Νέα Σελήνη Οκτωβρίου – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Με το σύνθημα πως ο καλύτερος τρόπος να πάρεις είναι να δώσεις, αυτή η Νέα Σελήνη γίνεται πιο δοτική και πιο αποδοτική για τους σκοπούς μας

Νέα Σελήνη Οκτωβρίου – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του μήνα, πραγματοποιείται στις 15/10 στις 22 μοίρες του ζωδίου του Ζυγού και ώρα 3.02 το μεσημέρι για την Ελλάδα.

Οι δύο ακριβέστατες όψεις που σχηματίζονται αυτή την ημέρα, το εξάγωνο Ερμή - Αφροδίτης και το πύρινο τρίγωνο Άρη- Ουρανού, αποτελούν την προκαταβολή μιας σημαντικής απόκτησης. Συμπεριλαμβάνοντας και το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, η πνευματική ανάταση βοηθά καθοριστικά στις επιδιώξεις μας.

Τα νέα ξεκινήματα αυτή τη φορά αφορούν κάθε καλλιτεχνική προσέγγιση, κέρδη από αξιοποίηση ανάλογων ταλέντων, τονίζοντας και την παράβλεψη κάθε αμφιβολίας που προπαγανδίζει την τόλμη και την πρόθεση για ρίσκο.

Οι Ζυγοί οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, είναι αυτοί που θα επιδείξουν αξιοσημείωτη δύναμη και σθένος, προσπαθώντας να αλλάξουν πολλά, ξεκινώντας αποφασιστικά και αμετάκλητα. Το ίδιο θα πράξουν Υδροχόοι, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Κριοί ειδικά του τρίτου δεκαήμερου, με τους Κριούς να αισθάνονται περισσότερο εξαναγκασμένοι.

Με το σύνθημα πως ο καλύτερος τρόπος να πάρεις είναι να δώσεις, αυτή η Νέα Σελήνη γίνεται πιο δοτική και πιο αποδοτική για τους σκοπούς μας.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.



ΚΡΙΟΣ

Θέλοντας και μη, με αυτή τη Νέα Σελήνη απέναντί σας και χωρίς την παρουσία του Κρόνου να σας καταπιέζει, ξεκινάτε μια νέα προσπάθεια αλλαγών και μεταρρυθμίσεων στην προσωπική σας ζωή. Οι σχέσεις σας ισχυροποιούνται αισθανόμενοι πως πρέπει να δεσμευτείτε ουσιαστικά απέναντι σε αιώνιους αγαπημένους και πολύχρονους συνεργάτες. Αντίθετα, αποβάλλετε από τη ζωή σας όσους καπηλεύονται το χρόνο και τα αισθήματά σας και δεν σας δίνουν ανταμοιβές για την ανοχή και την υπομονή σας. Καινούργιοι άνθρωποι που εμφανίζονται στη ζωή σας, θα σας δείξουν πως δεν πρέπει να υπερεκτιμάτε το γνωστό, σε σχέση με ό, τι υπολείπεται να γνωρίσετε.



ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Μην κοιτάτε άλλο μουτρωμένοι τα περιττά κιλά σας πάνω στη ζυγαριά ή απέναντι από τον καθρέφτη. Ξεκινήστε μια διατροφή, επισκεφτείτε έναν ειδικό, γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο και κάντε και ένα ετήσιο check – up. Στον εργασιακό τομέα, είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί και παραγωγικοί, ενώ μπορείτε να αποκαταστήσετε σχέσεις με συναδέλφους, θέτοντας όρους και όρια. Η εύρεση εργασίας γίνεται αυτοσκοπός και αμολιέστε προς όλες τις κατευθύνσεις με ελπίδα και πίστη στον εαυτό σας. Μην επαναπαυτείτε στιγμή, επιμένοντας και διεκδικώντας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθάνεστε την ανάγκη να περάσετε καλά, να ξεδώσετε και να ξεφαντώσετε, έχοντας για πολύτιμο σύμμαχο την τύχη, που σας δείχνει πώς να ξεγλιστράτε από κακοτοπιές. Άκρως ερωτικοί και ασυγκράτητοι, φλερτάρετε, εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας και δημιουργείτε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια έντονη συναισθηματική ζωή. Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται στα ύψη και καλό θα ήταν να σκύψετε πάνω στα ταλέντα σας, αξιοποιώντας τα με κάποιον τρόπο. Ο τομέας των παιδιών θα σας απασχολήσει πολύ και είτε έχετε θα απολαύσετε στιγμές μαζί τους, είτε δεν έχετε θα σας απασχολήσει η απόκτησή τους. Για πολλούς από εσάς, μια νέα σχέση αρχίζει τα πρώτα της βήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο λόγος σας χορταίνει τους άλλους σε αυτή τη Νέα Σελήνη, που γίνεστε μελιστάλαχτοι και υποχωρητικοί. Οι σχέσεις σας με συγκάτοικους ή μέλη της οικογένειας αποκαθιστώνται, μαζί και το τρέμουλο που νιώθατε τον τελευταίο καιρό. Αγωνιάτε λιγότερο, είστε περισσότερο καθησυχασμένοι, ενώ αισθάνεστε προστατευμένοι και δικαιωμένοι. Ασχοληθείτε με το σπίτι και τις ανάγκες του, διακοσμήστε το, βάψτε το, διαρρυθμίστε το και διαμορφώστε το χώρο σας έτσι ώστε να αντλείτε ευχαρίστηση και γαλήνη. Ευνοούνται οι αγοραπωλησίες ακινήτων, ή τουλάχιστον η δρομολόγησή τους. Αντλήστε ηρεμία από το περιβάλλον σας, την οποία έχετε απόλυτη ανάγκη.

ΛΕΩΝ

Πολλοί από εσάς περιμένετε με αγωνία την έκβαση κάποιων καταστάσεων για τις οποίες έχετε παλέψει με νύχια και με δόντια. Αυτή η Νέα Σελήνη γίνεται ο αγγελιοφόρος ευχάριστων και καθοριστικών ειδήσεων και απαντήσεων. Η επικοινωνία σας αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, ενώ είστε ακαταμάχητοι στο να επικρατείτε, ανάμεσα σε πολλές δελεαστικές προσφορές άλλων. Οι επιδιώξεις σας επιτυγχάνονται, ακόμα και αν χρειαστεί να βρίσκεστε παντού με μεγάλη προσπάθεια. Μετακινήσεις, δραστηριότητες, ακόμα και μετακομίσεις για ένα διάστημα, είναι οι προτροπές αυτής της Νέας Σελήνης. Φροντίστε το μεταφορικό σας μέσο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Εν τω άμα και το θάμα» λοιπόν και σε αυτή τη Νέα Σελήνη χαμογελάτε αδιάκοπα, λόγω της οικονομικής ανάσας που παίρνετε και κρατάτε βαθιά έως την εκπνοή της. Μπορείτε να έχετε έσοδα από μια δουλειά που σας είχαν καθυστερήσει την πληρωμή, αλλά και να αναζητήσετε μια δεύτερη και τρίτη πηγή εσόδων, που θα ανεβάσει τη διάθεση και τον προϋπολογισμό σας. Η αναλυτική σας σκέψη επιστρατεύεται θαυμάσια, ενώ ο λόγος σας πείθει και διεκδικεί κατάλληλα. Οι οικονομικές σας συνδιαλλαγές γίνονται με άριστο τρόπο και μπορείτε να λάβετε με μέθοδο και τακτική, ένα ανέλπιστο ποσό, που θα ανακάμψει και την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ

Ένα νέο ξεκίνημα σε όλους τους τομείς υπόσχεται αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, τώρα που ο Κρόνος είναι για εσάς παρελθόν. Κοιτάζετε μπροστά με αισιοδοξία και ξεκινάτε από την αρχή, τακτοποιώντας θέματα που σας απασχολούσαν. Κάνετε ένα καθοριστικό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας με τους άλλους, αποβάλλετε κάθε τι δυσάρεστο από τη ζωή σας, συμμαζεύετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ενώ παράλληλα απαλλάσσεστε από το βάρος των ευθυνών και των υποχρεώσεων. Ένας νέος κύκλος αρχίζει, στον οποίο κάθε αλλαγή είναι όχι μόνο καλοδεχούμενη, αλλά και απολύτως αναγκαία.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη αποτελεί για εσάς ευκαιρία απολογισμού του παρελθόντος και της πρόσφατης περιόδου της ζωής σας. Στέκεστε και συλλογίζεστε λάθη, παραλείψεις, ενοχές, ενώ κλείνεστε ερμητικά στον δικό σας κόσμο. Κρατάτε τις σκέψεις και τις αποφάσεις για τον εαυτό σας, δηλώνοντας τις προθέσεις σας μόνο με τη στάση σας. Τα μυστικά σας αποφασίζετε να είναι επτασφράγιστα, ενώ δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά, προκειμένου να καταφέρετε να ξεδιαλύνετε την ήρα από το σιτάρι. Αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και μοιράζετε εκείνες των άλλων, ερήμην τους. Και.... όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυναμικοί, αποφασιστικοί και ασυγκράτητοι καθώς είστε, αυτή η Νέα Σελήνη σας κάνει υπερβολικούς και σαρωτικούς σε κάθε σας πρόθεση. Εστιάζεστε περισσότερο στο φιλικό σας περιβάλλον και στις κοινωνικές σας συναναστροφές, επιθυμώντας να τις ιεραρχήσετε, βάζοντάς τις σε μια αξιολόγηση. Δεν είστε διατεθειμένοι να απομακρυνθείτε από τις δημόσιες εμφανίσεις σας, αλλά προτίθεστε να μοιραστείτε το χρόνο σας με συγκεκριμένους ανθρώπους, που θα είστε σίγουροι πως θα στηρίξουν ουσιαστικά τους στόχους σας. Η ενέργειά σας είναι εντυπωσιακή γι αυτό θα ξεκινήσετε ένα κύκλο διοχέτευσής της.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε μια μοναδική ευκαιρία σε αυτή τη Νέα Σελήνη, να κάνετε ένα νέο άλμα στα επαγγελματικά σας, βλέποντας τις φιλοδοξίες σας να πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής. Ο κυβερνήτη σας Κρόνος σας κάνει μια γενναιόδωρη δωρεά, την οποία λαμβάνετε με ευγνωμοσύνη και ανοίγετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις. Αποφασίζετε να στηριχθείτε γερά στα πόδια σας και να πάρετε ρίσκα που θα σας καταξιώσουν και θα αποκαταστήσουν τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Κινητοποιηθείτε ακόμα και προς αλλαγή επαγγέλματος, ψάχνοντας να βρείτε εκείνο που όχι μόνο σας εκφράζει, αλλά εκφράζετε και εσείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διανοητική σας κατάσταση βρίσκεται σε πλήρη αρμονία και άνθιση, ενώ τα ενδιαφέροντά σας δεν χωράνε πλέον στα σύνορα της χώρας. Πετάτε σε άλλα μήκη και πλάτη είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά, ενώ αν σκέφτεστε να αλλάξετε τόπο διαμονής, κάντε τις απαραίτητες κινήσεις. Η επιπλέον επιμόρφωση και οι συναναστροφές με το εξωτερικό, είναι τα πιο λάγνα φλερτ σας, τα οποία επιθυμείτε να κατακτήσετε. Κάνετε όνειρα και ξεκινάτε μια νέα πνευματική ζωή, ενώ είναι ιδανικό διάστημα να κινήσετε νομικά θέματα. Η περιπετειώδης τάση σας βρίσκει πρόσφορο έδαφος.



ΙΧΘΥΕΣ

Σε αυτή τη Νέα Σελήνη θα πρέπει να προσέξετε, ώστε να μην μπερδέψετε το ψυχικό σας απόθεμα με το τραπεζικό σας λογαριασμό. Τουτέστιν, μην εξαγοράσετε συναισθήματα προσφέροντας οικονομικές διευκολύνσεις σε κάποιους επιτήδειους. Ευνοούνται οι κληρονομικές και φορολογικές ρυθμίσεις, ενώ η ουρά της εφορίας μπορεί να γίνει η πρωινή σας δραστηριότητα. Επιπλέον, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να επιδοθείτε σε ερωτικές στιγμές που θα εκτονώσουν τη συστολή και την ανασφάλεια που αισθάνεστε. Ξεκαθαρίστε τις ανάγκες σας και κάντε το διαχωρισμό του ερωμένου από τον χορηγό.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved