Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 53' 22" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 25° 47' 51" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 24° 27' 58" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 06° 00' 05" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 21° 06' 57" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 02° 43' 12" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 53' 24" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 16' 19" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 33' 42" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 07' 18" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 51' 02" ΤΑΥΡΟΣ R

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Οκτωβρίου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 15 Οκτωβρίου έως 14 Νοεμβρίου

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Οκτωβρίου

 

 

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας το έτος όπως και ο μήνας για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου γίνεται στις 15/10, 15:02 ώρα Ελλάδας.                                                                    

 

 


                                                                      

 

 

Ποντικός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Όταν πρωτοσυναντήσατε τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε τώρα, είχατε την εντύπωση ότι ήταν κάτι που θα μπορούσατε να ξεπεράσετε εύκολα και χωρίς τη βοήθεια κάποιου μέλους της οικογένειας ή ενός στενού φίλου. Όμως τελικά όσο πιο πολλά μαθαίνετε για το συγκεκριμένο άτομο που σχετίζεστε, τόσο πιο πολύπλοκο συνειδητοποιείτε ότι είναι. Προς τα τέλη του μήνα, και ιδιαίτερα μετά από κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν, θα καταλάβετε ότι όσο ψάχνετε τόσο πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες μαζεύετε. Απλά να είστε υπομονετικοί και να προσπαθήσετε να ανακτήσετε τη χαμένη σας εμπιστοσύνη.

ΤΥΧΗ: Αυτός ο μήνας περιλαμβάνει μια σειρά από ευκαιρίες που, ωστόσο, μπορεί να μην καταφέρνετε αρχικά να τις ξεχωρίσετε. Προσθέστε και το γεγονός ότι πολλές φορές νιώθετε ότι είναι καλύτερα έτσι, ώστε να μην είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε μια σειρά αλλαγών. Πρέπει να πολεμήσετε όμως γι αυτό που θα είναι προς το συμφέρον σας. Ίσως η λύση είναι να είστε περισσότερο ανοικτοί σε κάποιες προτάσεις ή ιδέες και μετά να εξερευνήσετε όλες τις πιθανότητες που ενδεχομένως και να καταπλήξουν ευχάριστα.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Κάποια στιγμή είχατε δώσει μια συγκεκριμένη οικονομική υπόσχεση και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι προσπαθήσατε να κάνετε ό, τι μπορούσατε. Από τότε όμως οι συνθήκες και οι προτεραιότητές σας έχουν αλλάξει και ενδέχεται να φοβάστε να γνωστοποιήσετε την τωρινή σας κατάσταση. Δεν φταίτε που ορισμένα σχέδια δεν δούλεψαν, αν και ορισμένα άτομα μπορεί να σας κατηγορήσουν γι' αυτό. Ίσως έχετε ξεκινήσει κάποιες ρυθμίσεις αλλά το γεγονός είναι ότι οι άλλοι βασίζονται στο ότι εσείς θα ασχοληθείτε απλά με τα πάντα.                                                                                              

 

 

 

 

 

Βούβαλος ή Βόδι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να κρατήσετε τα συναισθήματα μέσα σας. Μπορεί να υποθέτετε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα πρέπει να γνωρίζουν τους βασικούς άξονες στους οποίους κινήστε, αφού έχετε κάνει στο παρελθόν διάφορες συζητήσεις μαζί τους, αλλά οι συνθήκες έχουν αλλάξει όπως και η οπτική σας σε κάποια πράγματα. Συζητήστε με αυτούς που ενδιαφέρεστε, ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι για τα νέα σας δεδομένα και δώστε τους ίσες ευκαιρίες για να πουν την άποψή τους αλλιώς το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μεγαλώσετε κι άλλο την απόσταση μεταξύ σας.

ΤΥΧΗ: Ιδέες ή προσφορές που μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά πιθανόν να σας ιντριγκάρουν αλλά, αν είστε χαρακτηριστικοί Βούβαλοι, θα θελήσετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες πριν συναινέσετε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα πράγματα εξελίσσονται πολύ γρήγορα και μιας και σπάνια προκύπτουν ενδιαφέρουσες προτάσεις, αν δεν μπορείτε σε αυτή τη φάση να δεσμευτείτε, ενημερώστε ότι θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να αποφασίσετε για να μην αφήσετε εντυπώσεις για το αντίθετο. Απλά, έχετε κατά νου ότι δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε κάποια απόφαση που αργότερα μπορεί να μετανιώσετε.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Δε φοβάστε να πολεμήσετε για κάποιον ή κάτι το οποίο πιστεύετε. Όμως εκτιμήστε με ιδιαίτερη προσοχή το χρόνο την προσπάθεια και ίσως τα χρήματα που απαιτούνται, ώστε να καταφέρετε να πετύχετε την όποια νίκη σας. Το να υπαναχωρήσετε στα μισά του δρόμου ίσως σας φανεί αδυναμία αλλά με το χάος που θα προκύψει γύρω στα τέλη του μήνα θα καταλάβετε ότι ούτε η τσιγκουνιά ούτε και τα πολλά χρήματα μπορούν να εγγυηθούν ότι θα καταφέρετε να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους.

                                       

 

 

Τίγρης

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η υπομονή δεν είναι το προτέρημά σας, ιδιαίτερα τώρα που αισθάνεστε ότι κάτι συναρπαστικό πλανάται στην ατμόσφαιρα επηρεάζοντας την σκέψη σας. Ωστόσο, αξίζει να περιμένετε μέχρι οι εντυπώσεις σας να επαληθευτούν και σταδιακά να αρχίσουν να συμβαίνουν κάποια γεγονότα. Και μπορεί να μη θέλετε να το αποδεχτείτε αλλά αυτό ίσως είναι η αρχή μιας σχέσης. Το να περάσετε σε μια μακρόχρονη δέσμευση, κάνοντας κάποιες συγκεκριμένες αλλαγές απαιτεί θάρρος και δεν είστε σίγουροι ότι το έχετε. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε είναι να κάνετε μια δοκιμή.

ΤΥΧΗ: Συνήθως, όταν καλείστε να αντιμετωπίσετε διάφορα εμπόδια, όπως ίσως τα τωρινά, μπορεί να σας κουράζουν ή να σας απογοητεύουν αλλά δεν αρνείστε να αναλάβετε να τα υπερπηδήσετε. Ωστόσο, και οι συνθήκες και οι προτεραιότητές σας έχουν αλλάξει περισσότερο από ό, τι έχετε συνειδητοποιήσει. Εφόσον η κατάσταση δείχνει επείγουσα, σκεφτείτε περισσότερο τις προσωπικές προτεραιότητες και τα σχέδιά σας και συνειδητοποιήστε τα, προτού κάνετε οτιδήποτε. Μια σαρωτική αναθεώρηση αυτών των σχεδίων για το παρόν και είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Η έμπνευση μπορεί να εμφανιστεί σε πολλές μορφές. Αυτό το μήνα, δεν θα μπορείτε να εντοπίσετε με ευκολία τις περισσότερες φορές πολλά υποσχόμενες οικονομικές ευκαιρίες, όταν εμφανίζονται. Ενδέχεται να είχατε εσφαλμένες εκτιμήσεις και να πρέπει να επιστρέψετε σε κάτι που μπορεί να είχατε απορρίψει, έχοντας και μια αίσθηση αμηχανίας. Άλλους βέβαια δεν θα τους απασχολούσε στο ελάχιστο αλλά εσείς αισθάνεστε κάπως άσχημα μέσα σας. Αν πιστεύετε ότι πρέπει να καλύψετε το λάθος σας, κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά και δείξτε ότι είστε απλά άνθρωπος που δεν είναι πάντα τέλειος. Άλλωστε τα σφάλματα είναι ανθρώπινα.


                                                                                                     

 

 

Λαγός ή Γάτα

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τώρα τελευταία έχετε γίνει γκρινιάρηδες. Έχοντας να κάνει ανεπιθύμητες αλλαγές από μόνο του αυτό είναι αρκετά κακό, αλλά το να αναγκάζεστε να αλλάξετε αυτά που μόλις κάνατε, θα μπορούσε πραγματικά να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Σαφώς, δεν είστε οι μόνοι σε μια τέτοια κατάσταση. Ο κόσμος γύρω σας, ακόμα και τα πιο κοντινά σας πρόσωπα, είναι επίσης σε μεταβατικό στάδιο, συχνά εξαιτίας της αποδιοργανωτικής του φύσης. Ως εκ τούτου, θα ήταν σκόπιμο να συζητήσετε τα προβληματικά ζητήματα με ένα πιο ώριμο τρόπο και ίσως εκπλαγείτε, όταν ανακαλύψετε το πόσο δεμένη είναι η σχέσης σας.

ΤΥΧΗ: Μετά από μια περίοδο ανατροπών και μικρών οπισθοδρομήσεων, αισθάνεστε εξαντλημένοι και σε πολλές περιπτώσεις, προβληματισμένοι ως προς το γιατί τα πράγματα πήγαν στραβά. Όταν αναλαμβάνετε ένα σχέδιο, πάντα να ελέγχετε τους εξωγενείς παράγοντες εκ των προτέρων. Ωστόσο, εσείς και ο κόσμος γύρω σας εισέρχεστε σε μια περίοδο θεμελιωδών αλλαγών. Αυτό αλλάζει ακόμα και φαινομενικά σταθερές καταστάσεις και ως εκ τούτου το ένστικτό σας είναι πολύ αξιόπιστο από ό, τι κάποια στοιχεία.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Μόλις καταλάβετε ότι ακόμα και οι φαινομενικά άδικες εξελίξεις αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου και τελικά ευεργετικού κύκλο αλλαγών, θα είστε πιο χαλαροί σχετικά με τις ανατροπές και τις στροφές που αντιμετωπίζετε. Ομοίως, όταν οι άλλοι διαμαρτύρονται ή ανησυχούν, θα τους ενθαρρύνει να ψάξουν τα πράγματα λίγο παραπάνω και σε αυτό θα τους βοηθήσετε εσείς. Θα μάθετε πολλά απ' αυτή τη διαδικασία και θα ενισχύσετε τις θεμελιώδεις σχέσεις σας.


                                                                                                                                                                                                 

 

 

Δράκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Για σας, έρχεται παλίρροια. Αυτό μπορεί να ακούγεται δυσοίωνο, αλλά απλώς σημαίνει πως πρέπει να κάνετε μια παύση και να ξαναδείτε ή να ξαναμετρήσετε την παρούσα σχέση ή φλερτ σας. Αντιμετωπίστε τα θέματα που πρέπει αλλά μην κάνετε περισσότερα από όσα είναι απαραίτητα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, να είστε προετοιμασμένοι για ορισμένες δυσάρεστες σκηνές ή ιστορίες από τρίτα άτομα. Αν και δεν θα είναι ό, τι περιμένατε, λάβετέ το ως προειδοποίηση.

ΤΥΧΗ: Οι συναρπαστικές εξελίξεις και οι γρήγοροι ρυθμοί είναι αυτά που σας ταιριάζουν, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε απολαύσει τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο, οι καταστάσεις και οι συνθήκες που υπαγορεύουν συγκεκριμένη έκβαση των γεγονότων δεν σας αρέσουν. Αυτή η κατάσταση συνεχίζεται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η οποία καθιστά τη μεγαλύτερη πρόκληση σας απλά το πηγαίνετε με το ρεύμα. Αν το καταφέρετε αυτό, όχι μόνο θα απολαύσετε αυτόν τον γεμάτο γεγονότα κύκλο αλλά θα τον γιορτάσετε και με στυλ.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Αυτός θα μπορούσε να είναι ένα πολυτάραχος μήνας, αλλά πολύ περισσότερο για τους άλλους παρά για σας. Ενώ άλλοι μπορεί να αισθάνονται ότι είναι αλώβητοι εσείς με κάποιο τρόπο αισθάνεστε ένοχοι γιατί ξέρετε ότι δεν είναι έτσι. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο θα προσπαθήσετε να διασώσετε όσους αγωνίζονται οικονομικά αλλά ότι η ενοχή σας θα μπορούσε να επισκιάσει άλλες πολύτιμες στιγμές σας. Ίσως ήρθε ο καιρός να αναγνωρίσετε ότι η διάσωση των άλλων δεν είναι δική σας δουλειά. Γι' αυτό κάντε λίγο πίσω και απολαύστε τους δικούς σας κόπους.


                                                                                                                                  

 

 

Φίδι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Έχετε αφιερώσει μεγάλο μέρος του χρόνου σας, προσπάθεια, ενέργεια και καρδιά στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας όπου οι αγαπημένοι σας είναι ευτυχισμένοι. Απλά πρέπει να γνωρίζετε ότι έχετε αγγίξει τα όρια της κατάρρευσης και μάχεστε ακόμα για να στηρίξετε τη σχέση σας. Αποφύγετε την υπερβολή γιατί απρόβλεπτες ανατροπές θα μπορούσαν να καταστρέψουν την όλη προσπάθειά σας. Μην σπαταλάτε τον χρόνο για την επιδιόρθωση κάποιου λάθους του παρελθόντος και επικεντρωθείτε στην παρούσα κατάσταση. Μπορεί να μην επιτύχετε αλλά οι αγαπημένοι σας δε θα σας κατηγορήσουν που προσπαθήσατε.

ΤΥΧΗ: Συγκριτικά, πολλά πράγματα είναι πιο ανησυχητικά από ότι να παρακολουθείτε πολυπόθητες ρυθμίσεις, προσωπικά ή άλλες, να γλιστρούν μέσα από τα χέρια σας. Ωστόσο, έχετε ήδη παρατηρήσει ότι όλα αυτά απαιτούν περισσότερο χρόνο και προσπάθεια για να οργανωθούν και να αποδώσουν και πολύ λιγότερο απόλαυση. Παρόλα αυτά, όταν δεν υπάρχει τίποτα για να τα αντικαταστήσει, το να τα αφήσετε απαιτεί θάρρος. Κάντε το και η ανταμοιβή σας θα είναι άμεση. Θα συνειδητοποιήσετε ότι ευνοϊκότερες εναλλακτικές λύσεις σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Το ερώτημα είναι, αν εξακολουθείτε να έχετε την αποφασιστικότητα και το πάθος να αγωνιστείτε για ένα καλύτερο μέλλον.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Ίσως ήσασταν υπερβολικοί ή δώσατε υποσχέσεις, βασιζόμενοι περισσότερο στην αισιοδοξία παρά στα γεγονότα. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να ασχοληθείτε με δύσκολες καταστάσεις που αφορούν τους άλλους. Κάνε ό, τι μπορείτε, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης για ειλικρινή συγνώμη ή την αποπληρωμή των χρεών. Για μέχρι τα τέλη του μήνα, θα θελήσετε να είστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε εκπληκτικές ιδέες ή προσφορές που είναι τόσο απρόσμενες όσο και χωρίς επιπλοκές. Άλλωστε κανείς δεν προτιμά μια σύνθετη υπόθεση, όταν ασχολείται με τα χρήματα.


                                                                                                                                                                                 

 

 

Άλογο

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυτό που ξεκίνησε ως μια μικρή διαφωνία, κατά πάσα πιθανότητα για τις απόψεις σας σε σχέση με εκείνες των αγαπημένων σας ή των στενών φίλων, θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε μια σοβαρή διαμάχη. Το πρόβλημα δεν είναι οι διαφορές σας με τους άλλους, αλλά μάλλον το ότι είστε τόσο προσκολλημένοι στις απόψεις σας που σας διαφεύγει αυτό που εκείνοι έχουν να πουν. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε έντονους καυγάδες. Να προσέχετε γιατί όταν κάποιος λέει ακόμη και μια λέξη, είστε έτοιμοι μάχη. Δεν είναι καλός μήνας για να έχετε τέτοια οξύθυμη συμπεριφορά.

ΤΥΧΗ: Μπορείτε να ελέγξετε μια κατάσταση ή να εξετάσετε κάθε πιθανή λύση, σίγουροι για την γνώση που κάποτε είχατε. Στη συνέχεια προχωράτε στο να πάρετε μια μόνιμη απόφαση. Ωστόσο, με τα πράγματα να κινούνται γρήγορα αυτή την περίοδο, οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες. Απλά βεβαιωθείτε ότι ορισμένα σχέδια είναι αρκετά ευέλικτα σε περίπτωση μεταβολών που ίσως όμως τις θεωρήσετε φυσιολογικές και εύφορες σε νέες ιδέες και να εξερευνήσετε το άγνωστο. Γεγονότα πρόκειται να σας αποκαλύψουν όχι μόνο ότι είναι αναπόφευκτες κάποιες αλλαγές αλλά και το πως θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από αυτές.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Η ζωή θα ήταν πολύ πιο εύκολη, αν δεν είχατε αγνοήσει ορισμένα ευαίσθητα οικονομικά θέματα. Ωστόσο, για την ώρα, είναι προτιμότερο να μην λέτε πολλά. Σαφώς και υπάρχει διαφορά απόψεων. Προς το παρόν, ωστόσο, είστε αναγκασμένοι να συζητήσετε καίρια θέματα σε μια τεταμένη ατμόσφαιρα, πριν οδηγηθείτε σε σοβαρές παρεξηγήσεις. Το πρόβλημα σχετίζεται με το γεγονός ότι κάποια θέματα δεν έχουν συζητηθεί σωστά και γίνονται ορισμένες υποθέσεις εις βάρος σας.


                            

 


Πρόβατο ή Κατσίκα

ΣΧΕΣΕΙΣ: Το να βρίσκετε μια λύση για μια δύσκολη κατάσταση είναι ευχάριστο. Αλλά αυτή τη στιγμή, βρίσκεστε αντιμέτωποι με την ευέξαπτη διάθεση των αγαπημένων σας ή κάποιου μέλους της οικογένειας, κάτι που καθιστά την επίτευξη μιας συμφωνίας πιο δύσκολη. Παρόλα αυτά, από τη στιγμή που έχετε περάσει διά πυρός και σιδήρου για να τα καταφέρετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η λύση που θα βρεθεί θα διαρκέσει κιόλας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εφ' όσον δεν προσπαθείτε να ωθήσει την τύχη σας στα άκρα, η προσπάθειά σας θα εκτιμηθεί από τους αγαπημένους και θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους.

ΤΥΧΗ: Όταν ορισμένα γεγονότα δεν βγαίνουν, ανεξάρτητα από το αν τα έχετε εξετάσει άπειρες φορές, πιέστε τον εαυτό σας να σκεφτείτε για το τι συνέβη στο παρελθόν και τι στο παρόν. Και δεν έχει καμία σημασία πόσες ερωτήσεις θα κάνετε, είναι απίθανο να συλλέξετε όλα τα στοιχεία, χωρίς να εξερευνήσετε πέρα από το προφανές. Αν και αυτό σας δίνει περιορισμένη επιλογή, απλά βασιστείτε στο ένστικτό σας και θα εκπλαγείτε πόσο ακριβές είναι. Μην υποτιμάτε τη δική σας αυτοπεποίθηση, όταν ξαφνικά τα πράγματα αρχίζουν και θολώνουν.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το να συνειδητοποιείτε ότι είστε νικητές. Όποια μορφή κι αν παίρνει η τύχη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει. Ωστόσο, ενώ η τύχη είναι ενδεικτική σε σας, δεν θα είστε πάντα σε θέση να εντοπίζετε το πού και πώς υπάρχει αυτή. Στην πραγματικότητα, μπορεί, μόνο μετά από ένα γεγονός, να αντιλαμβάνεστε το πόσο τυχεροί είστε είτε από ορισμένες ιδέες ή προσφορές. Αν ισχύει αυτό, προσπαθήστε να διερευνήσετε τα πάντα και μη λέτε «όχι» σε τίποτα.                                                                                                                                                                  

 

 

 

 

 

 

Πίθηκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ξαφνικά, τα γεγονότα απαιτούν να αποκαλύψετε πολλές από τις απόψεις, τα συναισθήματα και τις προθέσεις σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άβολα. Ήρθε η στιγμή όμως να το κάνετε και να συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολο ήταν. Όχι μόνο τα λόγια σας θα τύχουν θερμής υποδοχής, αλλά το τι θα πουν οι άλλοι εξηγεί τη στάση τους απέναντί σας. Τα καταφέρατε. Έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη μιας νέα ομάδα φίλων. Τώρα θα πρέπει να είστε σε θέση να βρείτε την αληθινή αγάπη από την ομάδα και να προοδεύσετε μέσα απ' αυτήν.

ΤΥΧΗ: Όταν οργανώνατε ορισμένα σχέδια, τα πράγματα δεν ήταν περίπλοκα γι' αυτό και περιμένατε ότι θα εξελίσσονταν ομαλά. Από τότε, η ζωή και οι καταστάσεις έχουν γίνει πιο δύσκολες. Μπορείτε ακόμα να πετύχετε τους στόχους σας, αν επενδύσετε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια,. Ίσως αργήσει λίγο να επιτευχθεί ο σκοπός σας, αλλά τελικά θα τα καταφέρετε. Ως εκ τούτου, μην απελπίζεστε σε ό, τι φαίνεται αρχικά απογοητευτικό.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Μη χάνετε χρόνο, προσπαθώντας να καλύψετε ρυθμίσεις που είναι ήδη ζόρικες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, σε κάποια φάση, μπορεί να λειτούργησαν καλά, αλλά οι συνθήκες έχουν αλλάξει και είναι πέρα από τον έλεγχό σας, οπότε περισσότερο μοιάζουν με ενόχληση παρά με ανακούφιση. Ωστόσο, επιμένετε να διατηρείτε τις ίδιες καταστάσεις, γιατί; Αφού ήδη τις έχετε επανεξετάσει και έχετε καταλήξει στο τι λειτουργεί και τι όχι. Ευτυχώς, έχετε κάποιες ευχάριστες προσφορές που θα μπορούσαν να αντισταθμίσουν τη χασούρα σας.                                                                                                           

 


                                                 

 

 

Πετεινός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι απολαύσεις της ζωής που έρχονται έχουν μια τεράστια ποικιλία των μορφών. Ενώ αναμφίβολα, μπορείτε να βάλετε στη λίστα σας τις αγαπημένες σας, πιθανόν να υπάρχουν κι άλλες πολλές που δεν έχετε δοκιμάσει ή δεν έχετε συναντήσει ακόμα. Ομοίως, οι σχέσεις βασίζονται στην αρχική σύνδεση με ορισμένα άτομα και αναπτύσσονται μέσα από την εμπιστοσύνη και την εμπειρία του δεσίματος. Και στις δύο περιπτώσεις, ωστόσο, απροσδόκητα γεγονότα έρχονται για να τα προσθέσετε στον κατάλογό σας. Η μόνη σας πρόκληση είναι η προθυμία σας να ρισκάρετε με αυτό ή αυτόν που θα βρεθεί στο δρόμο σας.

ΤΥΧΗ: Φαίνεται ότι οι άλλοι δεν έχουν μπει στον κόπο να ασχοληθούν με σημαντικές λεπτομέρειες, κάτι που σας ενοχλεί αρκετά. Προτού αντιπαρατεθείτε μαζί τους, κάντε ορισμένες λογικές ερωτήσεις γιατί είναι πιθανό να μάθετε ότι δεν είχαν καμία σχέση με τις πρόσφατες αλλαγές, αλλά μάλλον οφείλονταν σε απρόβλεπτες εξελίξεις. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, αλλά αφήστε τους άλλους να ανακαλύψουν ότι μόνοι τους δημιουργούν προβλήματα στον εαυτό τους. Ίσως θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Κάνετε πολλές ερωτήσεις. Εν μέρει αυτό οφείλεται στην έμφυτη περιέργειά σας, αλλά και στο ότι θέλετε να μάθετε με ποιους και τι έχετε να κάνετε. Μπορείτε να κάνετε έρευνες και είναι απόλυτα φυσικό. Ωστόσο, ένα ή δύο άτομα θεωρούν ότι θα έπρεπε να εξαιρούνται και ότι γίνεστε ενοχλητικοί. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν έλλειψη φυσικής περιέργειας και τίποτα περισσότερο, απλά αγνοήστε τους. Αυτοί μπορεί να χάσουν, εξαιτίας της άγνοιά τους.                            

 

 


 Σκύλος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι περισσότερες διαφωνίες μπορούν να τεθούν και να επιλυθούν μέσα από μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση, αλλά αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζετε ένα ή δύο θέματα που είναι πιο πολύπλοκα και γι' αυτό και πιο απαιτητικά. Αυτό που θα μάθετε όμως απ' όλη τη διαδικασία θα υπερκαλύψει την απαιτούμενη προσπάθεια. Στο τέλος της ημέρας, δεν έχει σημασία ποιος κερδίζει στα επιχειρήματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι σας δίδαξε να αγαπάτε και να φροντίζετε τους δικούς σας ανθρώπους σε μια δοκιμαζόμενη κατάσταση. Ευτυχώς, δε χάσατε τον προορισμό σας σε μια στιγμή θυμού.

ΤΥΧΗ: Δεν είναι η υπερηφάνεια που σας εμποδίζει να παραδεχτείτε ότι σφάλατε. Είναι ότι δεν μπορείτε να το πιστέψετε, αφού ελέγξατε όλους τους παράγοντες τόσες φορές που αποκλείεται να έχετε κάνει λάθος. Αντίθετα, οι συνθήκες έχουν αλλάξει αλλά εφόσον το γνωρίζατε, παραλείψατε να κάνετε τις κατάλληλες προσαρμογές. Γνωρίζοντας αυτό, δε χρειάζεται να αισθάνεστε άσχημα για την απόφασή σας που ήταν λάθος. Αλλά και πάλι, θα πρέπει να ζητήσετε συγνώμη από εκείνους που ταλαιπωρήσατε. Δεν είναι σημάδι αδυναμίας αλλά ένδειξη ότι είστε κι εσείς άνθρωπος.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Ένα άτομο έχει καταστήσει σαφές ότι σας κάνει χάρη που έχει συμφωνήσει με ορισμένα οικονομικά σχέδια. Το γεγονός αυτό είναι τόσο προς όφελος δικό του όσο και δικό σας. Προσπαθεί να σας κάνει να νιώσετε ότι είστε υποχρεωμένοι απέναντί του. Μην πείτε τίποτα για την ώρα αλλά σιγά-σιγά εξαλείψτε μέσα σας τα αισθήματα ευγνωμοσύνης. Ευτυχώς, βασίζεστε στο ένστικτό σας, όταν πρόκειται βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να κινηθείτε. Να παραμείνετ χαλαροί κι αν βασίζεστε στη διαίσθησή σας, θα ξέρετε τι να απαντήσετε σε όσους τώρα δείχνουν ανυπόμονοι και αμφιβάλουν για σας.


                 


Κάπρος ή Γουρούνι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ορισμένα άτομα τείνουν να αποφεύγουν επίμαχα ζητήματα, λέγοντας ότι θα ασχοληθούν με αυτά σύντομα. Έχετε δει και ξαναδεί το ίδιο έργο και θα μπορούσατε να το κάνετε και πάλι, αλλά καλό θα ήταν να απαιτήσετε μια δέσμευση. Έχοντας αντιληφθεί ότι σας λένε μισές αλήθειες σε πολλές περιπτώσεις, έχετε αποφασίσει ότι είναι ασφαλέστερο να μείνετε στα γεγονότα. Το πρόβλημα είναι ότι θέλετε να αναβάλετε κι εσείς το ξεκαθάρισμα γιατί έχετε κουραστεί και έτσι είστε ευτυχείς που οι άλλοι προφασίζονται μια ακόμα δικαιολογία.

ΤΥΧΗ: Εσείς που γεννηθήκατε στο στοιχείο της Γης, έχετε μια ενστικτώδη αντίληψη ότι ακόμα και αυτό που φαίνεται εξαιρετικά ελπιδοφόρο είναι καλύτερο να το πάτε βήμα-βήμα. Ωστόσο, με τα πράγματα σε μια συγκεκριμένη κατάσταση να κινούνται γρήγορα, έχετε πολύ λίγο χρόνο για να υποβάλετε ερωτήσεις κι ακόμη λιγότερο να εκτιμήσετε τα δεδομένα, όπως θα κάνατε κανονικά. Σε τέτοια στενόχωρη κατάσταση, καλές ιδέες ή ευνοϊκές ευκαιρίες εμφανίζονται σπάνια. Μπορείτε να αναδιοργανώσει τα πράγματα αργότερα, αλλά αυτή μάλλον θα είναι η μόνη σας ευκαιρία για να στρέψετε προς όφελός σας τις εξελίξεις.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Αν ποτέ υπήρξε μια εποχή που διερευνούσατε τα πάντα που έρχονταν το δρόμο σας και πιστεύατε ότι είναι καλή ιδέα, ισχύει γι' αυτό το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον συζητάτε επιλογές που δεν είναι ούτε τόσο ενδιαφέρουσες για σας ούτε τόσο σημαντικές. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό που φαίνεται λιγότερο ελκυστικό αρχικά, θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμο. Αποκτώντας μια άλλη γνώμη από έμπιστα πρόσωπα, θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε τι πραγματικά είναι, εμποδίζοντάς σας να αντιδράσετε σπασμωδικά ή από απελπισία.


 

 

 

Διαβάστε επίσης:

-Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

-Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

 

 

 

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ'  άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved