Uranian χρησμοί Νοεμβρίου

Τι δίνουν οι εξισώσεις της Uranian για τον Οκτώβριο του 2012 στα κοινωνικο-πολιτικά θέματα της Ελλάδας;

Uranian χρησμοί Νοεμβρίου

«Να σεβόμαστε τον εαυτό μας. Μπορεί να σέβεται τον εαυτό του εκείνος που είναι αποφασισμένος για την απόλαυση, έχοντας συνείδηση του ξεπεσμού του;».

Αυτό το απόσπασμα από «Το υπόγειο» του Ντοστογιέφσκι, τη σκοτεινή προφητεία των καιρών μας, αντικατοπτρίζει τα γεγονότα που θα εξελιχθούν μέσα στο Νοέμβριο, ένα μήνα που θα γίνει πιο έντονη η αίσθηση της απώλειας της ελευθερίας μας δια της καθόδου μας στο... υπόγειο.

Ο άκρως πεινών και ταλαίπωρος λαός, νιώθοντας εξαπατημένος αφού ψήφισε πιστεύοντας ψεύτικες υποσχέσεις, παρακολουθεί το θέατρο του παραλόγου με τους δύο εκ των τριών συνεταίρων της κυβέρνησης να το παίζουν δύσκολοι. Συγχρόνως, ενώ στην Ελλάδα μάθαμε από τα χείλια του ΔΝΤ ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο στη Γερμανία ήδη μιλούν για αναχρηματοδότηση και επιμήκυνση, πράγμα που σημαίνει πως τα μέτρα είναι ήδη συμφωνημένα. Αυτό όμως είναι κόντρα σε κάθε οικονομική και μαθηματική λογική αφού η Ελλάδα είναι μαθηματικά πτωχευμένη ως χώρα.

Μέσα σε όλα αυτά οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο Σύριζα φαντάζει άχαστο, πλέον, φαβορί για τις επικείμενες εκλογές. Αυτό όμως που προκαλεί ανησυχία είναι πως ενώ στις τραγωδίες υπάρχει ένας από μηχανής θεός και μια λύτρωση, στη δική μας περίπτωση δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο πριν τις αρχές του 2016.

Ο μήνας Νοέμβριος σηματοδοτεί εξελίξεις στις οποίες υπάρχει έντονη η συμμετοχή του Winderpunkt. Πιο συγκεκριμένα ο Ποσειδώνας συναντά το Μεσοδιάστημα Μηδενική Κριού/Ήλιος που δείχνει μαζική εξαπάτηση και εξαθλίωση. Επιπλέον, ο ωροσκόπος της Ελλάδας προμηνύει πως μπαίνουμε σε μια κατάσταση εργασίας για λογαριασμό τρίτων και ελεγχόμαστε από τρίτους.

Ήδη τόσο οι Task Force όσο και ο υφυπουργός αρμόδιος για τα θέματα Ελλάδας κ Φούχτελ έχουν πιάσει δουλειά. Θα έχουν τον απόλυτο δημοσιονομικό έλεγχο και... «άχτεν φούχτεν τσούχτεν». Οι υποσχέσεις για ανάπτυξη δεν θα πραγματοποιηθούν αφού κινήσεις και συμφωνίες θα οδηγήσουν σε μαρασμό και οικονομικές απώλειες. Ως εκ τούτου θα επηρεαστεί έντονα η επιχειρηματικότητα και τα λουκέτα θα αυξηθούν δραματικά.

Σε κυβερνητικό επίπεδο ο Άδης δείχνει πως θα υπάρξουν λανθασμένες κινήσεις και πως τα αποτελέσματα τους θα τα δουν σχεδόν άμεσα. Ιδιαίτερα μετά τις 8 Νοεμβρίου θα υπάρχουν γεγονότα που θα θυμίζουν έντονη παρακμή. Μέσα σε όλα αυτά μια παραίτηση ή απομάκρυνση κάποιου από τη θέση του θα είναι μια έσχατη απόπειρα προκειμένου να τονωθεί στο λαό το περί δικαίου αίσθημα. Πλέον, οι υποδείξεις από τους ξένους τεχνοκράτες θα είναι αναπόφευκτες.

Παράλληλα ο Κρόνος υποδεικνύει κοινωνικές αναταραχές αλλά και φοροεισπρακτικά ζητήματα που εν καιρώ θα γεννήσουν έναν σύγχρονο Ρομπέν των Δασών και τους «Κλέφτες» του, που με τη σειρά τους θα ωθήσουν τους ανθρώπους στην εξέγερση ενάντια αυτών που τους απομυζούν το αίμα. Στην προσπάθεια καθησυχασμού του πλήθος και των αγορών δεν αποκλείεται η κυβέρνηση να λάβει τα εύσημα και τα συγχαρητήρια μέσω τηλεγραφήματος, e-mail ή μηνύματος που θα σταλεί.

Σε κοινωνικό επίπεδο η Μηδενική Κριού (Winderpunkt) δείχνει μια ξαφνική κατάσταση που θα επιδεινώσει τις συνθήκες εργασίες και θα επιφέρει περαιτέρω θλίψη στον ήδη εξαθλιωμένο και χωρίς φάρμακα ελληνικό λαό. Ο Βουλκάνους προμηνύει ζητήματα με ηλικιωμένους και άτομα που χρειάζονται φαρμακευτική περίθαλψη. Τα προβλήματα μεγαλώνουν αφού οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι θα αντιμετωπίζονται ως αναλώσιμοι με αριθμό ΑΜΚΑ και όχι σαν άνθρωποι. Η κυβέρνηση και η Τρόικα θα αποδειχτούν ανάλγητοι ακόμα και σε ζητήματα σίτισης και υγιεινής και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά ο λαός θα έχει να αντιμετωπίσει και τη διαστρέβλωση της αλήθειας.

Σε επίπεδο επενδύσεων θα έχουμε αποκρατικοποιήσεις fast track που θα φέρουν αναταραχές αφού όπως λέει και το τραγούδι «Φοβάμαι» του Β. Παπακωνσταντίνου «μέτρα ασφαλείας πήρανε για την αναπνοή μου και σε πολυεθνικό μονόδρομο το μέλλον μου δώσαν αντιπαροχή». Φυσικά αντί πινακίου φακής. Ένας κυβερνητικός ελιγμός θα φροντίσει να δηλώσει και να αποσαφηνίσει πως όλα γίνονται γιατί δεν γίνεται αλλιώς.

Σε εργασιακό επίπεδο μιλάμε για την αρχή μιας πολύ δύσκολής και στενάχωρης περιόδου με ρεκόρ ανεργίας και συσσώρευσης προβλημάτων. Ο Άδμητος δείχνει πως πολλά πράγμα δυστυχώς αλλάξανε και αν όχι μόνιμα σίγουρα επί μακρού χρόνου. Η εξίσωση Πλούτωνας= Κρόνος Υποθετικός/Άδμητος δείχνει πως τα πράγματα που απωλέσθησαν δεν θα ανακτηθούν.

Σε οικονομικό επίπεδο οι τσεκουρωμένες παροχές θα δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα αφού μεγάλα θέματα δεν θα μπορούν να λυθούν και θα μετατίθενται από τον Άννα στον Καϊάφα. Η κοντόφθαλμη πολιτική οδηγεί σε οικονομική εξαθλίωση που θα αναδειχθεί πιο έντονα μέσα από ζητήματα που σχετίζονται με το κρύο και το φαγητό. Θέματα φαρμάκων διατροφής και θέρμανσης σιγοβράζουν στο καζάνι της οργής. Η Ελλάδα μπήκε στη δίνη του οικονομικού πολέμου που θα έχει διάρκεια και σφοδρότητα.

Ο κόσμος θα αντιληφθεί πως μια νέα μορφή διακυβέρνησης μαγειρεύεται και ότι οι πολιτικοί αναζητούν νέες ιδέες με τα αλλοτριομορφοδίαιτα* και τα παλιά, μη λειτουργικά πλέον μυαλά. Θα υπάρχει προσπάθεια αποδυνάμωσης της αντιπολίτευσης όμως τα αντιμνημονιακά κόμματα θα έχουν νέα άνοδο. Συγχρόνως η όλη κατάσταση θα αποθρασύνει κάποιους και αυτό θα οδηγήσει σε έκτροπα αφού θα υπάρξει απρέπεια και σκληρότητα.

Ένα θέμα που σχετίζεται με τα χωρικά ύδατα της χώρα έρχεται στο προσκήνιο και ίσως επιχειρηθεί να δοθεί δεδικασμένο. Από την άλλη ένα ναυάγιο ή ένας πνιγμός ίσως δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Ας μην ξεχνάτε όμως πως οι εκβιασμοί θα συνεχιστούν και η στάση των φίλων μας θα αλλάξει μετά τις 8 Νοεμβρίου όπως και η δικιά μας αφού κανένας υπόδουλος δεν αγάπησε ποτέ το δυνάστη του. Η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος έχουν πολλά να πουν επί τούτου, που θα τα δούμε σε σχετικό άρθρο. Εύχομαι σε όλους ένα καλό μήνα γεμάτο υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας με υπομονή.

*Αλλοτριομορφοδίαιτον: Είναι η κατάσταση στην οποία κάποιος αποξενώνεται από την ταυτότητά του (χωρίς να το γνωρίζει). Αναπαράγει συνεχώς την αλλοτρίωσή του και μάλιστα «τρέφεται» από αυτήν.

Οι παράγοντες που το στηρίζουν είναι:

α. Το ετερόνομο (από άλλους ελεγχόμενο) καθεστώς εξάρτησης της χώρας.

β. Τα διαφορετικά κέντρα εξουσίας που ωφελούνται από την επιβολή του.

γ. Η ύπαρξη ερεισμάτων του σε όλες τις πολιτικές και ιδεολογικές παρατάξεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved