Οι τάσεις του Νοεμβρίου για τα 12 ζώδια

Τα αστρολογικά tips του μήνα από την Μπέλλα Κυδωνάκη.

Οι τάσεις του Νοεμβρίου για τα 12 ζώδια

aries

ΚΡΙΟΣ

Είναι πάρα πολύ καλή περίοδος για σας γιατί έχετε εύνοια από σχέσεις και οικονομικά. Αυξήστε την πίστη στον εαυτό σας και κάντε θετικό οραματισμό για το μέλλον σας. Ένα ταξίδι ή μια σχέση από το εξωτερικό θα σας ανεβάσει το ηθικό σας.

taurus_copy

ΤΑΥΡΟΣ

Καλυτερεύουν οι συνθήκες της καθημερινότητάς σας. Μια νέα γνωριμία με Ζυγό θα εξελιχτεί σε μεγάλο έρωτα. Τάση για βαθειά επικοινωνία και επαφή. Προς το τέλος του μήνα λάμψη και γοητεία από την Αφροδίτη που μπαίνει στο Σκορπιό και πιθανή γνωριμία με μεγαλύτερο πρόσωπο.

gemini


ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλός μήνας για διαπροσωπικές σας σχέσεις. Άνεση στην επικοινωνία, επιτυχημένες συμφωνίες. Τύχη σε πολλά επίπεδα, κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Βοήθεια από Τοξότη αλλά χρειάζονται αποστάσεις. Γνωριμία για τους ελεύθερους με Ζυγό, Σκορπιό, Αιγόκερω και Τοξότη.

cancer

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ηρεμία του σπιτιού σας θα σας κάνει χαρούμενους. Από την άλλη ένας Ζυγός μπορεί να σας τραβήξει και κυρίως αν ασχολείται με τέχνη, αρχιτεκτονική ή διακόσμηση σπιτιού θα σας δώσει νόημα γιατί μπορεί να βγει ένα κρυμμένο σας ταλέντο. Ένας Τοξότης θα σας διδάξει την αισιόδοξη πλευρά της καθημερινότητας με το χιούμορ του.

leo

ΛΕΩΝ

Κερδίζετε τις εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα. Ξαναλειτουργείτε σαν νικητές και παίρνετε με το μέρος σας άτομα που παλιά δεν τα είχατε. Μια διαμάχη που είχατε έχει υποχωρήσει τελείως και στην θέση της έχει δημιουργηθεί μια καλή φιλία.

virgo

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν και ειδικά οι γυναίκες μπορεί να δείτε ότι έχετε ανάγκη από ρούχα και καλλυντικά. Το ενδιαφέρον σας για την μεταφυσική και τα ταξίδια θα σας βγάλουν για λίγο έξω από τα κλειστά σας όρια. Η μουσική είναι ένα κομμάτι που σας κάνει καλό δοκιμάστε στις δύσκολες ώρες. Μέχρι τις 15 θα έχετε αυξημένες επαγγελματικές δυσκολίες. Μετά θα ηρεμήσετε και θα μπορέσετε να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας.

libra

ΖΥΓΟΣ

Πολύ καλός μήνας αλλά με ποικίλες υποχρεώσεις και οικογενειακά βάρη κυρίως από τις 23/11 και μετά. Γενικά, τα πράγματα έχουν αρχίσει και ξεκαθαρίζουν και έχετε βγει πλέον στην τελική σας ευθεία. Οικονομικές ευκαιρίες.

scorpio

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιστρέφουν κάποιες ευκαιρίες που είχατε συμφωνήσει από πριν και είχαν ακυρωθεί. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με κάποιες υποχρεώσεις που δεν τις είχατε εκπληρώσει. Δυσκολίες να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Παραμένετε σταθεροί και αμετάπειστοι πάνω στις απόψεις σας για αυτό δεν επικοινωνείτε εύκολα με Ταύρο, Λιοντάρι, Σκορπιό και Υδροχόο.

sagittarius

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ανάμνηση σας γυρνάει στο παρελθόν. Χρειάζεται να βάλετε φρένο ακόμα και στα δύσκολα που σας είχαν απασχολήσει. Το μήνυμα από παντού είναι το ζήστε στο εδώ και τώρα. Δυναμική ενέργεια σας απελευθερώνει από τις αλυσίδες της δικής σας φυλακής. Ένας φίλος Λιοντάρι ή Υδροχόος σας στηρίζει.

capricorn

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα αναζητήσετε την αρμονία μέσω υπερβολικών συμβιβασμών. Θα φροντίστε την εμφάνισή σας και την διατροφή σας. Μια σχέση από το εξωτερικό μπορεί να σας ξεσηκώσει. Αλλάζουν οι πεπαλαιωμένες πεποιθήσεις σας και αυτό το χρειάζεστε για να κάνετε απαραίτητες αλλαγές. Οι φίλοι παίζουν ρόλο σημαντικό στην ζωή σας. Από 17/11 ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας αλλά χρειάζεται να είστε προσεκτικοί οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

aquarius

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 7/11 μέχρι και 13/11 θα περάσετε μια περίοδο με πολύ στρες. Οι επιδιώξεις σας μεγάλες και τα οικονομικά σας στα άκρα. Φροντίστε οι συμφωνίες σας αυτή την περίοδο από το πιο μικρό μέχρι και το πιο μεγάλο θέμα να είναι διπλωματικές και με προσωπικό όφελος. Αντιστρέψτε το αρνητικό παιχνίδι των απόψεων για σας, βγαίνοντας προς τα έξω και αναλύοντας την δική σας θέση. Από 20 και μετά τα πράγματα ηρεμούν.

pisces_copy


ΙΧΘΥΕΣ

Αν είναι να υπογράψετε συμβόλαια ή να κάνετε κάποιες αγοραπωλησίες να ψάξετε ακόμα και τα μικρά γράμματα. Κίνδυνος λαθών. Ενδιαφέρον για τέχνη και για ανανέωση του χώρου σας. Υπερβολική ενέργεια και κούραση από πολλές υποθέσεις που έχετε ανοίξει.


Οι συνεργασίες προέχουν αυτή την περίοδο. Δυναμικά ξεκινήματα αλλά με προσωρινό χαρακτήρα. Κρατήστε τους τύπους και προσπαθήστε να είστε τυπικοί σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Ανασφάλεια και δημιουργικότητα εμπλέκονται μαζί. Αποφασίστε τι θα ακολουθήσετε. Τα λέτε έξω από τα δόντια σε κάποια πρόσωπα
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved