Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Σεπτέμβριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια

Κριός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα επενδύσετε στην αισθηματική ζωή και συνάμα θα διαθέσετε χρόνο, χρήμα και ενέργεια για να έρθετε πιο κοντά με το έτερο ήμισυ. Η καρδιά σας στο μεγαλύτερο μέρος του θα είναι γεμάτη από όμορφα και πλούσια συναισθήματα. Λίγο προσοχή θα χρειαστεί στις αρχές του μήνα που η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο και πιθανόν να προκύψει μια απόσταση μεταξύ σας αλλά και τέλη του μήνα που εξαιτίας των δυσμενών όψεων που σχηματίζει με το τρίο Πλούτωνα, Ουρανό και Άρη διότι ίσως κριθεί αναγκαίο να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν κάποια δεδομένα της ζωής σας. Από την άλλη, με τη Νέα στις 16 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου ίσως το ταίρι σας αλλάξει μυαλά όσον αφορά κάποια παλιά γεγονότα και αυτό ωφελήσει τη σχέση. Τέλος, η παρουσία του Άρη καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα στον οίκο της λίμπιντο θα σας κάνει μια ακούραστη ερωτική μηχανή που θα προσφέρει μοναδικές στιγμές πάθους και απέραντης ηδονής.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο Κρόνος ετοιμάζεται να φύγει από τον οίκο των σχέσεων, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιοι ήδη έχετε απαλλαχτεί από κάποιες επιφυλάξεις και δισταγμούς όσον αφορά θέματα σχέσεων και άλλοι είστε στο δρόμο να μάθετε τι ακριβώς θέλετε. Παράλληλα, με το Δία στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων οι ευκαιρίες για γνωριμίες είναι πάμπολλες ενώ η Αφροδίτη στον Λέοντα έρχεται να στέψει με επιτυχία ένα φλερτ και να κάνει ένα πάρτι προς τιμή του έρωτα. Αν κάτι δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο, είναι η παρουσία του κυβερνήτη σας, Άρη, στον οίκο της ερωτικής επιθυμίας, η οποία αναμένεται ακόρεστη και ενδέχεται πέρα από sex maniac να σας κάνει ιδιαίτερα τολμηρούς και αποκαλυπτικούς. Εξομολογήσεις, πάθη, ζήλιες, μυστήρια και υπόγεια ρεύματα θα είναι μερικά από τα στοιχεία αυτής της έντονης ερωτικής περιόδου. Τέλος, πολλά από τα βήματα που θα κάνετε αυτόν τον μήνα θα σηματοδοτούν μια εποχή ανατροπής με τη βοήθεια του βαρύ ερωτικού εξοπλισμού που έχετε αποκτήσει.

Ταύρος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η σχέση σας αυτό το μήνα αρκετές φορές θα θυμίζει πλοίο που προσπαθεί να περάσει από τα στενά της Σκύλας και της Χάρυβδης. Αν και με την Αφροδίτη στον 4ο θα υπάρχουν ευχάριστα κι όμορφα γεγονότα που θα συνδέονται με την οικογενειακή ζωή και μπορεί να αποτελέσουν αιτία για να έρθετε πιο κοντά με το έτερο ήμισυ, δε θα λείψουν τα προβλήματα. Οι δυσκολίες είτε θα αφορούν ακανθώδη ζητήματα του συντρόφου που μαζί καλείστε να παλέψετε ή πολύ πιθανόν κάποιοι λογαριασμοί που έχουν μείνει μεταξύ σας ανοιχτοί ήρθε η ώρα να ξεκαθαριστούν. Το κλειδί είναι να τα δώσετε όλα για να παλέψετε, κάτι που μπορεί να αλλάξει αλλά και να αποδεχτείτε καταστάσεις που δεν μεταβάλλονται. Βέβαια, υπάρχει και το θετικό της υπόθεσης, καθώς κάποιοι από εσάς θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μέσα στη σχέση ή θα δράσετε για να επιλύσετε συναισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο μήνας που ανοίγεται μπροστά σας είναι άκρως ερωτικός, ενώ το πλανητικό σκηνικό κάνει τα ...αδύνατα δυνατά για να ξαναγεννηθείτε στην αγκαλιά του έρωτα. Με τον Άρη στον οίκο των σχέσεων, αφενός θα αξιοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος και αφετέρου θα επιδιώξετε μια σχέση που θα ανταποκρίνεται στις καλά κρυμμένες ερωτικές επιθυμίες σας. Εν τω μεταξύ, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 16 Σεπτεμβρίου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σας ζωή που θα εξετάσετε τις λεπτομέρειες αλλά και θα εκλογικεύσετε τις ανάγκες και τα συναισθήματα σας. Επιπλέον, η παρουσία της Θεάς της ομορφιάς στον οίκο του σπιτιού δείχνει ότι θα έχετε την τάση να διακοσμήσετε και να καλυτερεύσετε την εικόνα του χώρου σας για να αποτελέσει μια ζεστή και ευχάριστη φωλιά. Τέλος τόσο η παρουσία του Ήλιου όσο και του Ερμή για το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα στο οίκο των αισθηματικών απολαύσεων δείχνουν ότι τόσο ο νους σας όσο και το σώμα σας θα ευχαριστηθούν τις χαρές του έρωτα.

Δίδυμοι

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με το Δία στο δικό σας ζώδιο η αέρινη παρουσία σας υπόσχεται στιγμές χαράς και ερωτικού παιχνιδιού που με την Αφροδίτη από τις 6 Σεπτεμβρίου στο γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα αποκτούν αξία δώρου για τη σχέση σας. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 16 του μήνα, είναι πιθανόν κάποιοι από εσάς να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση, άλλοι να αλλάξετε σπίτι, άλλοι να αποκτήσετε ένα παιδάκι και άλλοι να κάνετε ένα μεγάλο βήμα που θα έχει αντίκτυπο στη σχέση σας. Το ταίρι σας πιθανόν να μη βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση αυτόν τον μήνα, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δε θα υπάρχουν όμορφες στιγμές. Από την άλλη, είναι σημαντικό να βουτήξετε στο δικό του συναισθηματικό κόσμο και να δείτε τι κρύβεται εκεί, προκειμένου να καταφέρετε να το βγάλετε. Τέλος, το τρίγωνο του κυβερνήτη σας, Ερμή, με το θεό της Τύχης στις 26 Σεπτεμβρίου υπόσχεται την εκπλήρωση μιας πολυπόθητης επιθυμίας που σχετίζεται με τη σχέση σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τον Δία στο δικό σας ζώδιο η ερωτική αναζήτηση είναι ευχάριστη ενώ η επικείμενη έξοδος του Κρόνου από το Ζυγό θα άρει τους δισταγμούς για κάτι νέο και θα σας απελευθερώσει από τις εμμονές στο αισθηματικό παρελθόν. Με την Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 6/9 θα υπάρξουν κάποιες γνωριμίες που μπορούν να κάνουν την καρδιά σας να χτυπά δυνατά ενώ η παρουσία του Ερμή στον οίκο των αισθηματικών δείχνει ότι δεν θα αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη. Επιπλέον, οι έμμεσες και πλάγιες τακτικές προσέγγισης, που στοχεύουν να κατακτήσουν πρώτα το μυαλό του άλλου θα εστιαστούν στην ουσία του πράγματος και θα σας κάνουν υπερήφανους. Οι καλύτερες μέρες μέσα στο μήνα για αισθηματικές γνωριμίες είναι γύρω στις 13/9, στις 21/9 ενώ γύρω στις 26/9 ίσως προχωρήσετε και στη σύναψη ενός ερωτικού δεσμού που θα ανταποκρίνεται στα θέλω σας.

Καρκίνος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Όλα όσα θέλετε τα βρίσκετε στο ταίρι σας και μαζί του ίσως ξεκινήσετε μια καινούργια διαδρομή. Με τον Άρη στον Σκορπιό το πάθος εναλλάσσεται με την εμπιστοσύνη και ως εκ τούτου νιώθετε ότι μπορείτε να ρισκάρετε εκ του ασφαλούς και να κάνετε προτάσεις που αντανακλούν βαθιές επιθυμίες σας. Παράλληλα, η Αφροδίτη ευνοεί να πάρετε πολύ αγάπη καθ όλη τη διάρκεια του μήνα, ωστόσο στις αρχές του ίσως συναντήσετε κάποιες αντιρρήσεις που αφορούν ζητήματα οικίας ή οικογένειας. Επιπλέον, τέλη Σεπτεμβρίου ίσως χρειαστεί να αποφασίσετε, εάν θα βάλετε προτεραιότητα τον έρωτα ή την καριέρα. Πάντως ότι και αν αποφασίσετε θα νιώθετε καλό για αυτό και είναι στο πιο σημαντικό. Τέλος, με τη Νέα Σελήνη στις 16 Σεπτεμβρίου στον 3ο ηλιακό οίκο ίσως ξεκινήσει ένας κύκλος μετακινήσεων, προκειμένου να είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τον Άρη στον οίκο του έρωτα το παιχνίδι είναι δικό σας, καθώς λίγο να κουνήσετε το δακτυλάκι σας και έχετε όποιον θέλετε. Θα χαρείτε το φλερτ και θα αισθανθείτε τις ερωτικές μετοχές σας να ανεβαίνουν στα ύψη. Ωστόσο, αρχές του μήνα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ίσως σας ωθήσει να αναζητήσετε το παρελθόν, το πιθανότερο χωρίς επιτυχία, ενώ μια αίσθηση ανικανοποίητου θα σας βάλει σε δίλημμα. Στη συνέχεια, θα καταλάβετε ότι τα περισσότερα είναι θέμα και χρόνου και ότι το σύμπαν σας επιφυλάσσει ακόμα πολλές εκπλήξεις όσον αφορά την ερωτική ζωή. Γύρω στις 13 και 21 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, θα σας παρουσιαστούν αρκετά ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και πιθανόν να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να πάρετε το πλοίο της αγάπης για ένα νέο ταξίδι. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι του α' δεκαημέρου είναι σημαντικό να μην αφήσετε το παρελθόν να γίνει τροχοπέδη για το μέλλον. Από την άλλη, οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα σας ακολουθούν για πολύ καιρό.

Λέων

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Σεπτέμβριος ανοίγει την αυλαία του και εσείς είστε οι πρωταγωνιστές, καθώς όλα τα φώτα πέφτουν πάνω σας. Το λαμπερό σας στυλ κάνει το σύντροφο να μην ξεκολλάει από σας ενώ κάποιες ζήλιες είναι πιθανές. Αν και στις αρχές θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και θα νιώθετε κάπως κουρασμένοι, εντούτοις στη συνέχεια και ιδιαίτερα γύρω στις 13 Σεπτεμβρίου που η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό θα... πετάξετε από χαρά. Η παρουσία του Άρη μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα με τα πεθερικά σας ή τους δικούς σας γονείς, ωστόσο, αν και οι ρίζες τους είναι βαθιές, γνωρίζετε καλά πως πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά ίσως αποτελέσουν σημείο συζήτησης μεταξύ σας ενώ ίσως κολακευτείτε από το φλερτ ενός προσώπου που ανήκει στο φιλικό σας περιβάλλον.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είναι σημαντικό για εσάς να δείξετε προς τα έξω ότι είστε καλά, ακόμα και αν είστε μόνοι και ως εκ τούτου ασχολείστε ιδιαίτερα με την εμφάνισή σας ενώ πολύ πιθανόν να λάβετε ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το όμορφο παρουσιαστικό σας. Στην πραγματικότητα όμως πονάτε και υποφέρετε για μια σχέση που τελείωσε άδοξα ενώ η πληγή της ακόμη δεν έχει κλείσει. Από την άλλη, το τρίγωνο της ερωτικής Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 13/09 ίσως φέρει τα πάνω – κάτω από τη μια στιγμή και αποφασίσετε να γυρίσετε σελίδα δίνοντας στον εαυτό σας μια ακόμη ευκαιρία να χαρεί και να ερωτευτεί. Επιπλέον γύρω στις 21 Σεπτεμβρίου το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία σας δίνει τα πρώτα σημάδια ότι ίσως βρήκατε αυτό που ψάχνετε. Πάραυτα, η επικοινωνία με το συναισθηματικό παρελθόν δεν κλείνει έτσι εύκολα και αυτό σας ωθεί σε μια ψυχική σύγκρουση, καθώς δεν μπορείτε ακόμα να ξεπεράσετε τα συναισθήματά σας για κάποιο πρόσωπο.

Παρθένος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Κάτι καινούργιο ξεκινά και δίνετε όλο σας τον εαυτό για να πάει όσο γίνεται πιο καλά. Ο έρωτας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ακούτε την καρδιά σας να χτυπά από αυτόν, εξάλλου το ταίρι σας έχει καταφέρει να την ξεκλειδώσει και ως εκ τούτου νιώθετε μια ασφάλεια σε αυτόν τον τομέα. Οι στιγμές που θα μοιραστείτε είναι καθαρά ιδιωτικές, καθώς το πρόγραμμά σας είναι πιεσμένο και απαιτεί από εσάς να βρίσκεστε σε μια σωματική και νοητική εγρήγορση. Οι μέρες που χρειάζεται να προσέχετε είναι γύρω στις 2/9 και στις 21/9 αφενός γιατί ίσως δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις μεταξύ σας και αφετέρου γιατί η πίεση που θα βιώνετε σε κάποιους πολύ σημαντικούς τομείς της ζωής ίσως σας κάνει να ξεσπάσετε στο σύντροφό σας. Τέλος, η ερωτική ζωή θα γίνει πιο έντονη τέλη του μήνα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αυτό το μήνα δεν είστε διατεθειμένοι να ρισκάρετε, παίζοντας τη συναισθηματική σας ζωή κορώνα – πράγματα. Θέλετε να ξέρετε που μπορεί να οδηγήσει μια σχέση, καθώς η λογική σας προστάζει να είστε προσεκτικοί. Πάραυτα, θα έχετε την τάση να παίζετε με τα μάτια με άτομο που μία ενδεχόμενη σχέση θα ήταν απαγορευμένη, αναζητώντας παράλληλα το ιδανικό πρόσωπο. Η Νέα Σελήνη στις 16 Σεπτεμβρίου μπορεί να σημάνει ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα κατά τα κλασσικά πρότυπα σας. Ωστόσο, με την Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο πέρα από ότι μπορεί να αποτελέσει το λιμάνι ξεκούρασης και ερωτικής όασης, θα έχετε την τάση να την κρατήσετε μακριά από τους άλλους για τους δικούς σας λόγους. Τέλος, είναι πολύ πιθανόν να αναπτυχθεί ερωτική χημεία με ένα πρόσωπο από το προσφιλές περιβάλλον όπως ένα γείτονα ή ένα συνάδελφο.

Ζυγός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτό που ψάχνετε από μια σχέση το έχετε βρει κι αυτό το μήνα με την Αφροδίτη στο Λέοντα νιώθετε ότι τα αισθηματικά σας σχέδια παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης. Αρχές του μήνα ίσως είστε επιφυλακτικοί σε κάποια πράγματα αλλά στη συνέχεια θα προχωρήσετε με μεγαλύτερη πίστη στο ερωτικό σας όραμα. Η παρουσία του Άρη στον 2ο ηλιακό σας ωθεί να δώσετε περισσότερο μέσα στη σχέση αλλά και συνάμα να διεκδικήσετε κρυφούς πόθους σας. Γύρω στις 16 /9 ίσως ενοχληθείτε από τη στάση του συντρόφου απέναντι στις προκλήσεις τρίτων, όμως αυτό δε θα σας εμποδίσει να ζητήσετε τη συνεργασία του, προκειμένου να ακολουθήσετε μια από κοινού αντιμετώπιση του θέματος. Πάντως, είναι σημαντικό να μην εκδηλώσετε ανασφάλεια πέρα του δέοντος «διυλίζοντας τον κώνωπα και καταπίνοντας την κάμηλον». Καλύτερα να επιδείξετε με μέτρο τις ανησυχίες σας και να φροντίσετε να αποτελέσετε τον εξισορροπιστή ανάμεσα στο έξω και στο μέσα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αν και φαίνεστε περισσότερο αφοσιωμένοι στους φίλους, τα πάρτι και στα θέματα της παρέας, εντούτοις εύκολα αξιοποιείτε τις ευκαιρίες του σύμπαντος. Αυτό το μήνα μπαίνετε σε μια διαδικασία να αξιολογήσετε τα θετικά και τα αρνητικά μιας σχέσης με περισσότερη σχολαστικότητα. Αυτό σας κάνει να νιώθετε καλύτερα, αφού αισθάνεστε ότι έτσι θα αποφύγετε να επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Η αγάπη ανοίγει τα πανιά της και γύρω στις 13/9 θα αλλάξετε μυαλά για χάρη ενός κεραυνοβόλου έρωτα στον οποίο δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Θα έχετε την τάση να δώσετε πολλά και συγχρόνως να κολλάτε σε πράγματα που για εσάς είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Αποφύγετε ωστόσο την εμμονή και την προσκόλληση σε ζητήματα που δεν μπορεί ο άλλος να γνωρίζει και δώστε του την ευκαιρία να μάθει τι είναι υψίστης σημασίας για εσάς.

Σκορπιός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ερωτικοί και τολμηροί, παίρνετε πρωτοβουλίες για να αναθερμάνετε τη φλόγα της σχέσης σας ενώ δημιουργείτε τις συνθήκες, ώστε το μέλλον της σχέσης σας πέρα από λαμπρό να είναι και σύμφωνα με τα θέλω σας. Με το Δία στον 8ο ηλιακό οίκο αναμφίβολα ο ερωτικός τομέας σας προσφέρει πολλές και πλούσιες συγκινήσεις ενώ παράλληλα αυξάνονται και οι τραπεζικές σας καταθέσεις. Ταυτόχρονα, οι σειρήνες της απιστίας σας τραγουδούν και εσείς θα αποφασίσετε, εάν θα ενδώσετε ή θα παραμείνετε σε ένα όμορφο φλερτ. Αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες καταστάσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον γιατί τα πράγματα μπορούν να πάρουν διαστάσεις που ακόμα και εσείς θα δυσκολευτείτε να μαζέψετε. Τέλος με τον Ερμή στον 12ο είναι πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις οι οποίες να έχουν βάση αλλά όχι στο βαθμό που εξελίσσονται.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο έχετε και το θάρρος και το θράσος που χρειάζεται για να κυνηγήσετε τους ερωτικούς σας στόχους και να επιμείνετε μέχρι να τους φέρετε εις πέρας. Δεν θα είναι δύσκολο για εσάς να κερδίσετε την αγάπη του προσώπου που σας ενδιαφέρει, απλά είναι πολύ πιθανόν γύρω από τα αισθηματικά σας να τυλιχθεί ο ιστός της αράχνης. Η αινιγματική συμπεριφορά μπορεί να είναι ελκυστική αλλά επί το πλείστον εξυπηρετεί στο να καλύπτετε τα νώτα σας. Οι διπλές καταστάσεις σας ελκύουν και ως εκ τούτου είτε παίζετε απλά το παιχνίδι του φλερτ είτε ενδιαφέρεστε για κάτι περισσότερο, θα έχετε διλήμματα. Πάραυτα, αυτό το μήνα χρειάζεται μια προσοχή παραπάνω γιατί πολύ εύκολα μπορούν να βγουν πράγματα στο φως που σίγουρα δεν θα θέλατε.

Τοξότης

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον πολύδωρο Δία στον οίκο της συντροφικότητας η σχέση αποτελεί πεδίο ενθουσιασμού ενώ κάποιοι από εσάς με χαρά θα αποφασίσετε να προχωρήσετε τη σχέση ένα βήμα πιο πέρα. Με τον Άρη στο Σκορπιό θα μυηθείτε σε άγνωστες μέχρι πρότινος χαρές ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να βοηθήσετε το ταίρι σας σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Συγχρόνως, κάποια οικονομικά ζητήματα μπορεί να αποτελέσουν πηγή εντάσεων μεταξύ σας αλλά θα τα ξεπεράσετε, βάζοντας το μαχαίρι στο κόκκαλο και παίρνοντας αποφάσεις που αν και δύσκολες μπορούν να σας βγάλουν από ένα αδιέξοδο. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άξια σεβασμού θα σας προσφέρουν τη βοήθεια αλλά και την εμπειρία τους για να θέσετε τις βάσεις για το μέλλον που ονειρεύεστε για εσάς και το ταίρι σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανόν να ξαναζήσετε το πάθος και/ή το ψυχικό δέσιμο που μοιραστήκατε με ένα πρόσωπο στο παρελθόν, γεγονός που θα αποτελέσει το προσωπικό σας μυστικό. Θα έχετε την τάση να αποκρύψετε τι συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί ακόμα και να το παίξετε ερημίτες. Συγχρόνως, με την Αφροδίτη στον 9ο είναι πιθανόν να αναπτυχθεί μια σχέση από απόσταση ή να δημιουργηθεί ερωτική χημεία με κάποιο πρόσωπο που για κάποιο λόγο πρόκειται να κάνει ένα μακρινό ταξίδι. Παράλληλα, είναι πιθανόν να λάβετε υπόψη σας τις συμβουλές προσώπων που θέλουν να σας δουν αποκατεστημένους, δεδομένου ότι την παρούσα φάση συμβαδίζουν και με τις δικές σας επιθυμίες. Οι ημερομηνίες που πιθανόν να δημιουργήσετε μια σχέση είναι γύρω στις 13/9, στις 21/9 και υπό προϋποθέσεις στις 26/9.

Αιγόκερως

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο η ερωτική επιθυμία ακουμπά κόκκινο ενώ νιώθετε σίγουροι για το τι μπορεί να σας ικανοποιήσει και να σας προσφέρει ευχαρίστηση. Τόσο οι πρώτες όσο και οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα έχουν κάποιες δυσκολίες που έγκεινται περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα που πιθανόν να επιφέρουν κάποια συναισθηματική απόσταση. Στα μέσα του μήνα η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου ευνοεί τόσο την επικοινωνία με το εταίρο ήμισυ όσο και να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα ανοίξουν τους ορίζοντες και τις προοπτικές σας. Ωστόσο, κάποια ζητήματα θα χρειαστεί να τα εξετάσετε από πολλές πλευρές και να μην προβείτε σε βιαστικές συμφωνίες που, αν και δείχνουν επί της ουσίας, δε συμπορεύονται με αυτά που επιδιώκετε. Τέλος, γύρω στις 13 του μήνα ίσως κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα που σχετίζεται με την οικία και την οικογένεια.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η κοινωνική ζωή θα είναι έντονη ενώ στους κόλπους της παρέας και των φιλικών σας συναναστροφών ίσως αναπτυχθούν ερωτικοί πόθοι που θα παρακάμπτουν τη λογική και θα χαρακτηρίζονται από μια ενστικτώδη ένταση. Συγχρόνως, η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σας χαρίζει τους κρυφούς θησαυρούς και τους απαγορευμένους καρπούς του έρωτα. Τόσο οι δικές σας επιδιώξεις όσο και της άλλης πλευράς πέρα της ερωτικής έλξης δεν είναι σαφείς και αυτό θα σας δημιουργεί μια ανασφάλεια, καθώς θα νιώθετε ότι όλα είναι στον αέρα. Επί της ουσίας, αυτό που σας προβληματίζει είναι ότι ενώ δεν θέλετε δεσμεύσεις, επιθυμείτε να είστε με το άλλο άτομο και αυτό μπορεί να του δώσει μια λάθος εντύπωση για τα συναισθήματά σας. Αν και οι περιστάσεις δεν θα ευνοούν τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν άμεσα, ίσως θα ήταν καλό να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας και να πάρετε κάποια κοινή απόφαση.

Υδροχόος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η ευεργετική παρουσία του Δία στον 5ο ηλιακό οίκο συμβάλλει, ώστε ο έρωτας να αποτελεί μια όμορφη και πολυδιάστατη εμπειρίας της ζωής σας. Συγχρόνως, η παρουσία της Αφροδίτης στον οίκο των σχέσεων δείχνει ότι από την πλευρά του συντρόφου υπάρχει μια μεγαλύτερη άνεση στο να εκφράσει τι νιώθει για εσάς ενώ παρά τις όποιες διαφορές και τις δυσκολίες υπάρχει από πλευράς του διάθεση συμβιβασμού. Από την άλλη, κάποιες γνωριμίες ή επαφές ίσως σας βάλουν σε πονηρές σκέψεις που, αν και θα κρατήσετε καλά κρυμμένες, ωστόσο θα διαφοροποιήσουν την ερωτική σας συμπεριφορά. Η Νέα Σελήνη στις 16 Σεπτεμβρίου ίσως μπείτε σε μια διαδικασία αυτοανάλυσης σε μια προσπάθεια να γνωρίσετε καλύτερα τις βαθύτερες επιθυμίες σας και να κατανοήσετε τη συμπεριφορά σας. Τέλος, γύρω στις 13 με 21 Σεπτεμβρίου θα βιώσετε όμορφες και ξεχωριστές εμπειρίες με το έτερο ήμισυ.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα αρχές του μήνα ίσως σας δημιουργήσει κάποιες αμφιβολίες αλλά και λανθασμένες εντυπώσεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 3 Σεπτεμβρίου δεν ευνοεί αισθηματικές επαφές, καθώς τόσο η διστακτικότητα όσο και η απόρριψη είναι πολύ πιθανές. Από την άλλη, γύρω στα μέσα του μήνα μια αισθηματική γνωριμία μπορεί να σας συνεπάρει ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξει την οπτική σας για τον έρωτα. Όσοι ζητάτε μια ελεύθερη δέσμευση μπορείτε να την έχετε ενώ όσοι επιθυμείτε να πειραματιστείτε στα δεσμά μιας σταθερής σχέσης επίσης το σύμπαν είναι με το μέρος σας. Αν κάτι θα αποφύγετε, είναι να δώσετε εξηγήσεις «γιατί» και «πως» κάνετε την όποια επιλογή. Τέλος, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου ίσως σας ωθήσει να δώσετε έμφαση στη λεπτομέρεια όσον αφορά σε ερωτικά ζητήματα.

Ιχθύες

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η σχέση σας αυτό το μήνα σας προβληματίζει και σας βάζει σε μια διαδικασία να χρησιμοποιήσετε το διάλογο για να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας χωρίζουν ή σε κάποιες δυσμενείς συνθήκες. Με τον Έρμη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις αρχές του μήνα δεν θα είναι εύκολο να προσανατολιστείτε στην ουσία των πραγμάτων ενώ η μεταξύ σας «παγωμάρα» ίσως δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Ωστόσο, στη συνέχεια του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε απόψεις μέσα σε ένα πολιτισμένο επίπεδο και χωρίς απαραίτητα ο ένας να συμφωνήσει με τον άλλο, τουλάχιστον να αισθανθεί ότι τον κατανοεί. Αν και σε νοητικό επίπεδο υπάρχουν διαφορές, σε αισθηματικό δεν έχει χαθεί η μεταξύ σας αγάπη και ως εκ τούτου η καρδιά είναι αυτή που θα σας φέρει κοντά. Τέλος, γύρω στις 21 Σεπτεμβρίου ίσως μετακομίσετε ή υποδεχτείτε ένα ευτυχές γεγονός.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο τομέας των σχέσεων ενεργοποιείται το Σεπτέμβριο τόσο από την παρουσία του Ήλιου και του Ερμή όσο και από τη Νέα Σελήνη στις 16 του μήνα. Όπως καταλαβαίνετε πολλοί από εσάς θα δείτε πιο επισταμένως το ενδεχόμενο να αφεθείτε στα δεσμά του έρωτα ενώ το σύμπαν, αν και δείχνει ότι θα δοκιμαστείτε, προμηνύει και πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες και ρομαντικές ιστορίες. Τα προβλήματα προέρχονται από αδυναμία να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και να δείτε κάποιους ανθρώπους, όχι όπως θα θέλατε να είναι αλλά όπως είναι. Ο Άρης ενισχύει τον ερωτισμό και το μαγνητισμό που αποπνέετε ενώ συγχρόνως δείχνει την τάση να πολεμήσετε εις το όνομα της αγάπης. Κάποιοι πολύ γρήγορα μπορεί να προχωρήσετε σε μια συμβίωση ή συγκατοίκηση και κάποιοι άλλοι θα κάνετε τα πρώτα βήματα για να «νοικοκυρευτείτε».

Δείτε επίσης:

Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας; Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved