Τα ζώδια που θα ζήσουν ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το... αμόρε στο πλευρό τους. Τι άλλο να ζητήσουν;

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που θα ζήσουν ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι

Αν είσαι single και περιμένεις και εσύ πώς και πώς το καλοκαίρι για να ζήσεις τον έρωτα, να φλερτάρεις και να ζήσεις νύχτες μαγικές και ονειρεμένες, τότε δεν έχεις παρά να τσεκάρεις όλα όσα σου λέμε παρακάτω για τα τυχερά ζώδια των επόμενων μηνών και να δεις αν είναι και το δικό σου μέσα. Γιατί για κάποια, πραγματικά αναμένεται να είναι ένα πολύ… «καυτό» καλοκαίρι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Άρης θα είναι στον Ταύρο μέχρι τις 21/7. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιαίτερα ευνοημένοι, είναι οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι γιατί θα τον έχουν σε 2ο, 7ο και 8ο οίκο αντίστοιχα. Άρα θα έχουν την ερωτική και σεξουαλική του εύνοια και μάλιστα θα νιώθουν έξτρα θέληση για να φλερτάρουν και να… ζευγαρώσουν (if you know what we mean).

Στη συνέχεια ο Άρης θα περάσει στους Διδύμους και θα ξεκινήσει να αναστατώνει τους Ταύρους, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που ανήκουν στο πρώτο και μισό δεύτερο δεκαήμερο. Οι υπόλοιποι είναι λίγο άτυχοι γιατί έχουν τον Κρόνο από τους Ιχθύς να τους επηρεάζει και να τους δυσκολεύει τη ζωή.

Η Αφροδίτη θα είναι στον Καρκίνο μέχρι τις 11 Ιουλίου και υπόσχεται ρομάντζο σε Δίδυμους, Ιχθύς και Τοξότες του 1ου και του 2ου δεκαημέρου. Μετά περνάει στον Λέοντα όπου και θα μείνει μέχρι τις 5 Αυγούστου και ευνοεί τους Καρκίνους, τους Αιγόκερους και τους Κριούς. Από 6 μέχρι 30 Αυγούστου που θα είναι στην Παρθένο, θα ευνοήσει τους Λέοντες, τους Υδροχόους και τους Ταύρους, του 1ου και του 2ου δεκαημέρου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved