Νέα Σελήνη Ιουλίου – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 19/7 στις 7:25 το πρωί ώρα Ελλάδας, στις 27 μοίρες του ζωδίου του Καρκίνου.

Νέα Σελήνη Ιουλίου – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο είναι αυτή που θα προκαλέσει εμπόδια και ψυχολογικές διακυμάνσεις στα νέα ξεκινήματα των Καρκίνων, Ζυγών, Κριών και Αιγόκερων, του τρίτου δεκαήμερου.

Για μία ακόμα φορά τα παρορμητικά ζώδια βρίσκονται υπό καθεστώς πίεσης, σε ό, τι αφορά τα σχέδια και τις επιδιώξεις.

Ο Άρης από τον Ζυγό συμμετέχει σε ένα σκληρό Ταυ – τετράγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα επίσης στον παρορμητικό σταυρό, ενώ το τρίγωνο Άρη – Δία δεν φαίνεται να μπορεί να εξομαλύνει την έκρυθμη κατάσταση και διάθεση, που θα επικρατήσουν.

Ψυχαναγκασμός, νευρικότητα και διαρκής εκνευρισμός συνοδεύουν αυτή τη Νέα Σελήνη, σε προσωπική και κοινωνικοπολιτική έκφανση.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά και τι επιφυλάσσει.

ΚΡΙΟΣ

Βάλτε ωτοασπίδες στα αυτιά ίσως και φίμωτρο στο στόμα, για να αντιμετωπίσετε το έντονο κλίμα που ανακινείται έχοντας και συνέχεια, στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Η κατάσταση που επικρατεί μοιάζει φιλοπόλεμη, ενώ αν έχετε συγκάτοικο θα πιεστείτε πολύ για να παραμείνετε κάτω από την ίδια στέγη. Τα σχέδιά σας καταρρέουν σαν πύργοι στην άμμο, ενώ οι αλλαγές που τόσο επιθυμείτε, έρχονται σαν βόμβες ισοπέδωσης. Κρατηθείτε μακριά από διαπληκτισμούς και βρείτε ανακουφιστικές λύσεις, με αποδράσεις σε καλοκαιρινά καταφύγια. Το έχετε ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικοινωνείτε θαυμάσια σε αυτή τη Νέα Σελήνη εξισορροπώντας και πολλά ευτράπελα που συμβαίνουν γύρω, ανάμεσα σε οικεία σας πρόσωπα. Ρυθμίζετε τις καταστάσεις με αξιοθαύμαστο τρόπο, ενώ οργανώνετε τις διακοπές σας ή τις απολαμβάνετε, με υπομονή και καρτερικότητα. Οι μετακινήσεις ευνοούνται, καθώς και κάθε απόπειρα συνεννόησης μέσα από γραπτό ή προφορικό λόγο. Καταφέρνετε να φέρετε την καθημερινότητα στα μέτρα σας, βάζοντας μέτρο σε εσάς και στους άλλους. Συγχαρητήρια, κυματίζετε σαν σημαία ανακωχής, δίπλα σε εκείνες του ΕΟΤ, απολαμβάνοντας το καυτό καλοκαιρινό κλίμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πράγματι σκανδαλώδες να συνειδητοποιείτε εν μέσω καλοκαιριού και αδυσώπητου καύσωνα, πως τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν να πάτε πολύ μακρύτερα από τα... Σούρμενα. Οι ανάγκες σας κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη πολλαπλασιάζονται σαν βουητά τζιτζικιών όσο ανεβαίνει το θερμόμετρο και δεν ξέρετε ποια από όλες να ικανοποιήσετε. Εκνευρισμένοι και ασυγκράτητοι ψάχνετε διεξόδους, εκτός από δανειστές και χορηγούς, πονοκεφαλιάζοντας με τις οικονομικές εκκρεμότητες. Η βοήθεια της Αφροδίτης και του Δία όμως, θα βγάλει πολλούς από τη δύσκολη θέση. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ταλαιπωρήστε ψυχολογικά και επιπλέον η άπονη μοίρα σας φέρνει και έναν αχινό στα πόδια, σφαδάζοντας από τα αγκάθια. Τα νέα ξεκινήματα που επιθυμείτε διακαώς μαζί και η ανανέωση εξωτερική και εσωτερική, εμποδίζεται από αστάθμητους παράγοντες, γεγονός που σας κάνει να χάνετε τον έλεγχο. Παρόλα αυτά,προσπαθείτε ξανά και γενναία να διαμορφώσετε νέες συνθήκες και να απαλλαχτείτε από το παρελθόν, αλλά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε σας ξεπερνούν. Επιδιώκοντας να δώσετε μια νέα πνοή στην καθημερινότητά σας, ξεσπάτε απεγνωσμένα. Αποφύγετε τις ακρότητες και προστατευτείτε από τα εγκαύματα.

ΛΕΩΝ

Το σίγουρο είναι πως δεν χρειάζεται να σκέφτεστε σε αυτή τη Νέα Σελήνη με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας, απλά να αφουγκράζεστε τους άλλους και τις καταστάσεις με το ανεπτυγμένο σας ένστικτο. Πολλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται, σαν θαλάσσιες σπηλιές σε βόλτα με φουσκωτό, που άλλες μαγεύουν και άλλες τρομοκρατούν. Το πρόβλημα είναι πως δεν θα μπορέσετε να βρυχηθείτε όπως συνηθίζετε, γιατί κανείς δεν φαίνεται να ανησυχεί από τις αντιδράσεις σας. Νιώθετε εγκλωβισμένοι, αλλά την τελευταία στιγμή βρίσκετε φως στο τούνελ, βηματίζοντας αγέρωχα και απειλητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργανώνετε πολλά και στο τέλος κάνετε λίγα, διότι δεν αρκεί μόνο η πρόθεση, αλλά και η συγκατάθεση και των άλλων. Η συλλογική σας τάση και ο φιλικός σας περίγυρος πρωταγωνιστούν σε αυτή τη Νέα Σελήνη, που από τη μία σας προτρέπουν και από την άλλη σας αποθαρρύνουν. Παρόλα αυτά αντιστέκεστε στις αντιξοότητες καταφέρνοντας να επικρατήσετε με δικούς σας κανόνες, ενώ η κοινωνική σας ζωή εμπλουτίζετε με νέες γνωριμίες. Κινείστε σχετικά άνετα, όταν οι άλλοι μοιάζουν με καβούρια. Εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις που σας γίνονται και μην αρνηθείτε την παρουσία σας σε αυτές.

ΖΥΓΟΣ

Λαμβάνετε άλλη μια προειδοποίηση σαν θύματα που πρόκειται να σας στοχεύσουν απαγωγείς. Καλό θα ήταν να μην την αγνοήσετε και να οχυρωθείτε, υπολογίζοντας τα πάντα. Η καριέρα και η επαγγελματική σας σταδιοδρομία τρίζουν συθέμελα και κάθε κίνηση για εξομάλυνση των δυσχερειών, συναντά εμπόδια και απειλές που σας αναστατώνουν. Τα νεύρα σας είναι τεντωμένα, ενώ οι αντιδράσεις σας αποκτούν θριλερικές προεκτάσεις. Η τάση σας να επαναστατήσετε ελλοχεύει κινδύνους για την ψυχολογία σας. Το μέλλον, σας ανησυχεί πολύ, αλλά κοιτάξτε πρώτα τι θα κάνετε με το παρόν, που πρέπει να κατακτήσετε πάση θυσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς τα γεγονότα φαίνεται να μην σταματάνε σε στενούς προσωπικούς ορίζοντες, αλλά να πηγαίνουν μακρύτερα, σπάζοντας τα δεσμά της κοντόφθαλμης αναζήτησης. Θέλετε και μπορείτε να δραπετεύσετε, αναζητώντας κάθε τρόπο σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Αν βρεθείτε σε διακοπές, θα ανακαλύψετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που θα βάλετε στη ζωή σας. Μπορείτε όμως να ταξιδέψετε και μεταφορικά, αρκεί να μην παρασυρθείτε από τις νοητικές σας εξάρσεις. Επιδιώκετε την πνευματική σας απελευθέρωση, τολμώντας να την διεκδικήσετε. Εγγυήσεις υπάρχουν, αλλά όχι και καθοδηγητές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αίσθηση που σας δίνει αυτή η Νέα Σελήνη, είναι πως εκεί που σας χρωστάγανε σας πήραν και το βόδι. Το θέμα είναι πως αυτή την αίσθηση την έχουν και άλλοι για εσάς και το δικό τους βόδι. Περιπλέκονται τα πράγματα σε σχέση με δανεικά και χρωστούμενα, καθώς και με οικονομικές διαφορές με άλλους. Τα νεύρα σας γίνονται τσατάλια, διότι το μόνο που θέλετε είναι να πάτε διακοπές χαλαροί και ωραίοι, αλλά κάποια προβλήματα δεν σας αφήνουν. Ωστόσο, οικονομικούς πόρους βρίσκετε ακόμα και αν γυρίσετε τον κόσμο ανάποδα, αλλά τα ζητήματά σας χρειάζονται άμεση λύση. Μην αφήσετε εκκρεμότητες γιατί αργότερα θα βαρυγκωμήσετε πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αυτή τη Νέα Σελήνη απέναντί σας, καλείστε να σηκώσετε στους ώμους το φορτίο του Άτλαντα, στη συναισθηματική του εκδοχή. Παράλληλα η οργή και ο θυμός που νιώθετε, εκτοξεύονται σε αγαπημένους και συνεργάτες, μην μπορώντας να ελέγξετε τις καταστάσεις. Ξαφνικά προβλήματα έρχονται στην επιφάνεια, ενώ όσα νομίζατε πως λύθηκαν επανεμφανίζονται δριμύτερα. Ένταση, πίεση και απογοήτευση σας οδηγούν σε μελαγχολικά μονοπάτια, ενώ οι ρήξεις μοιάζουν αναπόφευκτες. Η προσπάθεια νέων ξεκινημάτων πέφτει σε κενό, γι αυτό προτιμήστε τη μοναξιά, από μια μετωπιαία και ολέθρια σύγκρουση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιέζεστε σαν νερό σε χύτρα σε αυτή τη Νέα Σελήνη σε ότι αφορά θέματα δουλειάς. Το πρόγραμμά σας ανατρέπεται έστω και προσωρινά, ενώ είστε αναγκασμένοι να πειθαρχήσετε κάτω από τις αυστηρές υποδείξεις της αναγκαιότητας. Γκρινιάζετε και δυσανασχετείτε διαρκώς, ενώ το μυαλό σας τρέχει σε παραλίες και βουτιές. Το βάρος των ευθυνών είναι μεγάλο, αλλά οι δαιμόνιες κινήσεις σας, δίνουν την πολυπόθητη λύση. Με πολύ κόπο εξασφαλίζετε και τα συχαρίκια αλλά και την ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Ωστόσο, ο εργασιακός τομέας και η υγεία σας, χρειάζονται τη συνεχή προσοχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα πέρα από τον αχαλίνωτο ρομαντισμό σας, που δημιουργεί ιδανικές εικόνες και φανταστικές αποδράσεις. Τα σχέδιά σας αναρίθμητα, ενώ η δημιουργικότητά σας αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Ερωτικοί και ασταμάτητοι, δεν διστάζετε να καταστρώσετε τα πιο απίθανα σχέδια, πραγματοποιώντας τα με κάθε μέσο και τρόπο. Η επιθυμία για να απολαύσετε αυτό το διάστημα είναι ακατανίκητη, προσέξτε όμως γιατί μπορεί να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα αργότερα. Για μερικές όμορφες στιγμές, δεν αξίζει να θυσιάσετε τόσα πολλά και τόσους πολλούς, μεταξύ αυτών και τον εαυτό σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved