Οι τάσεις του Iουλίου για τα 12 ζώδια

Τα αστρολογικά tips του μήνα

Οι τάσεις του Iουλίου για τα 12 ζώδια

aries

ΚΡΙΟΣ

Η σταθερότητα στην καριέρα σας και η βοήθεια που παίρνετε από τον περιβάλλοντα χώρο θα σας δώσουν κουράγιο να προχωρήσετε και να αντιμετωπίσετε τα οικογενειακά προβλήματα αλλά και την ξαφνική αλλαγή στην καθημερινότητά σας η οποία σας επιβάλει να πετάξετε τους παλιούς τρόπους σκέψης.

taurus_copy

ΤΑΥΡΟΣ

Ταξίδια και επαφές για οικογενειακούς λόγους. Επειδή μπορεί να είστε απόλυτοι και εγωιστές και να βλέπετε ανάγκες εκεί που δεν υπάρχουν, θα κάνετε κάποια έξοδα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας ενώ με μια ευελιξία θα μπορούσατε να τα αποφύγετε.

gemini


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευαισθησία με την οικογένεια και προσπάθεια να αντιληφθείτε τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων και τις δικές σας. Οικονομικές οικογενειακές υποθέσεις. Ένας Αιγόκερως συνεχίζει να σας ενδιαφέρει. Επαγγελματική επιτυχία μέσω μιας καλής συνεργασίας. Ταξίδια και επικοινωνία.

cancer

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η περίοδος του μεγάλου συμβιβασμού. Παρόλο που δεν είστε διπλωμάτες, θα αναγκαστείτε να πάρετε και αυτό το μάθημα της επικοινωνίας για να επιβιώσετε σε αυτούς τους καιρούς. Οι αγορές σας πρέπει να είναι απαραίτητες και όχι για εγωιστικούς λόγους. Η συναισθηματική ιστορία με έναν Κριό μπορεί ξαφνικά να φτάσει στο τέλος της. Δείξτε ψυχραιμία.

leo

ΛΕΩΝ

Μια πολύ καλή περίοδος για δράση και συνεργασίες. Επιτυχημένες οικονομικές συμφωνίες ή ξαφνικές λύσεις προβλημάτων με τον από μηχανής Θεό. Χρειάζεστε να πιστέψετε σε κάτι θετικό για να σας συμβούν ωραία πράγματα.

virgo

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φεύγει ο Άρης από το ζώδιο σας αλλά σας αφήνει κληρονομιά που θα πρέπει να την κρατήσετε. Ήδη μετά από τόσο καιρό κοντά σας ξέρετε πως είναι να έχετε δυνατή ενέργεια. Όλο αυτό τώρα θα το στρέψετε για να δημιουργήσετε νέες οικονομικές βάσεις μέσω απόλυτης συνεργασίας. Ένας Καρκίνος σας ξεσηκώνει για οικογένεια.

libra

ΖΥΓΟΣ

Το κεντρικό σας θέμα είναι οι υποθέσεις της οικογένειας, είτε της δικής σας είτε της πατρικής, αλλά οι υπόλοιπες συνθήκες είναι τόσο καλές που βρίσκετε λύσεις στα αδιέξοδα αμέσως. Πάντως ο υπερβολική σας μετριοπάθεια μερικές φορές σας κάνει να μην λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Για αυτό τώρα αλλάξτε αυτό τον τρόπο της ενέργειάς σας.

scorpio

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο δραματικός τρόπος που σκέφτεστε αυτή την περίοδο σας υποχρεώνει να τα περνάτε όλα από την καρδιά σας και αυτό σας εμποδίζει να προχωρήσετε. Το παρελθόν ξαναβγαίνει στην επιφάνεια. Επανενώστε τις δυνάμεις σας με άτομα πιο ευέλικτα. Χρειάζεστε οργανωτική ικανότητα μέσα στη δουλειά σας για να επιβιώσετε. Αξιοποιήστε τα καλλιτεχνικά προσόντα σας.

sagittarius

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σίγουρα τα οικονομικά σας προέχουν και απαιτούν συνέπεια και «καλό πρόσωπο». Νοιώθετε ότι υπάρχουν δυσκολίες στο να εισπράξετε από τους άλλους. Με εγκράτεια και σύνεση ξεπερνάτε το πρόβλημα. Νέα ξεκαθαρίσματα σε σχέση με οικογενειακή περιουσία και κληρονομικά. Ένα φίλος Σκορπιός σας απασχολεί.

capricorn

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας υποχρεώσουν να δείξετε τα κρυμμένα σας συναισθήματα και να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σίγουρα τα θέματα της οικογενείας σας θα σας απασχολήσουν. Επιθυμία για ισορροπημένη διατροφή και αλλαγή γκαρνταρόμπας. Συνεργασία με Λέοντα αλλά και τάση ξεροκεφαλιάς. Αρχίζετε σιγά-σιγά και αναγνωρίζετε κάποια ταλέντα σας που δεν τα είχατε καν υποψιαστεί.

aquarius

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινάει η πολύ καλή σας περίοδο. Μπορεί να δείξετε ένα ευαίσθητο πρόσωπο προς τα έξω. Σας απασχολούν θέματα της οικογένειάς σας τα οποία όμως τα λύνετε με αρμονικό τρόπο. Νέο άνοιγμα στην δουλειά σας, ιδιαίτερα σε όσους ασχολείστε με Δικηγορία, τέχνη, δημόσιες σχέσεις και εμπόριο ρούχων ή καλλυντικών.

pisces_copy


ΙΧΘΥΕΣ

Καλή περίοδος για να δημιουργήσετε και να βγάλετε τα ταλέντα σας προς τα έξω. Ενδιαφέρον για την τέχνη και την εμφάνισή σας. Υπερβολικές υποχωρήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Οικονομική συντήρηση.


Οι συνεργασίες προέχουν αυτή την περίοδο. Δυναμικά ξεκινήματα αλλά με προσωρινό χαρακτήρα. Κρατήστε τους τύπους και προσπαθήστε να είστε τυπικοί σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Ανασφάλεια και δημιουργικότητα εμπλέκονται μαζί. Αποφασίστε τι θα ακολουθήσετε. Τα λέτε έξω από τα δόντια σε κάποια πρόσωπα
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved