Προβλέψεις Ταρό Σεπτεμβρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Σεπτέμβριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Σεπτεμβρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

ΧV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Πειρασμοί και δυνατές συγκινήσεις

Γενικά: Η δύναμη του πειρασμού αυτό το μήνα φτάνει στο απόγειό της. Στέκεστε σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να αποφασίσετε ποιος είναι ο σωστός δρόμος για σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε έναν αισθησιακό μήνα. Ένα απρόσμενο γεγονός θα απογειώσει τη σχέση σας. Στους αδέσμευτους ο έρωτας κλείνει πονηρά το μάτι.

Επαγγελματικά: Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν και αποφασίστε ψύχραιμα. Η ανυπομονησία είναι κακός σύμβουλος.

Οικονομικά: Προσοχή στις επενδύσεις. Ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΤΑΥΡΟΣ

XVI ΠΥΡΓΟΣ

Επανεξετάστε τα πιστεύω σας

Γενικά: Αυτό το μήνα μια ξαφνική αλλαγή, γκρεμίζει τις αυταπάτες σας και σας δημιουργεί αναστάτωση. Αναθεωρείστε τις ιδέες σας. Μπόρα είναι θα περάσει.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αποφύγετε ενοχλητικές συζητήσεις που αναστατώνουν. Οι αδέσμευτοι ανησυχείτε για ένα φλερτ που δεν ανταποκρίνεται. Αλλάξτε γραμμή πλεύσης.

Επαγγελματικά: Οι υπερβολές και η αδιαλλαξία σας δημιουργούν εμπόδια και δυσκολεύουν τα μελλοντικά σας σχέδια.

Οικονομικά: Δεν είναι καιρός για οικονομικά ανοίγματα και αλόγιστα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΧVIΙ ΑΣΤΕΡΙ

Λιακάδα στο πάγο

Γενικά: Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για συζητήσεις. Περιγράψτε τις καταστάσεις που σας δυσαρεστούν και αποφασίστε με ποιο τρόπο θέλετε να τις αλλάξετε.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε χαλαρές και ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι αδέσμευτοι με όπλο το χιούμορ σας θα κάνετε συναρπαστικές γνωριμίες.

Επαγγελματικά: Ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα βοηθήσει στην προώθηση των σχεδίων σας.

Οικονομικά: Να είστε φειδωλοί στα έξοδα και τις άσκοπες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΧVΙΙΙ ΣΕΛΗΝΗ

Ό, τι είναι εκτυφλωτικό θαμπώνει

Γενικά: Αυτό το μήνα έχετε ανεβάσει τον πήχη σε ανέφικτα ύψη. Προσέξτε τα ανεδαφικά σας σχέδια γιατί θα σας οδηγήσουν σε χαοτικές καταστάσεις.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι περάστε χρόνο με το σύντροφό σας και μεταμορφώστε την καθημερινότητα σας. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε παθιασμένες στιγμές αλλά και εντάσεις.

Επαγγελματικά: Ραγδαίες και ριζικές αλλαγές στο προσκήνιο. Άτομα που εμπιστεύεστε μπορεί να σας απογοητεύσουν.

Οικονομικά: Προσέξτε τις λεπτομέρειες, όταν υπογράφετε νομικά έγγραφα.

ΛΕΩΝ

ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Φως στις σκοτεινές γωνίες της ψυχής

Γενικά: Οι κοινωνικές επαφές και το φιλικό κλίμα που επικρατεί αυτό το μήνα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι διασκεδάστε με το σύντροφό σας και ανανεώστε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε ένα κεραυνοβόλο έρωτα.

Επαγγελματικά: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. Η δημιουργικότητα και ο γόνιμος διάλογος θα προωθήσουν τα σχέδια σας.

Οικονομικά: Τα οικονομικά σας αλλάζουν προς το καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Ξύπνημα από την αδράνεια

Γενικά: Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για ενδοσκόπηση και απολογισμό. Η αλλαγή απόψεων και αντιλήψεων θα έχει θετική επίδραση στις αποφάσεις σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι βρίσκεστε αντιμέτωποι με λάθη του παρελθόντος. Αποφύγετε εντάσεις και ξεσπάσματα που θα δυσχεράνουν την κατάσταση. Οι αδέσμευτοι νοσταλγείτε μια σχέση από τα παλιά.

Επαγγελματικά: Συζητήσεις και επαφές δρομολογούν νέα ξεκινήματα. Η υπερβολή όμως μπορεί να σας παρασύρει σε εσφαλμένες αποφάσεις.

Οικονομικά: Αποφύγετε συναλλαγές που εμπεριέχουν ρίσκο.

ΖΥΓΟΣ

XΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Η επιτυχία θα ανταμείψει τις προσπάθειες σας

Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας πολλά υποσχόμενος για τα μελλοντικά σας σχέδια. Το πεδίο είναι ελεύθερο για να εφαρμόσετε τις ιδέες σας, αρκεί να μην προβείτε σε υπερβολές.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το έτερό σας ήμισυ. Για τους αδέσμευτους ένας έρωτας με προοπτικές θα σας κάνει να νοιώσετε ότι πατάτε σε γερό έδαφος.

Επαγγελματικά: Θέματα από το εξωτερικό θα σας απασχολήσουν. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε. Το να ονειρεύεστε μόνο την επιτυχία, δεν αρκεί.

Οικονομικά: Καταστρώστε ένα συντηρητικό πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

IV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Αδιαλλαξία και εντυπωσιασμός

Γενικά: Αυτό το μήνα ξεχειλίζετε από ενέργεια και είστε το επίκεντρο της παρέας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία οποιαδήποτε πρόκληση και να αποκτήσετε αυτό που θέλετε.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αφήστε την αδιαλλαξία, απομακρύνετε τις εντάσεις και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι είστε επιρρεπείς στη αποπλάνηση.

Επαγγελματικά: Οι ηγετικές σας ικανότητες και η δυνατότητα που έχετε να επηρεάζετε, κάνουν τους άλλους να σας προσφέρουν απλόχερα τη βοήθεια τους, την οποία όμως πρέπει να διαχειριστείτε σωστά.

Οικονομικά: Απρόσμενα έξοδα σας βγάζουν από τον προϋπολογισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Διευκρινίστε τη θέση σας

Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας για εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Η αισιοδοξία και η θετική σας σκέψη θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα μοιραστείτε ζεστασιά και ασφάλεια με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία με ένα άτομο που σας κρύβει την αληθινή του ταυτότητα.

Επαγγελματικά: Για να ευοδωθούν οι στόχοι σας ευθυγραμμιστείτε με τις υπάρχουσες καταστάσεις με μεθοδικότητα και ακεραιότητα.

Οικονομικά: Έξοδα με μέτρο και τάξη στις εκκρεμότητες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

VI ΕΡΑΣΤΕΣ

Επιλογή μεταξύ ασφάλειας και περιπέτειας

Γενικά: Αυτό το μήνα αισθάνεστε μοιρασμένοι στα δύο. Πάρτε το χρόνο σας και κάντε τις επιλογές σας με γνώμονα τις βαθύτερες ανάγκες σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα έρθετε αντιμέτωποι με μυστικά που θα βγουν στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να κάνετε μια έντιμη συζήτηση με το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι αποφασίστε τι θέλετε.

Επαγγελματικά: Μια συνεργασία με ένα άτομο που έχετε κοινούς στόχους θα σας αποφέρει κέρδη. Αποφασίστε και μην καθυστερείτε.

Οικονομικά: Τα σκαμπανεβάσματα και εκκρεμότητες σας έχουν κουράσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

VII ΑΡΜΑ

Εξισορρόπηση των αντίθετων δυνάμεων

Γενικά: Αυτό το μήνα με την ισχυρή σας θέληση υπερνικάτε όποιο εμπόδιο και αν βρεθεί στο δρόμο σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αφήστε τα καβγαδάκια και μη δίνετε έκταση σε ασήμαντα θέματα. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε ναι γοητευτική γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

Επαγγελματικά: Μια περίοδος έντονης επαγγελματικής δράσης. Αν οι ασχολίες σας είναι καλλιτεχνικές, είστε στο απόγειο της δημιουργίας σας.

Οικονομικά: Υλικά κέρδη από προηγούμενες προσπάθειες.

ΙΧΘΥΕΣ

VIII ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κρίνετε τον εαυτό σας αμερόληπτα

Γενικά: Η γνώση, η καθαρότητα πνεύματος και η ψυχική ηρεμία είναι τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεστε αυτό το μήνα για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι μην ενδίδετε στις υπερβολές του συντρόφου σας. Στους αδέσμευτους μια νέα γνωριμία θα φέρει αναστάτωση.

Επαγγελματικά: Η οργάνωση και η συνέπεια θα σας φέρουν πιο κοντά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Γόνιμες επαφές και μια συνεργασία θα σας αποφέρουν κέρδη στο μέλλον.

Οικονομικά: Απρόβλεπτες ανατροπές.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved