Οι τάσεις του Αυγούστου για το Χρηματιστήριο

Τι προβλέπεται για τον Αύγουστο στο χρηματιστήριο;

Οι τάσεις του Αυγούστου για το Χρηματιστήριο

Είναι γεγονός το www.astrology.gr και ο υποφαινόμενος, δυστυχώς για μερικούς είναι πολύ μα πολύ μπροστά. Φυσικά για το αποτέλεσμα αυτό φταίχτης, ουσιαστικός, είναι η σωστή προσέγγιση της επιστημονικής αστρολογίας.

Αν αναλογιστούμε το τι έγινε στην τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου (29/8/2011) πέρυσι θα ανατριχιάσουμε, μάλλον από το μέγεθος της ευπιστίας μερικών και φυσικά από την εκμετάλλευση της οποίας ρευστότητας υπήρχε μέχρι τότε.

Μπορείτε να δείτε τι γράφαμε για την «βαρύγδουπη τραπεζική συμφωνία» και τον «Οικονομικό κολοσσό που αξίζει στην Ελλάδα».

Μια απλή σύγκριση με την παραπάνω εικόνα από το μάγιστρο της επιστημονικής παπαγαλίας περί του ελληνικού χρηματιστηρίου είναι αρκετή! Ας μην αναλογιστούμε το τι έχει συμβεί στην Ελληνική οικονομία μέχρι σήμερα.

Είναι γεγονός ότι είμαστε πολύ μπροστά, εκείνο που ελπίζουμε να είναι σε θέση οι αναγνώστες μας να μπορούν να τα εκμεταλλευτούν ανάλογα.

Ας δούμε τι λέγαμε στο δελτίο του περασμένου μήνα: «Τώρα για τον Ιούλιο του 2012, αναμένουμε ότι για την δεύτερη εβδομάδα, από τις 9/7 έως τις 13/7, αναμένεται να φτάσουμε σε σημαντικά σημεία της Τ.Α. και να δοθούν ισχυρά σήματα, κατά πάσα πιθανότητα πτωτικά. Για τη τρίτη εβδομάδα, από 16/7 έως τις 20/7 ανοδική εξαίρεση θα είναι η τρίτη 17/7. Για την Τετάρτη εβδομάδα, από τις 23/7 έως τις 27/7, αναμένεται να επικρατήσουν καθοδικές τάσεις. Για τις δυο τελευταίες μέρες προσπάθεια ανόδου θα γίνει μόνο στις 31/7».

Επειδή σέβομαι εσάς που με διαβάζετε, νιώθω την υποχρέωση να εκφράσω τις απολογίες μου για τα λάθη «ανοδική εξαίρεση θα είναι η τρίτη 17/7» όπου «διορθωθήκαμε» τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Και «Για τις δυο τελευταίες μέρες προσπάθεια ανόδου θα γίνει μόνο στις 31/7.» όπου η 31/7 είναι καθοδική με την ιδιοτροπία του ελληνικού χρηματιστηρίου που είναι με υψηλότερες τιμές.

DSC_0200

Με αυτήν την μοναδική επιστημονική αστρολογική δυναμική συνεχίζουμε και για τον Αύγουστο του 2012. Έτσι, για την εβδομάδα, του Δεκαπενταύγουστου αναμένεται να έχουμε πτωτική πορεία, ενδέχεται να μετατραπεί σε πλευρική κίνηση.

Για την τέταρτη εβδομάδα, από τις 20/8 έως τις 24/8, αναμένεται να επικρατήσει, στο θετικό σενάριο, ευφορία και άνοδος από την Τετάρτη και μετά, στο αρνητικό σενάριο, αναμένεται να έχουμε μια από τα ίδια στην εμπορικότητα του Χ.Α, πτωτικά και πάλι. Μάλιστα μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να έχουμε και την μικρότερη εμπορικότητα με ανάλογη συμπεριφορά και στον όγκο συναλλαγών. Το ίδιο αναμένεται να έχουμε και στην τελευταία εβδομάδα.

Όσοι έχετε την δυνατότητα για διακοπές καλή ξεκούραση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved