Uranian χρησμοί Οκτωβρίου

Τι δίνουν οι εξισώσεις της Uranian για τον Οκτώβριο του 2012 στα κοινωνικο-πολιτικά θέματα της Ελλάδας;

Uranian χρησμοί Οκτωβρίου

«Μην παρακαλώ σας, μην πυροβολείτε την πατρίδα μου»

Αυτή η παράφραση του στίχου του Οδυσσέα Ελύτη «Μην παρακαλώ σας, μη λησμονάτε τη χώρα μου» περιγράφει την κατάσταση που θα επικρατήσει στην Ελλάδα για το μήνα Οκτώβριο. Βέβαια, τα Μ.Μ.Ε μαζί με άσπονδους φίλους που απαρτίζουν τον κυβερνητικό συνασπισμό αφήνουν διάχυτη την εντύπωση πως το κλίμα στην Ελλάδα αλλάζει, θυμηθείτε όμως τη φράση του Goebbels «το δάκτυλο που σου δείχνει τον εχθρό σου είναι ο εχθρός σου». Όσοι εργάζονται θα έχουν δικαιώματα ανάλογα με αυτά που έχουν οι μαύροι σκλάβοι στην ταινία «Amistad» ενώ η ανεργία θα αρχίζει να καλπάζει σχεδόν με γεωμετρικούς ρυθμούς. Η λαϊκή εντολή που έλαβε η κυβέρνηση αν και είναι χρονικά νωπή εντούτοις μάλλον έχει απολεσθεί. Ο λαός σιγά-σιγά νιώθει την ανάγκη να εκφράσει την οργή του και να αλλάξει κομματικές προτιμήσεις. ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή και Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παρουσιάσουν ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των ποσοστών τους στις δημοσκοπήσεις διότι ο κόσμος θέλει ανατροπή και ρήξη. Αύξηση θα παρουσιάσουν και τα ποσοστά του ΚΚΕ αλλά δεν αποκλείεται (σημειώστε το αυτό και θα με θυμηθείτε) να δρομολογηθούν στο εν λόγω κόμμα ζητήματα ηγεσίας που θα υλοποιηθούν εντός του 2013.

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τι μέλλει γενέσθαι για το μήνα Οκτώβριο.

Σε γενικό κυβερνητικό επίπεδο

Οι κινήσεις της κυβέρνησης θα εκληφθούν ως πολιτική διγλωσσία αφού πολλά πράγματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε πραγματικό χρόνο θα απέχουν πολύ από τις προεκλογικές δεσμεύσεις. Ο άξονας του ωροσκόπου μιλά για σχέδια και δράσεις από άτομα που κινούνται υπόγεια και κινούν νήματα παρασκηνιακά. Κατά συνέπεια η κυβέρνηση θα φανεί πως έχει άγνοια κινδύνου για το τι την περιμένει. Καταβάλει μεγάλες προσπάθειες (Κρόνος Υποθετικός= Ζευς/Βουλκάνους) που όμως δεν θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η εμπλοκή των αξόνων Ωροσκόπος/Ποσειδώνας και Κρόνος/Ουρανός δεν αφήνει τα περιθώρια αισιοδοξίας. Τα ευχολόγια και τα παλαμάκια στοχεύουν στο να εφησυχάσουν οι αγορές. Άλλωστε η ευρωζώνη έχει Ισπανία και Ιταλία, που νοσούν ιδιαιτέρως σοβαρά.

Στο εσωτερικό της χώρας

Θα ανακύψουν απροσδόκητες αλλαγές αφού η λαϊκή οργή θα επιφέρει καταβαράθρωση των ποσοστών του κυβερνητικού συνασπισμού. Ο άξονας της Μηδενικής Κριού προοιωνίζει άνοδο των ακραίων τάσεων και ατόμων που λειτουργούν ανατρεπτικά ενώ δείχνει ζητήματα με πυρκαγιές, εξεγέρσεις και θέματα με τα μέσα μεταφοράς και δη τους σιδηροδρόμους. Ίσως σχέδια – projects με δημόσια έργα και πετρέλαιο να εφαρμοστούν για πρώτη φόρα στην Ελλάδα. Το Μεσουράνημα δείχνει πως μια κατάσταση που αρχικά θα υποβαθμιστεί εν συνεχεία δεν θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί. Ζητήματα με αλλοδαπούς και πρόσφυγές θα ξεφύγουν από τα όρια του τυχαίου και μεμονωμένου περιστατικού.

Εργασιακά

Εισερχόμενοι σε ένα εκσυγχρονισμένο εργασιακό Μεσαίωνα, οι εργοδότες θα κάνουν επίδειξη ισχύος στους απροστάτευτους πλέον εργαζομένους. Όπως έλεγε και ο Ν. Άσιμος σε ένα τραγούδι «Μην τσακωνόμαστε μωρό μου το μαγαζί είναι δικό μου». Η απώλεια κεκτημένων δικαιωμάτων ετών θα αναγκάσει το λαό να σκεφτεί πως κανένα πρόβατο δεν γλιτώνει το σφαγιασμό μόνο και μόνο επειδή βελάζει. Έτσι το μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων θα δώσει και θα πάρει αφού η συμμετοχή της εξίσωσης Άρης= Μηδενική Κριού/Άδης δείχνει πως η κυβέρνηση θα αδιαφορήσει για το τι επιπτώσεις θα έχει στο λαό η λήψη των μέτρων δημιουργώντας μια άγρια διελκυστίνδα μεταξύ κυβέρνησης και εργαζομένων. Η κυβέρνηση θα χάσει πολλά πράγματα (όπως πρόσωπα, συνοχή) ενώ οι εργαζόμενοι θα χάσουν μισθούς και κεκτημένα.

Στον οικονομικό τομέα

Οι τράπεζες με την εξίσωση Κιουπιντο= Δίας/Απόλλων θα προβούν σε συγχωνεύσεις και στρατηγικές εξαγοράς. Τα Greek economics προκαλούν αίσθηση αφού αποτελεί κυβερνητική πρωτοτυπία μια τράπεζα με πρόβλημα να εξαγοράζει το υγιές κομμάτι της ΑΤΕ ενώ αγοράζει και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και ζητά αναχρηματοδότηση. Όπως και να έχει μην περιμένετε να ανοίξουν οι στρόφιγγες από όπου θα ρέει άφθονο χρήμα. Θεωρώ πως ο Άδμητος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια οικονομικό σκάνδαλο ή παραίτηση ατόμου για κάποιο οικονομικό μυστικό. Τα οικονομικά ίσως γίνουν πηγή αναταραχών που θα τελικά θα είναι δικαιολογημένες αφού ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.

Σε κοινωνικό επίπεδο

Μέρα με την ημέρα θα υποβαθμίζεται το βιοτικό επίπεδο, κάτι που όπως δείχνει και η συμμετοχή του Ζευς, θα φέρει στην επιφάνεια άτομα που θα κηρύξουν έναν ανένδοτο αγώνα και θα αποτελέσουν τους μπροστάρηδες. Στις νέες μειώσεις ο κόσμος θα είναι αδύνατον να προσαρμοστεί και ως εκ τούτου μπορεί η κυβέρνηση να έχει μια «Πύρρειο νίκη» αλλά θα δημιουργηθεί σημαντικό χτύπημα στον κυβερνητικό συνασπισμό και τη συνοχή του. Όπως δείχνει ο άξονας Κρόνος= Μεσουράνημα/Κρόνος θα γίνουν ρήξεις από πρόσωπα που δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Στην εξωτερική πολιτική

Η Ελλάδα παρά τις υποσχέσεις θα απολέσει μερικά από τα ατού που της έχουν απομείνει δείχνοντας πως πλέον θα είναι απλός θεατής των εξελίξεων που δεν θα είναι υπέρ των συμφερόντων της. Ίσως χρειαστεί να συνδράμει σε στρατιωτική επιχείρηση ή σε ζητήματα με μετανάστες.

Εν κατακλείδι

Από 12 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν προβλήματα που θα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν από τον κρατικό μηχανισμό σε συνδυασμό με το ανοιχτό μέτωπο με ομάδες που θα θίγονται τα δικαιώματα τους. Οι υποδείξεις και οι εξαναγκασμοί δείχνουν την πλήρη αποσύνθεση τους κράτους ενώ θα πληγώσουν το ελληνικό εγώ. Όλα αυτά θα κάνουν τα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα να περιγράφουν την Ελλάδα ως «totally chaos» λόγω των μαχών, των απεργιών και των εξεγέρσεων που θα φέρει η οργή των νεόπτωχων. Οι εξισώσεις του Άδη ίσως βγάλουν στην επιφάνεια ζητήματα με φυλακές, νοσοκομεία και ΧΥΤΑ όπου αν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου θα είναι δύσκολο να κλείσουν.

Τέλος, θα ήθελα να κλείσω με ένα στίχο που λέει «Θέλει νεκροί χιλιάδες να είναι στους τροχούς, θέλει οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους». Θα νικήσουμε.



Διαβάστε επίσης:


Ελλάς 2013 – Η ώρα των μεγάλων ανατροπών

Τι προβλέπει για την Ελλάδα η Uranian αστρολογία το 2013;

2013: Προβλέψεις πολλών... αστέρων

Οι γραπτές ετήσιες προβλέψεις για το 2013 αλλά και οι video-προβλέψεις όλων των συνεργατών του Astrology.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved