Οι τάσεις του Iουνίου για τα 12 ζώδια

Τα αστρολογικά tips του μήνα

Οι τάσεις του Iουνίου για τα 12 ζώδια

aries

ΚΡΙΟΣ

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα αναγκαστείτε να κάνετε κινήσεις που ίσως φανούν ανατρεπτικές αλλά είναι αναγκαίες. Τα οικονομικά σας θα σας βάλουν στην πρίζα για να βρείτε λύσεις και σίγουρα θα γίνετε πιο ευέλικτοι και διπλωμάτες. Ακόμα και αν οι συνθήκες έχουν δυσκολέψει από διάφορους λόγους, εσείς πρέπει να επιμείνετε στους στόχους σας.

taurus_copy

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια έξοδα βγαίνουν ξαφνικά μπροστά σας αλλά χειρίζεστε τα πράγματα με μεγάλη ευελιξία και τα καταφέρνετε. Ενασχόληση με παιδιά. Επιστρέφουν κάποιες δυσκολίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο ή την καθημερινότητά σας.

gemini


ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις αρχές Ιουνίου χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι και ήρεμοι. Στις 12/6 μπαίνει ο Δίας πανηγυρικά στο ζώδιό σας και θα αρχίσει να σας μοιράζει τα δώρα του. Η καρδιά σας θα ανοίξει και θα γίνετε περισσότερο συγχωρητικοί αλλά και αισιόδοξοι. Ένας καρμικός Αιγόκερως μπορεί να σας αναστατώσει.

cancer

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατά βάθος έχετε ανάγκη από επικοινωνία και γνώση. Επειδή όμως δεν το αντιλαμβάνεστε, το εισπράττετε απέξω λόγω της πίεσης που νοιώθετε. Ένας Τοξότης σίγουρα θα σας φανεί απαραίτητος. Θα καταλάβετε από εδώ και μετά ότι η ζωή σας χρειάζεται βαθειά εσωτερική αλλαγή για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις εξωτερικές αντίξοες καταστάσεις.

leo

ΛΕΩΝ

Οικογενειακά μυστικά σας απασχολούν αλλά δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με κανέναν. Έχετε ανάγκη από ασφάλεια και σταθερότητα και την επιζητάτε στην καθημερινή ενασχόλησή σας με τα οικονομικά. Πάντως μη θεωρήσετε τίποτα και κανέναν δεδομένο, κυρίως την προσωπική σας σχέση.

virgo

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει μεταβλητότητα σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Χρειάζεται υπομονή αλλά και να ακούσετε τις συμβουλές από άτομα της οικογενείας σας ή από έναν Καρκίνο. Οι βιαστικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας δεν θα σας ωφελήσουν. Σκεφτείτε μια και δυο φορές ιδέες και αποφάσεις που αφορούν στον συγκεκριμένο τομέα.

libra

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί γύρω σας να υπάρχει ένας εκνευρισμός και άγχος αλλά εσείς ήδη έχετε πάρει τις «κρυάδες» και νοιώθετε καλά. Μάλιστα βοηθάτε και τους δίπλα σας και του βγάζετε από το αρνητικό σκεπτικό. Συζήσεις, παράπονα και έξοδα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας κάνουν να δειλιάσετε αλλά μόνο για λίγο.

scorpio

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικές ανασφάλειες σας υποχρεώνουν να κάνετε κινήσεις γρήγορες που δεν είναι σίγουρο ότι σας εξασφαλίζουν. Κινηθείτε περισσότερο με το ένστικτό σας. Συναισθηματική ανταλλαγή με ένα Ιχθύ σας ομορφαίνει την καθημερινότητα. Νέα έναρξη συνεργασίας. Πιθανή συμμετοχή σε ομάδα αυτογνωσίας. Αποφύγετε τις πολλές δραστηριότητες γιατί θα αναγκαστείτε να αποσυρθείτε.

sagittarius

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγές στον τομέα των σχέσεων. Παλιές συμμαχίες ανατρέπονται και τη θέση τους διαδέχεται κάτι καινούργιο. Μην αφήνεστε στις καταστάσεις. Ένας λεπτομερής έλεγχος, ειδικά αν είναι να υπογράψετε συμβόλαιο, είναι απαραίτητος. Οικογενειακά έξοδα και υποχρεώσεις προς τρίτους σας δημιουργούν δυσκολίες στο να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες με όλους.

capricorn

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη του Ιουνίου σίγουρα μπορεί να αποσυντονίσει μια σταθερή οικονομική συνεργασία αλλά θα σας παρουσιάσει νέες μορφές οικονομικής συναλλαγής και διεκδίκησης. Ο ήσυχος Αιγόκερως μιλάει έξω από τα δόντια και επικοινωνεί, σκέφτεται και απελευθερώνεται. Σίγουρα ο Δίδυμος θα σας αναγκάσει να γίνετε και εσείς διπλωμάτες και ευέλικτοι.

aquarius

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γίνεστε συναισθηματικοί και ευαίσθητοι με το περιβάλλον σας. Οι αναλαμπές διαίσθησης σας ωθούν να κινηθείτε προς τον σωστό δρόμο. Μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους. Ανοίγετε το σπίτι σας και γίνεστε πολύ κοινωνικοί. Οικονομική εξασφάλιση από συνεργάτες.

pisces_copy


ΙΧΘΥΕΣ

Συναισθηματική επαφή με συγγενείς και αδέλφια. Ευαισθησία και φροντίδα στις ανάγκες των άλλων. Ερωτική εξομολόγηση. Δημιουργική ενασχόληση με παιδιά. Διαισθητική αντίληψη για το τι πρέπει να κάνετε.


Οι συνεργασίες προέχουν αυτή την περίοδο. Δυναμικά ξεκινήματα αλλά με προσωρινό χαρακτήρα. Κρατήστε τους τύπους και προσπαθήστε να είστε τυπικοί σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Ανασφάλεια και δημιουργικότητα εμπλέκονται μαζί. Αποφασίστε τι θα ακολουθήσετε. Τα λέτε έξω από τα δόντια σε κάποια πρόσωπα
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved