Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Μαρτίου για τα δώδεκα ζώδια

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν θεαματικά, καθώς επίσης και οι οικογενειακές σας σχέσεις
Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Μαρτίου για τα δώδεκα ζώδια

γράφει ο Πάρις Σιδηρόπουλος

photo_paris-1

 

Οδηγίες προς τους αναγνώστες

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.

Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

Μεσά (Κριός)

Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 3ο οίκο των βαθειά ριζωμένων επιθυμιών σας που έχουν σαν αφετηρία την παιδική σας ηλικία, τις σχέσεις σας με νεώτερα αδέλφια καθώς και την επικοινωνία της καθημερινότητας και ρουτίνας.

Ο κυβερνήτης-πλανήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, θα βρίσκεται από 1-25/3 στον Ωροσκόπο και 1ο οίκο της ατομικότητας σας με αποτέλεσμα στο διάστημα αυτό να δείξετε μια διαβολεμένη ενεργητικότητα και να γίνετε το επίκεντρο του άμεσου καθημερινού σας περιβάλλοντος καθοδηγώντας έως και καταπιέζοντας τα τυχόν νεώτερα αδέλφια σας.

Από 26-31/3,ο Άρης, μετακινούμενος στον 2ο οίκο των εργασιακών σας θεμάτων θα σας σπρώξει στο κυνήγι της αύξησης των αποδοχών σας με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο. Αποφύγετε τις υπερβολές.

Βρίσαμπα (Ταύρος)

Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 4ο οίκο της εστιακής ευτυχίας και σταθερότητας, τα υλικά αγαθά καθώς και τις σχέσεις με την μητέρα σας.

Ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται από 1-21/3 στο δύσκολο 12ο σπίτι των απωλειών, εξόδων και απομόνωσης. Έτσι λοιπόν θα υπάρξουν τριβές στους τομείς που προανέφερα και συνιστώ την επίκληση εξευμενισμού της Αφροδίτης, Ωμ Σούκραγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας νοτιοανατολικά, όλες τις Παρασκευές και τα Σάββατα.

Από 22- 31/3,η Αφροδίτη μετακινείται στον Ωροσκόπο και 1ο οίκο της ατομικότητας σας με αποτέλεσμα να αποκατασταθούν οι σχέσεις με την μητέρα σας και να κερδίσετε την υποστήριξη και αγάπη των μελών της οικογένειας σας.

Καλή περίοδος για αγορά πρώτης κατοικίας.

 

 

Μιθουνά (Δίδυμοι)

Από 14-15/6 έως 15-16/7

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 5ο οίκο της δημιουργίας, του έρωτα, των παιδιών, της ψυχαγωγίας και των επενδύσεων και φιλοξενώντας τον δαιμονικό Κέτου σε έξαρση.

Το πρόβλημα είναι ότι ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, θα βρίσκεται στον Ωροσκόπο και σε καλή θέση μόνο από 1-6/3 και μετακινούμενος στη συνέχεια (7-31/3) στην πτώση του στους Ιχθείς και στο 2ο σπίτι των οικογενειακών προβλημάτων, της κακής διατροφής και των μισθολογικών περικοπών.

Σίγουρα δεν πρόκειται για το ..τέλος του κόσμου, θα πρέπει ωστόσο να είσαστε αισιόδοξοι και υπομονετικοί με τα παιδιά σας και τους ερωτικούς σας συντρόφους οι ελεύθεροι και ελεύθερες και να λέτε όλες τις Τετάρτες, Ωμ Μπουντάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας στον βορά.

Κατακά (Καρκίνος)

Από 15-16/7 έως 16-17/8

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 6ο οίκο του ανταγωνισμού, των αντιπάλων και εχθρών στον χώρο της δουλειάς και των συγγενών, των ασθενειών και των χρεών.

Ωστόσο το δύσκολο αυτό σκηνικό, κατά μεγάλο μέρος εξουδετερώνεται από την πλήρη όψη που δέχεται το ζώδιο σας από τον πανίσχυρο Δία που βρίσκεται στον θρόνο στους Ιχθείς και στον 2ο οίκο των οικονομικών συμφερόντων.

Παράλληλα η θέση της Σελήνης σας στο ξεκίνημα του μήνα, φανερώνει ότι τελικά θα βγείτε νικητές από όλα τα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν στους τομείς που προανέφερα.

Τα εργαζόμενα άτομα ας επιτηρούν διακριτικά τους συναδέλφους τους και οι επιχειρηματίες τους συνεργάτες και υπαλλήλους τους. Οι μη εργαζόμενες νοικοκυρές ας προσέξουν τα λόγια τους με εξαδέλφες και θείες από το σόι της μητέρας τους.

 

Σίμχα (Λέων)

Από 16-17/8 έως 16-17/9

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 7ο οίκο της συζυγικής ζωής, τους φανερούς σας εχθρούς, τους συνεταίρους σας και τις σχέσεις σας με το εξωτερικό.

Από 1-14/3,ο πλανήτης και κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ήλιος, θα βρίσκεται στο 1ο σπίτι και τον Ωροσκόπο με αποτέλεσμα να σας απασχολήσει έντονα το θέμα του γάμου, αν είσαστε ελεύθεροι ή ελεύθερες, καθώς και οι συνθήκες του έγγαμου βίου αν είσαστε ήδη νυμφευμένοι.

Για τους επιχειρηματίες θα υπάρξουν ευκαιρίες για δουλειές και συνεταιρισμούς στο εξωτερικό.

Από 15-31/3 ο Ήλιος θα μετακινηθεί στο 2ο σπίτι των εισοδημάτων από μισθωτή εργασία και τα εργαζόμενα άτομα θα έχουν ευκαιρίες αύξησης των αποδοχών τους. Στο ίδιο διάστημα θα υπάρξουν επιτυχημένα προξενειά, κυρίως, στην περιφέρεια και τις μικρές πόλεις.

Κανυά (Παρθένος)

Από 16-17/9 έως 16-17/10

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας κατάλαμβάνει τον 8ο δύσκολο οίκο στον οποίο φιλοξενείται ο Κρόνος ανάδρομος, ο δε πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής θα βρίσκεται από 7-31/3 στο ζώδιο της πτώσης του στους Ιχθείς.

Ο μήνας προβλέπεται δύσκολος και θα χρειασθεί να βρισκόσαστε σε ετοιμότητα για απροσδόκητα έξοδα και προβλήματα κληρονομικά που πιθανόν να σας αναγκάσουν να καταφύγετε στα δικαστήρια προκειμένου να βρείτε το δίκαιο σας.

Στο δύσκολο λοιπόν διάστημα που προανέφερα και για να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες που θα προκύψουν, ας λέτε, Ωμ Μπουντάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας βόρεια, όλες τις Τετάρτες, τις Παρασκευές και τα Σάββατα.

Ωστόσο η ίδια περίοδος είναι ιδανική για μελέτη αστρολογίας, αριθμολογίας και ασκήσεις διαλογισμού και γιόγκα.

Τουλά (Ζυγός)

Από 16-17/10 έως 15-16/11

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 9ο τυχερό οίκο της πατρικής υποστήριξης και των μακροπρόθεσμων στόχων.

Ωστόσο ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται από 1-21/3 στο δύσκολο 12ο σπίτι των εμποδίων και ανατροπών. Το διάστημα λοιπόν αυτό θα αναλωθεί με παλαιές διαφωνίες που είχατε με τον πατέρα σας πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και συμφέροντος και που τώρα θα ξεκαθαρίσετε οριστικά και λυτρωτικά. Οι γυναίκες θα βγουν περισσότερο ευνοημένες από τους πατεράδες τους από ότι οι άνδρες.

Από 22-31 /3 το τοπίο ξεκαθαρίζει και παίρνετε την τύχη στα χέρια σας με αποφάσεις σωστές πλην ριζοσπαστικές και πρωτοποριακές. Στο ίδιο διάστημα θα έχετε σοβαρές προτάσεις εργασίας και εγκατάστασης στο εξωτερικό. Πιθανή γνωριμία ή ακόμη και γάμος με αλλοδαπό.

Βρίστσικα (Σκορπιός)

Από 15-16/11 έως 15-16/12

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 10ο οίκο της κοινωνικής καταξίωσης και καριέρας.

Ο πλανήτης του ζωδίου σας, ο Άρης θα βρίσκεται από 1-25/3 στον ωροσκόπο και 1ο οίκο της ατομικότητας σας, με αποτέλεσμα να έχετε χρυσές ευκαιρίες ανάδειξης και κοινωνικής υπεροχής. Οι άνδρες θα κατορθώσουν να επιβληθούν στον επαγγελματικό τους τομέα και οι γυναίκες πέραν της επιτυχίας στην δουλειά τους, θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις σχέσεις τους και να προχωρήσουν σε στέρεους και ευτυχισμένους γάμους. Στο ίδιο διάστημα θα προκύψουν ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος τόσο για επαγγελματικούς όσο και για ψυχαγωγικούς λόγους.

Από 26-31/3 τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν θεαματικά καθώς επίσης και οι οικογενειακές σας σχέσεις που το τελευταίο δίμηνο βρίσκονταν σε χαμηλά επίπεδα.

 

Ντάνους (Τοξότης)

Από 15-16/12 έως 14-15/1

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας ανήκει στον 11ο οίκο των απροσδόκητων ευκαιριών φιλοξενώντας μάλιστα τον φιλόδοξο Ράχου (Βόρειο Δεσμό της Σελήνης).

Ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Δίας βρίσκεται πανίσχυρος στον θρόνο του (ζώδιο των Ιχθύων) και μάλιστα στον 2ο οίκο του χρήματος. Πρόκειται για έναν αστρολογικό συνδυασμό της Ινδικής αστρολογίας που ονομάζεται το άγγιγμα του Μίδα και που φυσικά εμπεριέχει το στοιχείο της υπερβολής. Έτσι λοιπόν και εσείς δεν θα πρέπει να ξελογιαστείτε από την μεγάλη εύνοια της τύχης που θα σας προκύψει αυτόν τον μήνα αλλά να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με σύνεση, ταπεινοφροσύνη και φιλανθρωπία.

Θα ωφεληθείτε λοιπόν πριν από όλα από τα τυχόν πρεσβύτερα αδέλφια σας καθώς και από θείους ή θείες από το σόι κυρίως του πατέρα. 

Μάκαρα (Αιγόκερως)

Από 14-15/1 έως 12-13/2 

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον βαρύ και δύσκολο 12ο οίκο των δυσκολιών με τον πλανήτη-κυβερνήτη σας τον Κρόνο να βρίσκεται στο επίσης δύσκολο 8ο σπίτι των χρόνιων παθήσεων και των σεξουαλικών υπερβολών και αρνητικών επιδράσεων.

Σαν πρώτο μέτρο προστασίας θα συνιστούσα την επίκληση εξευμενισμού του σκληρού Κρόνου που μάλιστα κινείται αναδρομα. Ας λέτε λοιπόν όλα τα Σάββατα, τις Τετάρτες και τις Παρασκευές του μήνα, Ωμ Σάνι Σάνι Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας δυτικά.

Ωστόσο εδώ πρέπει να πούμε ότι στις δύσκολες αστρολογικές περιόδους πάντα υπάρχει και η θετική πλευρά που πρέπει να την εντοπίσουμε. Στην περίπτωση σας ο μήνας είναι ιδανικός για περισυλλογή, διαλογισμό, αυτοκριτική, προσευχή και μεταμέλεια. Σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι από τις όποιες δοκιμασίες.

 

Κουμπά (Υδροχόος)

Από 12-13/2 έως 13-14/3

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 1ο οίκο και ωροσκόπο δίνοντας έτσι ξεχωριστό ύφος στην ατομικότητα σας.

Ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος, βρίσκεται ανάδρομος στο 8ο σπίτι των δυσκολιών, των κληρονομικών, των χρόνιων παθήσεων και των μαγικών επι- δράσεων στην σεξουαλική μας ζωή. Χρειάζεται λοιπόν για ολόκληρο τον μήνα ένα δίχτυ προστασίας με την επίκληση Ωμ Γκανεσάγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας βορειοανατολικά, όλα τα Σάββατα, τις Πέμπτες και τις Κυριακές του μήνα.

Θα βρεθείτε σε μια κατάσταση μόνιμης άμυνας απέναντι σε κακοπροαίρετους συγγενείς αλλά και επαγγελματικούς ανταγωνιστές που εποφθαλμιούν τα περιουσιακά σας στοιχεία και που θα προσπαθήσουν να σας εμπλέξουν σε διεκδικήσεις και αγωγές. Υπερασπισθείτε τα νόμιμα σας συμφέροντα καταφεύγοντας στην δικαιοσύνη.

Τέλος προστατέψτε την υγεία σας. 

Μίνα (Ιχθύες)

Από 13-14/3 έως 13-14/4

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 2ο οίκο του χρήματος, της διατροφής και της οικογενειακής γαλήνης. Ο κυβερνήτης-πλανήτης σας, ο Δίας βρίσκεται μέσα στο ίδιο σας το σπίτι και μάλιστα στον θρόνο του.

Ωστόσο η παρουσία και άλλων πλανητών όπως ο Ήλιος (15-31/3),ο Άρης (26-31/3) και κυρίως ο Ερμής στην πτώση του (7- 31/3) θα σας εμποδίσουν να χαρείτε την εύνοια της τύχης στους τομείς που προανέφερα. Η μητέρα σας ή μια γυναίκα με εξουσία θα παίξει αρνητικό ρόλο σχετικά με νέες προοπτικές της εργασίας που θα σας υποχρεώνουν σε συχνά ταξίδια στο εξωτερικό ή σε πολλές επαφές.

Οι φίλοι σας αλλά και τα νεώτερα αδέλφια σας θα σας γίνονται φόρτωμα για δανεικά και άλλες εκδουλεύσεις που θα σας αναγκάζουν να τρέχετε για αμαρτίες άλλων και να πληρώνετε για τα ..σπασμένα τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved