AstroBeauty Ιουνίου 2024: Οι ιδανικές μέρες για φροντίδα και ομορφιά

Αν θέλεις να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος/η και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, λάβε υπόψη σου τις ημερομηνίες που σου προτείνουμε

AstroBeauty Ιουνίου 2024: Οι ιδανικές μέρες για φροντίδα και ομορφιά

Δεν σου βγήκε το χρώμα των μαλλιών όπως ήθελες; Μήπως η κομμώτρια ή ο κομμωτής σου πήρε τα μαλλιά περισσότερο από αυτό που είχατε συνεννοηθεί ή το καινούργιο σου κούρεμα δε σου πάει καθόλου και μετάνιωσες; Σου χάλασε το ημιμόνιμο; Η αποτρίχωση με laser δεν πήγε καλά ή το beauty spa, εκτός του ότι σε ξεπεντάριασε, δε σου πρόσφερε κάτι σημαντικό; Για όλα τα παραπάνω και για ακόμα περισσότερα, υπάρχει εξήγηση! Μάλλον πήγες κόντρα στους πλανήτες και τα ζώδια που δε σε ευνοούσαν εκείνες τις μέρες.

Μη γελάς! Το ήξερες, πχ, ότι οι γυναίκες, χρόνια πριν, κούρευαν, έβαφαν τα μαλλιά τους ή έκαναν θεραπείες ομορφιάς με βάση τη Σελήνη; Οι κινήσεις και οι όψεις των πλανητών, αλλά και οι διελεύσεις της Σελήνης είναι ένας εξαιρετικός οδηγός για να κλείσεις τα ραντεβού σου στο κομμωτήριο, να φτιάξεις τα νύχια σου, να περιποιηθείς τον εαυτό σου, αλλά και να κάνεις τα ψώνια σου, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος/η από τις επιλογές σου και τα αποτελέσματα.

Θυμήσου ότι η Σελήνη παραμένει σε κάθε ζώδιο 2,5 ημέρες, ενώ οι όψεις έχουν επιρροή περίπου +/- 2 μέρες από την ημερομηνία που ολοκληρώνονται με ακρίβεια!

Δες παρακάτω ποιες ημερομηνίες, μέσα στον Ιούνιο είναι ιδανικές για όλα τα παραπάνω και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις!

1-3 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Αποφεύγεις να πειράξεις οτιδήποτε πάνω στο κεφάλι σου. Αυτό σημαίνει πως είναι καλύτερα να αναβάλλεις την επίσκεψη στο κομμωτήριο, να μην βγάλεις τα φρύδια σου, να μην πας για botox ή extensions βλεφαρίδων

4 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΗΛΙΟ

Θα θελήσεις να κάνεις όλα όσα έχεις σκεφτεί κατά καιρούς σε σχέση με την εμφάνιση σου και θα ψάξεις να βρεις προσφορές από επαγγελματίες ώστε να προγραμματίσεις τα ραντεβού σου. Σε ό,τι αφορά τις αγορές ρούχων και αξεσουάρ θα βρεις ένα σωρό να σου αρέσουν και χωρίς να το πολυσκεφτείς θα τα αγοράζεις. Από την μία θα είσαι μες στην καλή χαρά, όμως από την άλλη μπορεί και να υπερβάλλεις και κάποια να μην σου χρειάζονται.

6 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Αυτή η μέρα είναι από τις πιο καλές για να πας για κούρεμα, εάν θέλεις όμως τα μαλλιά σου να μακρύνουν γρήγορα. Αντιθέτως και για τον ίδιο ακριβώς λόγο μην κανονίσεις ραντεβού για αποτρίχωση. Το αποτέλεσμα θα κρατήσει λιγότερο από όσο περιμένεις.

8 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ

Απόφυγε να ξεκινήσεις τώρα μία θεραπεία στο δέρμα σου ή να αγοράσεις κάποιο ανάλογο προϊόν. Μόνο εάν έχεις ξαναδοκιμάσει κάτι κι έχεις έμεινες ικανοποιημένος/η μπορείς να το ξανακάνεις.

Από την άλλη είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή για να αρχίσεις διατροφή για απώλεια βάρους. Δύσκολα να τη χαλάσεις!

9-11 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Οπωσδήποτε είναι μία κατάλληλη μέρα για μια επίσκεψη στο κομμωτήριο. Ακόμη κι ένα απλό χτένισμα να επιλέξεις, θα σου βγει τόσο καλό που αποκλείεται να μην ακούσεις πολλά κομπλιμέντα. Μπορείς επίσης να αγοράσεις ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, κοσμήματα, ένα ακριβό άρωμα. Όλα όσα θα σε κάνουν να νιώσεις την πολυτέλεια. Προσοχή μόνο να μην πάρεις κάτι πολύ λαμπερό ή υπερβολικό σε τέτοιο βαθμό που να είναι κακόγουστο.

12-14 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Κανόνισε οπωσδήποτε να φτιάξεις τα νύχια σου! Ένα απλό μανικιούρ ή πεντικιούρ, αλλά και εργασίες πιο απαιτητικές όπως το να βάλεις τεχνητά νύχια θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Θα είναι άψογα ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

15-16 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Την καλύτερη κρέμα για τις ανάγκες του δέρματος σου θα διαλέξεις, αν πας σήμερα για ψώνια. Επίσης ότι αγοράσεις από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ θα ξεχωρίζουν για τη φινέτσα και το στιλ τους.

17 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΕΡΜΗ

Καλύτερα να μην κάνεις σήμερα μία ακριβή αγορά σε ρούχα, παπούτσια, κρέμες, αρώματα και άλλα καλλυντικά. Είναι πολύ πιθανό να το μετανιώσεις έπειτα ή να μη μείνεις καθόλου ευχαριστημένος/η με το αποτέλεσμα τους κι ας σου τα είχαν πλασάρει ως τα καλύτερα. Η μέρα δεν ενδείκνυται ούτε για θεραπείες τύπου botox ή τη δοκιμή καινούριων. Ωστόσο, θα σου είναι πολύ δύσκολο να κρατηθείς, γιατί διαρκώς θα νομίζεις ότι βλέπεις γύρω σου ευκαιρίες ή θα βρίσκεσαι κοντά σε μαγαζιά και ινστιτούτα αισθητικής.

19-21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Οι ημέρες αυτές είναι τέλειες για αισθητικές επεμβάσεις για την περιποίηση του δέρματος προσώπου και σώματος και για να ξεκινήσεις μία δίαιτα.

22 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η καλύτερη μέρα για να βάψεις τα μαλλιά σου! Το χρώμα διατηρείται περισσότερο, ενώ εάν συνδυάσεις και κάποιες θεραπείες ή μάσκες, θα δεις πραγματική αλλαγή στην ποιότητα της τρίχας σου.

24-25 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Οι καλύτερες μέρες για να κλείσεις το ραντεβού σου για μανικιούρ και πεντικιούρ. Στα πόδια ζήτησε έξτρα περιποίηση με κρέμες, αιθέρια έλαια και bath bombs!

26- 28 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

Το καλύτερο θα ήταν να κανονίσεις να πας για ένα χαλαρωτικό μασάζ και να ξεκουραστείς. Ένας καλός ύπνος θα σε κάνει να λάμπεις! Απόφυγε οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση ή τη δοκιμή νέων καλλυντικών.

29 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ

Η μέρα σήμερα είναι ευνοϊκή για να επενδύσεις στην εμφάνιση σου! Το κούρεμά σου, τα ρούχα που θα αγοράσεις, ακόμη και μία θεραπεία που θα κάνεις, θα σου ταιριάξουν υπέροχα και θα δεις στα μάτια των γύρω σου τον θαυμασμό, ενώ θα ακούσεις και κομ

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved