Πανσέληνος στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα περιορίσουν τα θέλω τους

Πρώτοι-πρώτοι οι Παρθένοι και οι Ιχθύες

Παπασταύρου Λίντα
Πανσέληνος στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα περιορίσουν τα θέλω τους

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου γίνεται 24/02, 14:28 ώρα Ελλάδας, στις 05° 22’ της Παρθένου και ονομάζεται Πανσέληνος του Χιονιού. Επηρεάζει
Παρθένους, Ιχθύς, Διδύμους και Τοξότες, γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 5 μοίρες.

Με την ενεργή συμμετοχή του Κρόνου στους Ιχθύς (αντίθεση με τη Σελήνη και με σύνοδο τον Ήλιο), η Πανσέληνος αυτή μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα απαιτητική, αλλά και βαριά, όσον αφορά στην ψυχολογία και το ηθικό, αφού οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες είναι στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων, με τις επιθυμίες και τους πόθους να είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποια ζώδια θα περιορίσουν τα θέλω τους, προς χάρη των πρέπει, με την Πανσέληνο στην Παρθένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου και την παρουσία του Κρόνου απέναντί σου, είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει ένα άγχος για την προσωπική σου ζωή και τις επαγγελματικές ή ερωτικές σου σχέσεις. Γεγονός είναι ότι θα βγουν στην επιφάνεια αρκετά συναισθήματα ανεπάρκειας ή ζητήματα που είτε αγνοούσες την ύπαρξή τους είτε δεν είχες δώσει καμία σημασία και τώρα θα πρέπει να τα επιλύσεις και χωρίς βοήθεια από αλλού ή θα δεις κατάματα μια πραγματικότητα που δεν ήθελες, οπότε θα πάρεις και τις ανάλογες αποφάσεις. Ενδεχομένως να έχεις τάσεις να ξεκοπείς απ' όλους και όλα, καθώς θα διαπιστώσεις ότι θέλεις κάτι περισσότερο στη ζωή σου και ίσως πιο ποιοτικό ή να βρεθείς στην "σέντρα", για πράγματα που έκανες ή δεν έκανες, με αποτέλεσμα να υπάρξει ψύχρα στις σχέσεις σου, ακόμα και οριστική ρήξη.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου η αλήθεια είναι ότι θα σε βασανίσει, καθώς θα προβληματιστείς αρκετά όσον αφορά στις σχέσεις σου. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, εσύ στραβά αρμενίζεις και κάπου αυτό πρέπει να σταματήσει και στις συνεργασίες σου και σε ό,τι έχει να κάνει με το/η σύντροφό σου. Από την άλλη, με το κλίμα γενικά να μην είναι καλό, με δυσκολίες, εμπόδια, απαιτήσεις ή αποφυγή των περαιτέρω ευθυνών και δεσμεύσεων, δεν αποκλείεται να έρθει και το τέλος μιας επαφής με άτομο που είχατε έρθει αρκετά κοντά το προηγούμενο διάστημα. Είναι επίσης πιθανή μια αλλαγή πλάνων, αλλά και να εμφανιστεί στο κάδρο ένα καινούργιο πρόσωπο, που όμως η έκβαση της όποιας σχέσης σας θα είναι μάλλον προβληματική.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Πανσέληνος αυτή έρχεται να σου δημιουργήσει αρκετούς μπελάδες στα επαγγελματικά σου, όπου τα παιχνίδια που έχουν παιχτεί ή τα λόγια που έχουν ειπωθεί έχουν διαμορφώσει μια αρνητική εικόνα για σένα, ίσως μάλιστα να έχουν και αντίκτυπο στα οικονομικά σου. Αρκετά από αυτά θα έρθουν στο φως, όπως επίσης και παθογένειες που καλείσαι να βάλεις τέλος ή ενέργειες που θεωρείς ότι είχαν σαν στόχο να δυσκολέψουν τη ζωή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου ασκηθεί αυστηρή κριτική για κάτι που δεν ευθύνεσαι. Καλό θα ήταν, επίσης, πριν αναλάβεις το οτιδήποτε καινούργιο, να ζητήσεις λεπτομερή αναφορά και ανάλυση, ώστε να ξέρεις τι καθήκοντα και υποχρεώσεις έχεις, αλλά και αν μπορείς να αντεπεξέλθεις χρονικά. Η επιπολαιότητα ή η αναβλητικότητά σου δε θα περάσει στο ντούκου, γι’ αυτό πρόσεξε!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Αυτή η Πανσέληνος σε κάνει να χάνεις κάθε ανεμελιά και χαλαρότητα, όπως επίσης και εμπιστοσύνη για πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σου ή στον επαγγελματικό σου χώρο. Καλείσαι να βάλεις προτεραιότητες και να κρατήσεις αυστηρά χρονοδιαγράμματα γιατί οι καθυστερήσεις θα σου κοστίσουν, τόσο στα του οίκου σου, όσο και στη δουλειά σου. Ενδεχομένως να βγουν στη φόρα θέματα που θα χρειαστεί να αναλάβεις την επίλυσή τους, σε σχέση με την οικογένειά σου ή ένα ακίνητο, αλλά και προβλήματα με το σπίτι ή τη δουλειά που θα σε έχουν στο τρέξιμο. Είναι πιθανές βλάβες και τεχνικά ζητήματα, με ένα έργο που ήταν να ξεκινήσει ή μια μετακόμιση ή με την υγεία ενός πολύ δικού σου ανθρώπου. Όλα αυτά φαίνεται να σε ταλαιπωρούν και σωματικά, γι’ αυτό φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια των αντοχών σου.

ΛΕΩΝ ♌

Καλό είναι να περιορίσεις τις φαντασιώσεις σου, με τη συγκεκριμένη Πανσέληνο, τόσο στον ερωτικό, όσο και στον οικονομικό τομέα, γιατί η πραγματικότητα θα σου χτυπήσει σύντομα την πόρτα. Μια συμφωνία μπορεί να ακυρωθεί ή να αρνηθείς εσύ να την προχωρήσεις, αν οι όροι είναι περιοριστικοί, να μην πάρεις τα χρήματα που υπολόγιζες ή να χρειαστεί να ξοδέψεις ένα ποσό για να καλύψεις έκτακτες ανάγκες. Όλα αυτά σου δημιουργούν πρόσθετο άγχος, σε αναγκάζουν να συμβιβαστείς, να κόψεις έξοδα που σου έδιναν μια ευχαρίστηση ή να βρεις μια επιπλέον πηγή εσόδων, μπας και βγάλεις κανά ευρώ παραπάνω. Επιπλέον, εξ αιτίας τους, θα υπάρχει και αρνητικό αντίκτυπο στην ερωτικοσεξουαλίκη σου ζωή, αφού το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στα πρακτικά προβλήματα κι όχι στις επιθυμίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με την Πανσέληνο στην Παρθένο, το κέντρο βάρους εκτός από τα οικονομικά, θα πέσει και στα ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται ένα περιστατικό ή "παλιά χρέη" είτε στην εφορία είτε σε τράπεζες να γίνουν απαιτητά, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να τα αγνοήσεις πια και θα αναγκαστείς να προχωρήσεις σε διακανονισμό. Από την άλλη, ίσως να ανακύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου, όπως επίσης να χαμηλώσεις τον πήχη των προσδοκιών σου και να συμβιβαστείς με λιγότερες αποδοχές. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, μάλλον δε θα πάνε καλά τα πράγματα, πιθανόν γιατί είχες πολλές προσδοκίες για ένα πρόσωπο, που θα φανεί κατώτερο των περιστάσεων ή το κύριο ζητούμενό του είναι να βρει κάποιον/α για να του λύσει τα προβλήματα. Αν είσαι σε σχέση, η έλλειψη σεξουαλικής διάθεσης από το ταίρι σου, θα σε βάλει σε σκέψεις, όχι όμως ότι κι εσύ θα είσαι στα πάνω σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved