Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιούλιο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου για όλα τα ζώδια

Κριός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Ιούλιος ενδείκνυται για μια όμορφη και ερωτική κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά ή ακόμα και στο εξωτερικό. Με το Δία και την Αφροδίτη στον 3ο οίκο ευχαριστιέστε τις μετακινήσεις σας και μπορείτε να επικοινωνήσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Με τον Ερμή στο Λέοντα είναι πολύ πιθανόν να πάρετε κάποιες ξαφνικές πρωτοβουλίες ή να έχετε εκπληκτικές ειδήσεις που με κάποιο τρόπο θα συνδέονται με την ερωτική ζωή. Η ανάδρομη πορεία του από τις 15, ίσως φέρει κάποιες καθυστερήσεις αλλά στα τέλη του μήνα που το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού ξανά σχηματίζεται, έρχεται και η κορύφωση ή επανάληψη ευχάριστων γεγονότων. Τέλος, ο Άρης αυτόν τον μήνα εισέρχεται στον οίκο της συντροφικότητας και ως εκ τούτου ίσως γίνετε πιο δραστήριοι αλλά παράλληλα και πιο ευέξαπτοι (ιδιαίτερα γύρω στις 19 Ιουλίου) μέσα στη σχέση.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Οι γεννημένοι περισσότερο του α' και του β' δεκαημέρου δείχνετε διατεθειμένοι να σαλπάρετε για νέα ερωτικά ταξίδια με ευχάριστη διάθεση και επικοινωνιακά «ανοιχτοί». Μέσα από φίλους ή σε χώρους αναψυχής, είναι πολύ πιθανόν να γεννηθεί ένα ερωτικό αίσθημα ικανό να σας κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο. Η ανάδρομη φορά του Ερμή στον Λέοντα προϊδεάζει για κάποιες αναθεωρήσεις και πιθανές αισθηματικές επιστροφές. Η παρουσία όμως του Άρη στον οίκο των σχέσεων υποδεικνύει εντάσεις και «εχθροπραξίες» και ως εκ τούτου πολύ πιθανόν να ξαναβρεθείτε σε αντίθετα στρατόπεδα με το πρόσωπο του παρελθόντος. Από την άλλη, οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου με τον Κρόνο στο προσκεφάλι σας νιώθετε ότι μάθατε τις δυνατότητές σας μέσα σε μια σχέση και τώρα ήρθε η ώρα να περάσετε το «μάθημα- όρια» που θα σας χρειαστεί για την επόμενη.

Ταύρος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το ερωτικό μενού του μήνα αποδεικνύεται άκρως αφροδισιακό και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε πολλές νέες εμπειρίες και να αισθανθείτε γεμάτοι από χαρά και ευτυχία. Οικογενειακές στιγμές και μετακινήσεις σε κοντινούς προορισμούς ή σε κάποιο εξοχικό θα φέρουν το καλοκαίρι στη ψυχή σας. Από τις 15 του μήνα, θα έχετε αγωνία για κάποιες εξελίξεις ενώ παράλληλα ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι. Ταυτόχρονα, με τον Άρη στο Ζυγό κάποια λάθη του παρελθόντος ίσως φέρουν το σύντροφό σας σε δυσχερή θέση. Η δική σας στήριξη και κατανόηση είναι αυτή που θα ενισχύσει τα ψυχικά του αποθέματα και συνάμα θα ισχυροποιήσει τους συνεκτικούς δεσμούς μεταξύ σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 19 ανοίγονται προοπτικές για τη διευθέτηση ενός θέματος που σας απασχολεί.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με την Αφροδίτη και το Δία, χέρι-χέρι στους Διδύμους είσαστε πρόθυμοι να συλλέξετε εμπειρίες και να γεμίσετε το σακί της καρδιάς σας με νέες συγκινήσεις και απολαύσεις. Τα πάντα κινούνται με κινηματογραφική ταχύτητα και εσείς, αν και απροπόνητοι, είστε διατεθειμένοι να ακολουθήσετε τους γρήγορους ρυθμούς και να ζήσετε όμορφες στιγμές. Αν και ξεκινάτε για να περάσετε καλά και τίποτα περισσότερο δεν αποκλείεται, στη συνέχεια οι προσδοκίες σας θα αλλάξουν και θα θελήσετε να επενδύσετε συναισθηματικά. Εδώ όμως καραδοκεί η απογοήτευση και ο πόνος και μια σειρά από «γιατί» που έρχονται να ενισχύσουν την άρνησή σας να παραμείνετε σταθεροί στην αρχική σας απόφαση «να περάσω καλά». Το «για λίγο» ακόμα και αν δεν το ξεστομίσατε, το ξέρατε.

Δίδυμοι

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Ιούλιος αποτελεί για εσάς μια γιορτή του έρωτα κατά τη διάρκεια της οποίας η χαρά εναλλάσσεται με την ευχαρίστηση και το χάδι με το φιλί. Πολλοί από εσάς μπορεί να ανοίξετε μια νέα σελίδα στη σχέση σας είτε με ένα γάμο είτε με ένα παιδί ή μπορεί οι προτεραιότητές σας μέσα στη σχέση να διαφοροποιηθούν τόσο πολύ που να νιώθετε ότι ξεκινάτε από την αρχή. Οι διακοπές σας θα θυμίζουν μήνα του μέλιτος, αφού πέρα από τον ήλιο, τη θάλασσα και το ταίρι σας δεν θα θέλετε τίποτα άλλο για να νιώθετε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Η Νέα Σελήνη μέσα στον 2ο οίκο στις 19 Ιουλίου δείχνει ότι θα αποκτήσετε κάτι καινούργιο που συναισθηματικά θα σας αλλάξει, θα σας γεμίσει και συνάμα θα σας καλύψει.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τη θεά του έρωτα στο δικό σας ζώδιο η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη και μαζί με αυτή και οι μετοχές σας, αφού είστε το πρόσωπο που όλοι θέλουν να γνωρίσουν και γιατί όχι να κατακτήσουν. Με τον Άρη στον Ζυγό κινείστε διπλωματικά στο πεδίο του έρωτα διότι συχνά πυκνά παρουσιάζονται διλήμματα και δεν θέλετε να κακοκαρδίσετε καμία πλευρά. Παράλληλα, με τον Ερμή στο Λέοντα τα όμορφα λόγια σας πετυχαίνουν το στόχο τους, αν και δεν θα είναι λίγες οι φορές, ιδίως μετά τις 15 Ιουλίου, που θα χρειαστεί αν όχι να τα πάρετε πίσω, αν μη τι άλλο, να τους δώσετε νέες ερμηνείες. Πολύ πιθανόν ένα φλερτ να είναι με πρόσωπο που ταξιδεύει ή ο τόπος διαμονής του είναι πολύ μακριά από το μέρος της γνωριμίας σας.

Καρκίνος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο μήνας κάνει την έναρξή του με την Πανσέληνο στον τομέα των σχέσεων να επιζητεί να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σύντροφο και τη μεταξύ σας ένωση. Μπορεί να έχετε διαφορές και παράπονα όμως, όσο αρνείστε να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας, απομακρύνεστε όλο και περισσότερο. Η παρουσία του Άρη στον 4ο δείχνει είτε ότι κάποια άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα ανακατευθούν στα οικογενειακά σας είτε ότι η δράση σας θα προσανατολιστεί με βάση αυτά που επιδιώκετε να πετύχετε μέσα στη σχέση. Με το Δία και την Αφροδίτη στον 12ο πολύ πιθανόν ένα κρυφό φλερτ, ακόμα και αν είναι πλατωνικό, να επηρεάζει θετικά τη διάθεση σας αλλά να υπονομεύσει τη σχέση σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το παρελθόν σας διεκδικεί και εσείς δεν ξέρετε, αν πρέπει να γυρίσετε πίσω ή να προχωρήσετε μπροστά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, νιώθετε ότι η οικογένεια σας δεν μπορεί να συμμεριστεί τις ανησυχίες, τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες σας και επιλέγετε να μην μοιραστείτε μαζί τους τις αποφάσεις σας. Εν κρυπτώ και παραβύστω, με σύμμαχους την Αφροδίτη και το Δία προστατεύετε την ερωτική σας ζωή είτε γιατί οι άλλοι δεν την εγκρίνουν είτε γιατί δεν είστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσετε. Με τον Έρμη στο Λέοντα θα λάβετε κάποιες υποσχέσεις που θα σας πείσουν ότι μπορείτε να βασιστείτε και να πιστέψετε στον άλλο. Παρόλα αυτά, πολλά πράγματα με τον Ερμή ανάδρομο από τις 15 Ιουλίου ίσως δεν γίνουν ή αργοπορήσουν.

Λέων

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο η ικανότητα να δίνετε στους άλλους χαρά και ευτυχία γίνεται τέχνη. Με σύμμαχο την αυτοπεποίθηση σας και την μεγάλη σιγουριά σας τα δίνετε όλα για χάρη του έρωτα και της αγάπης. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα ξαφνιάσει ευχάριστα την αισθηματική σας ζωή τόσο γύρω στις αρχές του μήνα όσο και στα τέλη με ειδήσεις, ενέργειες και μετακινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση. Με τον Άρη στον 3ο ίσως κάποιες παρορμητικές κινήσεις να επιφέρουν κάποιες εντάσεις οι οποίες όμως γρήγορα μπορούν να προσπεραστούν και να δώσετε όλη σας την δύναμη και την ενέργεια για να πετύχετε μια αρμονική και όμορφη επικοινωνία. Πολύ πιθανόν να γίνετε κουμπάροι ή να κάνετε διακοπές μαζί με φίλους.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Γεννημένοι για να τραβάτε τα βλέμματα και να εισπράττετε το χειροκρότημα, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο σας δίνει την ευκαιρία να πετύχετε αυτό που θέλετε με σύμμαχο τη λογική. Η παρουσία του Δία στον 11ο ευνοεί τη γέννηση ενός έρωτα σε φιλικό κλίμα ή σε ένα χώρο που μαζί με φίλους θα βρίσκεστε για διακοπές, για αναψυχή ή διασκέδαση. Με τον Άρη στον 3ο ίσως υπάρξουν κάποια εμπόδια είτε γιατί τα χιλιόμετρα που θα πρέπει να διανύετε για να συναντηθείτε με το νέο σας ταίρι θα είναι πολλά είτε γιατί η επικοινωνία για κάποιο λόγω θα προσκρούει σε εμπόδια. Η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν είναι πολύ πιθανή ενώ δεν αποκλείεται να είστε εσείς που θα κάνετε το πρώτο βήμα για να ξανά ξεκινήσει μια περασμένη ιστορία.

Παρθένος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πολυάσχολοι με μια ατζέντα γεμάτη ραντεβού, εργασίες και υποχρεώσεις μπορεί να μην έχετε χρόνο, όμως για χάρη του έρωτα θα βρείτε. Ήδη από τις αρχές του μήνα η Πανσέληνος στον Αιγόκερω έρχεται να ελέγξει κατά πόσο φροντίζετε για τη διασκέδαση και την αισθηματική σας ζωή. Έτσι, από νωρίς οργανώνετε τη ζωή σας, ώστε ο μήνας πέρα από πολλή δουλειά να έχει και αρκετή αγάπη. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι ή μαζί με τις διακοπές να συνδυάσετε και την εργασία. Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό η ερωτική σας λίμπιντο μπολιάζεται με σκέψεις και ιδέες που ξεπροβάλλουν ξαφνικά στην ερωτική κλίνη, ξαφνιάζοντας ευχάριστα. Με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο από τις 15, κάποιες επαναξιολογήσεις θα συμβάλλουν θετικά στη δημιουργία ενός νέου κύματος ερωτικής επιθυμίας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η Πανσέληνος στις αρχές του μήνα δίνει το πράσινο φως για ένα φλερτ ή ένα νέο έρωτα. Η παρουσία του Δία στον 10 δείχνει ότι οι αισθηματικές σας αξιώσεις είναι αρκετά φιλόδοξες, καθώς κοιτούν πολύ ψηλά. Το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σας θα είναι κατά μια έννοια καταξιωμένο ή θα χαίρει αναγνώρισης. Είναι πολύ πιθανόν να εργάζεστε αυτό το μήνα και έτσι ο έρωτας ίσως έρθει μαζί με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στη δουλειά σας ή θα σας συνοδέψει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Ίσως δεν βιαστείτε να ανακοινώσετε τα ευχάριστα νέα ενώ ο νέος έρωτας όχι μόνο θα σας έχει πάρει τα μυαλά αλλά θα σας ταξιδέψει σε κόσμους που ούτε καν ξέρατε για την ύπαρξη τους. Μη φοβηθείτε τον Ερμή ανάδρομο, μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε κάποια ερωτικά ξεκαθαρίσματα και να συνεχίσετε τη νέα σας ρότα.

Ζυγός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω επιδιώκει να οργανώσει την οικογενειακή σας ζωή και να πάρει μέτρα που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη και τη σωστή λειτουργία της. Παράλληλα, με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο νιώθετε ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να λογαριαστείτε ανοιχτά με το σύντροφο σας και να διεκδικήσετε χωρίς φόβο τη συντροφικότητα, τη συνεργασία και τη στήριξή του. Κάποιες μετακινήσεις αναψυχής μπορεί να προκύψουν από τη μια στιγμή στην άλλη από ένα τηλέφωνο ενός φίλου ενώ οι αισθηματικοί σας στόχοι συμπεριλαμβάνουν ελευθερίες και δικαιώματα που δεν είχατε. Το ταίρι σας θα είναι θετικό, αν και θα ζητήσει μια παράταση χρόνου, μέχρι να πει το «ναι» και μαζί ένα χρονικό διάστημα για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μετά από μια περίοδο έντονου παρασκήνιου και εσωτερικών διαβουλεύσεων είστε έτοιμοι να βγάλετε κεφάλι και να φέρετε τομές στο πεδίο των σχέσεων. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ευνοεί ερωτικές γνωριμίες με τη βοήθεια φίλων ενώ πολύ πιθανόν να τολμήσετε μια σχέση από απόσταση. Με τον Ερμή ανάδρομο από τις 15 Ιουλίου είναι πιθανόν να δείτε με ερωτικό μάτι μια φιλία ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξετε γνώμη για ένα πρόσωπο που είχατε γνωρίσει παλαιότερα σε φιλικό κύκλο. Οι ευνοϊκές όψεις της Θεάς του έρωτα τόσο με τον Ουρανό όσο και με τον Κρόνο ευνοεί τόσο τους γεννημένους του α' όσο και του γ' δεκαημέρου να έχετε όμορφες και θετικές εξελίξεις στην ερωτική ζωή.

Σκορπιός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Οι ανησυχίες του συντρόφου γίνονται και δικές σας και δεν αποκλείεται ανά διαστήματα να χάνετε τον ύπνο σας, αναζητώντας τρόπους για να αποκατασταθεί η ισορροπία στη ζωή του αγαπημένου σας. Η παρουσία του Δία και της Αφροδίτη στον 8ο σας προτείνουν ερωτικά παιχνίδια που σας φέρνουν πιο κοντά και κάνουν τις νύχτες σας πιο ανέμελες και ευχάριστες. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας αρχίζει να κάνει τις προεργασίες για ένα όμορφο όνειρο που θα μετατρέψει την αισθηματική σας ζωή σε επίγειο παράδεισο. Οι γεννημένοι των πρώτων ημερών ίσως αισθανθείτε ένα πέπλο αγάπης, τρυφερότητας και ρομαντισμού να αρχίζει να σας καλύπτει και συνάμα να ομορφαίνει τη ζωή σας σαν λουλούδι που ξεπροβαίνει στον κήπο των αισθηματικών επιθυμιών.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μπορεί να είστε από τους πληγωμένους του καλοκαιριού που ακόμα πονούν και σκέφτονται την άσχημη συμπεριφορά του/της πρώην σας όμως οι ερωτικές σας επιθυμίες είναι πάντα στο κόκκινο. Με την Αφροδίτη και το Δία στον 8ο οι όμορφες ερωτικές νύχτες θα σας επιτρέψουν είτε να γιατρέψετε τον έρωτα με έρωτα ή να «εκδικηθείτε» το παλιό σας ταίρι που τώρα δεν μπορεί να έχει όλα τα ωραία και μοναδικά που του προσφέρατε. Μπορεί λοιπόν να μην είστε έτοιμοι για σχέση αλλά σίγουρα είστε πάντα προετοιμασμένοι για στιγμές πάθους και ερωτικής έντασης. Και μάλιστα το γεγονός ότι είναι εφήμερες σας εξυπηρετεί τα μάλλα γιατί παράλληλα έχετε όσο χρόνο θέλετε για να βγάλετε από μέσα το δηλητήριο της παλιάς σας αγάπης.

Τοξότης

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτός ο μήνας είναι πολύ όμορφος, αν σκέφτεστε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε και να αποκτήσετε ένα δεύτερο παιδί. Παράλληλα, πολλοί από εσάς θα αναλάβετε ένα ρόλο «δασκάλου» ή «πολυμηχανής» μέσα στη σχέση. Η Αφροδίτη υπόσχεται πολλαπλές ερωτικές συγκινήσεις ενώ ο Άρης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τους αισθηματικούς σας στόχους και σκοπούς. Η παρουσία του Ερμή στον Λέοντα ευνοεί ταξίδια στο εξωτερικό ενώ η βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ σας δίνει στο ταίρι σας την αφορμή οπού βρεθεί και όπου σταθεί να σας επαινεί και να εκφράζει την επιδοκιμασία του για τη στάση σας. Ξαφνικά ταξίδια ή γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Όσο και αν δεν το παραδέχεστε θέλετε να «αποκατασταθείτε» και να βρείτε και εσείς ένα ξεχωριστό σύντροφο που μαζί του θα αντέχετε την καθημερινή τριβή και θα νιώθετε χαρούμενοι, ελεύθεροι και ευτυχισμένοι. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σας και σας προσφέρει όσες ευκαιρίες θέλετε, προκειμένου να διαλέξετε ή να δοκιμάσετε τι προτιμάτε από μια σειρά ερωτικών αποχρώσεων. Ξαφνικές γνωριμίες μπορεί να σας ταξιδέψουν μακριά, κυριολεχτικά ή μεταφορικά, ενώ δεν αποκλείεται ένα φίλος να έχει αντιρρήσεις για μια επιλογή σας, παρόλο που δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα στηρίξουν τα ερωτικά σας θέλω.

Αιγόκερως

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και ταυτόχρονα θέματα που αφορούν μέλη της οικογένειας δημιουργούν ένα κλίμα έντασης και έντονης δραστηριότητας. Η ευτυχία του συντρόφου σας είναι έντονα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του και αυτό σας δίνει την αφορμή για να έρθετε πιο κοντά να μοιραστείτε όμορφες στιγμές και να χαιρετήσετε τις κακές για χάρη κάτι νέου και ωραίου που ανοίγετε μπροστά σας. Οι ερωτικές συναντήσεις θα διανθίζονται από έντονο πάθος ενώ μυστικές συζητήσεις θα μετατρέπονται σε ερωτικά ραντεβού. Η Νέα Σελήνη στις 19 Ιουλίου θωρακίζει τη σχέση με νέες ασπίδες, ώστε να μπορείτε μέσα σε αυτή να βιώνετε τη ζεστασιά και την αγάπη.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους αυτός ο μήνας κυλά ευχάριστα με ανάλαφρες ιστορίες και ξέγνοιαστες ερωτικές στιγμές που κάνουν την καθημερινότητα σας πιο όμορφη και πιο ενδιαφέρουσα. Ο χώρος εργασίας όπως φαίνεται σας έχει δεσμεύσει όχι όμως και τη διάθεση να φλερτάρετε και να παίξετε ένα ερωτικό γαϊτανάκι . Δεν περιμένετε και δεν θέλετε σχέσεις αυτό που επιθυμείτε είναι χαρά και εργασία. Παρόλα αυτά, η συναισθηματική Νέα Σελήνη στις 19 του μήνα μπορεί να σας πάρει στην ερωτική της αγκαλιά να σας λούσει με τα χάδια της και μετά να καλομάθετε και να μην θέλετε να φύγετε. Από την άλλη, με τον Ερμή ανάδρομο το β' μισό του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποιες ερωτικές παθιασμένες στιγμές με άτομο από το παρελθόν.

Υδροχόος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Από τους πιο τυχερούς του φετινού καλοκαιριού χαίρεστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές μαζί με το ταίρι σας και απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής και του έρωτα. Το πιθανότερο είναι να μην παραθερίζετε σε ένα μέρος αλλά να μετακινήστε συχνά πυκνά, ανανεώνοντας τα ενδιαφέροντα και την ερωτική σας διάθεση. Κάποιοι από εσάς θα συμμετέχετε σε κάποια ευτυχή γεγονότα όπως ένας γάμος, μια βάπτιση ή μια γιορτή και άλλοι θα χαθείτε από προσώπου γης και δεν θα σας δει κανένας γνωστός πριν από τη μέρα της επιστροφής. Επικοινωνίες ωστόσο θα υπάρχουν παρά τις ενέργειες του συντρόφου να έχει την ευκαιρία να σας έχει μόνο για τον εαυτό του, μιας και δεν σας χορταίνει με τίποτα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο Ιούλιος είναι ένας θερμός και ερωτικός μήνας που θα ανάψει τη φλόγα του έρωτα στην καρδιά σας για τα καλά. Ένα πρόσωπο με αέρινη γοητεία, όμορφο νου και νεανική παρουσία πολύ πιθανόν να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας και, αν αυτό συμβεί, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για όλα τα πιθανά σενάρια. Ούτως ή άλλως εσείς θα είστε οι διοργανωτές του ερωτικού έργου της ζωής σας όποτε διαλέγετε σκηνικό, πρόσωπα, πλοκή και φινάλε. Από την άλλη, οι ιστορίες στις οποίες θα είστε πρωταγωνιστές το πιθανότερο είναι να μην είναι ούτε μια ούτε δύο, ωστόσο το ενδεχόμενο να βγείτε μια και καλή από το κλαμπ των εργένηδων έτσι σε μια στιγμή κεφιού και ερωτικού πανηγυριού δεν αποκλείεται με τον Δία να ψάχνει ευκαιρία να σας φορέσει την κουλούρα.

Ιχθύες

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Επιτέλους, οι εχθροπραξίες τελείωσαν και πλέον χωρίς να πέφτουν πυρά μπορείτε αφενός να χαρείτε την περίοδο ειρήνης και αφετέρου να ξαναθυμηθείτε τη μέχρι πρότινος ξεχασμένη ερωτική σας ζωή. Ο Άρης μέσα στον 8ο ξυπνά τις κοιμισμένες ερωτικές επιθυμίες και δρα τώρα για χάρη του έρωτα που είναι ανίκητος σε κάθε μάχη. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στις 19 Ιουλίου έρχεται να επισφραγίζει τη νέα εποχή στην ερωτική σας ζωή με ένα συναισθηματικό ταξίδι στον κόσμο της απόλαυσης, της στοργής και της ερωτικής ζεστασιάς. Τέλος, το ταίρι σας μέσα από κάποιες εκπλήξεις που σας έχει ετοιμάσει θα αναπληρώσει το κενό που χάσετε και κατά μια έννοια θα βρεθείτε χιλιόμετρα μπροστά.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μπορεί επί τόσο καιρό να βάζατε τους πάντες σε μικροσκόπιο και να αρνιόσασταν να βρείτε κάτι θετικό ή καλό επάνω τους όμως τώρα νιώθετε ότι η καλύτερη άμυνα δεν είναι η επίθεση αλλά η ευτυχία σας. Προς αυτήν την οδό κινείστε αυτό το μήνα και το πρώτο βήμα το κάνετε με τον Άρη στον 8ο ο οποίος θέλει να κάνετε το παρθενικό σας βήμα στον κήπο των ερωτικών επιθυμιών. Το ερωτικό ένστικτο προσπερνά τις «στενόμυαλες» απαιτήσεις του νου και σας ωθεί να καλύψετε τις επί καιρώ παραμελημένες ανάγκες του. Με τον Ερμή ανάδρομο από τις 15 Ιουλίου παρά το γεγονός ότι θα υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποιος ή κάποια πρώην επιθυμεί να τα ξαναβρείτε δεν φαίνεται να ενδιαφερθείτε. Εξάλλου η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί ένα νέο ξεκίνημά που το πιθανότερο είναι να κάνετε και μάλιστα χωρίς εισιτήριο επιστροφής.

Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας;

Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved