Οι τάσεις του Οκτωβρίου για τα 12 ζώδια

Τα αστρολογικά tips του μήνα από την Μπέλλα Κυδωνάκη.

Οι τάσεις του Οκτωβρίου για τα 12 ζώδια

aries

ΚΡΙΟΣ

Οι νέες συμμαχίες θα σας βοηθήσουν να ανασάνετε, δίνοντας λύση στον επαγγελματικό σας τομέα. Τα θέματα διατροφής και εμφάνισης θα σας απασχολήσουν. Η αρμονία και η δικαιοσύνη είναι στοιχεία που αναζητάτε και θα τα βρείτε, αν είστε έτοιμοι να ακούσετε και τους άλλους.

taurus_copy

ΤΑΥΡΟΣ

Μπαίνει ο Κρόνος στον άξονά σας και οι γεννημένοι το πρώτες ημέρες θα αναθεωρήσετε για πολλά πράγματα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για υγιεινή διατροφή και γενικά για να φτιάξετε το σώμα σας. Μια νέα γνωριμία για τους ελεύθερους μέσα στον εργασιακό σας χώρο ίσως με Παρθένο. Οικονομικές συνεργασίες με τρίτους.

gemini


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνιακή σας τάση συνεχίζεται, αλλά υπάρχουν επί μέρους προβλήματα με συνεργάτες, πρακτικά θέματα μέσα στο σπίτι, υπηρεσίες προς διάφορα πρόσωπα που είστε υποχρεωμένοι. Γενικά, οι άλλοι τρώνε το χρόνο σας κι αυτό σας ενοχλεί. Προς το τέλος του μήνα θ' αρχίσετε να ηρεμείτε.

cancer

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσφορά και υπηρεσίες σε άτομα δικά σας αλλά και στο σπίτι σας θα σας κάνουν να νοιώσετε χρήσιμοι και άξιοι. Μια μικρή θετική στροφή στα οικονομικά σας θα σας αναπτερώσει το ηθικό. Βέβαια πολλά από αυτά θα φύγουν σε υποχρεώσεις προς τρίτους. Ο Τοξότης θα σας συναρπάσει και παρόλο που σας αγχώνει με την υποτιθέμενη αναισθησία του κάτι σας τραβάει κοντά του.

leo

ΛΕΩΝ

Οι ανακοινώσεις σας χρειάζονται ανανέωση και αυτό το καταφέρνετε μέσω ενός καλού συνεργάτη που σπεύδει προς στήριξή σας. Η καχυποψία σας μπορεί να σας απομακρύνει από την αλήθεια και το πρόβλημα της. Οικονομική δυσπραγία.

virgo

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας σίγουρα θα ασχοληθείτε με την ομορφιά σας σε επίπεδο υγείας αλλά και διατροφής. Προσφέρετε αυτή την φορά στον εαυτό σας, χωρίς να είστε αυστηροί μαζί του. Ικανότητα νέας σχέσης λόγω της γοητείας που θα ασκήσετε σε έναν Σκορπιό η Τοξότη που όμως όλη αυτή η αισιοδοξία του αλλά και η πίεσή του μπορεί να σας κουράζει. Χρειάζεται υπέρβαση και πολύ αγάπη για να είστε μαζί.

libra

ΖΥΓΟΣ

Το μεγάλο βάρος που νοιώθατε μερικοί στο στήθος σας επιτέλους φεύγει στις 5/10 και μαζί με αυτό και ο Κρόνος από το ζώδιό σας. Κάντε τον απολογισμό σας και προχωρήστε μπροστά γιατί τώρα, με μια καινούργια γνώση που θέλατε-δε θέλατε την πήρατε, θα πορευτείτε. Τα οικογενειακά θέματα που σας προκαλούν αρκετές φορές ενοχές θα μπορέσετε να τα λύσετε με έναν καλύτερο τρόπο, συζητώντας αλλά και ακούγοντας τον άλλον.

scorpio

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παίρνετε καλά μηνύματα από την οικογένεια αλλά και από το εξωτερικό. Πίεση και ίσως αίσθηση μοναξιάς για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες. Σταθεροποιείται η σχέση σας με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο. Οικονομική επέκταση με έναν Τοξότη, κυρίως αν ασχολείστε με ταξίδια, γραφείο πρακτορείων, ξενοδοχείο , νομικά θέματα και διδασκαλίες.

sagittarius

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κρυφές σκέψεις σας απασχολούν. Ο νους σας πάει εύκολα στο κακό. Μπορεί να γίνετε καχύποπτοι. Τάση για έλεγχο των άλλων. «Για το καλό τους» λέτε αλλά μάλλον φοβάστε να εμπιστευτείτε. Δυσκολίες στις προσωπικές σας σχέσεις. Εσείς θέλετε την ελευθερία σας και θα την αποκτήσετε με κάθε τίμημα. Έντονη ενέργεια που μπορεί να σας φέρει εκνευρισμό.

capricorn

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυσκολίες για εσάς που έχετε γεννηθεί 29, 30 και 31/12. Οι ισορροπίες που επιθυμείτε να κρατηθούν σίγουρα δε θα υπάρξουν και μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά μετέωροι. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε ακόμα και κάποιους συνεργάτες σας για να ξεμπλέξετε. Υπάρχει τάση να απομονωθείτε από 7/10 και να φιλοσοφήσετε ή να γίνετε πιο πνευματικοί. Βοήθεια από φίλους αλλά και ερευνητική σκέψη που βοηθάει τα οικονομικά σας.

aquarius

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε ανάγκη να κάνετε οικονομία δυνάμεων αλλά και χρημάτων. Καλή ημερομηνία είναι η 15/10 για να κάνετε συμβόλαιο με τρίτους και να εξοφλήσετε με ευκολία κάποιους λογαριασμούς. Επειδή έχετε διάθεση να αναλύετε τα πάντα, μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα επικριτικοί και να καταστρέψετε τα συναισθήματα που εισπράττετε από τους γύρω σας.

pisces_copy


ΙΧΘΥΕΣ

Χρειάζεται να πάρετε χαρτί και μολύβι και να βάλετε κάτω όλες σας τις υποχρεώσεις και τα άλυτα θέματά σας. Με αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί να σας ξεφύγει τίποτε. Ένα νοικοκύρεμα είναι απαραίτητο από το σπίτι σας μέχρι και το αυτοκίνητο σας. Βοήθεια από άτομα που συνεργάζεστε.


Οι συνεργασίες προέχουν αυτή την περίοδο. Δυναμικά ξεκινήματα αλλά με προσωρινό χαρακτήρα. Κρατήστε τους τύπους και προσπαθήστε να είστε τυπικοί σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Ανασφάλεια και δημιουργικότητα εμπλέκονται μαζί. Αποφασίστε τι θα ακολουθήσετε. Τα λέτε έξω από τα δόντια σε κάποια πρόσωπα
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved