Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 29° 59' 28" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 28° 21' 42" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 11° 55' 29" ΖΥΓΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 16° 47' 43" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 25° 02' 52" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 22° 22' 15" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 00' 05" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 13° 18' 23" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 20° 49' 01" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 24° 22' 52" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 01° 53' 53" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Αυγούστου

 

Ο Αύγουστος του 2012 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 4

Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Αυγούστου

 

Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Αύγουστος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 4 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα(4), 12+4=16 . Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 16 σε μονοψήφιο 1+6=7 και καταλήγετε στο 7 που είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Αύγουστο.

 

Για τον μήνα Αύγουστο

 

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Ο μήνας αυτός είναι κατάλληλος για να δοκιμάσετε νέες ιδέες και μεθόδους, αλλά πριν προχωρήσετε βεβαιωθείτε καλά για το τι κάνετε. Θα σας γίνουν κάποιες προτάσεις που προϋποθέτουν μακρινά ταξίδια και τις οποίες δεν πρέπει να αγνοήσετε.

Στα επαγγελματικά σας αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να τολμήσετε κάτι νέο. Αξιοποιείστε τις επαφές σας και εξετάστε προσεκτικά κάθε προσφορά.

Στον οικονομικό τομέα μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας και προσέξτε την τάση σας για σπατάλη.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι μην ξεσπάτε τα νεύρα σας πάνω στο σύντροφο σας. Μια ήρεμη συζήτηση θα απομάκρυνε τις εντάσεις.

Οι αδέσμευτοι ενώ προσελκύετε το ερωτικό ενδιαφέρον, δίνετε λάθος εντύπωση.

 

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Αυτός είναι ένας μήνας συνεργασιών. Προσέξτε όμως τα άτομα με τα οποία θα συνεργαστείτε γιατί υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν δυσαρμονίες και δυσκολίες.

Στα επαγγελματικά σας θα σας παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες δεν πρέπει να αφήσετε να σας ξεφύγουν. Αποφύγετε να ασχολείστε με λεπτομέρειες και μικροπράγματα.

Στον οικονομικό τομέα θα εισπράξετε παλιές όφειλες που είχατε ξεγράψει.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι μην ασχολείστε με κάτι που έχει τελειώσει. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα και δώστε ρεαλιστικές λύσεις. Οι αδέσμευτοι επιδιώξτε να βρεθείτε με φίλους που είχατε παραμελήσει, διασκεδάστε και χαλαρώστε.

 

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Αυτός είναι ένας ευχάριστος μήνας. Δεχθείτε τις προσκλήσεις που θα σας κάνουν, διασκεδάστε και προβάλλετε τα ταλέντα σας.

Στον επαγγελματικό τομέα η αυξημένη δημοτικότητα σας θα σς βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας. Να αντιμετωπίζετε τα πράγματα θετικά γιατί η ψυχική σας διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Στα οικονομικά αποφύγετε τις υπερβολές και τις απερίσκεπτες ενέργειες γιατί θα το μετανιώσετε αργότερα.

Στην αισθηματική σας ζωή οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να αλλάξετε το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μια σχέση γεμάτη πάθος, χωρίς όμως προοπτικές.

 

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Τον Αύγουστο τελειώστε κάποιες από τις ενοχλητικές σας υποχρεώσεις, ακόμα και αν πρέπει να συναντήσετε πρόσωπα βαρετά.

Στον επαγγελματικό τομέα χάνετε πολύτιμες ευκαιρίες γιατί σας λείπει ο ενθουσιασμός. Φροντίστε να μην περιπέσετε σε τεμπελιά.

Στα οικονομικά προσπαθήστε να μην κάνετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις αν δεν είστε απολύτως σίγουροι.

Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι νοιώθετε αδικημένοι από το σύντροφο σας και λειτουργείτε επιθετικά. Για τους αδέσμευτους μια φιλική γνωριμία θα εξελιχθεί σε ερωτική.

 

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Αυτός είναι ένας μήνας συχνών αλλαγών. Δεν είναι κατάλληλος για να κάνετε μακροχρόνια προγράμματα, ή να αναζητήσετε κάτι σταθερό.

Στα επαγγελματικά σας προσπαθήστε όσο περισσότερο μπορείτε να περιορίσετε το χάος που υπάρχει. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις.

Στον οικονομικό τομέα δείξτε ψυχραιμία στα σκαμπανεβάσματα που θα παρουσιαστούν. Αντιμετωπίστε κάθε απρόοπτο με ψυχρή λογική.

Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι συζητήστε με το σύντροφο σας και μην βγάζετε πρόωρα συμπεράσματα. Σε σας τους αδέσμευτους δεν θα λείψουν οι περιπέτειες αν το θελήσετε. αλλά το φινάλε θα είναι εκρηκτικό.

 

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Τον Αύγουστο ευνοούνται οι σχέσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες είτε ιδιωτικές, είτε δημόσιες. Προσέξτε όμως ποιους εμπιστεύεστε και αν πρέπει να υπογράψετε συμβόλαια εξετάστε τα λεπτομερώς.

Στον επαγγελματικό τομέα μην αναβάλλετε τις υποχρεώσεις σας, αντίθετα είναι η κατάλληλη περίοδος για να τις αντιμετωπίσετε.

Στον οικονομικό τομέα έχετε την τάση να δημιουργήσετε έξοδα προκειμένου να κάνετε εντύπωση.

Στον ερωτικό τομέα Οι δεσμευμένοι θα βρείτε το στήριγμα και τη γαλήνη που αποζητάτε από το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα έχει τις προοπτικές να διαρκέσει.

 

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για απομόνωση και ανάπαυση. Απολαύστε τις διακοπές σας και χαλαρώστε κοντά στη φύση.

Στον επαγγελματικό τομέα αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια σχετίζετε με επενδύσεις. Ευνοούνται οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη φύση, την τέχνη και την έρευνα.

Στον οικονομικό τομέα η τύχη είναι με το μέρος σας. Κληρονομιές και επιδοτήσεις που δεν περιμένατε τώρα είναι δυνατές.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι νοιώθετε υπερβολική συναισθηματική ένταση και σας αρέσει ο ρόλος του μάρτυρα.

Οι αδέσμευτοι προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα και μην αφήνετε τη φαντασία σας να καλπάζει.

 

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Τον Αύγουστο ο υλικός τομέας σας απασχολεί περισσότερο από το κάθε τι. Μην παραμελήσετε την κοινωνική σας ζωή. Πολλές δουλειές μπορεί να συμφωνηθούν κατά την διάρκεια συναντήσεων.

Σε επαγγελματικό επίπεδο ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις και οι επενδύσεις. Αν έχετε σχέδια πωλήσεων τώρα είναι η εποχή να τα προωθήσετε.

Στα οικονομικά σας αν έχετε φορολογικά προβλήματα αντιμετωπίστε τα αυτό τον μήνα.

Στα αισθηματικά, στους δεσμευμένους επικρατεί ένα κλίμα έντασης. Αποφύγετε τις συζητήσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να έρθετε σε ρήξη με το σύντροφο σας.

Οι αδέσμευτοι απολαμβάνετε την ελευθερία σας και δεν έχετε καμία διάθεση να εμπλακείτε σε νέες περιπέτειες.

 

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Ήρθε η στιγμή για να πάρετε αποφάσεις. Απομακρύνετε από τη ζωή σας όλα τα ενοχλητικά πρόσωπα και όλους εκείνους που ζητούν χωρίς να δίνουν τίποτα.

Στον επαγγελματικό τομέα αυτό τον μήνα πραγματοποιήστε ότι σκεπτόσαστε καιρό, και αναβάλλατε από φόβο ή οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Στον οικονομικό τομέα κάντε τον απολογισμό σας και σταματήστε τις αλόγιστες σπατάλες.

Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι ξεκολλάτε από την αδράνεια και διεκδικείτε το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι βγείτε από το καβούκι σας, διασκεδάστε και φλερτάρετε.

 


ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved