Πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στις 2/8/2012 στις 6.28 το πρωί ώρα Ελλάδας, στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και συγκεκριμένα στις 10.15 μοίρες του Υδροχόου.

Πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ο φετινός Αύγουστος θα φιλοξενήσει δύο Πανσελήνους, ένα φαινόμενο ασυνήθιστο, αλλά όχι και τόσο σπάνιο.

Η τελευταία φορά που είχαμε αυτό το φαινόμενο ήταν τον Δεκέμβριο του 2009, ακριβώς τις ίδιες ημερομηνίες με το τωρινό.

Η επόμενη Πανσέληνος του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στις 31/8, στην οποία και θα αναφερθούμε εκτενέστερα.

Για την πρώτη αυγουστιάτικη Πανσέληνο λοιπόν τα αστρολογικά δεδομένα είναι τα εξής:

Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου βρίσκεται απέναντι στον Λέοντα, ενώ οι όψεις της αντίθεσης με τον ανάδρομο Ερμή, του εξαγώνου με τον Ουρανό και του ακριβέστατου τριγώνου με τον Δία, προκαλούν αισιοδοξία και ανακούφιση.

Τα ζώδια που δέχονται πιο άμεσα την επιρροή της είναι οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Σκορπιοί και οι Ταύροι οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δεύτερου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες ,γύρω από τις μοίρες που διεξάγεται η Πανσέληνος.

Ιδιαίτερα ευνοϊκή θα είναι για Ζυγούς, Κριούς, Διδύμους και Τοξότες, ενώ Ιχθείς, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, θα χρειαστούν δυνατό κλιματισμό και πολλά αντικουνουπικά σκευάσματα.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Είσαστε αποφασισμένοι να εξορμήσετε προς πάσα κατεύθυνση, ενώ οι πολυπληθείς φιλικές παρέες που σας συνοδεύουν, σας κάνουν να νιώθετε σαν έφηβοι σε πενταήμερη. Με κέφι και ζωντάνια διακτινίζεστε παντού, ενώ γίνεστε οι καλύτεροι εθελοντές προς εξυπηρέτηση αλλήλων και σκοπών. Νέες γνωριμίες γεμίζουν τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο, ενώ οι κοινωνικές συναναστροφές και οι εκδηλώσεις, έχουν κάτι από τη γεύση ζουμερής τσιχλόφουσκας. Η στυφότητα είναι κάτι που δεν θα νιώσετε, αντίθετα είστε προορισμένοι για κατάγλυκες εμπειρίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθαρίστε την άμμο της ανασφάλειας και της έγνοιας από το τσαντάκι της θάλασσας και μην κουβαλάτε μαζί τις επαγγελματικές σας σκοτούρες. Η Πανσέληνος αυτή σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε, ακόμα και αν σηματοδοτεί αλλαγές στην καριέρα σας. Καταστρώστε τα σχέδιά σας κάτω από το φως της, αλλά μην τα αφήσετε να επηρεάσουν τη διάθεσή σας. Θα ακούσετε πολλά, αλλά εμπιστευτείτε λίγα. Η επικοινωνία σας προς το παρόν είναι στοκαρισμένη, αναμένοντας την τέλεια κάλυψη. Ως τότε αφεθείτε σε πιο χαλαρές δραστηριότητες, όπως η απόλαυση μιας κρέπας δίπλα στη θάλασσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς αυτή η Πανσέληνος σημαίνει αναζήτηση, περιπέτεια και φιλοσοφική ανάταση. Με ένα βιβλίο στο χέρι του οποίου το περιεχόμενο ψάξατε εξονυχιστικά και με διάθεση απόδρασης σαν δοκιμαστής κρασιών που είναι σε αδράνεια, αφήνεστε στην ευεργετική επιρροή της. Κάποιες ειδήσεις δίνουν σε πολλούς από εσάς μεγάλη χαρά, ενώ η πραγματοποίηση ενός ταξιδιού απογειώνει τις αισθήσεις. Η ανάγκη να επικοινωνήσετε με τον εαυτό σας είναι έκδηλη, ενώ οι σκέψεις ακολουθούν σαν γλάροι το πλοίο της καρδιάς. Η ομορφιά γύρω, περιμένει να σας παραδοθεί. Προετοιμαστείτε κατάλληλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανησυχείτε για το πώς θα μπορέσετε να απολαύσετε τις διακοπές σας, τη στιγμή που εκκρεμεί το εκκαθαριστικό της εφορίας και διάφορες πληρωμές που πρέπει να πραγματοποιήσετε. Κουβαλάτε στο μυαλό σας τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και πιθανά πολλοί να αντιμετωπίσετε διάφορα ευτράπελα. Παράλληλα η συναισθηματική ένταση είναι έντονη, με αποτέλεσμα να έχετε ένα σκυθρωπό βλέμμα κάτω από τα γυαλιά ηλίου σας, που το βράδυ παίρνει τη χροιά της προσμονής. Απαλλάξτε τους εαυτούς σας από ανάλογα δεινά. Ότι είναι να γίνει θα γίνει, γι αυτό αφεθείτε στην τρυφερή Πανσεληνιακή αγκαλιά.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος απέναντί σας μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές επιρροές, σας κάνουν πρωταγωνιστές των παλιών Άρλεκιν, εκφράζοντας συναισθήματα πάθους και αλληγορίας.

Λάμπετε από αυτοπεποίθηση εκπέμποντας ισχυρό μαγνητισμό, ακόμα και τις στιγμές που κάνετε γκάφες. Οι σχέσεις σας ανανεώνονται κάτω από ηδυπαθείς στιγμές, ενώ η συντροφική σας διάθεση κάνει τους πάντες να υποκλίνονται στη χάρη της. Η υπερβολή σας διαχέεται παντού, αποτελώντας την μόνη παραφωνία στην καλοδουλεμένη ορχήστρα σας. Βουτήξτε άφοβα στα συναισθηματικά νερά, αποτυπώνοντας στην άμμο με χρυσά γράμματα την ευτυχία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν καταφέρνετε να απαλλαγείτε από τη σχολαστικότητα που σας διακατέχει, ενώ δεν βοηθιέστε και από τις πλανητικές συνθήκες. Φυσάτε και ξεφυσάτε ψυχαναγκαστικά, καθώς θέματα δουλειάς και υγείας, σας απασχολούν ιδιαίτερα. Σκέφτεστε διαρκώς χωρίς να μπορείτε να αναλύσετε σωστά τις καταστάσεις, χάνοντας την ουσία. Σας φταίει το μαγιό, τα κιλά σας, οι Ολυμπιακοί αποκλεισμοί μας και το περιβάλλον της δουλειάς που δεν αντέχετε. Αν είστε άνεργοι, ακόμα χειρότερα. Τι θα λέγατε για ένα παρατεταμένο lounge διήμερο υπό το φως της Πανσελήνου, χωρίς τα αναλυτικά σας τεφτέρια;

ΖΥΓΟΣ

Επιβιβάζεστε στο προσωπικό σας boeing με εφόδιο τον ενθουσιασμό σας και καύσιμο την αδρεναλίνη σας και απολαμβάνετε ένα υπέροχο ταξίδι. Ερωτικές στιγμές, διασκέδαση, φλερτ, ξεφάντωμα και συνεχείς δραστηριότητες, είναι στο πρόγραμμα αυτής της Πανσελήνου, που αναμένεται θερμή και συναρπαστική. Μαζί με φίλους και αγαπημένους νιώθετε την ανάγκη να συμμετέχετε παντού, ενώ πολλοί από εσάς παραδίνεστε στο λάγνο φως της, βιώνοντας αξέχαστες προσωπικές στιγμές. Καλή απογείωση και για προσγείωση ούτε λόγος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις και κάποιες έκτακτες ανάγκες στο σπίτι, δημιουργούν αναστάτωση σε αυτή την Πανσέληνο, νιώθοντας κάπως πιεσμένοι. Ακόμα και αν βρίσκεστε στην Χαβάη, το μυαλό σας είναι απασχολημένο με ευθύνες και απρόοπτα, της τελευταίας στιγμής. Σας απασχολούν το νοίκι, οι συγκάτοικοι, οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας, ακόμα και τα πλακάκια που χρειάζονται αλλαγή. Καθαρίστε το μυαλό σας από τέτοιου είδους σκέψεις και κάντε λίγη υπομονή, περιπλανώντας τον έντονο ερωτισμό σας στις παραλίες. Ότι σας προβληματίζει, αφήστε το να λυτρωθεί κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικοινωνείτε θαυμάσια σε αυτή την Πανσέληνο, καταφέρνοντας να παρασύρετε τους πάντες με την ετοιμόλογη και ευπροσήγορη συμπεριφορά σας. Ακόμα και αν υπάρξουν κάποιες ατυχίες, τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σας, ενώ δεν σταματάτε να κινείστε, να μιλάτε και να προκαλείτε σαματά. Οι δημόσιες σχέσεις σας τραβάνε τα φλας επάνω τους, ενώ γίνεστε το καλύτερο αντικαταθλιπτικό. Ξεπερνάτε με ακροβατικούς ελιγμούς τις παγίδες της υπερβολής και της υπεραισιοδοξίας σας, ενώ βρίσκετε μαγικές λύσεις για όλα. Μην αμελήσετε όμως κάποιες υποχρεώσεις, κάνοντας και μια σάρωση στον σκληρό σας δίσκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να απολαύσει τις μικρές χαρές της ζωής κάτω από αυτήν την Πανσέληνο και μην επιμένετε να μετράτε ευρώ αντί για άστρα. Τα οικονομικά μπορεί να σας απασχολούν δίκαια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ακόμα και στη μονόπολη που παίζετε με φίλους, πρέπει να συμπεριφέρεστε σαν τον Σκρουτζ. Οι φιλοδοξίες και η ανάγκη να νιώσετε ασφάλεια είναι πολύ έντονες, αλλά δεν σας κοντράρει τίποτα και κανείς, εκτός από τις εμμονές σας. Η Πανσέληνος αυτή είναι ανακουφιστική ακόμα και για τους δύσπιστους, μοιράζοντας ευκαιρίες και προτροπές, χωρίς να χρεώνεστε επιπλέον. Ξοδέψτε ότι μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μόνο με φωτάκια βραδινού αεροπλάνου μπορείτε να παρομοιαστείτε, ακόμα και με μια πυγολαμπίδα που σκορπίζει ανέμελα το φως της. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας κάνει να ξεχωρίζετε, έλκοντας τα βλέμματα και την προσοχή. Οι επιθυμίες σας ανεβαίνουν σαν την θερμοκρασία, ενώ αλλαγές στην εμφάνιση και στη συμπεριφορά, καθορίζουν την αξιοπρόσεκτη παρουσία σας. Οι σχέσεις σας μπαίνουν σε άλλη διάσταση, ενώ κάποιες απρόσμενες ευκαιρίες και εκπλήξεις, σας κάνουν να αναφωνείτε με δέος. Κάντε κάτι ξεχωριστό τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο και γιορτάστε την σαν ένα σπάνιο γεγονός. Στην υγειά σας!

ΙΧΘΥΕΣ

Όλα στο φως προτρέπει αυτή η Πανσέληνος, παρόλο οι τάσεις σας είναι μυστικοπαθείς και ανεξερεύνητες. Αθεράπευτα ρομαντικοί, επικίνδυνα συνωμοτικοί και αρκούντος κατασκοπευτικοί, έχετε βαλθεί να δημιουργήσετε ένα μυστήριο γύρω σας, αλλά και να διατηρήσετε ένα παρασκήνιο για τους δικούς σας λόγους. Επιφυλάσσεστε για πολλά και για πολλούς, ενώ παράλληλα ονειρεύεστε ιδιαίτερες στιγμές γεμάτες λαγνεία. Είστε έτοιμοι να παραδοθείτε στο Αυγουστιάτικο φως της, δώστε όμως μεγάλη προσοχή στα σημάδια και μην θεωρήσετε τίποτα τυχαίο ή αμελητέο. Οι εκπλήξεις καραδοκούν και έχουν διάφορα πρόσωπα.


- Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Αυγούστου

- Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας;

Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved