Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στις 16/9 στις 5:10 το πρωί στις 23 μοίρες της Παρθένου

Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Το πρώτο φθινοπωρινό γέμισμα του φεγγαριού πραγματοποιείται στις 16/9 στις 5:10 το πρωί στις 23 μοίρες της Παρθένου, με τον Ερμή να βρίσκεται σε μια υπαινικτική -για πολλούς και πολλά σύνοδο-, εστιάζοντας τη σκέψη σε εργασιακά θέματα και θέματα υγείας.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ξεσηκώνει ευχάριστα Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόους, Δίδυμους και Ζυγούς του πρώτου δεκαήμερου, ενώ ευνοϊκά ξεκινήματα αναμένονται και για Ταύρους, Σκορπιούς, Ιχθύες, Παρθένους, Καρκίνους, Αιγόκερους, και Παρθένους του τρίτου δεκαήμερου.

Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης από τις 29 μοίρες Λέοντα σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προκαλεί ουτοπία σε Ταύρους, Σκορπιούς, Ιχθύες, Παρθένους, Καρκίνους, Αιγόκερους, και Παρθένους των πρώτων ημερών, που ψάχνουν για ξωτικά μέσα στα πρωτοβρόχια.

Να υπενθυμίσουμε πως αυτή η Νέα Σελήνη γίνεται κοντά στην επερχόμενη φθινοπωρινή ισημερία στην οποία θα αναφερθούμε εκτενώς και σηματοδοτεί μια νέα τάξη πραγμάτων, που καλό θα ήταν να δρομολογήσουμε.

Ας δούμε ποιες είναι οι ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτούν τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τώρα είναι η ώρα για να ακολουθήσετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής που θα έχει διάρκεια και αποτέλεσμα. Αντί να θυμώνετε με τα κιλά σας ή να παραπονιέστε για το αυχενικό σας σύνδρομο, κάντε την αποφασιστική κίνηση λαμβάνοντας τα μέτρα σας. Επίσης, μην αμελείτε επαγγελματικά θέματα που αν απασχολείστε πρέπει να διευθετήσετε, ενώ αν δεν εργάζεστε, είναι καλό διάστημα να κινητοποιηθείτε. Στην δράση δεν κολλάει το σίδερο, για αυτό πυρακτωθείτε άφοβα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευωδιάζετε σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης, χωρίς να έχουν σημασία τα πρώτα φύλλα του φθινοπώρου γύρω σας. Τα παίρνετε και τα κάνετε ερωτικές σαΐτες, βρίσκοντας στόχο και αποδοχή. Ανανεωθείτε με νέα ενδιαφέροντα και ξεκινήστε όσα επιθυμείτε να κάνετε σε προσωπικό και ερωτικό επίπεδο. Τα κόκκινα πανιά είναι αρκετά, ώστε να σας ταρακουνήσουν ευχάριστα, χωρίς τον κίνδυνο του ταυρομάχου να παραμονεύει. Όσο για την αρένα, διαμορφώστε την όπως εσείς θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προχωρήστε σε ενέργειες που σχετίζονται με μετακόμιση, αλλαγή ή επιλογή συγκάτοικου, συζητήστε τα τυχόν προβλήματα μεταξύ σας και βρείτε λύσεις που αφορούν την ομαλή και ευτυχή διαβίωσή σας μέσα στο σπίτι. Τα χόμπι της συζήτησης και των επιχειρημάτων έρχονται στο προσκήνιο, γι αυτό εκφραστείτε με το γνωστό σας ταλέντο, προκειμένου να επιλύσετε διαφορές με μέλη της οικογένειας. Οτιδήποτε αφορά ακίνητα και συμφωνίες, προχωρήστε τα μεθοδικά και πειθήνια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε σε φάση υπερδιέγερσης όσον αφορά συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις και μετακινήσεις, προκειμένου να αλλάξετε την μονοτονία της καθημερινότητας, που σας έχει γονατίσει. Ψάξτε για νέες γνωριμίες και προβείτε σε συναναστροφές που θα φανούν χρήσιμες στις επιδιώξεις σας. Η αλλαγή που επιθυμείτε επιτάσσει να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά για να αρπάξετε κάθε ευκαιρία. Ασχοληθείτε με την ουσία και κρατήστε τους ψύλλους μακριά.

ΛΕΩΝ

Έφτασε η στιγμή να καταλάβετε πως η πληθωρική και σπάταλη ιδιοσυγκρασία σας δημιουργεί ένα κενό στο πορτοφόλι σας, το οποίο δεν σας αρέσει καθόλου. Αναδιοργανωθείτε βάζοντας τάξη στα έξοδά σας, ιεραρχώντας και τα έσοδα. Σας δίνεται η ευκαιρία να καλύψετε πολλές εκκρεμότητες, βάζοντας χαλινάρι στις επιθυμίες σας. Εσείς που γνωρίζετε καλά πώς να πατάτε φρένο μόνο για να ακούσετε το γερό τρίξιμο της επανεκκίνησης, περιορίστε τις ορέξεις σας, ώστε να απολαύσετε ξανά το πλουσιοπάροχο τραπέζι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναβιώνετε το σύνθημα της αλλαγής σαν αγωνιστικό πανό της δεκαετίας του 80', ξεκινώντας από την εξωτερική σας εμφάνιση, τις διατροφικές σας συνήθειες, αλλά και τη γενικότερη στάση σας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Το πρακτικό και αναλυτικό σας ταλέντο βγαίνει στο προσκήνιο με σκοπό να εντυπωσιάσει τους άλλους και να διαμορφώσει τη νέα σας εικόνα προς τα έξω. Οι πρωτοβουλίες σας εκπλήσσουν, ενώ είστε αποφασισμένοι να δηλώσετε τις προθέσεις σας χωρίς περιστροφές.

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ εύκολο και δελεαστικό για εσάς να συνθέσετε από μια ανθοδέσμη, μέχρι τη λογική και τη φαντασία σας. Σε αυτήν τη Νέα Σελήνη κάντε επίδειξη των δυνατοτήτων σας, εξισορροπώντας καταστάσεις που ως τώρα έγερναν προς μία μόνο μεριά. Το αλάθητο ένστικτό σας και η διπλωματία σας είναι αρκετά για να κάνετε νέα ξεκινήματα, ξεκαρφώνοντας από τους ψυχολογικούς σας τοίχους τα σκουριασμένα καρφιά του παρελθόντος. Επιπλέον, περάστε και ένα... στοκάρισμα κάθε παρασκηνιακή τρύπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λαμβάνετε μηνύματα κοινωνικής συμπεριφοράς σε κάθε σας επαφή, για αυτό θα πρέπει να αναρωτηθείτε για την κάπως προκλητική και ψυχρή σας στάση. Οι φίλοι θα γίνονται το μέσο της αυτογνωσίας σας, ενώ καινούργιοι άνθρωποι θα παίζουν σημαντικό ρόλο στις επιδιώξεις σας. Οργανωθείτε απέναντι σε μια σειρά δημόσιων σχέσεων που πρέπει να αναπτύξετε, ώστε να πετύχετε το σκοπό σας. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για το ρόλο του Ταρτούφου, αντίθετα αναδείξτε την ευφυή Δυσδαιμόνα μέσα σας, αποφεύγοντας τις παγίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχοντας λυμένα τα περισσότερα θέματα και αισθανόμενοι την πλανητική εύνοια σαν αξεπέραστη φθινοπωρινή μυρωδιά, η προσοχή στρέφεται στα επαγγελματικά και την καριέρα σας. Κινητοποιηθείτε σε αυτή τη Νέα Σελήνη για να αλλάξετε τα δεδομένα που δεν σας αρκούν πλέον και κάντε τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ξεφύγετε από ένα περιβάλλον που φυλακίζει τα πλεονεκτήματά σας. Η αγωνιώδης αναζήτησή σας, πολύ πιθανά να αποδώσει στο άμεσο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρόκληση είναι μια αίσθηση, που για εσάς παίρνει διαστάσεις ελιξίριου ζωντάνιας και δράσης. Η ατμόσφαιρα γύρω σας είναι προτρεπτική και δελεαστική, ωθώντας σας να ξεκινήσετε κάτι νέο που να διευρύνει τις γνώσεις και τους ορίζοντές σας. Κάντε ένα βήμα που θα αναπτερώσει την ψυχολογία σας, ξεκινώντας Yoga, pilates, ή Tai Chi, οργανώστε ένα ταξίδι, αρχίστε μια σπουδή, εξερευνώντας τον πνευματικό σας κόσμο και τις ανησυχίες του. Μια νέα εμπειρία έρχεται να δώσει ξεχωριστό νόημα στην καθημερινότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ψάξτε να βρείτε τι είναι αυτό που σας λείπει μέσα στα τόσα αποκτήματά σας, εστιάζοντας στις συνδιαλλαγές σας με τους άλλους. Οικονομικά ζητήματα στα οποία εμπλέκονται τρίτοι, ήρθε η ώρα να τεθούν επί τάπητος και να λάβει ο καθένας ό, τι πραγματικά του ανήκει, χωρίς πλασματικές προσθήκες. Αν εκκρεμούν κληρονομικά ζητήματα ή δάνεια, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να τα τακτοποιήσετε. Προσέξτε μόνο γιατί το πάθος με το λάθος, τα χωρίζει μόνο ένα γράμμα, γι' αυτό κοντρολάρετε την ασυγκράτητη ενέργειά σας στις πράξεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σας δίνεται η δυνατότητα να σκεφτείτε πρακτικά και λογικά ξεπερνώντας το φαντασιακό σας σύνδρομο. Το διάστημα αυτό μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τις σχέσεις σας με αγαπημένους και συνεργάτες, να διορθώσετε τυχόν λάθη, κάνοντας μια νέα αρχή. Αφήστε τα μισόλογα και τις ανήμπορες αντιστάσεις και δημιουργήστε έναν νέο κύκλο, στον οποίο τα συναισθήματα και οι επιθυμίες σας θα εκφράζονται αληθινά και όχι παραπλανητικά. Η ευκαιρία να χτίσετε σε νέα θεμέλια τις σχέσεις σας είναι μεγάλη. Αρπάξτε την γερά και όχι με υπονοούμενα.

Διαβάστε επίσης:

-Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved