Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος του 2012 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 6

Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Οκτωβρίου

Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Οκτώβριος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 6 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα(6), 12+6=18 . Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 18 σε μονοψήφιο 1+8=9 και καταλήγετε στο 9 που είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Οκτώβριο.

Για το μήνα Οκτώβριο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Αυτός είναι ένας μήνας για ν’ αφήσετε πίσω σας ότι δεν σας ικανοποιεί. Επιδιώξτε καινούργιες επαφές, περιμένετε προτάσεις για δουλείες, και μελετήστε προσεκτικά κάθε προσφορά.

Στα επαγγελματικά σας, διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών και των πελατών σας. Καταπολεμήστε τη τάση σας για διενέξεις ή αδιαφορία.

Στον οικονομικό τομέα, καλλιεργήστε αυτοπειθαρχία και μην παρασύρεστε από ουτοπικές ιδέες.

Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι ακούστε και τη γνώμη του συντρόφου σας. Η παρορμητικότητα σας δημιουργεί εντάσεις. Οι αδέσμευτοι, μην αναζητάτε το τέλειο.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας ευνοϊκός για να διαπραγματευτείτε τις υποθέσεις σας και να ανανεώσετε τις φιλικές σας σχέσεις, ξεχνώντας τυχόν διαφωνίες από το παρελθόν.

Στα επαγγελματικά, δεν είναι περίοδος αλλαγών. Μην πιέζετε τα γεγονότα και μην αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις κατά μέτωπο.

Στον οικονομικό τομέα αντιμετωπίστε τις καταστάσεις από την πρακτική τους πλευρά, ή συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε.

Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι αποφύγετε τις συγκρούσεις και μη δίνετε υπερβολική διάσταση σε μικροπράγματα. Οι αδέσμευτοι μάθετε να κυριαρχείτε στα αισθήματα σας και περιορίστε την ευθιξία σας.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα, όταν χρειάζεστε κάτι, θα το βρείτε γιατί έχετε την εκπληκτική ικανότητα να βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή.

Στον επαγγελματικό χώρο, επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία για να προβάλετε τα ταλέντα και τις ιδέες σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι καλλιτέχνες και όσοι ασχολούνται με διαλέξεις και σεμινάρια.

Στον οικονομικό τομέα, τα χρήματά σας έρχονται εύκολα, αλλά επίσης εύκολα φεύγουν. Περιορίστε τα αλόγιστα έξοδα.

Στην αισθηματική σας ζωή, οι δεσμευμένοι ελέγξτε τη δικτατορική σας στάση και αφήστε το σύντροφο σας ελεύθερο. Οι αδέσμευτοι δεν θα πλήξετε καθόλου. Τραβάτε τους άλλους σαν μαγνήτης.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Αυτός ο μήνας σας επιφυλάσσει σκαμπανεβάσματα και ξαφνικές αλλαγές από πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Να είστε ψύχραιμοι και αποφασιστικοί.

Στον επαγγελματικό χώρο, να είστε σε επιφυλακή, να μην αφήσετε καλές ευκαιρίες να ξεφύγουν από τα χέρια σας.

Στον οικονομικά τομέα μην ξοδεύετε χρήματα, αν δεν είναι απαραίτητο.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι μάθετε να εκτιμάτε το σύντροφό σας και να του αφιερώνετε χρόνο. Για τους αδέσμευτους μια περιστασιακή γνωριμία θα τους δώσει ψεύτικες ελπίδες.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Ένας μήνας που οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας και αποφύγετε να κάνετε μακροχρόνια προγράμματα.

Στα επαγγελματικά σας, αν θέλετε να ζητήσετε μια άλλη θέση ή μια μετάθεση, αρπάξτε την ευκαιρία μόλις παρουσιαστεί.

Στον οικονομικό τομέα, περιορίστε τα έξοδα σας και ελέγξτε τις παρορμήσεις σας.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι αποφύγετε τις διφορούμενες συζητήσεις. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια σχέση που θα τελειώσει πριν καλά- καλά αρχίσει.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Το μήνα αυτό ταξιδέψτε και διασκεδάστε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να συναντήσετε όμορφους και καλλιεργημένους ανθρώπους,

Στα επαγγελματικά, αποφύγετε τη βιασύνη και τους διαπληκτισμούς. Χρησιμοποιείστε τη διπλωματία σας και μην δεσμεύεστε με επιπρόσθετα καθήκοντα.

Στον οικονομικό τομέα, μην ξοδεύετε άσκοπα, αποταμιεύστε για τις δύσκολές μέρες.

Στα ερωτικά, οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα ταξιδάκι με το άλλο σας μισό και θα περάσετε υπέροχα. Οι αδέσμευτοι έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να εντυπωσιάσετε τους άλλους με τις πρωτοποριακές ιδέες και τις συμβουλές σας.

Στον επαγγελματικό τομέα, ζυγίστε προσεκτικά τις θετικές και αρνητικές πλευρές μιας εργασίας που θα σας προτείνουν, καθώς και το χρόνο και τον κόπο που απαιτείται πριν δεχθείτε.

Στον οικονομικό τομέα, μάθετε από τα Λάθη του παρελθόντος.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι είστε σε υπερένταση και αυτό δημιουργεί εντάσεις. Οι αδέσμευτοι υπερνικήστε το αίσθημα ότι οι άλλοι σας πλησιάζουν γιατί κάτι θέλουν από σας.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα αξιολογήστε τις ενέργειες που κάνετε σε οικονομικά θέματα και μην μπείτε στον πειρασμό να διακινδυνέψετε περισσότερα από όσα πρέπει.

Στον επαγγελματικό τομέα, είναι αποφασιστικής σημασίας να καλλιεργήσετε φιλίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Στα οικονομικά, η επιθυμία σας να προβληθείτε μπορεί να σας οδηγήσει σε τρελές δαπάνες. Κινηθείτε με σύνεση και μέτρο.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι μην μπλέκετε σε διαφωνίες. Οι αδέσμευτοι όσο και αν αναπολείτε το παρελθόν, δεν πρόκειται να ζωντανέψει.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα παρατηρήστε τις κινήσεις που σας κάνουν να χάνετε ανώφελα τον χρόνο και την ενέργεια σας κι απομακρύνετε από δίπλα σας τα ενοχλητικά άτομα.

Στον επαγγελματικό τομέα, τακτοποιήστε ότι είχατε αναβάλει και μη συνεχίζετε πράγματα που σας προκαλούν υλική ζημιά.

Στα οικονομικά, κάντε έναν απολογισμό και βάλτε σε τάξη ό, τι δεν έχετε τακτοποιήσει.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι αποφύγετε να κριτικάρετε διαρκώς το σύντροφο σας γιατί γίνεστε κουραστικοί. Οι αδέσμευτοι μην επιμένετε να γίνονται τα πράγματα με το δικό σας τρόπο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved