Οι τάσεις του Σεπτεμβρίου για τα 12 ζώδια

Τα αστρολογικά tips του μήνα από την Μπέλλα Κυδωνάκη.

Οι τάσεις του Σεπτεμβρίου για τα 12 ζώδια

aries

ΚΡΙΟΣ

Η ευαισθησία σας σε πολλούς τομείς και κυρίως στα θέματα της οικογένειας σάς κάνουν και χαμηλώνετε τους τόνους. Ένας καρμικός Σκορπιός μπορεί να μπει στη ζωή σας ή, αν ήδη τον γνωρίζετε, να γίνει ο άνθρωπός σας. Επικοινωνία με πολύ κόσμο και νέα γνώση σας δίνει δυνατότητα να επεκταθείτε ακόμα και στο εξωτερικό. Ένα νομικό θέμα θα λυθεί με επιτυχία.

taurus_copy

ΤΑΥΡΟΣ

Καλύτερες συνθήκες σε πρακτικό και οικονομικό επίπεδο. Περισσότερη επικοινωνία μέσα στην προσωπική σας σχέση και νέα γνωριμία για τους μόνους και ωραίους. Πάθος για Λιοντάρι και Σκορπιό. Αποφύγετε τις επιδείξεις και τις υπερβολές για να σωθείτε από τα περιττά έξοδα. Επειδή θα μοιράζετε την ενέργεια σας στους άλλους, θα είστε κάπως ανταγωνιστικοί.

gemini


ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε ανάγκη να δείτε τη ζωή σας με ώριμο βλέμμα. Γι' αυτό ερευνάτε περισσότερο και μπαίνετε βαθειά σε διάφορα προβλήματα, είτε εργασιακά είτε καθημερινότητας και διατροφής. Το στρες αλλά και το άγχος μπορεί να σας καταβάλλουν για λίγο γιατί δεν αντέχετε πολλά θέματα να σας πολιορκούν. Ομορφαίνετε το σπίτι σας.

cancer

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη τις πρώτες ημέρες του μήνα θα σας δώσει το τελευταίο της στήριγμα. Έντονη τάση ναρκισσισμού και αυταρέσκειας θα σας παρασύρουν σε ακριβές αγορές και διασκέδαση άνευ τέλους. Ένας Σκορπιός θα σας τραβήξει με το μυστηριώδες του στυλ. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο μπορεί να σας συγκινήσει ξαφνικά αλλά μάλλον δεν θα τολμήσετε να προχωρήσετε προς το παρόν.

leo

ΛΕΩΝ

Δυσκολίες και στασιμότητα σε μια κατάσταση. Νοιώθετε ότι δεν προχωράτε καθόλου και χρειάζεστε ένα σπρώξιμο για να ξεκολλήσετε. Σίγουρα υπάρχει χέρι βοηθείας και αυτό τελικά είναι το δικό σας. Η έξτρα γοητεία που διαθέτετε σας ξελασπώνει. Μην αναλώνεστε με πολλά λόγια.

virgo

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σας θα σας δώσει ιδέες και πρακτικότητα. Αν ψάχνετε για σπίτι ή θέλετε να το αλλάξετε είναι καλή περίοδος. Πολλοί από εσάς αρέσκεστε να κατασκευάζετε και οι ίδιοι με τα χέρια σας πράγματα. Από την άλλη, οτιδήποτε βιολογικό σας αφορά. Επίσης, είναι καλή περίοδος να ασχοληθείτε με τα βότανά σας, τα λουλούδια σας και τις καλλιέργειες. Όλα αυτά σας αρέσουν και μαζί με την συνδυασμένη σωστή διατροφή είστε μια χαρά. Σταθερότητα στην καριέρα σας.

libra

ΖΥΓΟΣ

Είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε κάποιες σχέσεις που δεν παίζουν το ρόλο στη ζωή σας που εσείς δείχνετε προς τα έξω. Το κρυφτούλι καλό είναι να το σταματήσετε και να βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Θα προχωρήσετε απελευθερωμένοι. Μην φοβάστε, τέτοιου είδους συναίσθημα δεν είναι ωφέλιμο.

scorpio

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνεχίζεται η απόλυτη στάση σας σε κάποια θέματα και σας κάνει να φαίνεστε αμετακίνητοι σε ιδέες και απόψεις. Οπότε η δράση σας περιορίζεται, εκτός αν το καταλάβετε και αλλάξετε το πεπρωμένο σας. Μέθοδοι ψυχοθεραπείας ή γνώσης βαθιάς του εαυτού σας θα σας κάνει καλό. Η καριέρα σας είναι σε καλή φάση. Ενισχύστε την, δημιουργώντας υπηρεσίες προς τρίτους. Χρήματα από συνεργασίες.

sagittarius

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι απαραίτητο να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να αποφασίσετε από κοινού κάποια επαγγελματικά θέματα. Υποθέσεις εξωτερικού ή νομικά θέματα θα σας απασχολήσουν με την πολυπλοκότητά τους. Ευκολία από κάποιο φίλο ή συνεργάτη σε οικονομικά θέματα. Έχετε ανάγκη την απομόνωση.

capricorn

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εξυπνάδα και η πρακτικότητα θα λειτουργήσει υπέρ σας... Βελτίωση των οικονομικών, κυρίως μέσω άλλων. Το γενικό νοικοκύρεμα θα το κάνετε τώρα. Καλή οικονομική κίνηση θα σας βγάλει από αδιέξοδα. Όλα αυτά κυρίως μέχρι και τις 16/9. Απόφαση γάμου ή γνωριμία με Καρκίνο ή Λέοντα. Από 17/9 πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ανατρέπεται η σταθερότητα και κυρίως για εσάς που είστε γεννημένοι 29, 30 και 31/12.

aquarius

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις σας κάνουν να εκνευρίζεστε και να ζητάτε μερικές φορές και πράγματα παράλογα. Καλή η στρατηγική που θα στήσετε τα σχέδιά σας αλλά πρέπει αυτή την περίοδο να γίνετε περισσότερο προσαρμοστικοί. Μοιράζετε απλόχερα τις υπηρεσίες σας παντού, χωρίς όμως να εμβαθύνετε στα συναισθήματα των άλλων. Με σκληρή δουλειά θα κερδίσετε αρκετά πράγματα.

pisces_copy


ΙΧΘΥΕΣ

Πολύπλοκα θέματα σας απασχολούν. Χρειάζεται να είστε από πάνω σε κάποιες δουλειές που κάνετε και να ασχολείστε και με τη λεπτομέρεια για να έχετε καλά αποτελέσματα. Η καθημερινότητά σας ζητάει από εσάς να είστε πιο δημιουργικοί και απόλυτοι στις απόψεις σας.


Οι συνεργασίες προέχουν αυτή την περίοδο. Δυναμικά ξεκινήματα αλλά με προσωρινό χαρακτήρα. Κρατήστε τους τύπους και προσπαθήστε να είστε τυπικοί σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Ανασφάλεια και δημιουργικότητα εμπλέκονται μαζί. Αποφασίστε τι θα ακολουθήσετε. Τα λέτε έξω από τα δόντια σε κάποια πρόσωπα
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved