Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Αύγουστο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια

Κριός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Από τη φύση σας θερμοί όχι μόνο αντέχετε τις υψηλές θερμοκρασίες αλλά σε πολλές περιπτώσεις τις δημιουργείτε. Με τον Ήλιο στο Λέοντα έως τις 22 του μήνα ο έρωτας αποτελεί το τυχερό αστέρι που σας ακολουθεί και συνάμα σας δίνει ζωή, ενέργεια και χαρά. Με τον Ερμή ανάδρομο έως τις 8 Αυγούστου, περισσότερο οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να πάτε διακοπές σε μέρη που έχετε ξαναπάει αλλά πλέον με περισσότερο κέφι και διάθεση για περιπέτεια. Με τον Άρη στο Ζυγό μέχρι τις 23 δεν θα λείψουν κάποιες εντάσεις μέσα στη σχέση ιδιαίτερα για τους γεννημένους του β' και γ' δεκαημέρου, ωστόσο ο θεός του πολέμου, πέρα από εκνευρισμό ανεβάζει και το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Ως εκ τούτου έρωτας χωρίς μαλώματα δεν έχει νοστιμιά. Η Νέα Σελήνη στις 17 Αυγούστου είναι ιδιαίτερα θετική εάν σκέπτεστε να επισημοποιήσετε τη σχέση, να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας ή να αποκτήσετε ένα παιδάκι. Με το καλό.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Την περιπέτεια την λατρεύετε πόσο μάλλον εάν είναι ερωτική και με νέα πρόσωπα και σε καινούργια μέρη. Με τον Άρη στον 7ο δεν διστάζετε να δείξετε ευθύς εξ αρχής τις προθέσεις και τους «ευγενικούς» σας σκοπούς ξεκάθαρα. Ωστόσο ίσως σε κάποιες περιπτώσεις το παρακάνετε και το καταλαβαίνετε μετά. Παράλληλα μπορεί το προηγούμενο μήνα να ρίχνατε και κλεφτιές ματιές στο παρελθόν όμως αυτό το μήνα με τον Ερμή ορθόδρομο από τις 8 θα αναζητήσετε καινούργιες ερωτικές ιστορίες. Τα άστρα σας δίνουν πολλές επιλογές και εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε και να πάρετε. Στις αρχές του μήνα με τον Άρη σε όψη ενάμισι τετραγώνου ευνοούνται όμορφες καταστάσεις με προδιαγεγραμμένο τέλος, στα μέσα του μήνα με τον Άρη σε σύνοδο με Κρόνο έχετε την ευκαιρία να δώσετε μάχη για μια δύσκολη περίπτωση που με τον κατάλληλο χειρισμό δεν αποκλείεται και να «πέσει». Στις 26 του μήνα με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μιλάμε για μια καυτή, ερωτική και άκρως αισθησιακή απόλαυση.

Ταύρος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Όταν τα οικονομικά πάνε καλά είστε καλά και αισθηματικά. Ο Δίας στον 2ο αποτελεί μια καλή εγγυητική και για τα δύο ενώ η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη αυτό το μήνα σας δίνει την τάση να αναζητήσετε περισσότερο την κουβέντα, τα όμορφα λόγια και τις ερωτικές συναντήσεις. Ιδιαίτερα γύρω στις 10 του μήνα που πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μπορείτε για λίγο να πετάξετε στο ερωτικό συννεφάκι σας και να χορέψετε στη μελώδια του έρωτα. Βέβαια υποβόσκει ένα πρόβλημα που χαλά τη διάθεση του συντρόφου και ενίοτε της σχέσης και δεν αποκλείεται γύρω στα μέσα του μήνα να τα πάρετε κρανίο με την παρατεταμένη παθητικότητα του και να γίνει το έλα να δεις. Ωστόσο μην ξεχνάμε πως είστε από τα ζώδια που πολύ εύκολα από στρίγκλοι μετατρέπεστε σε αρνάκια και ως εκ τούτου σιγά – σιγά τα πράγματα θα επανέλθουν στη συνήθη κατάσταση ηρεμίας και ερωτικής ομορφιάς.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μπορεί ο Ερμής να γυρνά ορθόδρομος στις 8 Αυγούστου και για πολλούς να σημάνει το κουδουνάκι για να προχωρήσουν μπροστά αλλά δεν μπορεί να πει κανείς μετά βεβαιότητας ότι το ίδιο συμβαίνει και με εσάς. Μια εμμονή με μια πρώην σχέση δεν βγαίνει εύκολα από την κερκόπορτα της καρδιάς σας και ως εκ τούτου πολλοί από εσάς ανεξάρτητα με τις άλλες κινήσεις σας αφιερώνετε χρόνο για να αναπολήσετε τις παλιές ερωτικές ιστορίες. Η πληγωμένη σας καρδιά αναζητά τη χαρά και επειδή μέχρι τώρα δεν έχει βρει κάτι κοιτά πίσω. Ωστόσο ο μήνας αυτός μπορεί να σας φέρει ένα νέο και γιατί όχι πιο κατάλληλο έρωτα. Στις 10 Αυγούστου το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας ταξιδέψει στην αγκαλιά του έρωτα αλλά δεν θα έλεγα το ίδιο και για τα μέσα του μήνα. Εκεί ας κρατάτε μικρό καλάθι γιατί ο έρωτας που μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα μπορεί να είναι σύντομος και να πονέσει. Αντέχετε; Δεν νομίζω. Ωστόσο εσείς αποφασίζετε και αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι περισσότερο θα ξέρετε.

Δίδυμοι

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Εσείς διανύετε μια όμορφη αισθηματική εποχή με τον Δία στο ζώδιο σας να υπόσχεται νέα ξεκινήματα που δίνουν στη σχέση τον αέρα που χρειάζεται για να φρεσκαριστεί και να ανανεωθεί. Από τις 8 του μήνα σας ο κυβερνήτης σας γυρνά ορθοδρομος και μαζί του και τα μυαλά σας στη θέση τους. Αυτό κάνει καλό και σε εσάς και στη σχέση που μπορεί να είναι φτερό στον άνεμο αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια καλή επικοινωνία που επιτρέπει να παραμένετε ερωτευμένοι και ικανοποιημένοι. Γύρω στις 10 του μήνα σαφώς θα περάσετε πιο ρομαντικά και όμορφα ενώ στα μέσα του μήνα κάτι οι πεταχτές ματιές αλλού, κάτι κάποια περίεργα τηλεφωνήματα, κάτι τα λάθη του παρελθόντος δεν θέλει και πολύ να φτάσετε κοντά στο τέρμα. Ωστόσο δεν ανησυχείτε γιατί ξέρετε ότι έχει ο καιρός γυρίσματα και πάλι θα φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Αν ενδιαφέρεστε για ένα ταξιδάκι αναψυχής ή ακόμα και ένα ερωτικό happening για το οποίο να μιλάει όλος ο κόσμος- τι μόνο εσείς θα μιλάτε για τους άλλους- τότε το τρίγωνο του Ερμή στις 19 Αυγούστου είναι η όψη σας. Χαρείτε το!

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μόνοι αποκλείεται. Διλήμματα και...τριλήμματα και επαφές και γνωριμίες που ναι μεν είναι ερωτικές αλλά δεν κάνουν για σχέση... Σε περίπτωση που δεν σας φτάνει αυτό και αναζητάτε να αλλάξετε και λίγο και να δοκιμάσετε και τον καρπό της δέσμευσης, προσδεθείτε και ετοιμαστείτε για απογείωση. Το εισιτήριο σας δίνεται γύρω στις 10 του μήνα με την Αφροδίτη, που κυβερνά τον 5ο ηλιακό οίκο σας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, να σας δίνει την τάση να γοητευτείτε από το ενδεχόμενο μιας όμορφης και πολλά υποσχόμενης σχέσης. Είτε ξεκινήσετε κάτι νέο είτε τσαλαβουτάτε στις καλοκαιρινές ιστορίες με τις οποίες περνάτε τον καιρό σας προετοιμαστείτε για ένα θερμό επεισόδιο γύρω στα μέσα του μήνα με την Αφροδίτη και τον Άρη να μπαίνουν σε σκληροπυρηνικές δραστηριότητες με τους βαριούς πλανήτες. Σίγουρα είστε από τα ζώδια που μπορείτε να φέρετε τα πάνω – κάτω οπότε, ποιος ξέρει, μπορεί η όλη ιστορία να σας βγει σε καλό, ξεκαθαρίζοντας μια και καλή τι θέλετε για... αυτόν τον μήνα.

Καρκίνος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτό το μήνα με τον Άρη στο Ζυγό μέχρι τις 23 Αυγούστου η εστία του σπιτιού μοιάζει με ένα τηγάνι με καυτό λάδι που έχει αρχίσει και τσιτσιρίζει. Είτε τα προβλήματα είναι με γονείς και πεθερικά είτε με σπιτονοικοκύρηδες και αφεντικά αναμφίβολα έχουν τη ρίζα τους πολύ βαθιά. Είναι σημαντικό να μείνετε ενωμένοι με το σύντροφο και να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις από κοινού. Παράλληλα βρείτε χρόνο για τη σχέση σας και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας στέλνει το σύμπαν. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο ευνοεί να γοητεύσετε το εταίρο ήμισυ ενώ τόσο η Πανσέληνος στις 2/8 όσο και η Νέα Σελήνη στις 17/8 ευνοούν να αισθανθείτε χαρά και ικανοποίηση. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ξυπνά ανεξέλεγκτα ένστικτα και πάθη ενώ δεν αποκλείεται τα συρματοπλέγματα που χωρίζουν την αγάπη από το μίσος να γίνουν ηλεκτροφόρα. Το μήνυμα των ουρανών είναι βάλτε όρια και μην αφήνετε τους τρίτους να σπέρνουν τη διχόνοια ανάμεσα σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από τις 7 Αυγούστου είναι ένας καλός οιωνός για την ερωτική σας διάθεση και το σεξαπίλ σας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα ίσως σας φέρει ένα έρωτα είτε από μακριά είτε με ένα δικηγόρο ή με ένα δάσκαλο. Σε κάθε περίπτωση μια όμορφη ρομαντική ιστορία μπορεί να αρχίσει να γράφεται στο βιβλίο της αισθηματικής σας ζωής. Παράλληλα θα θελήσετε να κρατήσετε επαφές με έναν πρώην ή με ένα φλερτ που δεν ευδοκίμησε. Ωστόσο μέσα σε αυτό το μήνα θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις και να διαλέξετε τι θέλετε. Τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να ανοίξετε τα χαρτιά σας και στην ανάγκη να τα παίξετε και όλα για όλα προκειμένου να διεκδικήσετε ένα πρόσωπο που ξυπνά τις βαθιά κρυμμένες αρχέγονες επιθυμίες σας. Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό από τις 23 Αυγούστου σαφώς είναι καλύτερη για την ερωτική σας ζωή καθώς σας δίνει δύναμη, μαχητικότητα και αντοχές για να πολεμήσετε για έναν έντονα συναισθηματικό ή μοιραίο έρωτα.

Λέων

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αναμφίβολα αυτόν τον μήνα είστε το κέντρο της προσοχής ενώ παράλληλα σας δίνετε η δυνατότητα να στρέψετε όλα τα βλέμματα στη σχέση σας. Με τον Έρμή ορθοδρομο η επικοινωνία βελτιώνεται ενώ κάποια σχέδια παίρνουν το τελικό «ναι». Ευχάριστα και πιθανόν απρόσμενα γεγονότα θα σας φέρουν πιο κοντά ενώ η Πανσέληνος στον οίκο των σχέσεων στις 2 Αυγούστου δίνει έμφαση στην ανάγκη να ξεπεράσετε κάποιες προκαταλήψεις και να δώσετε χώρο σε κάτι διαφορετικό. Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να πάτε τη σχέση ένα βήμα παρακάτω και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα την ωφελήσουν. Γενναιόδωροι και γεμάτοι από αγάπη θα δώσετε στη σχέση όλο σας τον εαυτό. Το επαναλαμβανόμενο τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 19 Αυγούστου ουσιαστικά έρχεται να οριστικοποιήσει ή να ενισχύσει κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα πιο χαρούμενο μέλλον μεταξύ σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τον Δία κυβερνήτη των αισθηματικών σας στο ζώδιο των Διδύμων αναμφισβήτητα οι ευκαιρίες για φλερτ, αισθηματικές γνωριμίες, και ρομαντικές ιστορίες είναι πολλές και ποικίλες. Ίσως όμως κατά βάθος να αναζητάτε ένα πρόσωπο που θα μπορεί να γίνει το άλλο σας μισό και όχι τόσο μια επιπόλαια σχέση που σήμερα υπάρχει και αύριο όχι. Αν και το υπόλοιπο ωροσκόπιο βοηθά ο Αύγουστος μπορεί να είναι ο μήνας που ο έρωτας θα μπει για τα καλά στη ζωή σας. Η Πανσέληνος στον οίκο των σχέσεων στις αρχές του μήνα αποτελεί μια πρώτη ένδειξη ότι επιζητάτε περισσότερο μια δέσμευση παρά μια περιπέτεια. Παράλληλα η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 17 Αυγούστου πρώτα σας βοηθά να τα βρείτε με τον εαυτό σας και στη συνέχεια να ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Μέσα σε όλα αυτά προστίθεται το τρίγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Υδροχόο στις 19 του μήνα που επισφραγίζει μια ερωτική συμφωνία ή ένωση που μπορεί να σας δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που ζητούσατε.

Παρθένος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτήν την περίοδο οι συνθήκες σας έχουν ωθήσει να δώσετε περισσότερη σημασία σε πρακτικά ζητήματα και ως εκ τούτου η αισθηματική ζωή έχει μπει σε δεύτερη και ίσως και τρίτη μοίρα. Στις 10 Αυγούστου το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που κυβερνά τις σχέσεις σας ωθεί να πάρετε ένα ρεπό από τις έγνοιες και να ζήσετε τον έρωτα και τη χαρά. Σίγουρα θα δεχτείτε για να μη σας πω ότι θα πετάξετε και τη σκούφια σας! Ωστόσο με τον Άρη στον 2ο να σας πιέζει να στριμωχτείτε οικονομικά ίσως υπάρξουν κάποια ξεσπάσματα που θα τα φορτωθεί ο σύντροφος ενώ δεν αποκλείεται να έχετε χρόνο μόνο για το σήριαλ «εγώ και ο πόνος μου». Τα θετικά έρχονται από τον κυβερνήτη σας τον Ερμή που ναι μπορεί να σας έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη με τις αναβολές, τις ματαιώσεις και τις καθυστερήσεις τους όμως τώρα φέρνει καλά νέα. Στις 19 Αυγούστου ξανασυναντά τον Ουρανό και από τη μια φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και από την άλλη ξυπνά τις ερωτικές σας επιθυμίες, οι οποίες και εκπληρώνονται άμεσα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που νιώθετε ανασφάλεια και δεν είστε σίγουροι αν πρέπει να κατευθύνετε την ενέργεια σας στην απόκτηση οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας. Θα μπορούσατε να προσπαθούσατε και για τα δύο ωστόσο η πλάστιγγα γέρνει περισσότερο προς το κυνήγι του χρήματος παρά του έρωτα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε διάθεση να φλερτάρετε και να αφεθείτε στη γλυκιά μπαλάντα του έρωτα, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται στις 10 του μήνα. Οι περισσότεροι όμως γύρω στα μέσα του μήνα θα βρεθείτε με ανικανοποίητες επιθυμίες αφού το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί πόθους που δεν μπορούν να εκπληρωθούν με τρόπο που θα ήσασταν ευχαριστημένοι. Ωστόσο στις 19 Αυγούστου το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό αποτελεί μια όψη δύο σε ένα και αυτό γιατί πέρα από θετικές επαγγελματικές εξελίξεις σας φέρνει και ερωτικές συναντήσεις.

Ζυγός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο δυναμισμός συνδυάζεται με τη γλυκύτητα και το classy style με το αξημέρωτο ερωτικό ένστικτο. Δεν αφήνετε περιθώρια στο σύντροφο να μην σας πλησιάσει αντίθετα όλες οι κινήσεις και οι ενέργειες σας μαρτυρούν το ακριβώς αντίθετο. Η Πανσέληνος στον οίκο της αισθηματικής ζωής τονίζει την ανάγκη να απαγκιστρωθείτε από όλα και από όλους και να ζήσετε την χαρά και τον έρωτα χωρίς «πρέπει» και «μη». Στις 16 το μήνα η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό ίσως φέρει κάποιες ρήξεις ή ακόμα και αναταραχές μέσα στη σχέση ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στα τέλη Σεπτέμβρη – αρχές Οκτώβρη. Από την άλλη το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 19 Αυγούστου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για αισθηματικά σχέδια, εκδρομές, ταξίδια και διακοπές. Επιπλέον, ίσως κάποια γεγονότα έρθουν να αλλάξουν την προδιαγεγραμμένη πορεία της σχέσης και να την ανεβάσουν σε μια άλλη οκτάβα ευχαρίστησης και ευτυχίας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είτε έχετε βγει από μια σχέση είτε ακόμα δεν έχετε γνωρίσει τον έρωτα της ζωής σας το σίγουρο είναι ότι έχετε διδαχθεί ότι είναι καλό να κάνετε προσεκτικά βήματα. Οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου παίρνετε τώρα αυτό το μάθημα του Κρόνου αλλά ανεξαρτήτως δεκαημέρου ακολουθείτε το ρητό «σπεύδε βραδέως». Ο Ουρανός που έχει μπει στον Κριό επαναστατεί και ξεσηκώνει πρωτίστως εσάς του πρώτου δεκαημέρου προκειμένου να γίνετε πιο τολμηροί και να ανακαλύψετε τι πραγματικά επιθυμείτε μέσα σας. Επιπλέον, ο Άρης εγκρίνει τα σχέδια του Ουρανό και σας ωθεί να γίνετε πιο γρήγοροι και πιο διεκδικητικοί. Το τι θα κάνετε εξαρτάται από το σύνολο του ωροσκόπιο σας, ωστόσο η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 2 Αυγούστου χτυπά τα τύμπανα του έρωτα ενώ το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ίσως φέρει στη ζωή σας μια σχέση με άτομο που έχετε διαφορά ηλικίας, απόψεων ή διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα νου, ψυχής, και συμπεριφοράς.

Σκορπιός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Δεδομένου ότι έχετε τον τίτλο του πιο ερωτικού ζωδίου με τον Δία στον 8ο ηλιακό οίκο που σχετίζεται με την ερωτική ικανοποίηση δεν θα πρέπει να έχετε παράπονο. Αντίθετα μάλιστα καθώς σας ανοίγονται πεδία που ακόμα και εσείς οι ακαταμάχητοι Σκορπιοί δεν γνωρίζατε. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αποτελεί μια ερωτική όαση που σας προσφέρει ευχαρίστηση και αισθηματική ευτυχία. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο θέματα σπιτιού και οικογένειας σας χτυπούν την πόρτα ενώ ένα θέμα που σχετίζεται είτε με τα επαγγελματικά είτε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύντροφος, γύρω στα μέσα του μήνα, ίσως σας ζορίσει κάπως παραπάνω και έτσι αποφασίσετε να δώσετε ένα τέλος και να κάνετε μια αρχή που απαιτεί επιμονή και σταθερότητα. Ταξίδια που σχετίζονται με το εξωτερικό όσο και νέα που έρχονται κοντά στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σας κάνουν να βλέπετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αυτήν την περίοδο της ζωής σας λίγοι Σκορπιοί αναζητάτε να δημιουργήσετε μια σχέση με την τυπική έννοια της. Οι περισσότεροι θέλετε κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας που θα περνάτε καλά ερωτικά και θα σας στηρίζει και ψυχικά. Ως εκ τούτου το πρόσωπο μπορεί ενίοτε να γίνετε πρόσωπα ενώ οι ερωτικές επιθυμίες να διαφοροποιούνται και να καλύπτονται ποικιλοτρόπως. Ο Ποσειδώνας βέβαια αναζητά το ρομάντζο και τον εξιδανικευμένο έρωτα και έτσι οι γεννημένοι των πρώτων ημερών ίσως γύρω στις 10 του μήνα δεχτείτε να ταξιδέψετε στο όνειρο και να ζήσετε ασύλληπτα όμορφες ερωτικές στιγμές. Στα μέσα του μήνα το πλανητικό σκηνικό σας βρίσκει να πρωταγωνιστείτε σε ένα ερωτικό έργο γεμάτο από πάθη, ζήλιες, εντάσεις, εκρήξεις και μοιραίες επιλογές που πιθανόν να σας ταρακουνήσουν συθέμελα ή να προκαλέσουν σκανδαλώδεις και ανεκδιήγητες ιστορίες.

Τοξότης

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Στην αρχή του μήνα είστε κάπως μπερδεμένοι και δεν είστε σίγουροι πώς να συνδυάσετε τις αισθηματικές απολαύσεις με τις οικογενειακές υποχρεώσεις ή απαιτήσεις. Εντούτοις η λογική σας δείχνει το δρόμο από τις 8 Αυγούστου που ο Ερμής γυρνά ορθόδρομος και μπορεί να κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Παράλληλα με την Αφροδίτη στον 8ο έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε απίστευτα όμορφες ερωτικές στιγμές αλλά και να μπείτε σε μια κατάσταση διεκδίκησης και πάλης που θα καθοδηγείται από το ερωτικό ένστικτο. Συνάμα, ίσως αισθανθείτε ότι δεν έχετε όλα όσα θα μπορούσε να σας δώσει ο σύντροφος και μπείτε στη διαδικασία να πολεμήσετε για να τα πάρετε. Το τρίγωνο του Ερμή στις 19 του μήνα αντικατοπτρίζει τους νέους τρόπους επικοινωνίας που εισάγονται στη σχέση και ουσιαστικά έρχονται να αποτελέσουν το κλειδί για την εξέλιξη και την μακροημέρευσης της. Το χεράκι του βάζει και ο Δίας που δίνει στη σχέση την πίστη που χρειάζεται για να προχωρήσει.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πολλοί από εσάς θέλετε να αποκατασταθείτε και να ξεκινήσετε μια σχέση που ακόμα και αν δεν μπει στα πλαίσια της επισημοποίησης ή της νομιμοποίησης εντούτοις θα πληροί αυτές τις προϋποθέσεις. Πρωτίστως είναι σημαντικό να έχετε ξεμπερδέψει με το παρελθόν και να έχετε αποφασίσει ποιες πραγματικά είναι οι προσδοκίες σας όσον αφορά μια ενδεχόμενη σχέση. Σε αυτή τη διαδικασία ενδέχεται να μπείτε στα μέσα του μήνα που το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να απαντήσετε σε σκληρά ερωτήματα ή να πάρετε θέση σε καταλυτικά, για τη συνέχεια της ερωτικής σας ζωής, γεγονότα. Εφόσον ξεμπερδέψετε και αποσαφηνίσετε τους αισθηματικούς σας στόχους το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό προοιωνίζει αισθηματικές μετακινήσεις και ανακατατάξεις που θα σας οδηγήσουν καρφί στον προορισμό σας, την ερωτική ευτυχία!

Αιγόκερως

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ακόμα και αν δεν εργάζεστε και βρίσκεστε κάπου χωρίς τους φακέλους της δουλειάς αυτό που σας απασχολεί περισσότερο αυτό το μήνα είναι η πορεία των επαγγελματικών σας. Ευτυχώς το σύμπαν φροντίζει πέρα από τις συνήθη ασχολίες σας να βρείτε χρόνο για τη σχέση σας προκειμένου να έρθετε πιο κοντά και φορτίσετε τις μπαταρίες σας με την ενέργεια της αγάπης και του έρωτα. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να γίνει η σχέση πιο όμορφη και ευχάριστη. Η χρονική περίοδος που χρειάζεται μια προσοχή είναι στα μέσα του μήνα που πιθανόν κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις ή άλλες καταστάσεις να μεταφέρουν ένταση στη σχέση και να απομακρυνθείτε από το εταίρο ήμισυ. Πάραυτα, ο Αύγουστος θα είναι ερωτικός για εσάς καθώς με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θα θελήσετε να δείξετε πόσο ξεχωριστά υπέροχοι είστε και στο ερωτικό πεδίο.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο μήνας ξεκινά με ένα Αυγουστιάτικο φεγγάρι στο ζώδιο του Υδροχόου να επιζητά την αισθηματική ευχαρίστηση. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το σύμπαν ουσιαστικά σας στέλνει την πιο όμορφη και γοητευτική παρουσία που διαθέτει για να μπορέσετε να φλερτάρετε με άνεση και να κάνετε μια αισθηματική γνωριμία. Το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα ευνοεί τα ερωτικά τετ – α – τετ και τα ρομάντζα τα οποία περιλούζει με όμορφα λόγια και συναισθήματα. Ωστόσο αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις με πρόσωπα που δεν έχουν αποδεσμευτεί από το αισθηματικό παρελθόν γιατί ίσως εμπλακείτε σε πάθη και εντάσεις που μπορεί να σας πληγώσουν ή να αποτελέσουν αφορμή για να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού. Αν πάλι είστε διατεθειμένοι να τα βάλετε με όλους και με όλα με τίμημα το κύρος και τη φήμη σας τότε έχετε κάποιο στόχο που αποβλέπει σε κάτι σπουδαιότερο.

Υδροχόος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Οι περισσότεροι διανύετε ένα όμορφο και ερωτικό καλοκαίρι που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε περισσότερο προσωπικό χρόνο με το σύντροφο και να ευχαριστηθείτε λίγο περισσότερο τις χαρές και τα πλεονεκτήματα μιας σχέσης. Παράλληλα με την Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο στις 2 Αυγούστου πολλοί από εσάς ετοιμάζεστε να ανοίξετε ένα νέο κύκλο στη ζωής σας και αυτό δεν αφήνει απέξω το έτερο ήμισυ αφού οι αλλαγές θα επηρεάσουν και τη σχέση σας. Πιθανότητα η σχέση να αποκτήσει πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή σας καθώς οι προτεραιότητες θα αλλάξουν ενώ από κοινού θα θελήσετε να δείξετε ότι το μεταξύ σας δέσιμο μπορεί να αφήσει το δικό του στίγμα. Τόσο η Νέα Σελήνη στις 17 Αυγούστου όσο και το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού στις 19 ευνοεί σχέδια που μπορούν να σημάνουν μια νέα εποχή στην αισθηματική σας ζωή.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο Δίας στους Διδύμους μπορεί να βρίσκεται σε αδυναμία και ως εκ τούτου σε κάποιες περιπτώσεις να ευθύνεται για την τάση να διακατέχεστε από υπερβολικό ενθουσιασμό ή να δείχνετε επιπολαιότητα όσον αφορά αισθηματικές γνωριμίες και επαφές ωστόσο δεν παύει να σας φέρνει τύχη και να υπόσχεται πως αν διαχειριστείτε τις ευκαιρίες με μεγαλύτερη σύνεση οι προσπάθειες θα στεφθούν με επιτυχία. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» είναι λοιπόν το μήνυμα των ουρανών, που θέλουν να σας δουν χαρούμενους και δεσμευμένους αν φυσικά το θέλετε και εσείς. Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 17 του μήνα αποτελεί μια επιπλέον ευτυχή αστρολογική συγκυρία όσον αφορά το άνοιγμα στα ερωτικά σας ενώ με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 19 Αυγούστου τα αποκαλυπτήρια του νέου σας έρωτα έρχονται να ανοίξουν τα στόματα από έκπληξη και ενθουσιασμό.

Ιχθύες

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με παιχνιδιάρικη διάθεση και την ερωτική λίμπιντο στα ύψη αυτό το μήνα είστε από τα ζώδια που απολαμβάνουν την ερωτική ζωή και ζουν στιγμές ερωτικής έξαψής και συναισθηματικής ικανοποίησης. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 10 του μήνα έρχεται να εκπληρώσει τα όνειρα σας και να πραγματώσει τις ευχές σας για απολαυστικές εμπειρίες υπό το φως του φεγγαριού και τον ήχο των κυμάτων. Γύρω στα μέσα του μήνα θα υπάρξουν ρήξεις και συγκρούσεις ως απόρροια βαθιών υπαρξιακών ζητημάτων και οικονομικών δυσχερειών. Ευτυχώς από τις 23 Αυγούστου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και ως εκ τούτου αρχίζει να κλείνει σιγά – σιγά μια περίοδος ψυχικού πόνου και κούρασης αφού πλέον αρχίζετε να επανακτάτε τη δύναμη σας ενώ και ο Κρόνος βρίσκετε προς την έξοδο από το ζώδιο του Ζυγού γεγονός που θα σας ευνοήσει τα μάλα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο Αύγουστος αποτελεί για τους περισσότερους από εσάς μια μεταβατική περίοδο από τη φθορά στην ευτυχία καθώς τα απομεινάρια και τα υπόλοιπα ερωτικών πόθων, επιθυμιών και σχέσεων θα αρχίσουν να απομακρύνονται για να μπορέσετε πλέον με γαλήνη ψυχής να ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 10 Αυγούστου αποτελεί το πρώτο θετικό σημάδι των ουρανών ότι η ερωτική ευτυχία σας περιμένει ενώ τα γεγονότα στα μέσα του μήνα ουσιαστικά είναι η ουρά των υπολειμμάτων μιας δύσκολης δυομισαετίας που φτάνει στο τέλος της. Από τα τέλη του μήνα με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού ουσιαστικά θα αρχίζετε να διακατέχεστε από μια ισχυρή ώθηση να ξαναφτιάξετε την αισθηματική σας ζωή και να βρείτε τον κατάλληλο παρτενέρ που θα είναι δίπλα σας τόσο στα πάνω όσο και στα κάτω της ζωής.

Διαβάστε επίσης:

Ερωτικό καλοκαίρι 2012 - Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

και

Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας;

Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved