Μάιος 2024: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Ευχάριστες ή δυσάρεστες; Θα φανεί από τα καμώματα των πλανητών

Παπασταύρου Λίντα
Μάιος 2024: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Ο Μάιος του 2024 ξεκινά με μια σχετική ψυχρολουσία, καθώς η Αφροδίτη, που, πριν δυο μέρες, πέρασε στον Ταύρο έρχεται σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα, με αποτέλεσμα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι των πρώτων ημερών να έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά προβλήματα στα επαγγελματικά και τις συνεργασίες τους, ίσως και να διαπιστώσουν ότι η ομάδα δεν... τραβάει κι ότι είναι άσκοπο να προσπαθούν να ισιώσουν μια κατάσταση που έχει στραβώσει. Το ίδιο πάνω-κάτω θα συμβεί και στις 17 που κι ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα κι εκεί θα κληθούν να πάρουν οριστικές αποφάσεις, αν δεν προλάβουν να τις πάρουν άλλοι γι' αυτούς.

Ακόμα ένα ζώδιο που θα αντιμετωπίσει δυσκολίες με τα επαγγελματικά του είναι ο Καρκίνος, με την άφιξη του Άρη στον Κριό και 10ο οίκο του. Αν δεν είναι αποφασισμένος να δώσει μάχη και να τα βάλει με όλους και όλα προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, θα τα βιώσει από την άλλη πλευρά, με επιθετικές συμπεριφορές, έντονες διαφωνίες και τσακωμούς.

  • Σε γενικές γραμμές, αυτοί που ευνοούνται αρκετά είναι οι Υδροχόοι, γεννημένοι στη μέση προς τέλος του α' του β' και ιδίως του γ' δεκαημέρου, καθώς από τις 29/4 έως τις 23/5 η Αφροδίτη και στις 13 ο Ερμής θα βρίσκονται στον 10ο οίκο των επαγγελματικών τους, φέρνοντας διακρίσεις, εύνοια, αλλά και αρκετή όρεξη, ώστε να δοκιμάσουν ή να ρισκάρουν, αν πρόκειται για το συμφέρον τους ή για ένα νέο εγχείρημα που θα τους αποφέρει πολλαπλά κέρδη. Μάλιστα, οι ευνοϊκές όψεις του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Δία, λίγο πριν αναχωρήσει οριστικά από τον Ταύρο, επιφυλάσσει μια μεγάλη επιτυχία, αρκεί βέβαια να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να μην... καβαλήσουν το καλάμι.
  • Στις 26/5, ο Δίας περνά στους Διδύμους και ευνοημένοι φαίνεται να είναι οι Παρθένοι των πρώτων ημερών, καθώς επηρεάζει τον 10ο οίκο τους. Έχοντας μάλιστα πάρει τα μαθήματα του Κρόνου στους Ιχθύς, φαίνεται να διαχειρίζονται με περισσότερη σύνεση την τύχη που θα τους παρουσιαστεί στο συγκεκριμένο τομέα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved