Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Μάιο

Αυτόν τον μήνα, τέσσερα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους

Παπασταύρου Λίντα
Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Μάιο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Μάιο του 2024, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Μάιο δεν είναι πολλά και σου εξηγούμε αμέσως το γιατί!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΤΑΥΡΟΣ

Με εσένα ανοίγει η λίστα, αφού ξεκινάς με κεκτημένη ταχύτητα τον Μάιο και φυσικά, αν είσαι του γ' δεκαημέρου, με τον Δία πάνω σου, μέχρι τις 26/5 και χωρίς να δέχεται αρνητικές όψεις από πουθενά, πας να κάνεις το colpo grosso και να ρεφάρεις για όλα τα χαμένα των προηγούμενων χρόνων, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα οικονομικά σου. Απρόσμενα θετικές εξελίξεις και τύχη βουνό αναμένονται τόσο στις 18, όσο και στις 23/5, όπου θα έχεις και τη σύνοδο της Αφροδίτης, που από τις 29/4 έχει περάσει στο ζώδιό σου, με τον Ουρανό και τον Δία, αντίστοιχα, λίγο πριν σε αποχαιρετήσει οριστικά. Τα ρέστα σου θα παίξεις και θα βγεις κερδισμένος, ιδιαίτερα αν είσαι του α' δεκαημέρου, αφού στις 20 θα υποδεχτείς τον Ήλιο, στις 24 την Αφροδίτη και στις 26/5 τον Δία στον 2ο οίκο σου. Γοητεία, ερωτισμός και εύνοια σε ερωτικά και υλικά ζητήματα αναμένονται τον Μάιο οπότε σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, θα χαρείς στο έπακρο. Γέλα Ταύρε μου! Όλα σούπερ θα πάνε.

ΚΡΙΟΣ

Εσύ Κριέ, στις 30/4 υποδέχεσαι τον Άρη στο ζώδιό σου, ενώ στις 29/4 θα έχεις και την Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου. Η ορμή σου θα είναι σαρωτική, αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο και θα είσαι ασταμάτητος και ασυγκράτητος. Ό,τι σου γυαλίζει στο μάτι, θα απλώνεις το χέρι να το πάρεις, ενώ διαφαίνονται και καλύτερες μέρες στα οικονομικά σου, αφού όπως όλα δείχνουν τα χρήματά σου ή οι απολαβές σου θα αυξηθούν. Από τις 20 και μετά, άντε να σε πιάσουν. Βόλτες, εκδρομές, ψώνια... Όλο στη γύρα θα είσαι και θα περνάς υπέροχα, θα γνωρίζεις κόσμο και δε θα σε βλέπει το σπίτι. Αν είσαι του γ' δεκαημέρου, τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις, πρώτα στις 18, αλλά περισσότερο στις 23 του Μάη που θα έχεις μια τελευταία ευκαιρία για να πάρεις όλα τα "χρωστούμενα" ερωτικά και οικονομικά, καθώς Αφροδίτη και Δίας συναντιούνται για τελευταία φορά στον 2ο οίκο σου.

ΖΥΓΟΣ

Εσύ Ζυγέ μου, μόνο αν ανήκεις στο β' και γ' δεκαήμερο έχεις τύχη, γιατί αν είσαι του α', ο Άρης καταφτάνει απέναντί σου και σου προκαλεί ταραχή μέχρι τις 13/5 που θα είναι πάνω σου. Από εκεί και πέρα, φτου ξελευτερία θα πεις και θα το εννοείς, από τις 20 και μετά, με τον Ήλιο, με την Αφροδίτη και τον Δία, στις 26, στους φίλους σου Διδύμους και 9ο οίκο σου, που υπόσχονται τρέλα και κορδέλα, ταξίδια, φλερτ, επαφές και επικοινωνία με όλο τον κόσμο, εντός και εκτός συνόρων. Εσύ του β' θα έχεις την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου από τις 8 μέχρι τις 16 του Μάη, που εκτός από χρήματα και ευνοϊκές ρυθμίσεις φέρνει και σεξάκι, ωραίο και ξεσηκωτικό, ενώ εσύ του γ' δεκαημέρου θα είσαι ακόμα πιο τυχερός, αφού θα έχεις και τον Δία, μέχρι τις 25 εκεί, που μέχρι την τελευταία στιγμή θα δίνει ευκαιρίες. Κάποια μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο ή θετική εξέλιξη μπορεί να έχεις στις 18 ή στις 23/5.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τελευταία ευκαιρία για την ευτυχία (last chance for happiness που λένε κι οι φίλοι μας οι Άγγλοι) θα έχεις κι εσύ Αιγόκερε, αν ανήκεις στο γ' δεκαήμερο με Αφροδίτη, Ουρανό και Δία στον 5ο οίκο σου να προσπαθούν να σε αποκαταστήσουν, να σε ανεβάσουν, να σε "αβγατίσουν" και να πάρεις την ανηφόρα, στην ερωτική σου ζωή και τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου άτομα, οπότε ΜΗΝ τη χάσεις γιατί μετά από 12 χρόνια θα σου ξανάρθει ο Δίας και ίσως είναι αργά. Εσύ του β' θα έχεις την Αφροδίτη στον 5ο από τις 8 έως τις 16 του μήνα και μόνο "παρηγοριά" δεν είναι, αφού κι αυτή με τη σειρά της θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της να σε δει ζευγαρωμένο και χαρούμενο είτε από τα δικά σου επιτεύγματα είτε από τα παιδιά ή από τους φίλους σου. Εσύ του α' θα ζοριστείς μέχρι τις 13/5, με τον Άρη στον 4ο οίκο σου, όμως από τις 20 και μέχρι τέλος του μήνα, θα αρχίσεις να βλέπεις φως στα της δουλειάς (που σε καίνε) και της υγείας σου, καθώς Ήλιος, Αφροδίτη και Δίας περνούν διαδοχικά στον 6ο οίκο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τελευταίος στη λίστα είσαι εσύ Δίδυμε του α' δεκαημέρου, αν κι η τύχη σου θα αρχίσει να φαίνεται από τις 20 και μετά που θα έχει περάσει ο Ήλιος στο ζώδιό σου, στις 24 η Αφροδίτη και στις 26 ο Δίας που θα κάτσει στο ζώδιό σου για ένα χρόνο και θα βγάλεις τα σπασμένα, από την πίεση και τα προβλήματα που σου έφερε ο Κρόνος. Από την άλλη, αν είσαι του β', αλλά κυρίως του γ' δεκαημέρου διαφαίνεται μια αλλαγή προς το καλύτερο, όσον αφορά στην ψυχολογία σου, που θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω της, την ψυχική και σωματική σου υγεία και ενδεχομένως και τα εργασιακά σου και δεν αποκλείεται να αποχαιρετήσεις τον Δία από τον 12ο οίκο σου με λιγότερο βάρος και περισσότερη αισιοδοξία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved