Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 16° 39' 45" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 28' 41" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 22° 30' 14" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 11° 59' 19" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 11° 23' 14" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 57' 59" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 25' 05" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 01' 27" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 44' 43" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 48' 56" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 07° 45' 08" ΤΑΥΡΟΣ R

Προβλέψεις Ταρό Οκτωβρίου για τα 12 ζώδια

 

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Οκτώβριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων; 

Προβλέψεις Ταρό Οκτωβρίου για τα 12 ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ

ΧVΙ ΠΥΡΓΟΣ

Περπατώντας στην κόψη του ξυραφιού

 Γενικά: Αυτό το μήνα να είστε έτοιμοι για κάθε απρόοπτο. Μην εκνευρίζεστε, αν κάτι δεν πάει καλά. Διορθώστε τα λάθη σας και ξαναδοκιμάστε.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ξεκαθαρίζετε τους λογαριασμούς σας με τα καταχωνιασμένα βιώματα σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας ταρακουνήσει.

Επαγγελματικά: Όσο και αν είστε απογοητευμένοι από τη εργασία σας δεν είναι καιρός να την εγκαταλείψετε, σκεπτόμενοι ότι έχετε ικανότητες για κάτι καλύτερο.

Οικονομικά: Μια καθυστέρηση μπορεί τελικά να αποδειχθεί σωτήρια για ένα πιο προσοδοφόρο αύριο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

XVIΙ ΑΣΤΕΡΙ

Όλα κατ’ ευχήν

Γενικά: Αυτό το μήνα θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε τα ηνία της ζωής σας και να την οδηγήσετε εκεί που θέλετε.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι συνειδητοποιείτε την αξία της επικοινωνίας σε μια σχέση.

Επαγγελματικά: Ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας φέρει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για ένα επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί.

Οικονομικά: Προσέξτε αυτούς με τους οποίους συναλλάσσεστε και αποφύγετε να βάλετε χρέη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΧVIΙΙ ΣΕΛΗΝΗ

Ακροβατείτε πάνω σε τεντωμένο σκοινί

Γενικά: Αυτό το μήνα βασιστείτε μόνο στον εαυτό σας. Ακολουθώντας τη διαίσθηση και όχι τη λογική σας θα επιλύσετε ότι σας απασχολεί.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι περπατάτε πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί. Προσέξτε την υγεία σας. Οι αδέσμευτοι μη χαλάτε την καρδιά σας με αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα μετριάστε την ανυπομονησία και τις υπερβολές.

Μην πιστεύετε σε υποσχέσεις και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Οικονομικά: Σκαμπανεβάσματα και απρόοπτα, θολώνουν την κρίση σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Επικεντρωθείτε στο στόχο σας

Γενικά: Αυτό το μήνα όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να έχουν το σωστό προγραμματισμό και να στηριχθούν σε σταθερές βάσεις.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι δίνετε έμφαση στη συντροφικότητα και την αρμονία. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας απογειώσει.

Επαγγελματικά: Κάτι ουσιαστικό συμβαίνει στον επαγγελματικό τομέα. Σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε αυτό το διάστημα θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Οικονομικά: Να είστε μετριοπαθείς στις αγορές σας.

 

ΛΕΩΝ

ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Ενδοσκόπηση και απολογισμός

Γενικά: Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να πετάξετε από τη ζωή σας ό, τι δεν σας ταιριάζει. Κάντε τον απολογισμό σας και προχωρήστε σε νέα μονοπάτια.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι αρπάξτε την ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί αλλά αποφύγετε τις υπερβολές.

Επαγγελματικά: Ένα σημαντικό σας σχέδιο τώρα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική και την οργάνωση.

Οικονομικά: Δείξτε αυτοσυγκράτηση και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ξεκίνημα για νέες προσπάθειες

Γενικά: Αυτό το μήνας οργανώστε το χρόνο σας όσο καλύτερα μπορείτε και μη σπαταλάτε την ενέργεια σας σε επουσιώδη θέματα.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα πάρετε μια απόφαση που θα βελτιώσει τη σχέση με το άλλο σας μισό. Οι αδέσμευτοι ερωτευτείτε άφοβα.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι. Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητα σας.

Οικονομικά: Μια ευνοϊκή περίοδος για τα οικονομικά σας που απαιτεί σύνεση για να σταθεροποιηθεί.

 

ΖΥΓΟΣ

IV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ

Τετράγωνη λογική

Γενικά: Τα χαρακτηριστικά αυτού του μήνα είναι η υπερβολή και ο ανταγωνισμός. Χρησιμοποιείστε τη λογική σας, βρείτε τις ισορροπίες σας και να βάλετε τάξη στη ζωή σας.

Αισθηματικά: Για τους δεσμευμένους επιφυλάσσονται ευχάριστες εκπλήξεις. Οι αδέσμευτοι μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να επισκιάσει το νου σας.

Επαγγελματικά: Στο χώρο της εργασίας σας βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής. Τολμήστε να διεκδικήσετε ότι θεωρείτε ότι σας αξίζει.

Οικονομικά: Ένας αυστηρός προγραμματισμός εξόδων κρίνεται απαραίτητος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Σοφία και ωριμότητα

Γενικά: Η ζωή σας σταθεροποιείται. Αποφασιστικοί και αισθησιακοί, πετυχαίνετε ότι σχεδιάζετε. Αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για επαφές και ταξίδια.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αποφασίστε για τα θέματα που σας απασχολούν από κοινού με το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι κάνετε νέες γνωριμίες και επιδιώκετε ευχάριστες αποδράσεις.

Επαγγελματικά: Η δημιουργικότητα σας είναι στα ύψη. Οι στόχοι σας βρίσκονται σε τροχιά εξέλιξης.

Οικονομικά: Η τάση σας για σπατάλες θα σας βάλει σε μπελάδες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

VΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δυο δρόμους έχει η ζωή

Γενικά: Αυτό το μήνα θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα δίλημμα. Αποφασίστε με γνώμονα τη ψυχή σας και απελευθερωθείτε.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αντιμετωπίστε την πραγματικότητα και σταματήστε να στρουθοκαμηλίζετε. Οι αδέσμευτοι θα νοιώσετε ερωτική έλξη για ένα αντιφατικό άτομο.

Επαγγελματικά: Σημαντικές ευκαιρίες ή αναθεώρηση μιας συνεργασίας. Ένα ξεκαθάρισμα είναι απαραίτητο πριν από οποιαδήποτε κίνηση.

Οικονομικά: Καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

VIΙ ΑΡΜΑ

Οδηγήστε την άμαξα εκεί που θέλετε

Γενικά: Αυτός ο μήνας σας προτρέπει να εστιάσετε περισσότερο σε κοινωνικές επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ζείτε μια περίοδο σταθερότητας με το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι είστε ερωτευμένοι με την καριέρα σας και όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Επαγγελματικά: Οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτό το διάστημα θα κρίνουν το επαγγελματικό σας μέλλον. Βρίσκεστε κοντά στην επιτυχία ενός φιλόδοξου σχεδίου.

Οικονομικά: Μέτρο και σύνεση. Δεν είναι καιρός για λάθη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

VIIΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σταθερότητα στις αποφάσεις

Γενικά: Αυτό το μήνα η επαφή με ομοϊδεάτες κάνει τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Μην παρασυρθείτε όμως από άτομα που κόπτονται να σας βοηθήσουν.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με το σύντροφο σας που θα έχουν αντίκτυπο στη ζωή σας. Οι αδέσμευτοι αποφασίστε τι θέλετε.

Επαγγελματικά: Η επίτευξη σημαντικών στόχων απαιτεί οργάνωση και πειθαρχία. Ευνοούνται οι επαφές με άτομα κύρους.

Οικονομικά: Εύνοια σε κληρονομικά ή τραπεζικά θέματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΙΧ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Περνώ και μόνος μου καλά

Γενικά: Αν ακολουθήσετε το δρόμο της οργάνωσης και της πειθαρχίας, θα δείτε τα σχέδια σας να μπαίνουν σε μια σταθερή τροχιά.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ρίξτε νερό στο κρασί σας για να σταματήσουν οι εντάσεις. Οι αδέσμευτοι πιέζεστε από μια πρόσφατη γνωριμία.

Επαγγελματικά: Μια έντονη περίοδος στην εργασίας σας πιθανόν να σας κουράσει. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις αντιπαραθέσεις.

Οικονομικά: Μην υπερβαίνετε τον προϋπολογισμό σας.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved