Ινδική Αστρολογία-Προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

O Άρης, θα βρίσκεται από 1 ως 14/2 στον Ωροσκόπο και στην έξαρση του στον Αιγόκερω δημιουργώντας για σας ένα χρυσό διάστημα μεγάλων ωφελημάτων
Ινδική Αστρολογία-Προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

photo_paris-1

 

Οδηγίες προς τους αναγνώστες

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.

Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

vedic_feb

 

Μεσά (Κριός)

Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 4ο οίκο που ορίζει τις σχέσεις σας με την μητέρα σας καθώς και όλα τα ζητήματα που αφορούν την εστία με την ευρύτερη έννοια της.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο φλογερός πλανήτης Άρης, θα βρίσκεται από τις 1 ως τις 14/2 στον ωροσκόπο και στην έξαρση του στον Αιγόκερω, με αποτέλεσμα στο διάστημα αυτό να πραγματοποιήσετε μεγάλα ανοίγματα στον τομέα κατοικίας σας και με πιθανότητα αλλαγής σπιτιού προς το πολύ καλύτερο. Σε όλα τα σημαντικά οικογενειακά σας θέματα, η μητέρα σας θα σας σταθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Από 15 ως 28/2 το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στα εργασιακά σας θέματα και θα πετύχετε αύξηση των αποδοχών σας ή του κύκλου εργασιών σας αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες, άνδρες ή γυναίκες.

Βρίσαμπα (Ταύρος)

Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 5ο οίκο των ερωτικών σας επαφών, των σχέσεων σας με παιδιά σας, των επενδύσεων σας, των καλλιτεχνικών σας και ψυχαγωγικών επιδιώξεων καθώς και με την ενασχόληση σας με τα κοινά.

Ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται από τις 1 ως τις 24/2 εγκατεστημένη στο δύσκολο 12ο σπίτι παρέα με τους άσπονδους εχθρούς Σελήνη και Ράχου (Βόρειο Δεσμό ή Κεφαλή του Δράκου).

Όλα αυτά σημαίνουν δυσκολίες και διαψεύσεις στους τομείς που προανέφερα και φυσικά για τον καθένα από εσάς ανάλογα σε τι βαθμό συμμετέχει.

Ένα μέτρο προστασίας πέρα από την δική σας εγρήγορση, είναι να λέτε όλες τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Τετάρτες, Ωμ Σούκραγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές ατενίζοντας νοτιοανατολικά.

Μιθουνά (Δίδυμοι)

Από 14-15/6 έως 15-16/7

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 6ο οίκο των ανταγωνιστών και αντιπάλων σας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συγγενικό επίπεδο, φιλοξενώντας μάλιστα τον δαιμονικό Κέτου (Νότιο Δεσμό της Σελήνης) σε θέση έξαρσης.

Ο κυβερνήτης-πλανήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής θα είναι εγκατεστημένος από 1 ως 17/2 στον Ωροσκόπο με αποτέλεσμα να δείξετε μεγάλη αντοχή και ανταγωνιστικότητα στον εργασιακό σας χώρο και να εξουδετερώσετε τα χτυπήματα κάτω από την μέση που θα επιχειρήσουν κακόβουλοι συνάδελφοι σας.

Από 18-28/2 θα ασχοληθείτε με διαφορές που υπάρχουν με συγγενείς σας από το σόι της μητέρας σας και οι γυναίκες θα εμπλακούν σε λόγια και παρεξηγήσεις που θα ξεπερασθούν χωρίς να σας προκαλέσουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Φροντίστε την υγεία σας και μην δανεισθείτε από συγγενείς.

Κατακά (Καρκίνος)

Από 15-16/7 έως 16-17/8

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 7ο οίκο των συζυγικών και συνεταιρικών σας σχέσεων.

Ο κυβερνήτης- πλανήτης του ζωδίου σας, η Σελήνη, δέχεται στην αρχή του μήνα την κακή επίδραση του άσπονδου εχθρού της Ράχου (Βόρειου Δεσμού της) με αποτέλεσμα να βιώσετε δυσκολίες για λίγο στις γαμήλιες σχέσεις σας που όμως, σύντομα θα ξεπερασθούν.

Από 4 ως 17/2 θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε πολύ ευχάριστες και ευτυχισμένες μέρες με το ταίρι σας τόσο τα ανδρόγυνα όσο και τα ζευγάρια που θα προχωρήσουν σε επισφράγισμα του δεσμού τους με γάμο. Από 18 ως 28/2 θα υπάρξουν προβλήματα στα άτομα που έχουν συνεταίρους και τα οποία θα ξεπερασθούν με αμοιβαία κατανόηση και χωρίς επιπλοκές.

Καλή περίοδος για δημιουργία οικογένειας.

Σίμχα (Λέων)

Από 16-17/8 έως 16-17/9

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 8ο οίκο των κληρονομικών, των χρόνιων παθήσεων, των σεξουαλικών παθών και υπερβολών καθώς και της μεταφυσικής και μαγείας.

Ο κυβερνήτης-πλανήτης του ζωδίου σας, ο Ήλιος, θα βρίσκεται από 1 ως 12/2 στον Ωροσκόπο με αποτέλεσμα την σεξουαλική υπερένταση που μπορεί να σας οδηγήσει σε πρόσκαιρες και επισφαλείς ερωτικές δραστηριότητες και εξωσυζυγικούς πειρασμούς. Παράλληλα ή ξέχωρα θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με τις απόκρυφες γνώσεις παρορμητικά και χωρίς ασφαλή καθοδήγηση. Προστατεύστε λοιπόν τον εαυτό σας και μην εκτίθεστε.

Από 13 ως 28/2 θα υπάρξουν τριβές με συγγενικά σας πρόσωπα για λόγους κληρονομικούς με ενδεχόμενη και την εμπλοκή σας σε αγωγές και δικαστικούς αγώνες.

Αν ανήκετε στην τρίτη ηλικία κάντε προληπτικό έλεγχο στην υγεία σας.

Κανυά (Παρθένος)

Από 16-17/9 έως 16-17/10

Στον χάρτη του μηνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 9ο οίκο της τύχης, της στήριξης από τον πατέρα σας καθώς και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Η παρουσία του ανάδρομου Κρόνου στο ζώδιο σας εξομαλύνεται από την πλήρη όψη ενός πανίσχυρου Δία.

Ο κυβερνήτης-πλανήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, θα βρίσκεται από 1 ως 17/2 στον Ωροσκόπο με αποτέλεσμα να βρεθείτε στο επίκεντρο των εξελίξεων τόσο του επαγγελματικού όσο και του κοινωνικού σας χώρου χωρίς ωστόσο να λείψουν και τα δύσκολα σημεία έως ότου τα σχέδια σας επιτύχουν με αρκετό καρδιοχτύπι.

Από 18 ως 28/2 τα οικονομικά σας μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για αύξηση των εισοδημάτων σας από προαγωγή ή δεύτερη απασχόληση.

Πιθανό ταξίδι στο εξωτερικό.

Τουλά (Ζυγός)

Από 16-17/10 έως 15-16/11

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 10ο οίκο της κοινωνικής και επαγγελματικής σας καταξίωσης.

Ο κυβερνήτης-πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται από 1 ως 24/2 στο δύσκολο 12ο σπίτι με αποτέλεσμα τα πράγματα να μην είναι τόσο εύκολα και ρόδινα. Για τους άνδρες οι δυσκολίες θα προέρχονται από την εμπλοκή τους σε επικίνδυνες σχέσεις με το γυναικείο φύλο που θα αποσπά την προσοχή και τον χρόνο τους από την εργασία τους ιδίως αν είναι οικογενειάρχες. Για τις γυναίκες οι δυσκολίες θα προέρχονται από υπερβολική τάση σπατάλης και ματαιοδοξίας που θα τους δημιουργούν προβλήματα καθημερινής τριβής με το περιβάλλον τους.

Ας λέτε όλες τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Τετάρτες, Ωμ Σούκραγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας νοτιοανατολικά.

Βρίστσικα (Σκορπιός)

Από 15-16/11 έως 15-16/12

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας κατάλαμβάνει τον 11ο οίκο των απροσδόκητων κερδών και ευκαιριών που δεν προέρχονται από την κύρια πηγή των εισοδημάτων σας.

Ο κυβερνήτης-πλανήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, θα βρίσκεται από 1 ως 14/2 στον Ωροσκόπο και στην έξαρση του στον Αιγόκερω δημιουργώντας για σας ένα χρυσό διάστημα μεγάλων ωφελημάτων μέσα από τις δημόσιες σχέσεις σας και τα συγγενικά σας πρόσωπα, θείους ή θείες από το σόι του πατέρα σας και τα πρεσβύτερα αδέλφια σας. Όποια πόρτα και να χτυπήσετε θα ανοίξει για σας διάπλατα.

Από 15 ως 28/2 η τύχη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό σας και θα έχετε καλές ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο μέσω σεμιναρίων ή μετεκπαίδευσης.

Θα υπάρξουν επίσης πολλές ευκαιρίες για σοβαρά προξενιά σε μικρές κοινωνίες της περιφέρειας.

Ντάνους (Τοξότης)

Από 15-16/12 έως 14-15/1

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 12ο δύσκολο οίκο των απροσδόκητων εξόδων, της απομόνωσης και των κρυφών παθών και εχθρών φιλοξενώντας ταυτόχρονα και τον δαιμονικό Ράχου (Βόρειο Δεσμό της Σελήνης).

Την σκληρή αυτή αστρολογική εικόνα, εξομαλύνει ο κυβερνήτης- πλανήτης του ζωδίου σας, ο Δίας, που βρίσκεται πανίσχυρος στον θρόνο του (ζώδιο Ιχθύων) και 3ο οίκο των άμεσων στόχων και δράσης.

Έτσι λοιπόν ο μήνας αυτός θα σας κάνει να βαδίζετε πάνω σε αναμμένα κάρβουνα κινδυνεύοντας ανά πάσα στιγμή να καείτε αλλά τελικά να επιβιώσετε και ακόμη να θριαμβεύσετε.

Να αποφύγετε πάσει θυσία δοσοληψίες ύποπτες και επενδύσεις ριψοκίνδυνες που θα σας εμφανισθούν με περιτύλιγμα ασφαλείας και νομιμότητας. Αντίθετα να ερευνήσετε σε βάθος κάθε επαγγελματική πρόταση που έχει προεκτάσεις στο εξωτερικό.

Μάκαρα (Αιγόκερως)

Από 14-15/1 έως 12-13/2

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 1ο οίκο και Ωροσκόπο του μήνα. Ο κυβερνήτης-πλανήτης σας, ο Κρόνος, είναι εγκατεστημένος στον 9ο τυχερό οίκο με ανάδρομη πορεία.

Από 1 ως 14/2 ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας πανίσχυρος (έξαρση) με αποτέλεσμα στο διάστημα αυτό να λειτουργήσετε με πάθος και φανατισμό σε ότι αφορά τα προσωπικά σας συμφέροντα και τα μακροπρόθεσμα σας σχέδια. Θα υπάρξουν τριβές με τον πατέρα σας ή άλλα πρόσωπα ώριμα σε ηλικία που θα προσπαθήσουν να σας αποτρέψουν από παράτολμες αποφάσεις για αλλαγή εργασίας και μόνιμης εγκατάστασης σας στο εξωτερικό.

Τελικά θα προχωρήσετε στα σχέδια σας που θα πετύχουν και θα σας δικαιώσουν.

Από 15 ως 28/2 θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε προσφορές εργασίας σύμφωνα με τα προσόντα σας.

Κουμπά (Υδροχόος)

Από 12-13/2 έως 13-14/3

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 2ο οίκο της οικογενειακής ατμόσφαιρας, των διατροφικών σας συνηθειών καθώς και την δυνατότητα να κερδίζετε χρήματα μέσω -κυρίως- των πνευματικών σας προσόντων και λιγότερο των φυσικών.

Ο κυβερνήτης-πλανήτης σας, ο Κρόνος, βρίσκεται ανάδρομος στο 9ο τυχερό σπίτι με αποτέλεσμα να έχετε πολλές μεν ευκαιρίες προώθησης των προσωπικών σας στόχων αλλά ταυτόχρονα και αντίστοιχες αναβολές και εμπόδια. Το κλειδί του μήνα βρίσκεται στην υπομονή και την επιμονή και οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας από τους άνδρες.

Προσοχή χρειάζεται στον τρόπο διατροφής σας και ο μήνας είναι ιδανικός για αποτοξίνωση και χαλάρωση με ήπιες γυμναστικές ασκήσεις και διαλογισμό.

Από 20 ως 28/2 πιθανότητα πετυχημένου επαγγελματικού ταξιδιού εντός Ελλάδος με άριστες προοπτικές.

Μίνα (Ιχθύες)

Από 13-14/3 έως 13-14/4

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 3ο οίκο των σφοδρών επιθυμιών, τις σχέσεις με τα νεώτερα αδέλφια σας καθώς και την διαχείριση της καθημερινότητας.

Ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Δίας, βρίσκεται πανίσχυρος στο ίδιο σας το σπίτι, στους Ιχθείς. Έτσι λοιπόν θα έχετε μια τρομερή κινητικότητα και έναν εφηβικό ενθουσιασμό σε όλα τα επίπεδα των ενδιαφερόντων σας.

Οι σχέσεις με τα νεώτερα αδέλφια σας θα είναι άριστες και θα βρεθείτε στο επίκεντρο του άμεσου οικογενειακού και καθημερινού σας περιβάλλοντος. Θα ζείτε, κυριολεκτικά, το σήμερα μεταθέτοντας σχέδια και υποχρεώσεις για το μέλλον. Αυτή, ωστόσο, η τάση του μήνα θα συσσωρεύσει προβλήματα και υποχρεώσεις που όταν τα βρείτε μπροστά σας θα σας γεμίσουν με άγχος και ανασφάλεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved