Μηνιαίες Προβλέψεις για τα 12 Ζώδια (22/11-22/12)

Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό στις 23/9 εγκαινιάζει μια περίοδο που πρέπει να δώσετε βαρύτητα στην σχέση σας με τον σύντροφο
Παπασταύρου Λίντα

από την Τίνα Ζαχαριάδου













Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό στις 23/9 εγκαινιάζει μια περίοδο που πρέπει να δώσετε βαρύτητα στην σχέση σας με τον σύντροφο. Θα πρέπει να μάθετε να συνεργάζεστε από κοινού χωρίς να επιδιώκετε πρωτοκαθεδρία. Κατάσταση μάλλον καταπιεστική, που όμως επιβάλλεται αν θέλετε να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια ημέρα στην μηδενική μοίρα του Κριού, γίνεται στον άξονα τον διαπροσωπικών σχέσεων κι επηρεάζει τους Κριούς των πρώτων ημερών. Εξαιτίας της προτεραιότητας που πρέπει να δώσετε στις απαιτήσεις των άλλων ίσως νιώσετε παραμελημένοι. Καλό είναι ν’ αποφύγετε να δώσετε έκταση σε αντιπαραθέσεις, άλλωστε, η παρουσία του Κρόνου στον Ζυγό και στον 7ο ηλιακό σας οίκο απαιτεί έλεγχο των συναισθημάτων.
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 25 του μήνα θα φέρει πίεση αλλά κι εξελίξεις που σχετίζονται με την καριέρα σας. Δείξτε υπομονή και σύνεση στις 30/9, ο Ήλιος, θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο, περιορίζοντας περισσότερο τις προσωπικές σας επιδιώξεις κι ελευθερίες. Οι συνεργασίες δοκιμάζονται καθώς βλέπετε να σας επιβαρύνουν με περισσότερες ευθύνες ωστόσο, ουδέν κακόν αμιγές καλού. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να κινούνται στον 8ο ηλιακό σας οίκο έρχονται στο προσκήνιο χρηματοοικονομικές υποθέσεις τις οποίες έχετε βάλει στόχο να τακτοποιήσετε ακόμη κι αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε θεμιτά ή αθέμιτα μέσα. Η Αφροδίτη ευνοεί τις οικονομικές απολαβές μέσω τρίτων ενώ με τον Άρη παρέα, θα δώσει την ώθηση, να διεκδικήσετε όσα σας ανήκουν. Η σύνοδος τους στις 5/10 διεγείρει τις ερωτικές σας διαθέσεις. Όσοι αναλωθείτε σε άσκοπες διαμάχες με σκοπό την επιβολή του Εγώ σας θα χάσετε την ευκαιρία ν’ απολαύσετε το πάθος και την ηδονή που υπόσχεται η σύνοδος αυτή.
Στις 7/10 του μήνα η Νέα Σελήνη στην 14η μοίρα του Ζυγού. επηρεάζει του γεννημένους του 2ου δεκαημέρου φέρνοντας μια νέα ερωτική γνωριμία ενώ κάποιοι από εσάς μπορείτε να περιμένετε νέες προτάσεις συνεργασίας. Στις 8/10 η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη φέρνοντας χαρά κι ελπίδα σε όσους επιδιώκουν να επανασυνδεθούν με τον πρώην σύντροφο τους. Με τον Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 6ο ηλιακό σας οίκο πολλές από τις συζητήσεις θα αφορούν τα εργασιακά σας. Όσοι σχετίζεστε με κείμενα, γραπτά, μαθήματα δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικές συναλλαγές κτλ. θα έχετε την ικανότητα να διεκπαιρεώσετε τις εργασίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με τους Δία/Ουρανό να κινούνται ανάδρομοι στον 12ο ηλιακό σας οίκο καλό θα είναι οι πολέμιοι σας να κάνουν πίσω, το πιθανότερο είναι να υπερισχύσετε.

Κι αφού πέρασε η περίοδος που αναλώσατε τον χρόνο σας στην διασκέδαση και την ψυχαγωγία ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε με τα γνωστά σας γήινα και πρακτικά θέματα. Η Πανσέληνος στις 23/9 προκαλεί μελαγχολία ενώ δεν αποκλείεται να εμφανίσετε σημάδια εξασθένησης. Δώστε προτεραιότητα στην υγεία σας κάνοντας, τις απαραίτητες εξετάσεις και φροντίστε να τρέφεστε υγιεινά. Το άγχος είναι κακός σύμβουλος γι αυτό χαλαρώστε και κάνετε τις δουλειές σας με ηρεμία όπως άλλωστε συνηθίζετε. Όλες οι τελευταίες ημέρες του μήνα προβλέπονται δύσκολες, με πίεση και κούραση ενώ, σκόπιμο είναι ν΄ αποφύγετε επαφές και συναντήσεις με ανθρώπους που δεν τηρούν τους νόμους κατά γράμμα. Εκκρεμείς υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό δεν παίρνουν την τροπή που θέλετε. Η Νέα Σελήνη στις 7/10 σας βάζει σε νέες περιπέτειες καθώς αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες εις βάρος της υγείας και προσωπικής σας ελευθερίας.
Με τον Ερμή να κινείται σε ορθόδρομη πορεία στον 5ο ηλιακό σας οίκο, ολοκληρώνετε συζητήσεις που σχετίζονται με τα παιδιά. Με τον σύντροφο σας, επιδιώκετε τον ειλικρινή διάλογο προκειμένου να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Η Αφροδίτη μαζί με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, βρισκόμενοι στον 7ο ηλιακό σας οίκο φέρνουν αντιφατικά γεγονότα. Ενώ επιθυμείτε μια ήρεμη συζυγική ζωή, βλέπετε τον σύντροφο, να προκαλεί με την εγωιστική του διάθεση με αποτέλεσμα να ξεσπάτε βίαια αμφότεροι. Στις 8/10 η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη κάνοντας σας λιγότερο εκδηλωτικούς. Ωστόσο όσοι από εσάς βρίσκεστε σε διάσταση με τον/την σύζυγο, έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε αν θα προχωρήσετε στις διαδικασίες ενός διαζυγίου ή όχι. Δεν ευνοούνται οι νέες ερωτικές γνωριμίες γιατί πιθανότατα δεν θα έχουν διάρκεια.
Καλό είναι ν’ αποφύγετε όσο μπορείτε τις εκδικητικές συμπεριφορές για γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν. Ο σκοπός της διέλευσης αυτής δεν είναι να ξεχάσετε αλλά να μάθετε από το παρελθόν ώστε ν’ αποφύγετε μελλοντικά λάθη. Επίσης, η περίοδος αυτή δεν ενδείκνυται για τέλεση μυστηρίων γάμων (λόγω αναδρομής της Αφροδίτης) ενώ γενικότερα, δεν θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, όπως για παράδειγμα είναι η σύναψη μιας νέα συνεργασίας. Οικονομικά, προκύπτουν κάποια ζητήματα από δικές σας λάθος επιλογές. Εντούτοις, αν σας χρωστούν χρήματα, λύστε τις όποιες διαφορές με τον διάλογο, αξιοποιώντας την πρακτική και γήινη πλευρά σας και θα βγείτε κερδισμένοι. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, είστε περισσότερο κοινωνικοί, επιδιώκετε την παρέα του φιλικού σας περίγυρου ενώ το ενδεχόμενο να μπείτε σε κάποια κοινωνική ομάδα, κεντρίζει το ενδιαφέρον σας, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να το πραγματοποιήσετε.

Η ευνοϊκή θέση του Ήλιου στον Ζυγό, σας προσδίδει ζωντάνια, αυτοπεποίθηση και την δυνατότητα να κάνετε πράγματα που πραγματικά σας ευχαριστούν δίνοντας νόημα στην ζωή σας. Αρκετά δημιουργική περίοδος, με εσάς να παίρνετε σοβαρά τον ρόλο του γονέα. Έτσι, η Πανσέληνος στις 23/9 ολοκληρώνει τον κύκλο μιας εγκυμοσύνης, φέρνοντας στην αγκαλιά σας, το μωράκι σας. Κι επειδή η γέννηση κι η ανατροφή ενός παιδιού είναι από τα σημαντικότερα γεγονότα που συμβαίνουν στην ζωή μας, ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό σας οίκο υπόσχεται να σας δώσει την αντοχή και την υπομονή που χρειάζεται. Αρκετοί από εσάς παίρνετε την απόφαση να γίνετε γονείς, ενώ όσοι είστε ήδη, τα παιδιά σας, θα φροντίσουν να σας επιβαρύνουν τόσο, ώστε να σοβαρευτείτε και να σταματήσετε να παίζετε τον Πήτερ Παν. Προσοχή μην το παρακάνετε δείχνοντας αυστηρή στάση, γι αυτές τις ημέρες επιλέξτε να περάσετε μαζί τον ελεύθερο χρόνο σας.
Στις 25/9 καλό είναι να προσέχετε την μεταξύ σας σχέση, ενώ για εκείνη την ημέρα αποφύγετε επενδύσεις και ρίσκα που θα φέρουν ζημιές αντί για κέρδη. Οι ελεύθεροι παίζετε και φλερτάρετε απροκάλυπτα με το άλλο φύλο ενώ κάποιες ερωτικές γνωριμίες παίρνουν δεσμευτικό χαρακτήρα. Στις 5/10 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη ίσως πυροδοτήσει εντάσεις σε ζευγάρια που εργάζονται από κοινού. Η Πανσέληνος στις 7/10 από το ζώδιο του Ζυγού θα δώσει την εντύπωση, πως οι στόχοι σας δεν πραγματοποιούνται εξαιτίας της προσωπικής σας κατάστασης. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μέσα στον 6ο ηλιακό σας οίκο ίσως γνωρίσετε τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας στον χώρο της εργασίας. Στις 8/10 του μήνα η Αφροδίτη θα γυρίζει ανάδρομη, έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές σε περίπτωση που εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον κάποιο άτομο που ήδη γνωρίζετε.
Γενικά στον εργασιακό χώρο θα πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας. Ο υπερβάλλοντας ζήλος που δείχνετε σας κάνει εγωκεντρικούς με αποτέλεσμα να μην δικαιολογείτε κανένα λάθος. Αν είστε εργοδότες θα αντιμετωπίσετε τον θυμό των υπαλλήλων σας εξαιτίας της δική σας σκληρής κριτικής. Στις 13/10 και 14/10 ευνοούνται οι συζητήσεις που σχετίζονται με ιδιωτικές επιχειρήσεις ή ιδιωτικά συμφωνητικά. Στις συζητήσεις σας θα είστε ιδιαίτερα αναλυτικοί και επεξηγηματικοί ωστόσο, ίσως να μην είστε αντικειμενικοί. Γενικότερα αυτή την περίοδο δεν θέλετε ν’ αποκαλύπτετε τις σκέψεις σας παρά μόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών ενώ έχετε την ικανότητα ν’ αντιλαμβάνεστε διαισθητικά τι συμβαίνει γύρω σας, επιδεικνύετε, μια επιπόλαια και εκρηκτική συμπεριφορά ειδικά, στον τομέα της καριέρας σας.

Οι αλλαγές που συμβαίνουν δεν σας αφήνουν ανεπηρέαστους. Αρκετά σημαντική και καθοριστική όλη αυτή η περίοδος, με εσάς, να μην αντέχετε το βάρος των ευθυνών που προκύπτουν. Η Πανσέληνος στις 23/9 σε κρίσιμη μοίρα παρορμητικών επηρεάζει τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Τα γεγονότα στην οικογένεια την πατρική διαδέχονται το ένα πίσω απ’ το άλλο. Οι σχέσεις με τους γονείς βρίσκονται σε καμπή ενώ στις 25/9 βρίσκεται εμπλεκόμενος στις εξελίξεις κι ο σύντροφος σας. Το σενάριο να παίξει και το αντίστροφο διόλου απίθανο. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα τα γεγονότα κορυφώνονται ύστερα από την ασφυκτική πίεση που νιώθετε. Αισθάνεστε τα θεμέλια του σπιτιού σας να τρίζουν, ενώ η σχέση με τα αδέρφια είναι ίσως εκείνο το κομμάτι της ζωής σας, που σας κρατά ισορροπημένους καθώς οι συζητήσεις μαζί τους σας τονώνουν.
Στις 4/10 οι συζητήσεις παίρνουν την μορφή λεκτικής βίας, ωστόσο καταφέρνετε να κρατήσετε την αυτοκυριαρχία σας προκειμένου να λυθούν οι παρεξηγήσεις. Οι ελεύθεροι, ασχολείστε με αισθηματικά σας και τον τρόπο κατάκτησης του άλλου φύλου ενώ οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια περίοδο έντασης και πάθους, βγάζοντας την απαραίτητη ζήλεια, τόση όση χρειάζεται για να ζήσετε στιγμές άκρως ερωτικές κι εκρηκτικές. Όσοι είστε σε πρώιμο στάδιο γνωριμίας βιαστείτε να προλάβετε την Αφροδίτη την ανάδρομη στις 8/10, πριν αλλάξετε γνώμη. Αντίθετα, εσείς που επιθυμείτε ερωτική επανασύνδεση, περιμένετε. Το πιθανότερο είναι να σας δοθεί η ευκαιρία εκ νέου, να εξομαλύνετε τις διαφορές σας, με τον πρώην σύντροφο άσχετα από την τροπή που θα πάρει μελλοντικά η σχέση. Η Νέα Σελήνη στις 7/10 επηρεάζει τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου φέρνοντας μελαγχολική διάθεση.
Για ακόμη μια φορά ενεργοποιούνται οι δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις με εσάς να κλείνεστε ολοένα και περισσότερο στον εαυτό σας αποφεύγοντας συζητήσεις κι επαφές με ανθρώπους που σας έχουν πληγώσει. Οικονομικά αποφύγετε τις επενδύσεις και τα παιχνίδια που ενέχουν ρίσκο ειδικά από τις 8/10. Αν σας ζητηθεί να δώσετε χρήματα, μην περιμένετε να τα πάρετε πίσω Αν έχετε δανείσει χρήματα κατά παλαιότερο χρόνο, το διάστημα αυτό, ίσως επιστραφούν. Οι Δίας/Ουρανός ανάδρομοι στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων ευνοούν τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, τις διαδικασίες που σχετίζονται με νομικές υποθέσεις. Το ενδεχόμενο να ταξιδέψετε σε χώρα του εξωτερικού είναι αρκετά μεγάλο. Γενικότερα οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου είστε αισιόδοξοι και πώς να μην είστε αφού οι επεκτατικές σας τάσεις βρίσκουν ανταπόκριση στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται αναπάντεχα. Στις 21/10 και 22/10 μια νέα ερωτική γνωριμία κάνει την είσοδο της στην ζωή σας.

Η προσοχή σας στρέφεται στην σχέση σας με τα αδέρφια, καθώς η Πανσέληνος στις 23/9 φέρνει δύσκολες καταστάσεις ζητώντας άμεσα λύσεις. Πιθανόν να σας απασχολήσει κάποιο πρόβλημα που σχετίζεται με την υγεία τους. Οτιδήποτε συμβεί θα χρειαστούν την βοήθεια και στήριξη σας. Θα αναλάβετε ρόλο γονέα, ένα ρόλο που θα κρατήσετε επάξια. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις 25/10 αφού το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα προκαλεί ασφυκτική πίεση. Δώστε προσοχή στις μετακινήσεις σας ενώ, στις 30/9 ίσως καθυστερήσουν ή αναβληθούν κάποια σχέδια. Εντούτοις, οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου γίνεστε αρκετά ρεαλιστές, αποκτάτε πειθαρχία χωρίς να νιώθετε καταπιεσμένοι κι ανταπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας αρκετά καλά. Με το πέρασμα των ημερών βρίσκετε την χαμένη σας ζωντάνια ενώ η Νέα Σελήνη στις 7/10 φέρνει νέες εμπορικές συναλλαγές και το κλείσιμο νέας συμφωνίας.
Με τον Ερμή τις πρώτες ημέρες να κινείται στον 2ο ηλιακό σας οίκο οι συμφωνίες που κλείνετε αποδεικνύονται συμφέρουσες ενώ το πέρασμα του στον Ζυγό στις 4/10 αυξάνει τις επαφές και τις μετακινήσεις. Είστε αρκετά εξωστρεφείς, έξυπνοι, διπλωματικοί κι όπου χρειάζεται δεν διστάζετε να εκφέρετε την άποψη σας. Η αγάπη για γνώση, σας ωθεί να ξεκινήσετε ένα κύκλο μαθημάτων κάτι στο οποίο συνηγορεί κι η Νέα Σελήνη στις 7/10. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Σκορπιό να διελαύνουν τον 4ο ηλιακό σας οίκο ενδέχεται να κάνετε αλλαγές στο σπίτι, διαμορφώνοντας τον χώρο όπως σας ικανοποιεί. Η πιθανότητα να μετακομίσετε την περίοδο αυτή σε δικό σας χώρο, φέρνει ανασφάλειες σε σχέση με τα οικονομικά. Προσέξτε την σχέση σας με τους γονείς κι αποφύγετε να βγάλετε απωθημένα χρόνων αν δεν προβλέπεται να αλλάξουν οι συνθήκες προς το καλύτερο. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σπάσετε το στομάχι σας.
Αισθηματικά τα πολύ βαθιά σας συναισθήματα δεν αφήνετε να βγουν στην επιφάνεια, ωστόσο η έξαψη που νιώθετε είναι μεγάλη. Προτιμάτε τις στενές και σταθερές σχέσεις και εκδηλώνεστε μόνο όταν νιώσετε συναισθηματικά καλυμμένοι. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης ξεκινά στις 8/10 κι επαναφέρει πρόσωπα και καταστάσεις που ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν. Οι Δίας/Ουρανός έχουν επιστρέψει ανάδρομοι στους Ιχθείς και στον 8ο ηλιακό σας οίκο με αποτέλεσμα, θέματα δανείων, κληρονομικών θεμάτων ή αποζημιώσεων να συζητούνται εκ νέου. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών κάποιες φορές δείχνετε εκτός πραγματικότητας ενώ τα κίνητρα κάποιων ανθρώπων δεν είναι και τόσο ευδιάκριτα. Στις 22/10 το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα και το τρίγωνο του Άρη με τον Δία φέρνει οικονομικές συζητήσεις.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ανάδρομη πορεία, αντιμετωπίσατε αναποδιές και καθυστερήσεις. Την περίοδο αυτή όλα δείχνουν, πως έχετε βρει του ρυθμούς σας, μπαίνοντας στην καθημερινή σας ρουτίνα. Είστε αρκετά επικοινωνιακοί, έχετε ευέλικτο νου, εκφράζεστε με άνεση κερδίζοντας εύκολα την συμπάθεια του κοινωνικού σας περίγυρου. Η Πανσέληνος στις 23/9 επηρεάζει τον άξονα που σχετίζεται με τα οικονομικά και στρέφει την προσοχή σας σε συμβόλαια κι όρους που σχετίζονται με δάνεια, αποζημιώσεις, επιδόματα, κληροδοτήματα κτλ. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα μείνετε ευχαριστημένοι απ’ το αποτέλεσμα ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Στις 25/9 η παρεμποδιστική φύση του τετραγώνου Ήλιου/Πλούτωνα σας γεμίζει φοβίες κι εμμονές καθώς βλέπετε να κρίνεται το μέλλον σας.
Την τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όση υπομονή κι αυτοκυριαρχία διαθέτετε. Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε χαλούν την διάθεση σας με αποτέλεσμα να γίνεστε απαισιόδοξοι κι ανασφαλείς. Καταστάσεις τις οποίες υπερτονίζει η Νέα Σελήνη στις 7/10. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην παρούσα φάση δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα μάθημα που πρέπει να πάρετε, οικονομικής διαχείρισης. Κατά την διάρκεια των ημερών αυτών θα χρειαστεί να κάνετε πολλές και κοντινές μετακινήσεις προκειμένου να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας. Θα συναντήσετε πολύ κόσμο κι ανάμεσα στους πολλούς, ένας είναι εκείνος ο οποίος θα κερδίσει την αμέριστη προσοχή σας. Οι δεσμευμένοι θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με τον σύντροφο σας αν και θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις απόψεις σας.
Θα είστε περισσότερο αθυρόστομοι απ’ ότι συνήθως με αποτέλεσμα να προκαλείτε εντάσεις, ειδικά όσοι οδηγείτε. Μην προκαλείτε τους άλλους οδηγούς με την άξεστη συμπεριφορά σας και κυρίως μην βιάζεστε. Δώστε προσοχή στην σχέση σας με τα αδέρφια και μην προκαλείτε τον θυμό τους. Γυρίζοντας η Αφροδίτη ανάδρομη στις 8/10 ίσως παρεμποδίσει την έκφραση των συναισθημάτων σας ενώ ενδέχεται να φέρει συνάντηση με ερωτικό σύντροφο απ’ το παρελθόν δίνοντας σας την ευκαιρία ν’ αναθεωρήσετε τα κακώς κείμενα της παλιάς σας σχέσης.. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών είναι περισσότερο ευνοούμενοι ερωτικά μιας κι οι Δίας/Ουρανός από τον 7ο ηλιακό σας οίκο ευνοούν τον γάμο και τις σχέσεις. Ξαφνικοί έρωτες, με την πρώτη ματιά θα είναι το χαρακτηριστικό της περιόδου αυτής. Απολαύστε τις πρόσχαρες στιγμές που προσφέρει η σχέση αυτή χωρίς να σκέφτεστε το μέλλον το οποίο ούτως ή άλλως είναι αβέβαιο. Οι δεσμευμένοι ας προσέξουν που απλώνουν τα δίχτυα τους αν δεν θέλουν πληρώσουν ακριβά το ατόπημα τους.

Με τον Ήλιο να περνά στο δικό σας ζώδιο στις 23/9 τονίζονται περισσότερο τα στοιχεία του χαρακτήρα σας. Η περίοδος των γενεθλίων σας ξεκίνησε κι εσείς λάμπετε δια της παρουσίας σας. Ευχάριστοι, κοινωνικοί, διπλωματικοί, λειτουργείτε ως πυροσβεστήρες στις όποιες διενέξεις ενώ, σημαντικά γεγονότα διαδραματίζονται στην προσωπική σας ζωή το διάστημα αυτό. Η Πανσέληνος στις 23/9 στην μηδενική μοίρα του Κριού επηρεάζει τους γεννημένους των πρώτων ημερών και πραγματοποιείται στον άξονα των διαπροσωπικών σχέσεων. Έτσι, κορυφώνονται τα γεγονότα που σχετίζονται με την ολοκλήρωση μιας δικαστικής διαμάχης, ενός διαζυγίου ή μιας συνεργασίας. Δυο μόλις ημέρες μετά, το δυσαρμονικό τετράγωνο του Ήλιου/Πλούτωνα δημιουργεί προβλήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι ή τους γονείς. Δεν μπορείτε να αντέξετε την πίεση και τις αλλαγές που συμβαίνουν, θεωρείτε πως γίνονται ερήμην σας, χωρίς αυτό να είναι απόλυτα σωστό.
Τα προβλήματα βαθιά μέσα σας, γνωρίζετε πως προέρχονται είτε από λανθασμένες επιλογές, είτε από καταστάσεις στις οποίες δεν είχατε δώσει την πρέπουσα σημασία. Οι δυσκολίες συνεχίζονται, με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στις 30/9. Την επιρροή της όψης αυτής θα αρχίσετε να την νιώθετε από την προηγούμενη. Μελαγχολική και κοπιαστική η ημέρα αυτή καθώς αναλαμβάνετε αρκετές ευθύνες, ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύζυγο, τον πατέρα ή κάποιον που έχει στα χέρια του δύναμη, κύρος κι εξουσία. Η Νέα Σελήνη στις 7/10 επηρεάζει του γεννημένους του 2ου δεκαημέρου. Θα είστε κάπως υποκειμενικοί ενώ αναμένονται νέες γνωριμίες, επαφές και συναντήσεις. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σας στις 4/10 σας δίνει ευελιξία κι ευχέρεια κινήσεων. Κινείστε με χάρη και χειρίζεστε τον λόγο με τέτοιο τρόπο, ώστε να χαλιναγωγείτε τους άλλους όπως ακριβώς θέλετε.
Εκτός των άλλων, τις ημέρες αυτές θα ασχοληθείτε με τα υλικά σας αποκτήματα, θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι προκειμένου ν’ αποκτήσετε όσα επιθυμείτε και θα επιδεικνύετε με ευχαρίστηση τις αγορές σας. Αγορές τις οποίες θα πρέπει να προσέχετε από τις 8/10 που η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιο του Σκορπιού. Το πιθανότερο είναι ν’ αποδειχτούν άσκοπες εξαιτίας της καταναλωτικής σας μανίας. Αρκετά συχνά θα εμφανίζετε ζήλεια συναισθηματική κι υλική ενώ ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις ηθικές σας αξίες. Για εσάς του 3ου δεκαημέρου σαφέστατα οι συνθήκες, ειδικά στον ερωτικό τομέα, είναι ευνοϊκότερες, με την διαφορά πως θα πρέπει να είστε περισσότερο αντικειμενικοί στην κρίση σας. Οι Δίας/Ουρανός μέσα στον 6ο ηλιακό οίκο ευνοούν τις εργασιακές σχέσεις, καθώς παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες επέκτασης στον εργασιακό χώρο, σε ανύποπτο χρόνο.

Πόσο περισσότερο εσωστρεφείς μπορεί να γίνετε; Αυτήν την περίοδο αποκτάτε περισσότερα μυστικά τα οποία δεν διατίθεστε να αποκαλύψετε σε κανέναν. Στα λεγόμενα των άλλων θα ψάχνετε πάντα για απώτερους σκοπούς, θα είστε δύσπιστοι κι επιφυλακτικοί. Αρνητικό δε, πως ενώ λειτουργείτε γενικότερα με το ένστικτο σας, τις ημέρες αυτές δεν θα μπορείτε να είστε αντικειμενικοί στην κρίση σας, με αποτέλεσμα να κάνετε πάρα πολλά λάθη. Η Πανσέληνος στις 23/9 σας βρίσκει αρκετά αγχωμένους, με πεσμένη ψυχολογία, με αποτέλεσμα να σας κυριεύουν φοβίες σχετικά με την υγεία σας. Το τετράγωνο του Ήλιου/Πλούτωνα στις 25/9 εντείνει την κατάσταση αυτή αν και για εσάς οι κρίσιμες καταστάσεις είναι γνώριμες και παράλληλα αναγεννησιακές. Εκ φύσεως λειτουργείτε αρκετά καλά κάτω από οποιαδήποτε πίεση, έτσι η σύνοδος του Ήλιου/Κρόνου στις 30/9 σας φέρνει αντιμέτωπους με τα βαθύτερα στρώματα τις ψυχής σας, ανάγκες κι επιθυμίες που είχατε απωθήσει.
Με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 7/10 ίσως ξεκινήσετε συνεδρίες με κάποιον ειδικό ενώ σκόπιμο είναι να αποφύγετε εμπλοκές με ανθρώπους που σχετίζονται με παράνομες δραστηριότητες. Συγχρόνως αυξάνεται η περιέργεια σας σε σχέση με την μεταφυσική, την θρησκεία κι οτιδήποτε μπορεί να οδηγήσει στην αυτογνωσία. Συζητήσεις κι επαφές με φίλους είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά των πρώτων ημερών ωστόσο, η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό και στον 12ο ηλιακό σας οίκο υπερτονίζει την μυστικοπάθεια και αυξάνει την τάση για απομόνωση. Το θετικό της περιόδου αυτής είναι τα αισθηματικά σας, τα οποία είναι ιδιαίτερα τονισμένα με την Αφροδίτη/Άρη στο ζώδιο σας. Ξεχειλίζετε από ερωτισμό και μαγνητισμό καθιστώντας αδύνατη την όποια αντίσταση απ’ το άλλο φύλο. Την τέχνη του ερωτικού καλέσματος την κατέχετε καλύτερα απ’ τον καθένα και δεν διστάζετε να χρησιμοποιήσετε δόλια μέσα προκειμένου να κερδίσετε τον σύντροφο σας.
Μην τύχει μόνο με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 8/10 και γυρίσει σύντροφος από τα παλιά. Θα φροντίσετε να πληρώσει τόσο ακριβά το τίμημα για όσα συνέβησαν στο παρελθόν, που στο τέλος, όχι μόνο θα τον έχετε «ευνουχίσει» αλλά θα έχετε καταστρέψει την ευκαιρία να ευτυχίσετε. Μετριάστε την εκδικητική κι αυτοκαταστροφική σας μανία, αναλάβετε τις ευθύνες σας κι αξιοποιήστε τις ώρες της μοναξιάς, κάνοντας την αυτοκριτική σας. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις γενικότερα, την φιλοπόλεμη διάθεση κι διοχετεύστε την ενέργεια του Άρη σε παραγωγικό έργο. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών ετοιμαστείτε για νέες ερωτικές γνωριμίες. Αν κι είστε πιο ευνοημένοι απ’ τους υπολοίπους, είστε εκείνοι που κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε μιας κι ο Ποσειδώνας φροντίζει να ρίχνει στάχτη στα μάτια σας.

Η ευνοϊκή για εσάς διέλευση του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού αυξάνει την ενεργητικότητά σας, ως ένα αρκετά μεγάλο βαθμό. Μέσα στον 11ο ηλιακό σας οίκο, σας δίνει την δυνατότητα να εστιάσετε σε στόχους κι οράματα που έχετε θέσει για το μέλλον. Η Πανσέληνος στις 23/9 από την μηδενική μοίρα του Κριού δεν είναι αρνητική ως προς εσάς, ωστόσο αναμένεται να φέρει κάποια προβλήματα εξαιτίας του Ταυ τετραγώνου που σχηματίζει με τον Πλούτωνα. Με κάποιο από τα παιδιά σας ίσως προβληματιστείτε, ασχοληθείτε μαζί τους και βρείτε λύσεις από κοινού. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ενδεχομένως, αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα κι εσείς καλείστε να βοηθήσετε. Θα νιώσετε αρκετή πίεση όλες τις επόμενες ημέρες, θα αναλάβετε να «ξελασπώσετε» τον φίλο σας, κριτικάροντας όμως, αυστηρά τις επιλογές του.
Στις 30/9 η σύνοδος του Ήλιο/Κρόνου σας παγώνει συναισθηματικά με αποτέλεσμα να αποστασιοποιείστε απ’ όλους κι απ’ όλα. Η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό στις 4/10 ανοίγει ένα νέο κύκλο συζητήσεων σχετικά με τα σχέδια σας. Επιδιώκετε να περάσετε τις ιδέες σας με πολύ διπλωματικό τρόπο με την ελπίδα πως θα βρείτε στήριξη και συμμάχους στα εγχειρήματά σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κερδίσετε συμπαραστάτες με την Νέα Σελήνη στις 7/10. Εκμεταλλευτείτε νέες γνωριμίες με σημαντικούς ανθρώπους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αισθηματικά καλό είναι να προσέχετε γιατί θα έχετε την τάση να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Πριν αποφασίσετε να παραδοθείτε ψυχή και σώμα στον σύντροφο σας φροντίστε να μάθετε αν τα συναισθήματά του είναι ειλικρινή. Με την Αφροδίτη να γυρίζει ανάδρομη στις 8/10 ίσως ανακαλύψετε πράγματα τα οποία κρατούσε μυστικά ο σύντροφος σας.
Φανείτε ειλικρινείς μαζί του, ζητώντάς του τις απαραίτητες εξηγήσεις. Είναι η προτιμότερη επιλογή αφού έτσι, αποφεύγετε τα βίαια -εσωτερικά κυρίως- ξεσπάσματα, τα οποία οδηγούν σε αδιέξοδες καταστάσεις. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι, να θολώσετε τα νερά και τίποτα περισσότερο. Χρήματα τα οποία είχατε δανείσει ενδεχομένως σας επιστρέφονται κάτι το οποίο σας χαροποιεί ειδικά εάν πρόκειται, για δανεικά τα οποία είχατε δώσει κάτω από μυστικές ή περίεργες συνθήκες. Οι Δίας/Ουρανός επηρεάζουν του γεννημένους των τελευταίων ημερών και φέρνουν εκρηκτικές συμπεριφορές ανάμεσα στα μέλη της οικογενείας. Ωστόσο δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί η δυνατότητα να αλλάξετε την διακόσμηση του οικείου/προσωπικού σας χώρου ή να μετακομίσετε σε νέα κατοικία. Το ευμενές τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Δία στις 22/10 φέρνει εύνοια τύχης. Ταυτόχρονα το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή σας σε εμπορικές συμφωνίες και δοσοληψίες γενικότερα.

Οι ημέρες αυτές θυμίζουν ταινία βγαλμένη απ’ την ζωή σας. Καλείστε να ασχοληθείτε εντατικά με τις εργασιακές σας δραστηριότητες, αφιερώνοντας ολοένα και περισσότερο χρόνο στον επαγγελματικό χώρο, παραμελώντας τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ο Ήλιος στις 23/9 από τον Ζυγό, στον 10ο ηλιακό σας οίκο έχει σκοπό να σας μάθει πως να συνεργάζεστε με τους άλλους στα πλαίσια ενός ήρεμου κι ειρηνικού περιβάλλοντος. Είστε φιλόδοξοι και δεν το κρύβετε ωστόσο θα πρέπει να διατηρείτε μια στάση πιο διπλωματική και διαλλακτική. Η Πανσέληνος στις 23/9 σας μελαγχολεί. Θέλετε να κρυφτείτε στο σπίτι σας, να νιώσετε την θαλπωρή της οικογενείας σας κι οι συνθήκες δεν το ευνοούν. Σημαντικές εξελίξεις προβλέπονται στον επαγγελματικό σας χώρο. Φοβίες κι εμμονές σας κατακλύζουν τις τελευταίες ημέρες του μήνα για την θέση που ήδη κατέχετε, συνεργασίες διακόπτονται ενώ με την Νέα Σελήνη στις 7/10 αναλαμβάνετε νέα καθήκοντα, οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου.
Μπαίνοντας κι ο Ερμής στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας στις 4/10 οι συζητήσεις για την επαγγελματική σας πορεία αυξάνονται. Όσοι είστε εργατικοί, συνεπείς και αξιόπιστοι δεν έχετε να φοβηθείτε στο ελάχιστο. Κανείς δεν χάνεται που δεν θέλει να χαθεί, είναι ένα δίδαγμα στο οποίο έχετε καταλήξει, όσα χρόνια εργάζεστε. Η ευμενής για εσάς θέση της Αφροδίτης και του Άρη στον Σκορπιό, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και την είσοδο σας σε ομάδες με κοινά οράματα. Αισθηματικά μοιράζεστε βαθιά συναισθήματα με τον σύντροφο σας, ωστόσο χρειάζεστε χώρο κι ελευθερία κινήσεων προκειμένου να χαράξετε το μέλλον σας. Μην εκπλαγείτε αν διαπιστώσετε πως κάποιος από το φιλικό σας περιβάλλον έχεις ερωτικές βλέψεις για εσάς. Στις 5/10 δημιουργούνται ερωτικές σχέσεις που χαρίζουν έντονες στιγμές πάθους αλλά και προστριβές εξαιτίας της συνόδου μεταξύ Αφροδίτη και Άρη.
Στις 8/10 η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη, φέρνοντας φίλους κι ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν. Τα οικονομικά σας ευνοούνται μέσω τρίτων κι ίσως χρειαστεί να συνδράμετε οικονομικά κάποιον φίλο ενώ είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε μεγάλα ποσά προκειμένου να εξυπηρετήσετε τους σκοπούς σας. Προσέξτε γενικότερα την συμπεριφορά σας απέναντι σε φίλους που έχουν αποδείξει την αγάπη τους με την εκτίμηση και τον σεβασμό, στο πρόσωπο σας. Για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό στις 21/10 κι οι Δίας/Ουρανός, ευνοούν τις μετακινήσεις, τις εμπορικές συναλλαγές, τις σχέσεις με τα αδέρφια και ότι σχετίζεται με το εκπαιδευτικό σύστημα. Στις 22/10 το τρίγωνο του Άρη με Δία/Ουρανό ενδέχεται να φέρει το κλείσιμο μιας συμφωνίας με άτομο του συγγενικού ή φιλικού σας περίγυρου.

Η αλλαγή του Ήλιου από την Παρθένο στον Ζυγό στις 23/9 μέσα στον 9ο ηλιακό οίκο, επιθυμεί να επεκτείνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες μέσω της μάθησης και της γνώσης. Είναι μια ευχάριστη διέλευση, ωστόσο η δύσκολη Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα 3ου / 9ου ενδέχεται αρχικά να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σας με τους άλλους, σε κοντινές μετακινήσεις και στην σχέση σας με τους συγγενείς. Η οριστική λήξη ενός συμβολαίου ή μιας εμπορικής συναλλαγής στις 25/10 δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα. Όσοι από εσάς ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε τις σπουδές σας σε άλλη χώρα, είστε έτοιμοι…να πετάξετε ανοίγοντας τα δικά σας φτερά. Είστε αισιόδοξοι, χαρούμενοι κι αντιμετωπίζετε τις επερχόμενες αλλαγές με ωριμότητα. Γενικότερα, οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου αναλαμβάνετε ευθύνες στις οποίες ανταπεξέρχεστε αξιοπρεπώς.
Η Νέα Σελήνη στις 7/10 ανοίγει τον δρόμο για μετακινήσεις, ταξίδια στο εξωτερικό και φέρνει εξελίξεις σχετικές με το εμπόριο ή τον νόμο. Ίσως εμπλακείτε σε κάποιο δικαστικό αγώνα. Κάποιοι από εσάς, παίρνετε το πτυχίο σας κι αλλάζετε σελίδα στην ζωή σας. Με την παρουσία του Ερμή στον 8ο ηλιακό οίκο, οικονομικά ζητήματα που τίθενται δεν σας αφήνουν αδιάφορους. Η είσοδος του, στον Ζυγό, φέρνει αισιόδοξες σκέψεις κι ελπίδες για το μέλλον, αυξάνει την περιέργεια σας για την θρησκεία, την πολιτική και το νομικό σύστημα της χώρας. Στον επαγγελματικό χώρο βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας, εκδηλώνετε μεγάλη φιλοδοξία κι εργάζεστε με ζήλο προκειμένου να εδραιώσετε την θέση σας. Αν διοχετεύσετε την ενέργεια σας προς την ολοκλήρωση των ευθυνών σας, κι όχι σε άσκοπες διαμάχες, το ενδεχόμενο να αποκτήσετε καλή φήμη και να πάρετε προαγωγή είναι ένα επιθυμητό σενάριο.
Η εργασιομανία σε σχέση με την ανεξάρτητη φύση σας, περιπλέκει τα αισθηματικά σας. Τα δυνατά συναισθήματα που νιώθετε για τον σύντροφο μέχρι τις 7/10 τα παραμερίζετε. Μιλήστε μαζί του, δώστε του να καταλάβει το κλίμα που επικρατεί στην εργασία σας χωρίς να εκρήγνυστε. Όσοι εργάζεστε από κοινού με τον σύντροφο απολαμβάνετε τον δεσμό σας στον εργασιακό χώρο αν και στις 5/10 καλό είναι να προσέξτε προστριβές που θα έχουν μάρτυρες τους υπαλλήλους ή τους συνεργάτες σας. Με την Αφροδίτη ανάδρομη από τις 8/10 η επιστροφή κι επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφο σας είναι πολύ πιθανή ενώ ίσως σας γίνει πρόταση συνεργασίας από χώρο στον οποίο εργαστήκατε κατά το παρελθόν. Οι Δίας/Ουρανός φέρνουν ευχάριστες οικονομικές αλλαγές καθώς φαίνεται να επεκτείνουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών καλό είναι να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Τις ημέρες αυτές η ψυχολογία σας είναι αρκετά πεσμένη και μελαγχολική. Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό, επιθυμεί να δώσετε αρκετή από την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μέσα στον 8ο ηλιακό σας οίκο, ο Ήλιος φέρνει δύσκολες καταστάσεις στους παραπάνω τομείς εξαιτίας κυρίως του τρόπου με τον οποίο επιλέγετε να χειρίζεστε τους ανθρώπους που σχετίζεστε. Θα είστε περισσότερο επιφυλακτικοί κι εξουσιαστικοί απ’ ότι συνήθως με αποτέλεσμα να ψάχνετε τα σκοτεινά κίνητρα των άλλων. Θέματα τα οποία προκύπτουν, σχετίζονται άμεσα με τα οικονομικά. Με την Πανσέληνο στις 23/10 στον άξονα των οικονομικών, ολοκληρώνονται κάποιες υποθέσεις σχετικά με δανειοδοτήσεις, αποζημιώσεις και γενικότερα με χρήματα που προέρχονται από άλλους. Στις 25/9 το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα ίσως φέρει ρήξη με άτομο από το φιλικό περιβάλλον.
Όσοι διατηρείτε δική σας επιχείρηση πρέπει να είστε ιδιαιτέρα προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών ώστε να μην οδηγηθείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις. Θέλοντας και μη, με τον Ήλιο να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Κρόνο στις 30/9, αναλαμβάνετε επιπλέον ευθύνες περιορίζοντας έτσι αρκετές από τις προσωπικές σας ανάγκες. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό στις 4/10 δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις που σχετίζονται με κληρονομικές υποθέσεις, δάνεια, υποθήκες, ασφάλειες ζωής, αποζημιώσεις και κάθε είδους συναλλαγή. Η Νέα Σελήνη στις 7/10 πραγματοποιείται στις 14 μοίρες του Ζυγού, και φέρνει μια μάλλον καταθλιπτική διάθεση. Αποφύγετε τις αρνητικές και δυσάρεστες σκέψεις κι ανακαλύψτε τον εσωτερικό πλούτο που διαθέτετε. Κάποια μυστικά πιθανόν αποκαλύπτονται και σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα, διατηρείτε αρκετές από τις ελευθερίες σας ενώ μοιράζεστε στιγμές έντασης και πάθους με τον σύντροφο σας.
Ενδέχεται κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού να συνάψετε νέα ερωτική σχέση ενώ οι δεσμευμένοι παίρνετε την απόφαση να οργανώσετε ταξίδι αναψυχής με τον σύντροφο σας. Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 8/10 ίσως σημειωθούν καθυστερήσεις σε εκδικάσεις κάποιων υποθέσεων. Όσοι περιμένετε την επιστροφή του συντρόφου σας από κάπου μακριά, ετοιμαστείτε να τον υποδεχτείτε ενώ αν επιθυμείτε επανασύνδεση όλη αυτή την περίοδο έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε πως θα κινηθείτε ώστε να τον φέρετε πίσω. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών δέχεστε την ευνοϊκή υποστήριξη του Δία ωστόσο, με τον Ουρανό να βρίσκεται στις ίδιες περίπου μοίρες δημιουργούνται απροσδόκητες κι εκρηκτικές καταστάσεις. Η τάση ν’ αντιδράσετε στον μέχρι πρότινος τρόπο ζωής σας, αφενός ήταν αναμενώμενη αφετέρου δε, γίνεται με τέτοιο τρόπο που προκαλεί την έκπληξη και την δυσαρέσκεια των ανθρώπων που σας περιστοιχίζουν.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved