Προβλέψεις Ταρό Ιουλίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Ιούλιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό  Ιουλίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

ΧΙΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ο έρωτας προ των πυλών

Γενικά: Τον Ιούλιο ένα ξεκαθάρισμα είναι απαραίτητο, ώστε να δημιουργηθεί καινούργιος χώρος για μια νέα αρχή.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι περπατάτε πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί. Οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί σας έχουν κουράσει. Για τους αδέσμευτους ένας απρόβλεπτος έρωτας από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας ενθουσιάσει.

Επαγγελματικά: Εκμεταλλευτείτε τις αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

Οικονομικά: Λύσεις από το πουθενά θα σας ανακουφίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μετριοπάθεια και υπομονή

Γενικά: Το μήνα αυτό εστιαστείτε στο σκοπό σας και αντιμετωπίστε τις υποθέσεις σας με ηρεμία και μέτρο. Μην διασκορπίζετε την ενέργεια σας σε πράγματα επουσιώδη.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ξεκαθαρίστε τι θέλετε αλλά αποφύγετε συζητήσεις σε σημαντικά θέματα. Για τους αδέσμευτους μια νέα γνωριμία θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Επαγγελματικά: Υπερβολές και σκαμπανεβάσματα στο χώρο της εργασίας σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε μπορεί να αναθεωρηθούν.

Οικονομικά: Ανάκαμψη στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΧV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Παιχνίδια ανταγωνισμού και εξουσίας

Γενικά: Αυτό το μήνα, αν νομίζετε ότι ελέγχετε ανθρώπους και καταστάσεις, απατάστε. Αναγνωρίστε και αποδεχτείτε τα λάθη σας όσο είναι καιρός.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε κουράσει το σύντροφο σας με τα καμώματα σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί πάντα μαζί σας. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε συναρπαστικές εμπειρίες.

Επαγγελματικά: Ξεδιπλώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις που είχατε αφήσει για καιρό στο περιθώριο. Παρ' όλα τα εμπόδια οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν.

Οικονομικά: Προσοχή τα έξοδα σας είναι στο κόκκινο. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΧVΙ ΠΥΡΓΟΣ

Διαφωνίες θα σας αποσυντονίσουν

Γενικά: Το μήνα αυτό οι αντοχές σας δοκιμάζονται από καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις. Αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογενείας σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι περιμένετε πολλά από το σύντροφό σας. Μειώστε τα ξεσπάσματα οργής γιατί η υπεροψία σας τυφλώνει. Οι αδέσμευτοι θα απολαύσετε μια μυστική σχέση.

Επαγγελματικά: Εντάσεις, αντιπαραθέσεις και ρήξεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Παρασκήνιο και παραπληροφόρηση. Μην πιστεύετε σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν. Κρατήστε κλειστά τα χαρτιά σας.

Οικονομικά: Κοντρολάρετε τα έξοδα σας γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

ΧVΙΙ ΑΣΤΕΡΙ

Η θεά τύχη σας χαμογελά

Γενικά: Τον Ιούλιο η ευλογία του σύμπαντος είναι μαζί σας. Θα σας παρουσιαστούν μοναδικές ευκαιρίες για να ανοίξετε τα φτερά σας και να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε τη ζεστασιά του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε έναν παλιό έρωτα.

Επαγγελματικά: Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκετε στον κύκλο των γνωριμιών σας και τις δημόσιες σχέσεις σας.

Οικονομικά: Παρ' όλο που οι υποχρεώσεις σας δεν σας εγκαταλείπουν, οι λύσεις στα οικονομικά σας είναι πλέον ορατές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΧVΙΙΙ ΣΕΛΗΝΗ

Μακιαβελικά σχέδια

Γενικά: Αυτό το μήνα η θολωμένη κρίση σας μπορεί να σας παραπλανήσει, και να σας εμπλέξει σε παρασκηνιακές καταστάσεις.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι βασανίζεστε από υποψίες και μπερδεμένες σκέψεις που σας «αρρωσταίνουν». Οι αδέσμευτοι λειτουργείτε εριστικά απέναντι στους άλλους και αυτό σας απομονώνει.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ευνοείστε για μυστικές επαφές και συμφωνίες. Με σύμμαχο τη γοητεία σας κερδίζετε τις εντυπώσεις.

Οικονομικά: Προσέξτε τις καταναλωτικές σας τάσεις και τις οικονομικές ατασθαλίες.

ΖΥΓΟ

XΙΧ ΗΛΙΟΣ

Χαράς ευαγγέλια

Γενικά: Ανάκαμψη, καινούργιες λύσεις, και ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσετε να πάνε χαμένες. Περίοδος για σωστό προγραμματισμό και δράση.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα ακούσετε μια ευχάριστη είδηση από τα σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι με τη γοητεία και τον αισθησιασμό σας έλκετε δίπλα σας γοητευτικά πρόσωπα.

Επαγγελματικά: Αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, που δεν θα λείπουν εντάσεις και εκνευρισμοί. Οι έξυπνες ιδέες σας και ο επαγγελματισμός που σας διακρίνει, σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Οικονομικά: Στα οικονομικά σας επικρατεί σταθερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

XΧ ΚΡΙΣΗ

Αναθεώρηση και ανανέωση

Γενικά: Τον Ιούλιο αναμένονταικαθοριστικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας καθώς και στις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντος σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε τη σχέση σας που είχε διαταραχτεί. Οι αδέσμευτοι σκέπτεστε ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Επαγγελματικά: Συζητήσεις και μετακινήσεις θα δώσουν λύσεις στα επαγγελματικά σας αδιέξοδα. Εύνοια σε θέματα κληρονομικά και φορολογικά.

Οικονομικά: Βελτίωση των οικονομικών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

XΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Στρατηγικοί στόχοι

Γενικά: Αυτό το μήνα συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια καθώς και απρόσμενες ειδήσεις και επαφές θα δώσουν νέα τροπή στη ζωή σας.

Αισθηματικά: Για τους δεσμευμένους, η ανάγκη σας για συντροφικότητα θα σας φέρει πιο κοντά στο άλλο σας ήμισυ. Οι αδέσμευτοι θα επιδιώξετε τη δημιουργία μιας πολλά υποσχόμενης σχέσης.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομές αλλαγές σε πολλά επίπεδα. Καινούργια ξεκινήματα και πολλές υποχρεώσεις.

Οικονομικά: Ώθηση στα οικονομικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ΤΡΕΛΟΣ

Λύσεις από το πουθενά

Γενικά: Το μήνα αυτό μια πάροδος αλλαγών αρχίζει όπου τα αποτελέσματα στη ζωή σας θα φανούν σε βάθος χρόνου. Μην αφήσετε φοβίες και ανασφάλειες να εμποδίσουν την πρόοδο σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αλλάζετε συχνά απόψεις και ενδιαφέροντα και αυτό αποσυντονίζει το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε μια ανέμελη και διασκεδαστική σχέση.

Επαγγελματικά: Ένα άνεμος δημιουργίας στον επαγγελματικό τομέα σας οδηγεί σε καινούργιους στόχους. Τολμήστε, χωρίς όμως να κάνετε εσπευσμένες ενέργειες.

Οικονομικά: Αλόγιστα έξοδα και συνεχείς ανατροπές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ΜΑΓΟΣ

Ενέργειες βάσει σχεδίου

Γενικά: Το μήνα αυτό θα σας δοθούν ευκαιρίες για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Απορρίψτε κάθε ξένη επιβολή και αποφασίστε με γνώμονα τις ανάγκες σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα δείτε τη συναισθηματική σας ζωή να βελτιώνεται. Για τους αδέσμευτους ένα φλερτ ενδέχεται να εξελιχθεί σε κεραυνοβόλο έρωτα.

Επαγγελματικά: Βρίσκεστε σε τροχιά προόδου, στόχοι που φανταζόσαστε άπιαστους τώρα μπορούν να πραγματοποιηθούν με σχετική ευκολία.

Οικονομικά: Ρυθμίστε τις εκκρεμότητες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Η αλλαγή μετατρέπεται σε αστάθεια

Γενικά: Τον Ιούλιο κινητοποιηθείτε για να τακτοποιήσετε τα όποια προβλήματα εκκρεμούν στις σχέσεις. Είναι απαραίτητο να βρεθούν λύσεις το συντομότερο.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι νοιώθετε μετέωροι. Κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί προμηνύονται αλλαγές. Οι αδέσμευτοι δυσκολεύεστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα σας, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά: Οι συζητήσεις για θέματα δουλειάς καθυστερούν. Επωφεληθείτε από ευκαιρίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας.

Οικονομικά: Οικονομικές διαφωνίες μπορεί να σας οδηγήσουν σε έντονη ρήξη με το σύντροφό ή το συνεργάτη σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved