Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Μαΐου

Ο Μάιος του 2012 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 1

Παπασταύρου Λίντα
Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Μαΐου

από τη Νία Θεοφανίδου

Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Μάιος, προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 1 και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα(1), 12+1=13 . Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 13 σε μονοψήφιο 1+3=4 και καταλήγετε στο 4 που είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Μάιο.

Για τον μήνα Μάιο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα, αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει κάποιος άλλος δίπλα σας για να τα συνεχίσει. Δεν αντέχετε την μονοτονία και ότι είναι συνηθισμένο. Η συμπεριφορά σας είναι αυταρχική και θέλετε όλα να γίνονται με το δικό σας τρόπο.

Στα επαγγελματικά σας είναι περίοδος επιτυχίας, ιδίως σε επαγγέλματα που απαιτείται οργάνωση και δυναμισμός.

Στον οικονομικό τομέα είναι μήνας δράσης. Αν τα αρχηγικά σας ταλέντα είναι σε κατάσταση λήθης ήρθε ο καιρός να τα αφυπνίσετε.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα χρειασθείτε ένα ισότιμο πάρε δώσε για να λειτουργήσει σωστά η σχέση. Οι αδέσμευτοι αν βαρεθήκατε τις σόλο εμφανίσεις καλό θα ήταν να ξεχάσετε το «εγώ» και να μάθετε το «εμείς».

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα επιδίωξη σας είναι η ισορροπία και η αρμονία. Καλό θα είναι να μάθετε να ανοίγεστε περισσότερο και όταν συνεργάζεστε με άλλους να μην αγνοείτε τη δική σας ανεξαρτησία και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Στα επαγγελματικά σας έχετε ανάγκη από ηθική παρότρυνση. Καλλιεργείστε τα ταλέντα σας και λειτουργήστε με διπλωματικότητα.

Στον οικονομικό τομέα παγιδεύεστε από την αναποφασιστικότητα σας. Προσέξτε τις συμφωνίες σας.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι είστε συνεργάσιμοι, μπορεί όμως να γίνετε έρμαιο των άλλων γιατί φοβάστε τη μοναξιά. Οι αδέσμευτοι έχετε ανάγκη από συντροφικότητα, η συναισθηματική σας όμως ανασφάλεια σας κάνει πολύ εύθικτους.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Αυτός είναι ένας μήνας ενθουσιασμού και δημιουργίας. Χρειάζεστε ένα χαρούμενο και θετικό περιβάλλον και δεν θέλετε καταστάσεις που να σας χαλάνε το κέφι. Ότι θέλετε τα θέλετε τώρα και δεν σας ενδιαφέρει το αύριο. Η κριτική σας τσακίζει.

Στον επαγγελματικό τομέα οι δημόσιες σχέσεις είναι το κλειδί που θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Στα οικονομικά, η τύχη είναι με το μέρος σας

Στην αισθηματική σας ζωή οι δεσμευμένοι δεν αντέχετε τη γκρίνια. Ο σύντροφός σας όμως έχει κουραστεί από την υπέρ κινητικότητα σας και τη διάθεση σας για φλερτ. Οι αδέσμευτοι εντυπωσιάζετε τους πάντες με τον χαρακτήρα σας και με την ελκυστική σας εμφάνιση.Δεν μπορεί κανείς να σας αντισταθεί.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Τον Μάιο η σταθερότητα και οι προσπάθειες σας επιβραβεύονται. Ότι εμπόδια και αν προκύψουν στα σχέδια σας εσείς θα τα καταφέρετε. Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά, βρείτε χρόνο για διασκέδαση και ξεκούραση.

Στον επαγγελματικό τομέα διευρύνετε τους ορίζοντες σας και βάλτε στέρεες βάσεις και όρια και ότι σχεδιάζετε θα ολοκληρωθεί.

Στα οικονομικά προσπαθήστε να μαζέψετε τις υποχρεώσεις σας και να μην δημιουργήσετε νέες.

Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι έχετε κουράσει το σύντροφό σας με τα πρέπει και τη ρουτίνα σας, Βρείτε χρόνο να χαλαρώστε και ν αποδράσετε λίγο από τη δουλειά σας.

Οι αδέσμευτοι είστε προσγειωμένοι, αλλά λίγο βαρετοί.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Η ελευθερία είναι η λέξη κλειδί για αυτόν τον μήνα. Σας ενθουσιάζει η περιπέτεια και κάθε τι καινούργιο και απεχθάνεστε τη ρουτίνα. Δεν κολλάτε στις λεπτομέρειες και ακολουθείτε την το ένστικτό σας. Είστε ανυπόμονοι και τα θέλετε όλα χτες.

Τα επαγγελματικά σας επικρατεί αστάθεια. Συναντάτε δυσκολίες στην πρακτική εφαρμογή των σχεδίων σας.

Στον οικονομικό τομέα πιθανόν να προκύψει μια σημαντική αλλαγή. Προωθήστε τα ενδιαφέροντα σας, η τύχη είναι με το μέρος σας..

Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα ανανεωθείτε με ένα ταξίδι που θα κάνετε απρογραμμάτιστα. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε με ένταση, αλλά δεν θα έχετε καμία διάθεση για δέσμευση.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Το μήνα αυτό η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας. Είστε δραστήριοι με τεράστια αποθέματα ενέργειας και μπορείτε να υπερνικήσετε και τα πιο δύσκολα εμπόδια. Το διάβασμα θα σας ξεκουράσει και θα διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες,

Στον επαγγελματικό τομέα θα λειτουργήσετε σαν συμβουλάτορας και θα επιλύστε ότι εντάσεις υπάρχουν.

Στον οικονομικό τομέα χρειάζονται ευέλικτες κινήσεις. Μην αφήνετε εκκρεμότητες.

Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να μην παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες. Οι αδέσμευτοι θα ενθουσιαστείτε από ένα νέο πρόσωπο.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι. Η ενδοσκόπηση και η ενασχόληση σας με τη φιλοσοφία θα σας γαληνέψουν. Η επαφή σας με τη φύση θα σας βοηθήσει και θα σας θεραπεύσει.

Στον επαγγελματικό τομέα αναλύστε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Δεν είναι καιρός να αναλάβετε καμία δράση.

Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται μέτρο γιατί στο τέλος του μήνα θα είστε άφραγκοι. Από την άλλη μην χάνετε την πίστη σας, θα σας έρθουν χρήματα που δεν περιμένετε.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι πηγαίνετε μια βόλτα στην εξοχή με το σύντροφό σας . Οι ευχάριστες συζητήσεις θα σας χαλαρώσουν. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μια σχέση που για όσο καιρό μείνει κρυφή θα περνάτε καλά.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Ο Μάιος είναι ο κατάλληλος μήνας για να θέσετε μακροχρόνιους στόχους, στους οποίους πρέπει να αφοσιωθείτε. Ο κόσμος της ύλης και το κυνήγι του χρήματος και της δύναμης σας γοητεύει.

Στο επαγγελματικό επίπεδο ευνοϊκές προτάσεις θα σας αποφέρουν κέρδη.

Στα οικονομικά σας λειτουργείτε ακραία, άλλες φορές σκέφτεστε και το παραμικρό και οι σπατάλες σας φτάνουν στη χρεοκοπία.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι επιβάλλετε τους δικούς σας κανόνες για το πώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα και ο σύντροφός σας έχει αγανακτήσει.. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία σε εργασιακό περιβάλλον.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Ο Μάιος είναι ο κατάλληλος μήνας να κλείσετε ημιτελείς υποθέσεις. Νοιώθετε συμπόνια και κατανόηση για τους άλλους και τάσσεστε υπέρ των αδυνάτων. Ξανασκεφτείτε τις προσδοκίες σας γιατί κάποιες από αυτές είναι ανέφικτες.

Στα επαγγελματικά σας μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας και μην αφήνετε πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα για αύριο.

Στα οικονομικά σας θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά μην πτοήστε δεν θα σας λείψουν τα απαραίτητα.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι λειτουργείτε ακραία , είστε πότε χαρούμενοι και πότε θλιμμένοι.

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία σε φιλικό περιβάλλον.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved