Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Ιούνιος

Η ημέρα γέννησής σου αποκαλύπτει το πώς θα κυλήσει ο μήνας σου

Έμμα Ριζοπούλου
Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Ιούνιος

Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις, τι να περιμένεις από τον Ιούνιο του 2024, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον Αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)

Είσαι από τους τυχερούς του Ιουνίου. Αυτός ο μήνας σου προσφέρει μια ισχυρή δόση ενέργειας, που σε ωθεί να ξεκινήσεις κάτι νέο. Ο Μάιος σε ενθάρρυνε να αφήσεις όλα εκείνα που σε κρατούν πίσω από το μέλλον που ονειρεύεσαι. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να πάρεις μια ανάσα και να ανοίξεις ένα καινούργιο μονοπάτι, με φρέσκιες ιδέες, προοπτικές και έμπνευση! Υπάρχει μια τεράστια δυναμική στον αέρα αυτή την περίοδο γι' αυτό σκέψου δημιουργικά και πάρε μερικά ρίσκα, ώστε να έρθει και η μεγαλύτερη αλλαγή που επιθυμείς. Είναι η ευκαιρία σου να γίνεις ο ηγέτης του εαυτού σου και οι άλλοι να σε σέβονται και να αναζητούν την καθοδήγηση και τη στήριξή σου. Πίστεψε στις ικανότητές σου γιατί ο Ιούνιος σε καλεί να σηκωθείς και να δείξεις σε όλους πόσο δυνατός/η είσαι. Το έχεις!

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)

Ο Ιούνιος είναι εξαιρετικά σημαντικός για σένα, καθώς μπαίνει ένα τέλος σε έναν μακρύ και ατελείωτο κύκλο, που σημαίνει ότι είναι καιρός να πας παρακάτω. Εάν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, θα σου είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να απελευθερωθεί ή αν δεν ξέρεις, σου αποκαλυφθεί, καθώς ο μήνας θα προχωράει, επομένως, είναι κρίσιμο να ενεργήσεις με σύνεση και χωρίς βιασύνη. Έχει φτάσει μια φιλία ή μια σχέση σε οριακό σημείο; Υπάρχει κάποιο έργο, ένα όνειρο ή ακόμα και απωθημένα ή συνήθεια που πρέπει να σταματήσεις; Ακόμα κι αν είσαι έτοιμος/η να τελειώσεις με όλα, δεν αποκλείεται να κολλήσεις κάπου, επειδή σου είναι οικείο. Σκέψου το να μοιραστείς τις ιδέες ή να προσφέρεις την υποστήριξή σου σε κάποιον/α που χρειάζεται πολύ τις γνώσεις, την τεχνογνωσία σου ή για να ικανοποιήσεις μια μεγάλη του ανάγκη. Προσφέροντας, θα λάβεις κι εσύ ανταλλάγματα.

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)

Αυτόν τον μήνα θα είσαι το επίκεντρο. Είναι η ιδανική στιγμή για να εστιάσεις στην ανάπτυξη της εργασίας και της καριέρα σου. Πιθανότατα να εμφανιστούν ευκαιρίες για να ανεβείς επίπεδο και να αποκτήσεις χρήματα, αν και θα χρειαστεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να είσαι έτοιμος/η για να τις εκμεταλλευτείς. Επίσης, οι στρατηγικές κινήσεις στη δουλειά ή την επιχείρησή σου θα μπορούσαν πραγματικά να αποδώσουν, οπότε σκέψου προσεκτικά πού αφιερώνεις τον χρόνο και την προσοχή σου. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το να μην ξεπερνάς τις κόκκινες γραμμές και να παίζεις με βάση τους κανόνες. Οι άλλοι θα σου ζητήσουν συμβουλές ή τις ιδέες σου, γι' αυτό να βγάλεις τον καλύτερο εαυτός σου!

Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η ή 31η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 4 (του Ουρανού)

Ο Ιούνιος σου φέρνει μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης. Η διαίσθησή σου θα αυξηθεί και γενικά θα είσαι πιο συντονισμένος/η με τις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων. Εάν είσαι ήδη άνθρωπος με ενσυναίσθηση, τότε πρόσεξε, μην εμπλακείς συναισθηματικά σε υπερβολικό βαθμό γιατί θα έχεις υπερένταση! Ο καθορισμός και η διατήρηση προσωπικών ορίων σου είναι απαραίτητα. Πιθανόν να κλίνεις προς μια σχέση ή επαγγελματική συνεργασία τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Μπορεί να αισθάνεσαι αναποφάσιστος/η και λίγο αβέβαιος/η για να πάρεις μια μεγάλη απόφαση, όμως οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες θα σε βοηθήσουν αρκετά, αν χρειάζεται να συζητήσεις, να διαπραγματευτείς ή να βρεις μια λύση win-win! Αν ψάχνεις τον έρωτα,, πρόσεχε γιατί ο ρομαντισμός σου σε ωθεί να πέσεις στην πρώτη ανοιχτή αγκαλιά που θα δεις! Δεν έχουν όλοι αγνές προθέσεις.

Αν γεννήθηκες την 5η, 14η ή 23η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 5 (του Ερμή)

Ετοιμάσου για 30 ημέρες διασκέδασης και ανεμελιάς! Η καθημερινότητά σου θα μοιάζει με παιδική χαρά για εσένα τον Ιούνιο, οπότε μπορεί να σου φανεί λίγο δύσκολο να εστιάσεις στα «σοβαρά». Η αίσθηση του χιούμορ σου ενισχύεται και πλέον μπορείς να δεις και την αστεία πλευρά των πραγμάτων. Απόλαυσε κάθε στιγμή, γράψου σε ένα μάθημα ή πρόγραμμα για να αναζωογονηθείς και να αυξήσεις τη δημιουργικότητά σου. Βρες έναν τρόπο να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε κάτι που θα σε εξελίξει. Εάν έχεις μια καλή λύση ή μια νέα προοπτική που θα ωφελήσει, μοιράσου την και μην την κρατάς για τον εαυτό σου. Τύχη θα έχεις, όμως τώρα θα διαπιστώσεις ότι σε ορισμένες περιπτώσεις εσύ τη φτιάχνεις. Αναζήτησε, λοιπόν, τις ευκαιρίες και τις θετικές πλευρές κάθε κατάστασης και η ζωή σίγουρα θα σου φέρει ακόμα περισσότερα!

Αν γεννήθηκες την 6η, 15η ή 24η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 6 (της Αφροδίτης)

Ήρθε η ώρα να οργανωθείς! Κάνε τη ρουτίνα προτεραιότητα αυτόν τον μήνα. Δημιούργησε μερικές καλές καθημερινές, εβδομαδιαίες και μηνιαίες συνήθειες -απλά πράγματα- όπως φαγητό, ύπνος και φροντίδα του εαυτού σου και απόφυγε οτιδήποτε περίπλοκο ή κοπιαστικό. Νέες ευκαιρίες πιθανόν να εμφανιστούν στον τομέα της καριέρας ή της απασχόλησής σου. Επίσης, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναζητήσεις έναν νέο μέντορα ή πρόγραμμα κατάρτισης για να αποκτήσεις επιπλέον γνώσεις ή δεξιότητες, ώστε να βελτιώσεις το βιογραφικό σου. Πιθανότατα να θέλεις να προσφέρεις τον χρόνο και την ενέργειά σου σε έργα της τοπικής κοινότητας ή να κληθείς να βοηθήσεις κάποιον/α που έχει αγνάγκη. Οι φίλοι, η οικογένεια και γενικά τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν ίσως χρειάζονται ενίσχυση ηθική ή υλική. Το άγχος μπορεί να επηρεάσει την εργασία και την υγεία σου γι' αυτό πρέπει λοιπόν να κάνεις μερικά διαλείμματα. ενδιάμεσα.

Αν γεννήθηκες την 7η, 16η ή 25η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 7 (του Ποσειδώνα)

Μπορεί να αισθάνεσαι ανήσυχος/η ή κουρασμένος/η από τη ζωή σου, αυτόν τον μήνα, ίσως και να έχεις μια τάση παραίτησης ή να ψάχνεις κάτι διαφορετικό που θα σου ξαναδώσει τον ενθουσιασμό. Φρόντισε λοιπόν βάλεις ποικιλία στη ζωή σου για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα. Επισκέψου νέα μέρη, μαγείρεψε καινούργιες συνταγές, διάβασε βιβλία, περιοδικά ή σέρφαρε στο διαδίκτυο, αν αυτό είναι που σε γεμίζει! Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται συχνά από τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας. Αγκάλιασε αυτή τη μεταβατική περίοδο, αφήνοντας πρόθυμα εκείνα που πρέπει να φύγουν από τη ζωή σας. Οποιαδήποτε αντίσταση στην αλλαγή θα κάνει τη διαδικασία πιο δύσκολη, γι' αυτό, αν είσαι άτομο, που του αρέσει η σταθερότητα, μπορεί να αισθανθείς μια ανασφάλεια. Εμπιστεύσου ότι όλα θα πάνε καλά και ό,τι συμβαίνει είναι για το καλό σου.

Αν γεννήθηκες την 8η, 17η ή 26η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 8 (του Κρόνου)

Θα απολαύσεις την άνεση του σπιτιού και την αγάπη της οικογένειας, αυτόν τον μήνα. Το να αφιερώνεις χρόνο, κρατώντας χαλαρούς τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου θα σε βοηθήσει αρκετά. Αντί να ξοδεύεις χρόνο από ραντεβού σε ραντεβού και από έξοδο σε έξοδο, μάζεψε τους πιο στενούς φίλους ή την οικογένειά σου και πέρασέ τον όμορφα μαζί τους. Αν τύχει να φιλοξενήσεις κάποια πρόσωπα τον Ιούνιο, δώσε τους χώρο και βεβαιώσου ότι δεν υπερβάλλεις με την περιποίηση, γιατί σίγουρα δε θα νιώθουν άνετα. Επιπλέον, ο Ιούνιος είναι ο μήνας ανάλυσης και στρατηγικής. Χώρισε τα επαγγελματικά σου σχέδια σε μικρότερους στόχους, ώστε να υλοποιηθούν με επιτυχία. Οι συνθήκες υγιεινής πρέπει να είναι στην κορυφή της προτεραιότητάς σου. Αν θρέφεσαι σωστά και μειώσεις τα επίπεδα άγχους σου, η υγεία σου θα είναι μια χαρά.

Αν γεννήθηκες την 9η, 18η ή 27η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 9 (του Άρη)

Τον Ιούνιο τα πράγματα θα κυλήσουν με πιο αργούς ρυθμούς απ' ό,τι έχεις συνηθίσει! Ωστόσο, κάτω από την επιφάνεια, συνήθως συμβαίνουν πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεσαι. Στην πραγματικότητα, οι ώρες ανάπαυσης που σου προσφέρονται αυτόν τον μήνα μπορεί να είναι πολύ σημαντικές. Από την άλλη, μπορεί να έχεις τη διάθεση να μείνεις μόνος/η, επομένως να αποφεύγεις τις πολλές κοινωνικές συναναστροφές τις επόμενες 30 ημέρες. Κάνε το επιπλέον βήμα και αποσύνδεσε τις συσκευές σου ή βγες από διαδίκτυο μια ώρα νωρίτερα κάθε βράδυ! Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εμβαθύνεις στις πιο στενές σου σχέσεις, βρίσκοντας νέα και πιο ισχυρά σημεία σύνδεσης. Ενδεχομένως να διστάζεις να ανοιχτείς στους άλλους, αλλά κάνοντάς το σε έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, αυτόν τον μήνα, θα μπορούσες να βγεις κερδισμένος/η.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved