Οι τάσεις του Αυγούστου για τα 12 ζώδια

Τα αστρολογικά tips του μήνα

Οι τάσεις του Αυγούστου για τα 12 ζώδια

aries

ΚΡΙΟΣ

Είναι ο μήνας των αμοιβαίων υποχωρήσεων αλλά και των συμβιβασμών. Aναζητάτε μόνο σοβαρές σχέσεις και ένα μεγαλύτερο άτομο μπορεί να σας τραβήξει για σχέση η συνεργασία. Όσοι επιθυμείτε ένα παιδί μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα. Ένα Λιοντάρι μπαίνει στην ζωή σας και σας την αλλάζει προς το θετικό. Τα οικονομικά σας πάνε καλύτερα.

taurus_copy

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία αυτόν τον μήνα μόνο αν παραμείνετε σε απόψεις και ιδέες που είναι κατά κάποιο τρόπο εγωιστικές. Τα θέματα διατροφής, ομορφιάς και υγείας θα σας απασχολήσουν. Ένα φίλος από το παρελθόν σας ξαναγυρνάει πίσω.

gemini


ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξακολουθείτε να έχετε ευκαιρίες από συνεργασίες αλλά και τάση για ρίσκο με προϋποθέσεις. Ο έρωτας σίγουρα σας απασχολεί αυτή την περίοδο. Το ξεκίνημα μιας νέας οικογένειας είναι μέσα στα σχέδιά σας. Καρκίνος, Αιγόκερως και Ζυγός συνεχίζουν να σας πολιορκούν.

cancer

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεχίζετε να κάνετε κινήσεις επικοινωνιακές και διπλωματικές. Όσο το αντέχετε βέβαια. Από την άλλη η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας χαϊδέψει τα τραύματά σας και θα πιστέψετε στον εαυτό σας. Οικονομική άνοδος και πιθανή βοήθεια από την οικογένεια σας κυρίως από μητρικό πρόσωπο.

leo

ΛΕΩΝ

Ανανεώνεστε σαν να έχετε κάνει θεραπεία αντιγήρανσης και αυτό θα σας συμβεί μεγάλο βαθμό και θα συντηρηθεί αρκετό καιρό αν οι σκέψεις σας δεν σπρώχνουν θεωρήσετε τις πληροφορίες που παίρνετε μόνιμα αρνητικές.

virgo

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισιόδοξο το μήνυμα αυτού του μήνα αφού θα ξεκουραστείτε και θα κουρνιάσετε με άτομα που είναι του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος η με έναν Καρκίνο πολύ ευαισθητοποιημένο στις ανάγκες σας. Στο τέλος Αυγούστου θα μπείτε σε έναν καλύτερο επαγγελματικό και οικονομικό δρόμο. Αποφύγετε τις ίντριγκες και τα πολλά λόγια για άλλους.

libra

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε τις κολακείες γιατί δεν σας κάνει καλό στην κρίση σας. Σίγουρα θα πάρετε απόφαση για τον γάμο σας και την ζωή σας. Συνεργάτες που δεν σας λένε την αλήθεια καλύτερα είναι να τους απομακρύνετε. Το συναίσθημα θα σας παρασύρει μακριά από τα σχέδια σας.

scorpio

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την περίοδο περισσότερο σκέφτεστε παρά θέλετε να πράξετε. Σαν κάτι να σας κρατάει το χέρι και να σας λέει ότι οτιδήποτε κάνετε πρέπει να είναι τέλειο. Κυρίως στις αρχές του μήνα θα νοιώσετε αυτά τα συναισθήματα. Αν σχετίζεστε με Λέοντα η Υδροχόο μπορεί να έρθετε πιο κοντά αλλά θα υπάρξουν δυσκολίες λόγω της κόντρας των εγώ σας. Καλές οικογενειακές συνθήκες σας κάνουν και νοιώθετε καλά. Η συγχώρεση είναι η καλύτερη μέθοδος.

sagittarius

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα παρευρεθείτε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Κυρίως για οικογενειακές υποχρεώσεις. Νέοι φίλοι και ομάδες σας παρασέρνουν σε ταξίδια και ωραίες περιπέτειες. Μπέρδεμα από λόγια ατόμων και μετάδοση λάθος πληροφοριών θα σας κάνει να πάρετε συναισθηματικές αποφάσεις που μπορεί να μην είναι σωστές.

capricorn

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να ρισκάρετε σε όλα τα επίπεδα και να ζήσετε για λίγο σαν παιδιά. Αυτό σας κάνει να ξαλαφρώσετε από πολλά προβλήματα και να κοιτάξετε το μέλλον σας με περισσότερη αισιοδοξία. Οι ελεύθεροι σίγουρα θα κάνετε μια νέα γνωριμία με Δίδυμο, Καρκίνο η Λέοντα. Θα πάρετε την μεγάλη απόφαση για ένα παιδί. Η Αφροδίτη που μπαίνει στον Καρκίνο θα γλυκάνει μια τραυματισμένη σχέση γάμου. Μην κάνετε υπερβολικές υποχωρήσεις με συνεργάτες.

aquarius

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκετε τρόπο για αυτοέκφραση προς τα έξω. Αν έχετε ένταση μπορεί να προέρχεται από κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα που πιστεύετε ότι σας απορρίπτουν. Εχετε ανάγκη από υλικές ανέσεις και σας τραβάει σαν μαγνήτης ότι καλύτερο υπάρχει. Ένας συντηρητισμός σας διέπει. Απαιτείτε απόλυτη πίστη και για αυτό γκρινιάζετε.

pisces_copy


ΙΧΘΥΕΣ

Νοιώθετε δύναμη να εξαπλωθείτε. Αφιερώνετε δημιουργικό χρόνο στην οικογένεια σας. Το θέμα ενός ακινήτου θα σας απασχολήσει. Συζητήσεις για τακτοποίηση κληρονομικών θεμάτων.


Οι συνεργασίες προέχουν αυτή την περίοδο. Δυναμικά ξεκινήματα αλλά με προσωρινό χαρακτήρα. Κρατήστε τους τύπους και προσπαθήστε να είστε τυπικοί σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Ανασφάλεια και δημιουργικότητα εμπλέκονται μαζί. Αποφασίστε τι θα ακολουθήσετε. Τα λέτε έξω από τα δόντια σε κάποια πρόσωπα
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved