Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 42' 30" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 18° 21' 11" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 16° 48' 39" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 55' 28" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 15' 01" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 01' 47" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 50' 09" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 58' 31" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 35' 39" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 39' 36" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 43' 14" ΤΑΥΡΟΣ R

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

 

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Μάιο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

 

από την Χριστίνα Δημοπούλου

 

 

 

 

ΚριόςΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο μήνας αυτός σηματοδοτεί εξελίξεις οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της σχέσης. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται μέσα στον 8ο ηλιακό οίκο θα φέρει στην επιφάνεια αναμνήσεις και γεγονότα που θα σας βάλουν σε διαδικασία να σκεφτείτε την συνέχεια της σχέσης. Η Αφροδίτη μέσα από τον 3ο ουσιαστικά σας βοηθάει να γίνετε πιο επικοινωνιακοί και να προσεγγίζετε τον ερωτικό σας σύντροφο με μεγαλύτερη ευκολία. Μεταξύ 20 και 26 Μαΐου χρειάζεται να προσέξετε πως θα χειριστείτε τις καταστάσεις και κυρίως είναι αναγκαίο να στραφείτε απέναντι στον άλλον με ειλικρίνεια. Από την άλλη, μέσα σε αυτές τις μέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας.

.

 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Για εσάς τους αδέσμευτους Κριούς το πρώτο πενθήμερο του μήνα ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας μέσα από συνεχείς γνωριμίες και επαφές. Ωστόσο, η Πανσέληνος μέσα στον 7ο ηλιακό οίκο ίσως σας φέρει γνωριμίες οι οποίες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Το τελευταίο δεκαήμερο ο Ερμής βοηθά να βγάλετε προς τα έξω ένα σεξαπίλ και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που, αν και εικονικά, τελικά δουλεύουν επάνω στους άλλους. Οι τελευταίες πέντε μέρες του μήνα κλείνουν με σημαντικές πιθανότητες δημιουργίας σχέσης. Προσπαθήστε να βάλετε τις βάσεις γιατί η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης από τη 15η του μήνα ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με το πρόσφατο επικοινωνιακό παρελθόν.

 

 

 

Ταύρος

 

 

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ένας μήνας ιδιαίτερα σημαντικός για εσάς καθώς θα αναζητάτε να δώσετε ό,τι καλύτερο μπορείτε μέσα στη σχέση. Η Πανσέληνος στον 7ο ηλιακό οίκο θα φέρει ευκαιρίες να προσεγγίσετε τον ερωτικό σας σύντροφο ενώ από 9 Μαΐου η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο έρχεται να προσθέσει πρακτικότητα. Ο Άρης μέσα από τον 5ο ηλιακό οίκο δημιουργεί παιχνιδάκια εξουσίας αλλά σε κάθε περίπτωση λειτουργεί επικουρικά. Η Αφροδίτη ανάδρομη πλέον από τις 15 Μαΐου ίσως σας δημιουργήσει ζητήματα τα οποία οφείλονται σε παρερμηνείες. Το τελευταίο δεκαήμερο κυλά κάπως καλύτερα, αφού με αφορμή τη Νέα Σελήνη θα μπείτε στη διαδικασία να προσεγγίσετε το σύντροφο και να του δείξετε τα συναισθήματα σας. Σε περίπτωση που δείτε από την άλλη πλευρά υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης μην πάει ο νους σα στο κακό.


 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο μήνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Ήδη από τις αρχές του θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και θα πλησιάζετε με μεγαλύτερη ευκολία άτομα της επιλογής σας. Ωστόσο, η Πανσέληνος αυτή θα στείλει τα πρώτα μηνύματα πως κάτι αλλάζει στον περίγυρο ενώ από τα μέσα του μήνα και μετά μπαίνετε σε μια φάση όπου είσαστε έτοιμοι να κάνετε μια σωστή και ομαλή σχέση. Βλέπετε ο Δίας στον πρώτο οίκο δε σημαίνει ντε και καλά σωματική επέκταση μπορεί να σημαίνει και δημιουργία νόμιμης σχέσης. Προσέχετε τα λόγια σας, τι θα υποσχεθείτε γιατί ίσως στην προσπάθειας σας να γίνετε πιστευτοί τα αποτελέσματα ίσως να μην σας δικαιώσουν. Ως συμπέρασμα προκύπτει πως τίποτα δεν μπορεί να πάει αργά και πως η πλανητική εύνοια τελικά θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα στην ερωτική σας ζωή.

 

 

Δίδυμοι

 

 

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Για εσάς τους δεσμευμένους η παρουσία του Δία στον 12ο δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας στο οικοδόμημα του γάμου. Σίγουρα η παρουσία του Κρόνου στον 5ο οίκο σας στέρει κάτι από την απόλαυση αλλά σας προσθέτει τη σιγουριά του τι θέλετε και του τι μπορείτε να κάνετε. Στις αρχές του μήνα μπορείτε να κάνετε συζητήσεις που σχετίζονται με θέματα διασκέδασης, ευχαρίστησης και κοινωνικών εκδηλώσεων. Το δεύτερο δεκαήμερο ίσως θα χρειαστεί να γίνετε πιο σαφείς στο τι ακριβώς επιθυμείτε διότι η ήδη ανάδρομη Αφροδίτη θα σας έχει δημιουργήσει μια γενικότερη ασάφεια στο λόγο καις στις πράξεις. Ο Μάιος κλείνει με δώρα, όμορφα λόγια και υποσχέσεις οι οποίες, αν και στερούνται ρεαλισμού, έχουν ευεργετικές ιδιότητες τύπου πλασέμπο.

 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Για εσάς το σύνθημα "τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά" είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Ο Άρης μέσα από τον 4ο ηλιακό οίκο είναι ουσιαστικά ο πυροκροτητής καταστάσεων που θα σας βοηθήσει να βγείτε έξω και να κάνετε πράγματα. Η Πανσέληνος στις 6 Μάιου έρχεται να δώσει το εγερτήριο στην καθημερινότητα και να σας αναγκάσει να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική. Η μεσολάβηση φίλων και γνωστών ίσως συμβάλλει στη δημιουργία νέων γνωριμιών που ναι μεν θα είναι ενδιαφέρουσες από την άλλη όμως σας κάνουν επιφυλακτικούς. Βλέπετε ο Κρόνος μέσα στον 5ο ηλιακό οίκο δεν επιτρέπει ρίσκα και απαιτεί συνέπεια. Ο μήνας κλείνει με κάποια γεγονότα που ίσως αδυνατείτε να τα ερμηνεύσετε με τη λογική καθώς σχέσεις και φλερτ που πιθανόν να δημιουργηθούν να έχουν περάσει πρώτα από το στάδιο της φιλίας.

 

 

Καρκίνος

 

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η ανάγκη να εξασφαλίσετε τη ψυχολογική σας ηρεμία, υπονομεύεται από προβλήματα που προκύπτουν στο σύντροφο και επηρεάζουν άμεσα τη ψυχοσύνθεση σας. Βλέπεται η Έκλειψη στις 21/5 εντός του 12ου οίκου σας κάνει ανήσυχους. Η πίστη στη ζωή και η αισιοδοξία σας αποτελούν στήριγμα για το ταίρι σας, παρόλο που η έλλειψη χαλάρωσης κάποιες φορές σας καταβάλλει και σας εξαντλεί. Έλλειψη κατανόησης και συνεννόησης θα κυριαρχεί έως και τις 17, χρονικό διάστημα στο οποίο καλείστε να υπομείνετε καθυστερήσεις και να προσέχετε για παρεξηγήσεις.


 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ιδιαίτερα θετικές είναι οι συνθήκες που διαμορφώνονται στην αισθηματική ζωή καθώς η Πανσέληνος στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού βελτιώνει την άποψή σας για τα πράγματα και ανεβάζει τη διάθεση σας. Φλερτ, γνωριμίες και ερωτικά πλησιάσματα μπορεί να αποτελέσουν για εσάς ένα μεγάλο συναισθηματικό δώρο παρά την κάποια βραδύτητα στα γεγονότα. Φροντίστε να είστε σαφείς και διευκρινιστικοί σε ορισμό ραντεβού και προσεκτικοί στα λόγια σας καθώς η ασυνεννοησία και η παρερμηνεία επηρεάζει όλα τα ζώδια ελέω της ανάδρομης Αφροδίτης από 15/5. Δεν αποκλείεται κάποιο «ξεχασμένο» πρόσωπο να θελήσει να ξαναεισβάλει στην ζωή σας.

 

 

Λέων

 

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο μήνας ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές αλλά μάλλον λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο. Η Πανσέληνος 6/5 στον Σκορπιό θα πυροδοτήσει καταστάσεις και θα φέρει έντονα συμπτώματα ασυνεννοησίας και προστριβές μέσα στην σχέση, ειδικά εάν και εφόσον συγκατοικείτε. Από τις 16/5 η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης έρχεται να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα μιας και θα υπάρχει μια ουσιαστική διαφορά στα θέλω τα δικά σας και τα πρέπει της σχέσης σας. Η έκλειψη στις 21/5 αλλά και όψεις του Ήλιου και Ερμή αντίστοιχα με τον Ποσειδώνα (τετράγωνο) θα σας βοηθήσουν «να καλύψετε» τις όποιες αδυναμίες.

 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο μήνας αυτός, αν και έχει αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις, εντούτοις κρύβει ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα για εσάς. Η σύνοδος Ηλίου – Μαύρης Σελήνης στις 5/5 έρχεται να σας αναγκάσει να βγάλετε προς τα έξω αυτά που κουβαλάτε και φυλάτε ως κόρη οφθαλμού. Μην τα βάζετε με τον εαυτό σας ούτε με την τύχη σας, αν κάποιες προσδοκίες σας δεν πραγματοποιούνται έτσι όπως τις θέλετε. Μην επενδύετε διότι κάποιες καταστάσεις θα είναι προσωρινές. Προσέχετε προς τα τέλη του μήνα γιατί  ίσως ταλαιπωρηθείτε οικονομικά από τις αυξημένες υποχρεώσεις της σχέσης.

 

 

Παρθένος

 

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ένας μήνας με έντονο συναισθηματικό μπλοκάρισμα αλλά και μια τάση στο να βάλετε κάποια πράγματα να ξεκινήσουν από μηδενική βάση. Στις 15/5 η ανάδρομη πλέον Αφροδίτη θα σας προτρέψει να ξαναδείτε κάποια πράγματα. Σαν ιδέα θα έλεγα πως είναι σωστή αλλά ως timing είναι το πλέον άκυρο γιότι αυτή την περίοδο δεν θα βρείτε τις κατάλληλες συνθήκες για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Ειδικά οι αντιθέσεις Ηλίου και Ερμή με τον Ποσειδώνα στο 3ο δεκαήμερο του μήνα θα σας αναγκάσουν να «καλύψετε» κάποια πράγματα. Οι σχέσεις με τα άτομα της οικογενεία σας ίσως να αποδειχθούν αρκετά ταραγμένες. Δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική και δεχτείτε την άποψη αλλά και την συγνώμη των άλλων.

 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αυτός ο μήνας θα είναι για εσάς ένας μήνας που θα πρέπει να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι μα και να δείτε πως θέλετε να πορευθείτε. Τα φλερτ από τις αρχές του μήνα θα δώσουν και θα πάρουν και μπορούν να έχουν θετική εξέλιξη. Όμως η επιλογή του σωστού συντρόφου θα πρέπει να γίνει σωστά διότι δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε σχέσεις οι οποίες θα είναι παράλληλες και ίσως τελικά να μην σας καλύπτουν. Σε κάθε περίπτωση, δείτε τις οποίες προοπτικές υπάρχουν αλλά σε βάθος χρόνου μιας και οι αντιθέσεις Ηλίου και Ερμή με τον Ποσειδώνα στο 3ο δεκαήμερο του μήνα ίσως σας μπλέξουν σε ατέρμονες καταστάσεις.

 

 

 

Ζυγός

 

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πολλές φορές νιώθετε μπερδεμένοι επειδή έχετε αποπροσανατολιστεί από την πραγματικότητα και δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε, αν είστε ευχαριστημένοι ή εγκλωβισμένοι στη σχέση σας. Η ανάδρομη φορά του Κρόνου σας φέρνει προ των ευθυνών σας. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο από 15/5 με φλερτ που δέχεστε από το κοινωνικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αποφύγετε μυστικές σχέσεις και επαφές καθώς μπορεί να αποβεί επιζήμιο για ενέργειες που ενέχουν το στοιχείο της θρασύτητας ή της απερισκεψίας. Προσπαθείτε να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην επαγγελματική ζωή, στους κόλπους της οποίας μπορείτε να επιτύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας.

 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Οι καθημερινές σας δραστηριότητες συμπορεύονται με γέλια, φλερτ και κόρτε που σας τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Από 4/5 γεμάτοι περηφάνια και πίστη πλησιάζετε πρόσωπα που σας κινούν το ενδιαφέρον, καθώς νιώθετε ότι η φυσική σας ευγένεια θα τα θέλξει οπωσδήποτε. Το διάστημα μεταξύ 6 έως 14/5 είναι μια περίοδος συμπτώσεων μα και ευκαιριών. Η αναζήτηση ενός συντρόφου αφοσιωμένου δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς ενδέχεται ο ιδανικός σύντροφος που θα βρείτε να μη φανερώνει μια πτυχή του εαυτού του και σας παρασύρει σε παιχνίδια τα οποία ίσως βγουν στην επιφάνεια μετά από καιρό (προσοχή στο διάστημα 22/5 έως το τέλος του μήνα).

 

 

Σκορπιός

 

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ένας μήνας αρκετά μπερδεμένος ο οποίας απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς. Έτσι και αλλιώς η Πανσέληνος 6/5 στο ζώδιο σας θα φέρει ψυχολογικές μεταβολές που, αν και δεν οφείλονται στην σχέση, τελικά έχουν αντίκτυπο και σε αυτή. Έτσι, θα νοιώθετε πως η χαρά διαδέχεται την λύπη με κινηματογραφική ταχύτητα. Εδώ είναι που χρειάζεται να πάρετε δραστικά μέτρα και να κάνετε συχνές εξόδους, ταξιδάκια, γενικότερα βγαίνοντας εκτός σπιτιού με σκοπό την ανανέωση της σχέσης. Η περίοδος από 13/5 μέχρι και 22/5 είναι ιδανική, ειδικά αν πάτε με γνώμονα "περνώ καλά, χωρίς να ξοδεύω αρκετά".

 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ίσως θα πρέπει να εστιαστείτε και σε αλλά στάνταρ, εκτός από την εξωτερική εμφάνιση. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα σας εξιτάρει, κάνοντάς σας «έτοιμους για όλα». Ειδικά από 15/5 η Αφροδίτη στον 8ο αλλά ανάδρομη ίσως σας κάνει πιο απαιτητικούς και χωρίς αίσθηση του μέτρου. Αυτός ο μήνας σας φέρνει αρκετές γνωριμίες αλλά το θέμα είναι πως θα "κόβονται" στην επιλογή. Ίσως θα έπρεπε κάποιες γνωριμίες να τις ψάξετε σε βάθος. Το τελευταίο δεκαήμερο έχει από αντιθέσεις του Ποσειδώνα μέχρι έκλειψη (21/5), συνθέτοντας ένα σκηνικό όπου η λογική θα απουσιάζει και το πάθος θα κυριαρχεί.

 

 

Τοξότης

 

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτός ο μήνας αναμφισβήτητα έχει μια πολύ καλή προδιάθεση. Επικοινωνιακά είστε σε πολύ καλύτερο επίπεδο, ενώ θα νοιώσετε πολύ έντονα το συναίσθημα της κατανόησης από τον ερωτικό σας σύντροφο. Η ανάδρομη τροχιά της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα δώσει χρώμα και ποιότητα στην ερωτική σας ζωή ενώ δεν αποκλείεται προς τα τέλη του μήνα και γενικά όλο το 3ο δεκαήμερο να μπερδευτείτε και να μπείτε σε ένα δίλλημα. Η έκλειψη στον 7ο οίκο κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου. Ετοιμαστείτε να δεχτείτε μα και να προσφέρετε αγάπη και δώρα. Μια είδηση μπορεί να σας ξαφνιάσει και ίσως κάποια κοινωνική υποχρέωση σας αναγκάσει να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη.

 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα θα νοιώσετε πως ασκείτε πολύ μεγάλη γοητεία στους γύρω σας. Οι πιθανότητες δημιουργίας νέας σχέσης είτε επανασύνδεσης με προηγούμενη παίζουν εξίσου σαν σενάρια τα οποία ενεργοποιούνται από 4/5. Η Πανσέληνος στις 6/5 σας δίνει ευκαιρίες και για παράλληλες καταστάσεις, πράγμα όμως που δεν θα σας το συνιστούσα, αφού δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μεγάλο... σούσουρο. Τα πράγματα ομαλοποιούνται μέσα από μια γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον που θα συμβεί γύρω στις 20 με 27/5. Αποφύγετε να υποσχεθείτε πράγματα, προκειμένου να εντυπωσιάσετε (αυτό θα έχει συμβεί ούτως ή άλλως).

 

 

Αιγόκερως

 

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η κοινωνική ζωή είναι έντονη καθώς οι προσκλήσεις στις οποίες θα χρειαστεί να ανταποκριθείτε είναι αρκετές και ενδιαφέρουσες. Από την άλλη, έχοντας παραμελήσει το ταίρι σας θέλετε να του αφιερώσετε περισσότερο χρόνο αλλά και προσοχή. Όπως και να έχει όμως, η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 23/5 σας κάνει εξαιρετικά καταφερτζήδες. Η Πανσέληνος στις 6/5 θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω τις όποιες αμφιβολίες και πλέον θα απολαμβάνετε κάθε έξοδο και κάθε επικοινωνία (με το ταίρι σας).

 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ανατροπές στο χώρο της δουλειάς αλλά και απαιτήσεις προσώπων ανώτερων ιεραρχικά ή με ενεργή συμμετοχή στη ζωή σας, στρέφουν την προσοχή σας σε ασχολίες που σας αγχώνουν. Το θετικό είναι ότι συναισθηματικά από 4/5 και με την σύνοδο Ηλίου –Μαύρης Σελήνης θα βρεθείτε κοντά σε φίλους με τους οποίους θα μοιραστείτε ευτυχισμένες στιγμές και θα βοηθήσουν με διάφορες γνωριμίες να σας εντάξουν στο club των δεσμευμένων. Τα οράματά σας ταιριάζουν με το γενικότερο γιορτινό κλίμα του μήνα. Η έκλειψη στις 21/5 ίσως σας βοηθήσει μέσα από ξαφνική συνάντηση ή κάτι απρόοπτο να κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

 

 

Υδροχόος

 

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Έρμης μέσα από τον Ταύρο μέχρι τις 23/5 τονίζει τις δραστηριότητες με φιλικά πρόσωπα στις οποίες μπορεί να συμμετέχει και ο σύντροφος. Προσπαθήστε να ελέγχετε τα νεύρα σας, καθώς μπορεί να παρασυρθείτε σε κινήσεις που θα ενοχλήσουν και θα πληγώσουν το ταίρι σας. Η λέξη –κλειδί στην περίοδο αυτή είναι "συλλογικότητα". Προφυλαχθείτε από την κάπως τρελή διάθεση που θα σας προκαλεί η παρουσία της Αφροδίτης ανάδρομης από τις 15/5, καθώς μποροελι να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας εξαιτίας έλλειψης επικοινωνίας. Προσπάθησε να δώσετε λίγο χώρο στα άτομα από την μεριά της σχέσης (συγγενείς, φίλους κλπ) γιατί και αυτοί παίζουν έναν ρόλο σημαντικό.

 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Οι έντονες ερωτικές επιθυμίες μπορούν να σας παρασύρουν σε γρήγορες και βεβιασμένες κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε λάθη. Η Πανσέληνος στις 6/5 ίσως σας φέρει κάποιους «πειρασμούς» που τελικά είναι δύσκολο να αντισταθείτε. Φανείτε προνοητικοί σε συζητήσεις που θίγουν θέματα που αναφέρονται στο παρελθόν ή σε βαθύτερες πεποιθήσεις σας καθώς μπορεί να οδηγηθείτε σε φρούδες υποσχέσεις. Η έκλειψη στις 21/5 και γενικά όλο το 3ο δεκαήμερο σηματοδοτείται από γεγονότα που σχετίζονται με την δημιουργία σχέσης με άτομο είτε μεγαλύτερο είτε που είναι με από δέσμευση (χωρισμένο).

 

 

Ιχθύες

 

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο μήνας αυτός θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις τεταμένες σχέσεις. Η παρουσία του Ερμή στο γήινο Ταύρο του θα σας δώσει αρκετή άνεση στην επικοινωνία αλλά η έκλειψη στις 21/5 ίσως τελικά σας κάνει να υποσχεθείτε πράγματα που να δυσκολευθείτε να κάνετε πράξη. Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι και να δώσετε πολύ από τον χρόνο σας στο ταίρι σας διότι ίσως να έχετε συζητήσεις που δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Προσοχή το 3ο δεκαήμερο ελέω έκλειψης και δυσαρμονικών όψεων του Ποσειδώνα με Ήλιο και Ερμή αντίστοιχα ίσως δημιουργήσουν θέματα ...και ψέματα. Να θυμάστε πως ο ρόλος θύτη μα και θύματος μπορεί ανά πάσα ώρα να εναλλαχθεί.

 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Σε γενικές γραμμές έχετε υιοθετήσει μια επαναστατική και αντί-συμβατική στάση στα ερωτικά σας, που εκπλήσσει και εσάς τους ίδιους. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας βγάζει το προφίλ του «Αγίου» ενώ ο Άρης απέναντι σας του επαναστάτη χωρίς (εμφανή) αιτία. Αυτήν την περίοδο, από 3 έως και 15/5 έχετε ανάγκη να πάρετε αγάπη και να αισθανθείτε την φροντίδα και την τρυφερότητα ενός ερωτικού συντρόφου. Η έκλειψη στις 21/5 στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα, βάζοντας τα δάκτυλα επί των τύπων των ήλων. Ισως το παρελθόν ...να ξαναμπεί στην ζωή σας.

 

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved