα και ανακύπτουν ξαφνικά ζητήματα στο χώρο της δουλειάς που φέρνουν τα πάνω κάτω στον τομέα αυτό. Από τη μια λοιπόν τα οικογενειακά από την άλλη τα επαγγελματικά, η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς αισθάνεστε ότι πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε τομείς που τα γεγονότα συμβαίνουν για εσάς χωρίς εσάς. Το θετικό είναι ότι ο σύντροφος σας κατανοεί την κατάσταση και σας στηρίζει, αν και θα σας ήθελε περισσότερο κοντά του. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 9 του μήνα δείχνει ότι γεγονότα που συνδέονται με παιδιά θα αποτελέσουν πηγή χαράς ενώ πολύ πιθανόν να ευχαριστηθείτε το χρόνο σας με το ταίρι σας κάνοντας ένα μίνι διάλλειμα από τις υποχρεώσεις που έχουν γίνει το τρίτο πρόσωπο στη σχέση σας. Επιπλέον, γύρω στις 22 του μήνα που η Θεά του Έρωτα θα συναντήσει τον Ποσειδώνα με όψη τριγώνου και μπορείτε να έχετε την ευκαιρία για μια όμορφη έξοδο, ένα μίνι ταξίδι ή μια ωραία συζήτηση με το σύντροφο που θα σας ταξιδέψει μακριά από τα συνήθη και καθημερινά.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο μήνας ανοίγει την αυλαία του με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο να προοιωνίζει καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος και για τις οποίες χάνετε τον ύπνο σας ή αναταράσσεται όλος σας ο ψυχικό σας κόσμος. Με την Αφροδίτη στην 10ο θα σας θέλξουν πρόσωπα που έχουν κύρος και υπόσχονται σταθερότητα και κυρίως γνωρίζετε στο χώρο της εργασίας. Στις αρχές του μήνα είναι δύσκολο μια γνωριμία να προχωρήσει, καθώς τα πράγματα παίρνουν μια τροπή που δεν περιμένετε. Όμως στη διάρκεια του μήνα τόσο γύρω στις 9 όσο και γύρω στις 22 Νοεμβρίου είναι πολύ πιθανόν ένα φλερτ να αρχίζει να αφήνει θετικά δείγματα γραφής και να ζήσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Επιπλέον, με τον Ερμή ανάδρομο από τις 7 του μήνα πολύ πιθανόν ένα προξενιό που δεν προχώρησε ή είχε μείνει στα λόγια ένας φίλος να το φέρει πάλι στο προσκήνιο και εσείς να φανείτε πιο πρόθυμοι για αυτή τη γνωριμία. Τέλος, προσέχετε γύρω στις 14 Νοεμβρίου μήπως, μέσα στη δίνη των υποθέσεων που σας ταλανίζουν, παραπλανηθείτε και πιστέψετε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

Υδροχόος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με το πέρασμα του Κρόνου στον Σκορπιό επωμίζεστε ευθύνες ελέγχου και παρακολούθησης των πραγμάτων και ως εκ τούτου χάνετε την πρότερη ξεγνοιασιά σας και ασχολείστε επισταμένως με τα σοβαρά που συμβαίνουν γύρω σας. Ωστόσο, ο έρωτας συνεχίζει να έχει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και δεν αρνείστε να χαρείτε τις απολαύσεις του. Η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο ευνοεί τόσο την επικοινωνία μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας όσο και μετακινήσεις αναψυχής. Επιπλέον, ίσως κάποιοι επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή την προχωρήσετε ένα βήμα πιο πέρα ενώ άλλοι ίσως γίνετε για πρώτη ή για δεύτερη φορά γονείς. Η Πανσέληνος στις 28 Νοεμβρίου στον 5ο ηλιακό οίκο σας φέρνει στο προσκήνιο ευχάριστα ζητήματα και γεγονότα που θα αξίζει να γιορτάσετε. Οι μέρες που χρειάζονται προσοχή είναι γύρω στις 2,3,14 του μήνα ενώ οι πιο όμορφες μέρες του μήνα είναι γύρω στις 8, 9, 22 και 26 Νοεμβρίου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του Δία μέσα στον 5ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι ίσως αναβιώσετε ένα φλερτ, αναθερμάνετε έναν πρότερο έρωτα ή δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια αισθηματική γνωριμία που είχε μείνει στη μέση. Μια νέα εκδοχή παλαιότερων εκδόσεων της ερωτικής σας ζωής προμηνύει ο Δίας και ο Ερμής σιγοντάρει, γυρίζοντας και αυτός ανάδρομος από τις 7 Νοεμβρίου. Συγχρόνως, η Αφροδίτη στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού έως τις 22 ενισχύει την ερωτική σας διάθεση και συνάμα δείχνει μια μεγαλύτερη διάθεση για ρομαντικές συνομιλίες, επαφές και ενώσεις. Βέβαια υπάρχουν και παγίδες – προκλήσεις μέσα σε αυτό το μήνα που απαιτούν έναν ιδιαίτερο χειρισμό από εσάς. Οι μέρες που δεν ευνοούνται τα αισθηματικά ζητήματα είναι γύρω στις 2,3, 14 και 23 Νοεμβρίου αντίθετα γύρω στις 8,9,22, και 26 του μήνα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις θετικές αστρολογικές συγκυρίες στο μέγιστο βαθμό.

Ιχθύες

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο μήνας μπαίνει ερωτικά και ρομαντικά με την Αφροδίτη στον 8ο να ανεβάζει την λίμπιντο και να σας χαρίζει στιγμές ερωτικής ικανοποίησης και έξαψης. Θα έχετε την τάση να κινηθείτε μυστικά και αθόρυβα αλλά συνάμα με πάθος και ένταση. Στις αρχές του μήνα χρειάζεται μια προσοχή, αφού τα τετράγωνα που σχηματίζει με Ουρανό και Πλούτωνα φέρνουν θαλασσοταραχές που ωστόσο μπορείτε να προσπεράσετε και να συνεχίσετε το ταξίδι σας. Στα μέσα του μήνα το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σας κρούει των κώδωνα του κινδύνου γιατί ίσως η ευπιστία σας δημιουργήσει ζητήματα και στη σχέση σας. Αποφύγετε αυτό το διάστημα αγορές για το σπίτι και οποιαδήποτε δεσμεύσεις ή υποσχέσεις προς συγγενικά σας πρόσωπα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 22 Νοεμβρίου έρχεται να πραγματώσει μια επιθυμία και να γεμίσει την καρδιά σας με άπλετη αγάπη. Επίσης απολαυστικές θα είναι οι μέρες γύρω στις 8 και 9 Νοεμβρίου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο μήνας μπαίνει με ερωτηματικά, απορίες αλλά και πρόωρες ρήξεις σε γνωριμίες και φλερτ. Ωστόσο, δε θα το βάλετε κάτω και με την Αφροδίτη στον οίκο της ερωτικής ικανοποίησης σίγουρα θα έχετε ευκαιρίες για ρομαντικές βραδιές και ερωτικά τετ-α-τετ. Το θέμα είναι ότι ίσως δεν είστε βέβαιοι για το τι ακριβώς θέλετε και αυτό θα γίνει πιο εμφανές στα μέσα του μήνα που όλα μέσα σας θα γίνουν ένα κουβάρι που δεν ξέρετε που είναι το τέλος και που η αρχή του. Αναμφισβήτητα, δεν είναι ένας μήνας για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις ή να αναλάβατε την συναισθηματική υποχρέωση να κάνετε ή να μην κάνετε κάτι. Είναι μια περίοδος που πιθανόν να αναθεωρήσετε κάποια πιστεύω σας και δείτε κάποιες καταστάσεις από άλλη οπτική, ωστόσο δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσετε το παρελθόν, διαφορετικά θα υποχρεωθείτε να το ξαναζήσετε. Οι όμορφες μέρες του μήνα που μπορείτε να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες, να ευχαριστηθείτε τον έρωτα και να βιώσετε ένα ονειρικό ρομάντζο είναι 8,9 και 22 Νοεμβρίου.

Έρωτας κεραυνοβόλος, έρωτας πλατωνικός, έρωτας ήρεμος και γαλήνιος ή μήπως θυελώδης; Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved