Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος του 2012 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 5

Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Σεπτεμβρίου

Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Σεπτέμβριος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 5 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (5), 12+5=17. Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 17 σε μονοψήφιο 1+7=8 και καταλήγετε στο 8 που είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Σεπτέμβριο.

Για τον μήνα Σεπτέμβριο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Αυτός είναι ένας μήνας αλλαγών. Με πρωτοβουλία, θάρρος και τόλμη δοκιμάστε δρόμους που δεν είχατε μέχρι τώρα περπατήσει. Επιδιώξτε καινούργιες επαφές.

Στα επαγγελματικά σας, διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών και των πελατών σας. Δοκιμάστε πρωτότυπες τακτικές και επιμείνετε σε αυτές.

Στον οικονομικό τομέα, καλλιεργείστε θέληση και αυτοπειθαρχία. Φυλαχτείτε από την υπερβολική αισιοδοξία.

Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι υποκινείστε από ένα πνεύμα ανεξαρτησίας που δεν αρέσει καθόλου στο σύντροφο σας. Οι συχνές διακυμάνσεις σας δημιουργούν εντάσεις. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε το διαφορετικό.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ευνοϊκός για ομαδικές εργασίες ή συνεργασίες κάθε είδους. Να είστε σε επιφυλακή και να μην αφήσετε να σας ξεφύγει ό, τι καλό σας παρουσιαστεί.

Στα επαγγελματικά, θα έρθετε σε επαφή με άτομα που θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να διορθώσετε λανθασμένες κινήσεις του παρελθόντος.

Στον οικονομικό τομέα θα εισπράξετε χρήματα που είχατε ξεγράψει.

Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι φερθείτε διπλωματικά και μη δίνετε υπερβολική διάσταση σε μικροπράγματα. Οι αδέσμευτοι ανανεώνετε μια παλιά σχέση.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Η ψυχική σας διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτό τον μήνα. Αν θέλετε να πείσετε κάποιους για τα σχέδια σας είναι καιρός να το τολμήσετε.

Στον επαγγελματικό χώρο, μη διστάσετε να δείξετε τις ικανότητες σας. Η καταξίωσή σας είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Στα οικονομικά, αποφύγετε τις υπερβολές και τις απερίσκεπτες ενέργειες γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί.

Στην αισθηματική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας, διακοσμώντας το περιβάλλον σας. Οι αδέσμευτοι δεν θα πλήξετε καθόλου. Δεχτείτε προσκλήσεις και οργανώστε συγκεντρώσεις.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα οργανωθείτε και προετοιμαστείτε για μελλοντικές υποχρεώσεις. Τελειώστε με επισκευές του σπιτιού ή μικροδουλειές που έχετε αφήσει μισοτελειωμένες.

Στον επαγγελματικό χώρο, μην αποφύγετε την επιπρόσθετη εργασία ή κάποιες επιπλέον ευθύνες που μπορεί να προκύψουν. Για αλλαγή δουλειάς ούτε λόγος.

Στον οικονομικά τομέα μην ριψοκινδύνευε τα χρήματα σας σε αμφίβολες επενδύσεις.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι καταπολεμήστε την τάση σας για εσωστρέφεια και απομόνωση. Για τους αδέσμευτους μια αισθηματική περιπέτεια θα έχει δυσάρεστο τέλος.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Ένας μήνας αλλαγών. Δεν είναι περίοδος σταθερότητας ή μακροχρόνιων προγραμμάτων γι’ αυτό αποφύγετε να πάρετε ριζικές αποφάσεις.

Στα επαγγελματικά σας, μην αναλάβετε μακροχρόνιες ευθύνες γιατί το σκηνικό αλλάζει διαρκώς και δεν εγγυάται καμία σταθερότητα.

Στον οικονομικό τομέα, περιορίστε τα έξοδά σας και ελέγξτε τις παρορμήσεις σας.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι περνάτε μια περίοδο συνεχών διαφωνιών και εντάσεων και έχετε φτάσει στα όρια σας. Οι αδέσμευτοι προσέξτε τις σχέσεις που βασίζονται μόνο στο σεξ γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Το μήνα αυτό τα ενδιαφέροντά σας εστιάζονται στην οικογένεια και στην ανανέωση του σπιτιού. Φιλίες που είχαν παραμεληθεί καιρό θα ανανεωθούν.

Στα επαγγελματικά, ευνοούνται κυρίως όσοι έχουν καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα ή ασχολούνται με ακίνητα.

Στον οικονομικό τομέα, ένας συγγενής θα σας προσφέρει μια σπουδαία χρηματική βοήθεια.

Στα ερωτικά, οι δεσμευμένοι περιορίστε τα παράπονα και τις απαιτήσεις σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία σε ένα νέο περιβάλλον.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να προγραμματίσετε τις μελλοντικές σας δραστηριότητες. Εμπιστευτείτε τη φαντασία σας αλλά μην προσπαθήσετε να επισπεύσετε τα γεγονότα.

Στον επαγγελματικό τομέα, ευνοούνται οι δραστηριότητες που είναι δημιουργικές ή έχουν σχέση με μελέτες και έρευνα.

Στον οικονομικό τομέα, μακριά από επενδύσεις και κερδοσκοπία.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι έχετε την τάση να μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις και αυτό δημιουργεί εντάσεις. Οι αδέσμευτοι έλκεστε από καταστάσεις απαγορευμένες.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Αρκετές συζητήσεις γίνονται αυτό το μήνα που δεν θα έχετε εσείς τον τελευταίο λόγο γι’ αυτό καλύτερα να είστε υποχωρητικοί.

Στον επαγγελματικό τομέα, προσέξτε τα λόγια σας γιατί μπορεί να εκμηδενίσουν όλες σας τις προσπάθειες. Οι επαφές σας με άτομα του εργασιακού σας χώρου θα καταλήξουν σε αδιέξοδο και ασυνεννοησία.

Στα οικονομικά, σκεφτείτε πρακτικά και δώστε προτεραιότητα στα φορολογικά σας προβλήματα.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι μην προκαλείτε συζητήσεις, αν δε θέλετε να έρθετε σε ρήξη με το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι απολαμβάνετε την ελευθερία σας και δεν έχετε καμιά διάθεση να εμπλακείτε σε νέες περιπέτειες.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα ασχοληθείτε με ό, τι είχατε αναβάλει από αδιαφορία ή τεμπελιά. Επίσης, ρυθμίστε υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί εδώ και καιρό και δεν έχουν τακτοποιηθεί.

Στα επαγγελματικά, ευνοούνται γνωριμίες που θα γίνουν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Επιδιώξτε λοιπόν εκδρομές και κάντε γνωριμίες με αγνώστους.

Στον οικονομικό τομέα, φροντίστε να μην ξοδεύετε περισσότερα χρήματα από όσα έχει η τσέπη σας.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι βγείτε από την αδράνεια και εκφράστε τις επιθυμίες σας. Οι αδέσμευτοι διασκεδάστε και φλερτάρετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved